2015. július 18., szombat

133. rész


Halihóóó! 

Tudom, hogy eltűntem, de a júliusi és az augusztusi hónapom ilyen lesz... Kicsit felfordultak a napjaim, ezért nem igazán tudom megígérni nektek, hogy hetente egy részt hozok, bár igyekszem, amennyire csak tudok. Sajnálom, de az élet mindig közbeszól... :( Nincs semmi bajom, csak sűrűk a napjaim :)
A részről: Tudom, hogy írtam egy komiban, hogy Ziall is lesz benne, de máshogy alakultak a dolgok, de ígérem a kövi részekben mindent megtudtok róluk is :) 
Nem is tudom, hogy hogyan köszönjem meg nektek, ezt a sok dicsérő, csodálatos kommentet, a tetszikeket, és azt hogy jó sok újabb féliratkozót kaptam! Már 223!-an vagyunk! Te jó ég!! *_* IMÁDLAK BENNETEKET!! <3 Mikor megláttam, a fülemig ért a szám, és sikítozni támadt volna kedvem, de a munkahelyen nem igazán tehetem meg :D
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köööööszöööönööööm!!!!!! Nagyon!!! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek... Jajjj, de szeretlek benneteket! <3 Mindenkinek egy hatalmas ölelést, és millió puszit küldök! 
Jó olvasást!
Ui: Remélem, hogy meg tudtok nekem bocsátani, amiért ennyire elmaradtam. :(

Dreamy Girl



Harry


- Kelj fel, köcsög! - ordítottam dühösen. Nem lehet így vége! Nem! Látni akarom, ahogy szenved, hallani akarom, ahogy könyörög a jelentéktelen kis életéért! Újabb rúgást akartam mérni az előttem heverő testbe, de Louis hangja megállított:
- Hagyd abba! - mondta kétségbeesetten. - Hagyd abba! Kérlek... Meghalt... - markolta a felsőmet, és éreztem, hogy egész testében reszket.
- Nem! - morogtam összeszorított fogakkal. - Nem halt meg! Nem halhatott meg! - rúgtam egy erőteljeset a testbe, ami halk nyöszörgést hallatott, nekem pedig önelégült vigyor terült szét az arcomon. - Tudtam, hogy élsz, te féreg! - mondtam undorral a hangomban. - Állj fel!! - utasítottam ráfogva a fegyvert, de nem történt semmi. - Azt mondtam, állj fel!! - morogtam, majd lehajoltam, megragadtam a felsőjénél fogva, és felrántottam álló helyzetbe. Amint elengedtem megtántorodott, de még mielőtt eleshetett volna, a pólójába markoltam, hogy megtartsam. - Nem engedem, hogy megdögölj, még nem! - húztam közel magamhoz, arca pár centire volt az enyémtől. - Játszadozunk egy kicsit! - vigyorogtam öntelten.
- Dögölj meg! - köpte a szavakat fulladozva, mire felhorkantam. 
- Louis! - szólaltam meg, mindvégig Lucas felduzzadt szemeibe nézve. - Hozd ide a kötelet a kocsi csomagtartójából! - láttam az arcán, hogy megfeszült. - Mi van nagyfiú? Tán csak nem berezeltél? - villantottam egy mosolyt felé, mire elhúzta a száját, ami teljesen felrepedt, és gyöngyözve szivárogni kezdett belőle a vér. - Mindenért meg fogsz fizetni! - szűrtem ki az összeszorított fogaim közül. 
- Nem félek tőled, Styles! - szólalt meg Lucas. - Ha megölsz, akkor se lesztek szabadok, mert az embereim meg fognak keresni benneteket, bárhová is mennétek! - nevetett fel, ami köhögésbe torkolt. 
- Fogd be! - morogtam a felsőjét rángatva. 
- Erre nem gondoltál, igaz? - vigyorgott győztes mosollyal az arcán. - Ezt kurvára megszívtad Styles! Addig amíg az embereim élnek nem lesz nyugtotok! 
- Azt mondtam kussolj!! - markoltam erősebben a pólóját, amit szinte már letéptem róla. - Fogd be azt a mocskos szádat, vagy én fogom be, de az nem lesz valami kellemes!! - kiabáltam rá a dühtől, ami forrni kezdett bennem, és szétáramlott az egész testemben. Éreztem, hogy mindjárt felrobbanok a szavaitól, és az önelégült mosolyától, ami mindvégig ott bujkált, azon az undorító képén.
- Ti is meg fogok dögleni, akárcsak a két puhapöcs, akik hőst akartak játszani! - mondta, és mikor meglátta értetlen ábrázatom folytatta: - Dylan meg Shane, akik ellenem fordultak! Mindent elbasztak, pedig mindent kiterveltem! Faszok! Ezért is nyírtam ki a kisebbiket, miután te elmentél a kávézóból! Elárult! Szegény, keservesen könyörgött az életéért, de hiába, nem hatott meg, ahogyan a testvére szánalmas magyarázata sem! - mondta gúnyos hangon, én pedig nem bírtam tovább hallgatni, elengedtem, és egy hatalmas ütést mértem az arcába. Fájdalmasan felnyögött, majd a földre esett, mire azonnal lenyúltam érte, és újra felhúztam. Köpött egyet, majd megnyalta vértől csillogó ajkát. - Most már legalább együtt rohadnak a pokolban, és ti is ott fogtok megrohadni! - nézett a szemembe, én pedig újra meg akartam ütni, de fél úton megállítottam a kezemet. A mellkasánál fogva, erősen a felborult autó oldalának basztam, majd rászegeztem a fegyvert. - Lőj le!! Gyerünk! Tedd meg!! - ordította, én pedig erős késztetést éreztem arra, hogy megtegyem, de mégsem tettem, mert tudtam jól, hogy mire megy ki a játék. Igyekezz, kis tigris! - mondtam magamban, majd a kocsim felé néztem, tekintetemmel Lout keresve, ami elég rossz döntés volt. Lucas kihasználva a figyelmetlenségemet kiütötte a kezemből a pisztolyt, majd behúzott egyet. Fájdalmasan felnyögtem, de nem volt időm észhez térni, mert rögtön nekem esett. Vert, ahol csak ért, én pedig próbáltam védeni magamat, az arcom elé rakva a kezeimet. Összeszedtem minden erőmet, és sípcsonton rúgtam. Megtántorodott, amit azonnal kihasználtam. Egy erőteljes ütést mértem az arcába, amitől fájdalmasan felnyögött. Újabb ütés, pont az orrába. Felordított, és a fájó részhez kapott. Láttam, hogy megszédült, ezért ismét lecsaptam rá, de elkapta a csuklómat, a hátam mögé csavarta, aztán a másik kezét a nyakam köré fonta. 
- Mi van buzikám? Azt hitted győzhetsz? - mondta a fülembe, egyre erősebben markolva a torkom, amitől alig kaptam levegőt. Szédülni kezdtem az oxigénhiánytól. Megpróbáltam belemarni karjába, de mind hiába, nem engedett el, hanem még jobban szorított. 
- Mondtam, hogy meg fogsz dögleni! - morogta. - Louis pedig az enyém lesz!- hajolt közelebb a fülemhez. - Elszórakozok kicsit vele! - nevetett fel gúnyosan, mire újra kapálódzni kezdtem. Egy ujjal sem érhet Louhoz! - morogtam magamban. - Ne félj, jó kezekben lesz, vigyázok majd rá! - horkant fel, és szinte láttam magam előtt azt az undorító vigyorát. 
- Ki... foglak... nyírni... - fuldokoltam, minden egyes szó előtt levegőt véve, ami már igencsak elfogyott. Megszédültem, a látásom elhomályosult, és éreztem, ha most nem enged el, akkor megfulladok.
- Szép álmokat, Styles! - nevetett fel, majd hirtelen eltűntek a szorító kezek, és fájdalmas nyögés zengte be az éjszakát. Térdre rogytam, egyik kezemet a nyakamhoz emeltem, és simogatni kezdtem a fájó részt, miközben mélyeket lélegeztem, hogy újra megtöltsem a tüdőmet levegővel.

Louis

Reszkető testtel indultam meg az autó felé, hogy elhozzam a kötelet. Tudtam jól, hogy Harry mire készül, és az agyamban azonnal megjelentek a képek, arról az éjszakáról, mikor "munka" közben meglestem őt. Nem vagyok felkészülve arra, hogy szem és fültanúja legyek a kínzásnak, nemhogy még én is csináljam. Abban a percben mikor eldöntöttem, hogy Hazzával tartok bátornak, és legyőzhetetlennek éreztem magam, de itt és most minden bátorságom elszállt. Nekem ez túl sok. Én erre képtelen vagyok. Remegő kezekkel nyitottam fel a kocsi csomagtartóját, és azonnal meg is találtam amiért jöttem. Hezitálva, de megragadtam a vaskos kötelet, és a kezemben tartva méregettem. A gyomrom összeszorult, és éreztem, hogy a hányinger kerülget a gondolatra, hogy mit is fogunk itt ma művelni. 
- Nem tudom megtenni, képtelen vagyok rá... - dobtam vissza a kötelet, és csak néztem magam elé. Megjelent a lelki szemeim előtt Lucas sebekkel, és vérrel borított arca, ahogy a földön fekszik, és fájdalmasan hörög. Mégiscsak egy emberről van szó, egy hús- vér emberről. A testvéremről... Akivel együtt nőttem fel, akivel egy vérből vagyunk... De ő kegyetlen, Louis!  Emlékezz vissza mit tett veled! - vívódtam magamban, és egész testemben remegni kezdtem. Behunytam a szemem, de rögtön ki is nyitottam, mikor kiabálás ütötte meg a fülemet. Összerezzentem, és riadtan néztem ki a kocsi takarása mögül. Ledermedtem, mikor megláttam, ahogy Harry és Lucas egymás torkának esnek. Csak álltam egy helyben, és néztem az egyre jobban eldurvuló helyzetet. Oda kellene mennem. De mit tegyek? Én erre képtelen vagyok... - idegeskedtem az alsó ajkamat rágva. Nem voltam felkészülve erre az egészre, azt hittem, hogy menni fog, hogy meg tudom tenni, de nem. Nekem ez nem megy… Képtelen vagyok rá… De ekkor meghallottam egy fájdalmas nyögést, amit azonnal tudtam, hogy kitől jött. Lucas elkapta Harryt, aki fuldokolva próbált kiszabadulni a szorításból nem sok sikerrel. Ekkor minden megváltozott bennem. Eltűnt minden félelmem, és a helyét a mérhetetlen düh vette át, ami szétáramlott egész testemben. A csomagtartóba néztem, és megakadt a tekintetem egy vékony vascsövön. Bár fogalmam sincs, hogy hogyan kerülhetett oda, de ez, ebben a pillanatban egyáltalán nem is érdekelt. Megragadtam, és összeszorított fogakkal, határozott léptekkel indultam meg feléjük. Lassan közelítettem meg őket, mert nem akartam magamra vonni a figyelmet. 
- Mondtam, hogy meg fogsz dögleni! - jelentett ki Lucas. - Louis pedig az enyém lesz! Elszórakozok kicsit vele! - nevetett fel gúnyosan. - Ne félj, jó kezekben lesz, vigyázok majd rá! - Óvatosan a testvérem mögé léptem, és a magasba emeltem a vascsövet. 
- Ki... foglak... nyírni... - fuldokolta Harry.
- Szép álmokat, Styles! - És ekkor lesújtottam Lucas hátára, olyan erővel, amit sosem hittem volna, hogy megvan bennem. Fájdalmasan felordított eleresztve Hazzát. 
- Baszódj meg! - nyögte a földön fetrengve. - Büdös buzi! - hörögte, mire még jobban felment bennem a pumpa.
- Rohadj meg!! - ordítottam kikelve magamból, és újra lesújtottam a földön fekvő testre. - Meg fogsz fizetni mindenért!! Tönkre tettél!! - fújtattam, és remegtem a dühtől. Ledobtam a kezemből a csövet, és rúgni kezdtem a testvéremet, aki összegörnyedve próbálta kivédeni egyre erősebb, és hevesebb kitöréseimet. Hirtelen egy kezet éreztem meg a bokám köré fonódni, majd mire feleszmélhettem volna, már a földön feküdtem. Valami kemény a hátamba ütődött, de nem tudtam ezzel foglalkozni, mert Lucas ráült a csípőmre, és lefogta a kezeimet. 
- Szállj le rólam!! - kiabáltam elcsukló hangon. Megrémültem. 
- Mi van kis buzi, már nem vagy olyan kemény, mi? - gúnyolódott, undorító vigyorral az arcán. Erősen kapálództam, hátha ki tudok szabadulni csuklómat szorító kezeiből. - Egy vascsővel a kezedben azt hitted erősebb leszel? Gyenge vagy Louis! Mindig is az voltál! Egy nyávogós kislány! 
- Nem vagyok gyenge!! - rúgtam a lábammal. - Nem!! - ordítottam.
- Dehogynem! - nevetett fel, majd közelebb hajolt az arcomhoz. - És elárulok neked valamit - suttogta, duzzad, véreres szemeivel az enyéimbe nézve. - Az anyánk is utált! - röhögött fel. - Mindenkinek csak nyűg voltál! A gyenge, jelentéktelen kis Louis! - Összeszorított ököllel, és fogakkal minden erőmet belevetve gördültem a másik oldalamra, ezzel lelökve magamról Lucast. Nem hezitáltam, azonnal fölé másztam.
- Fogd be!! - húztam be egyet az arcába. - Te rohadt szemét!! - ütöttem, és csak ütöttem. - Nem vagyok gyenge!! - ordítottam ismét. - Többé már nem!! - olyan erős ütéseket mértem rá, hogy szinte éreztem, hogy felszakad a bőr a kezemen. - Gyűlöllek!! Tönkre tettél mindent!! GYŰLÖLLEK!! - kiabáltam torkomszakadtából, nem hagyva abba az ütéseket. Magam előtt láttam édesanyámat, a kétségbeesett arcát, a sebeit, amiket a rohadt apám okozott neki. Lejátszódtak bennem a múltban történet, és csak ütöttem és ütöttem kiadva magamból az évek során felgyülemlett mérget. A látásom elhomályosult, és a könnyeim utat törtek maguknak, hogy végigfolyjanak az arcomon. Leálltam, majd ismét ütni akartam, de egy meleg kéz megfogta a csuklómat, ezzel leállítva cselekedetemben. 
- Elég - szólalt meg a jól ismert mély hang, mire felemeltem a fejem, hogy a zöld szemekbe nézhessek. - Vége van… - suttogta, majd felhúzott, és erősen magához szorított. Arcom a mellkasába fúrtam, és nem bírtam tovább tartani magam, sírni kezdtem. - Minden rendben lesz! - simogatta a hátam nyugtatólag, majd arcát a hajamba fúrta. - Ígérem! Ezután minden jó lesz! - puszilt a hajamba, én pedig magamba szívtam nyugtató illatát. Halk nyöszörgés zavart meg minket, mire azonnal megfordultam. 
- Meg… fogtok… halni… - hörgött Lucas, kezében egy fegyvert tartva. A vér is megfagyott bennem, ahogy a cső egyenesen felénk nézett. Hirtelen megfordultam, kikaptam Harry kezéből a pisztolyt, amit egyenesen a földön fekvőre irányítottam.
- Louis, ne!! Majd én!! - szólalt meg mögülem, de nem is figyeltem rá. Meg akartam tenni. Véget akartam vetni ennek az egésznek. A szemébe néztem, és lepörgettem magam előtt az összes múltban és jelenben történet eseményt.
- Ezt a családomért, az összes szenvedésemért, és a barátaimért! - mondtam összeszorított fogakkal, majd épp meghúztam volna a ravaszt, mire Lucas feje a földre rogyott. Remegő kezekkel markoltam a fegyvert, mindvégig rá irányítva, attól féltve, hogy újra felkel, de nem tette. Harry kivette a kezemből a pisztolyt, majd újra magához ölelt. 
- Vége, kis tigris! - suttogta a hátamat cirógatva. Vége... - mondtam magamban, derek köré fonva a karomat, és ha lehetséges, még közelebb húztam magamhoz. Nem tudom meddig álltunk ott, de ölelő karjaiban lassan kezdtem megnyugodni. Eltolt magától, de épp csak annyira, hogy a szemeimbe nézhessen. - Gyere, menjünk innen. - karolta át a derekam, így tolva az autó felé. 
- M-mi lesz... vele? - kérdeztem remegő hangon.
- Ezzel ne foglalkozz, mindent elintézek, amint a kórházba értünk! Senki nem fogja megtudni, hogy mi történt itt! - mondta, majd kinyitott a kocsi ajtaját, én pedig beültem. Az út csendben telt, mindketten a gondolatainkba merültünk. Kifelé bámultam az ablakon, és néztem a mellettünk elsuhanó fákat, miközben mindvégig éreztem magamon Hazza tekintetét, de nem volt erőm ránézni. Nem ment. Az agyamban újra lejátszódtak a pár perccel ezelőtt események. El sem tudom hinni, hogy ezt tettem. Megöltem egy ember... A testvéremet... Gondolatomból, Harry meleg tenyere szakított ki, ami a combomra siklott, gyengéden megszorítva azt. Erőt vettem magamon, és felé fordultam, majd ráhelyeztem a kezem az övére. - Minden rendben lesz! - nyugtatgatott, mire bólintottam, ő pedig összekulcsolta az ujjainkat, amiket addig el sem eresztett míg a kórházhoz nem értünk. Nagyot sóhajtottam, mikor kiszálltunk az autóból. A parkolóban azonnal megakadt a tekintetem Zayn kocsiján, amitől egyből összeszorult a torkom, a gyomrom pedig borsó nagyságúra zsugorodott. Niall... Lassan lépdeltünk az ajtó felé, és az agyam folyton azon kattogott, hogy vajon mi fog fogadni minket odabent...

43 megjegyzés:

  1. Imááááádtam.. végre ezt vártam.. Lou bekeményített végre.. ügyes vagy kis tigrisem. :D jajj mi lesz Ziall-al remélem nem lesz semmi nagy baj.. és Niall. :( istenem ne csináld ezt .. ! siess a kövivel. Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Larry! :3
      Örülök, hogy ez a rész is tetszett, köszönöm, hogy mindig itt vagy, és elmondod a véleményed! ;) A következő részekben kiderül, hogy mi lesz Niallel, ígérem! Igyekszem sietni a kövivel! :)
      Puszi <3

      Törlés
  2. Csak én vigyorogtam azon ahogy Lou elveri Lucast? Beteg az elmém, van ilyen:D
    Az a rohadt fasz pedig megérdemli a halált, ha Niallnek komolyabb baja lesz miatta..hát én kivágom a telefonomat az ablakon..köcsög, utálatos féreg....hogy tehette ezt velük? Szívtelen köcsög, annyira utálom hogy alig tudom leírni..szívrohamot kapok:Dd ez nekem sok egy napra. Istenem, nem tudom hogy mit érezhet Zayn..és úristen..remélem hogy mindenki rendbe jön lelkileg..és az a nyomorék Lucas megdöglik (ámen)
    Nagyon imádom ezt a blogot, a halálooooom.
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak te vigyorogtál!! :D

      Törlés
    2. Szia Daenerys :)
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy a imádod! <3 Én meg azt imádom, hogy így beleéled/beleélitek magatokat a részekben, ez olyan jó érzés, mindig feltölt! :3 A kövi részben meg tudod, hogy mit érez Zayn... Igen, reméljük, hogy sikerül nekik ezeket a napokat feldolgozniuk, mert hát nem egyszerű...
      Köszönöm, hogy írtál, és hogy itt vagy <3
      Puszii

      Törlés
  3. Aaaaaa...ez valami hihetetlen..ügyes vagy Louis :) Remélem Niallnak semmi baja..nagyon várom a következőt. A rész pedig akkor hozod amikor akarod és időd is van meg várom. :) IMÁDOM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Nóra :)
      Köszönöm szépen a megértésed, és próbálok igyekezni, hogy azért hónapokat ne kelljen várnotok, mert az nem fair veletek szemben...
      Louis <3 A kövikben megtudod, hogy mi lesz Niallel :)
      Én meg téged imádlak :3
      Puszi

      Törlés
  4. Imádtam ezt a részt! Lou végre kiengedett mindent!. Ez a rész valami istenkirály volt.... :-D valamint! Remélem Niall-nek nem lesz semmi baja... Szegény szöszi! Élje túl!!!!! Kérlek??
    Imádtam!
    Várom a kövi részt... :)
    És bocsi a rövid komikért :/
    Puszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dreamy :)
      Őszintén megmondva, én is kiengedtem mindent Louisval együtt :) "Ez a rész valami istenkirály volt..." de imádlak, pedig féltem, de ti mindig megnyugtattok, hogy jó az amit csinálok, köszönöm <3 Reméljük a legjobbakat, a kövi részekben kiderül mi is van a mi kis szöszinkkel :)
      Semmi baj, én egy "imádtamnak" is nagyon örülök ;)
      Puszii :3

      Törlés
  5. Hála az égnek. Végre megdöglött ez a nyomorék. Azta. Huu. Ez fenomenális rész volt. Büszke vagyok Loura! Ezaazz!! Hahahahhaha!! Imádom elejétől a végéig. Még a kezem is remeg XD Remélem Zaynnek és Niallnek semmi baja nem lett :( Én megőrülök ha valami nagy baj fog történni még. Ennek a pöcsnek az emberei viszont aggasztanak. Jaaj csak légyszi ne legyen mostmár semmi! Annyit szenvedtek.. :(
    Évekig eltudnám olvasni ezt a sztorit annyira imádom szóval akár hónapokat is képes vagyok rá várni. Szóval szerintem ne ostorozd magad amiért nem tudsz minden héten részt hozni. Megértem hogy dolgozol meg hogy el vagy havazva. Nagyon szépen köszönöm hogy ezt a csodá megírtad. Nem túlzok ha azt modnom hogy az életem részévé vállt. Óriási köszönet mégegyszer ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, pityergek :') Én köszönöm ezt a csodálatos kommentet, azt, hogy így vagy, és azt, hogy képes vagy bármeddig várni! <3 (azért igyekszem nem havonta hozni, mert az nem fair veletek szemben) "Nagyon szépen köszönöm hogy ezt a csodá megírtad. Nem túlzok ha azt modnom hogy az életem részévé vállt. Óriási köszönet mégegyszer ♥♥" Jajj, köszönöm, ez annyira jól esik, imádlak <3
      Én is büszke vagyok Loura, boldog vagyok, hogy meg merte tenni :) A kövi részekben kiderül, hogy mi van a másik párosunkkal, mert most az övék lesz a főszerep ;) Igen, szegényeim elég sokat szenvedtek, ideje lenne már hogy boldogan nyugiban élvezhessék egymást <3
      Puszii :3

      Törlés
  6. VÉGRE!
    és
    MI A PÖCSÖM???

    Végre, hogy Lucas feldobta a pacskert, mert UGYE FELDOBTA??? nem akarom, hogy megint visszatérjen. mert Lou nem lőtte le... miért nem eresztették még bele a tárat???? az, hogy félrecsuklott a feje, semmit nem jelent. Harry nem lehet ilyen kezdő, hogy nem ellenőrzi, hogy "rendesen kipurcant-e"... most dühös vagyok rá!!!

    És Niall??? Ugye a kis szöszivel minden rendben lesz???? Tudni akarom, hogy felgyógyul a sérülésiből. És bár én tudok várni, de NEM MOST!! ezután a rész után nem teheted meg, hogy megint hetekig nem tudjuk, mi lett velük!!!!

    PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Becca <3
      Imádom a komijaidat :D Feldobta-e vagy sem: ez itt a kérdés... Feldobta!!!! Lucas kimúlt... vagy nem? ;)
      Niallról a kövikben minden kiderül, nem mondhatok semmit, majd megtudod, és igyekszem nem hetekig húzni! Nagyon igyekszem!!
      Köszönöm, hogy itt vagy, nekem ez nagyon sokat jelent <3

      Törlés
  7. Fantasztikus lett!Várjuk a folytatást!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Maciii!
      Köszönöm szééépen, örülök, hogy tetszett! :3 Igyekszem hamarabb hozni, mint az előzőt!

      Törlés
  8. Oké nincs szavam..... Ez kivételes mivel imádok beszélni és véleményt mondani de most nincs. Hogy mi játszódott le bennem olvasás közben ? Idézem, mivel olvasás közben cseteltem a barátommal :
    Igen !!!!! Él, de nem sokáig !!!!!
    Neeee !!! Harry, csak tarts ki, mindjárt Lou segít rajtad remélem !
    Igen !!! Louis pont jókor !
    Neeeeee ! Lucas, hogy bírsz egyáltalán megmozdulni nem hogy Louis felé kerekedni ?!?!
    Így kel azt Louis !!! Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon !!!!
    Váááá! Honnan szerzett fegyvert, ha épp most verték péppé ?!?!?!?!?
    Köszönöm Louis !!!!! Végre meghalt !!!
    Niall........ :(((((
    Szóval imádtam a részt és bár jól kiéheztettél minket, de megbocsátok, ha többé nem csinálsz ilyett ! Megértem hogy sok dolgod van de próbáld még a nyáron hozzni a kövi részt ! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mag Megy! :3
      Imáádlak, annyira szeretem olvasni a kommentjeiteket, és olyan eszméletlenül jó érzés, hogy így bele tudjátok élni magatokat! Nekem ez nagyon sokat jelent! :3
      Sajnálom, tudom, hogy ez nem szép dolog, és igyekszem, hogy ne csináljak megint ilyet!
      Nyáron hozom, ígérem :D

      Törlés
  9. OH MY GOD!!!!!! Ez hát le a kalappal drága Dreamy :) úgy vártam minden nap benéztem hogy vajon van e már 133 :) de nem volt és most itt van!!!!! És fantasztikus lett meghalt az a rohadt pöcs ádáz gyilkos Loucas ezaz Lou üsd nyird ki veled az erő xD büszke vagyok Louisra :) Hazza remélem ezt nem vétettétek el és Loucas tényleg megdöglöt :) és Lou nincs igazad mert Loucas nem ember ő egy döglött gyilkos :) :) Ah kicsi kicsi Niallöm én kedvenckém reménykedem benne hogy nincs komoly bajod :( szeretlek :) :) nagyon atom volt ez a rész nagyon szeretem !!! Ez a blog már az elején is levett a lábamról :) és most sem csalódtam benne :)
    Puszi : Meli

    U.I : megpusztulok ha megint hetekig nemjön új rész :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Meli ;)
      Nagyon szépen köszönöm, olyan jó olvasni, hogy ennyire szereted a blogot, és hogy még ennyi rész után sem csalódtál benne :3
      Én is büszke vagyok rà nagyon ;) A köviben kiderül, hogy mi is van a mi kis szöszinkkel.
      Ui: Igyekszem nem heteket váratmi benneteket :)
      puszi

      Törlés
  10. Ezt nem hiszem el! Nem jelent semmit hogy hátrabicsaklott a feje! Még legalább 2 tárat bele kellett volna lőniük és rendesen kinyírni! Mert szinte 100% hogy ennek nincs vége! Lucas él és meg fogja szerezni Louist ahogy monda! Bár alamiért én enbe a mondatába valami perverziót képzeltem de ki tudja!
    Ha engem kérdezel Lucas is meleg csak jól titkolja!
    Mindenesetre hamar hozd a következő részt!
    ~Sonia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sonia :3
      Olyan vagy, mint Becca, ős is pont ugyanezt írta, hogy nem jelent semmit a hátrabicsaklott fej meg miért nem lőttek beléjük az egész tárat :D jogos ;)
      Lucas is meleg csak jól titkolja :D imááádlak <3 Amúgy megmondom őszintén, gondolkodtam ezen, de aztán nem úgy hozta a dolog :)
      Puszi

      Törlés
  11. ùristen, szia,azt hittem eltüntél...ez a rész meg,egyszerüen fantasztikus, imádom,végre megfizetett Lucas :DD ..de remélem Niallnek nem lessz semmi baja ...remélem hamarosan hozod az új részt,nagyon várok.
    Puszi,és egy nagy ölelést küldök neked .További szép napot ! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Anita :)
      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett :3 Niall meg... majd kiderül... Igyekszem nem sokáig húzni a kövi részt ;)
      Neked is szép napot, és nyarat, puszi :3

      Törlés
  12. Imádom nagyon jó lett a rész!:-)
    Xoxo.réka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Réka :)
      Köszönöm széééépeeeen, örülök, hogy tetszett! :3
      Pusziii

      Törlés
  13. Tudod mit? Szerintem menj a picsába! Őszintén. Utállak, amiért rá tudsz venni arra, hogy hónapokat izguljak át, reggeltől estig minden nap.
    Louis...imádom a durva oldalad. Amikor elkezdtett verni Lucas, végig vigyorogtam és magamban azt mondtam: ez az, megérdemelte ez a fasz!
    Niall...baszd meg már, hogy nem derül ki élsz vagy halsz. Három rész óta haldoklasz. És rá még nem is hozza rendszeresen a részeket az írónő.
    Hozd a kövit, amint tudod, mert tövig rágom a körmöm! Imádlak, hogy ilyen jó történettel gazdagítod az életem!
    Puszi:Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Es azt vettem észre, hogy elöző részhez írt komimra nem írtál választ. Valószínűleg csak elfelejtetted, mert mindegyik másik komihoz írtál. Nem tudom miért is szóltam XD csak észrevettem. :D

      Törlés
    2. Jajj, bocsánat, pedig legalább kétszer megnéztem, hogy írtam e mindenkinek :( Bocsiiiiii, amint gépnél leszek válaszolok! :3 Köszi, hogy szóltál, senki nem maradhat válasz nélkül :3

      Törlés
    3. Semmi baj! :)
      Viszont, ha szépen megkérhetlek és van kedved benéznél kettő nem rég indított blogomba, ha lenne kedved? Nagyon örülnék neki, ha elolvasnád és még nyomot is hagynál magad után. Amolyan példakép féle vagy számomra az írásban! Úgyhogy nagyon megköszönném, ha szakítanál rám időt. :)
      Az egyik Narry fanfiction: www.loved-youfirst.blogspot.hu
      A másik meg egy Ziall fanfiction: www.marakkormegkellettvolnacsokoljalak.blogspot.hu
      Ha megteszed, előre is nagyon köszönöm! :)

      Törlés
    4. Halihó! :)
      Jelentem válaszoltam az előzőre is, és még egyszer sajnálom... :( Majd jobban odafigyelek ;)
      Jajj, igyekszem nem eltűnni megint hónapokra, tényleg nagyon igyekszem, mert ez nem fair veletek szemben!
      Imáádlak, ugye tudod? :3 Amúgy amikor írtam Louis bekeményítését, én is folyton ezt mondogattam magamban! :D jó volt kiélni magamat ;)
      "Imádlak, hogy ilyen jó történettel gazdagítod az életem!" Én meg imádlak, amiért itt vagy, és írsz nekem <3
      A blogokba benézek, bár nem vagyok oda Narryért, de majd azért bekukkantok, amint lesz időm ;)
      Pusziii

      Törlés
  14. Azta farokretekrépa :D imádtam/imádom :3 végre meghalt az a kis nyomorék :DD Viszont félek hogy Niall meghal, vagy amit mondott Lucas az embereivel kapcsolatban. Na attól tartok :/ gyorsan hozd a kövi részt :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Livia :)
      Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy "azta farokretekrépa" :D Ezen nevetek már egy ideje :'D imááádlak :3
      Hááát semmi sem biztos... Niall állapotáról a kövi részekben mindent megtudunk, most kicsit Ziallé lesz a főszerep ;)

      Törlés
  15. Szia Dreamy!
    Imádom!!! Már nagyon vártam, és várom a következőt is (ZIALL!!!! ❤❤❤❤).
    Szeretném megkérdezni, hogy a One Shots - Larry Stylinson-on mikor lesz rész? Vagy azt már befejezted?
    Várom válaszod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett! :3
      Nem fejeztem be, csak megakadtam a sztoriban, de végre (ha minden igaz) sikerült tovább mennem, és hamarosan ott is lesz rész :)

      Törlés
  16. Szia! :) <3
    El sem hiszem, hogy ide is ide értem. Huh.*-*
    Nem volt mostanában időm:( én mindenről lemaradok:(
    de ÚRISTEN MENNYI MINDEN TÖRTÉNT ITT AZÓTA!! *O*
    Lucasnak konec, Niall :OOOOOOOOOOO reméélem nem hal meg, mert akkor én is meghalok, és egyszerűen... fogalmam sincs, hogy lesz tovább.:O Kérlek gyorsan hozz kövit, már nem bírok várni!!:o
    Remélem hazudott az a hülye pöcs, és az emberei meg végleg leakadnak szegényekről... nem akarom, hogy itt gyilkolászgassanak.. :D
    Köszönöm, hogy írod, eszméletlen!<3
    Puszi
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Brigiii <3
      Jajj olyan boldog vagyok, hogy itt vagy! :3 Semmi baj, én is eléggé el vagyok havazva, de köszönöm, hogy mégis írtál, mert ez nagyon sokat jelent nekem <3
      Huh, van itt minden :D Hidd el én sem örülnék, ha gyilkolásznának ;) Niallről pedig lassan kiderül minden :)
      Én köszönöm, hogy itt vagy <3
      Pusziii

      Törlés
  17. Húú...pár napja kezdtem el a blogodat..És annyira szomorú vagyok,hogy itt a "vége" :c Mármint,eddig csak rámentem a következő részre...most meg megint várhatok:C Imádom ezt a blogot! <3 annyira megszerettem,hogy az hihetetlen..Igaz,hogy a szereplőket kicsit átformáztam a fejemben és kicsit máshogy néznek ki,mint a fiúk a valóságban,de nembaj..:D Volt,hogy nevettem,sírtam vagy csak zavaromban mosolyogtam,mint egy idióta:DD Egyszerűen rossz belegondolni,hogy várnom kell:C Tényleg iszonyatosan imádom és a kedvenc blogom lett!
    Soha ne hagyd abba!
    Zsófi <33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsófi :)
      Jajj, akkor egy új olvashatót köszönthetek a blogomban! ;) Igen, át tudom érezni a helyzeted, és sokan mondták ugyanezt, mikor végére értek a történetnek vagyis utolértek engem :) Örülök, hogy ilyen érzéseket vált ki belőled az írásom, és köszönöm, hogy írtál, nekem ez nagyon sokat jelent :3
      Nem is szeretném egyhamar abbahagyni ;)
      Puszii :3

      Törlés
  18. Sziia én én ismételten el vagyok késve :( ¦

    "- Kelj fel, köcsög! - ordítottam dühösen. Nem lehet így vége! Nem! Látni akarom, ahogy szenved, hallani akarom, ahogy könyörög a jelentéktelen kis életéért! Újabb rúgást akartam mérni az előttem heverő testbe, de Louis hangja megállított:
    - Hagyd abba! - mondta kétségbeesetten. - Hagyd abba! Kérlek... Meghalt... - markolta a felsőmet, és éreztem, hogy egész testében reszket.
    - Nem! - morogtam összeszorított fogakkal. - Nem halt meg! Nem halhatott meg! - rúgtam egy erőteljeset a testbe, ami halk nyöszörgést hallatott, nekem pedig önelégült vigyor terült szét az arcomon. - Tudtam, hogy élsz, te féreg! - mondtam undorral a hangomban."-Igen Harry igen nem halhatott meg nem nem halhatott AHHHH jO´MOST MEGIJEDTEM NEM HALT MEG nA MOST AKKOR WOWW AHHH AHHH *-* NA MOST AKKOR MOST MI LESZ?úrjézus nyírjátok ki
    "- Azt mondtam, állj fel!! - morogtam, majd lehajoltam, megragadtam a felsőjénél fogva, és felrántottam álló helyzetbe. Amint elengedtem megtántorodott, de még mielőtt eleshetett volna, a pólójába markoltam, hogy megtartsam. - Nem engedem, hogy megdögölj, még nem! - húztam közel magamhoz, arca pár centire volt az enyémtől. - Játszadozunk egy kicsit! - vigyorogtam öntelten.
    - Dögölj meg! - köpte a szavakat fulladozva, mire felhorkantam.
    - Louis! - szólaltam meg, mindvégig Lucas felduzzadt szemeibe nézve. - Hozd ide a kötelet a kocsi csomagtartójából! - láttam az arcán, hogy megfeszült. - Mi van nagyfiú? Tán csak nem berezeltél? - villantottam egy mosolyt felé, mire elhúzta a száját, ami teljesen felrepedt, és gyöngyözve szivárogni kezdett belőle a vér. - Mindenért meg fogsz fizetni! - szűrtem ki az összeszorított fogaim közül. "-Jóó Harry ahhh játszadozzatook azt szeretem hahaaaa legalább szenved a kis bogár :D :D :D HAAAAAAAAAAA ez nekem nagyon tetszik *-* Lou hozd azt a kotelet
    - Azt mondtam kussolj!! - markoltam erősebben a pólóját, amit szinte már letéptem róla. - Fogd be azt a mocskos szádat, vagy én fogom be, de az nem lesz valami kellemes!! - kiabáltam rá a dühtől, ami forrni kezdett bennem, és szétáramlott az egész testemben. Éreztem, hogy mindjárt felrobbanok a szavaitól, és az önelégült mosolyától, ami mindvégig ott bujkált, azon az undorító képén.
    - Ti is meg fogok dögleni, akárcsak a két puhapöcs, akik hőst akartak játszani! - mondta, és mikor meglátta értetlen ábrázatom folytatta: - Dylan meg Shane, akik ellenem fordultak! Mindent elbasztak, pedig mindent kiterveltem! Faszok! Ezért is nyírtam ki a kisebbiket, miután te elmentél a kávézóból! Elárult! Szegény, keservesen könyörgött az életéért, de hiába, nem hatott meg, ahogyan a testvére szánalmas magyarázata sem! - mondta gúnyos hangon, én pedig nem bírtam tovább hallgatni, elengedtem, és egy hatalmas ütést mértem az arcába."-Menj a picsába Lucas!!!!!! Kussolj esküszöm zárjátok be valahová kérlek megőrülök tőle ez egy egy mocskos kis szemétláda kínozzátok!!!!! Ahhhh okééé megint szét kell vernem valamit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "- Lőj le!! Gyerünk! Tedd meg!! - ordította, én pedig erős késztetést éreztem arra, hogy megtegyem, de mégsem tettem, mert tudtam jól, hogy mire megy ki a játék. Igyekezz, kis tigris! - mondtam magamban, majd a kocsim felé néztem, tekintetemmel Lout keresve, ami elég rossz döntés volt. Lucas kihasználva a figyelmetlenségemet kiütötte a kezemből a pisztolyt, majd behúzott egyet. Fájdalmasan felnyögtem, de nem volt időm észhez térni, mert rögtön nekem esett. Vert, ahol csak ért, én pedig próbáltam védeni magamat, az arcom elé rakva a kezeimet."-AHHHHHHH ez a fasz soha nem fárad el valaki nyírja ki knozza meg vágja le a akezeit mittudom én valaki Louis hozd azt a kötelet ahhhh.....
      "Összeszedtem minden erőmet, és sípcsonton rúgtam. Megtántorodott, amit azonnal kihasználtam. Egy erőteljes ütést mértem az arcába, amitől fájdalmasan felnyögött. Újabb ütés, pont az orrába. Felordított, és a fájó részhez kapott. Láttam, hogy megszédült, ezért ismét lecsaptam rá, de elkapta a csuklómat, a hátam mögé csavarta, aztán a másik kezét a nyakam köré fonta. "-NEEEEEEM!! NEEEM!!NEEM!!! AHH Dögölj meg Lucas!!!
      "- Szép álmokat, Styles! - nevetett fel, majd hirtelen eltűntek a szorító kezek, és fájdalmas nyögés zengte be az éjszakát. Térdre rogytam, egyik kezemet a nyakamhoz emeltem, és simogatni kezdtem a fájó részt, miközben mélyeket lélegeztem, hogy újra megtöltsem a tüdőmet levegővel."-sZéP áLMOKAT NEKED Lucas!!! ahhh kinyírom nem bírom már!!! Louis ahhh Louis jött ugye? Juuj *-*
      "Nem vagyok felkészülve arra, hogy szem és fültanúja legyek a kínzásnak, nemhogy még én is csináljam. Abban a percben mikor eldöntöttem, hogy Hazzával tartok bátornak, és legyőzhetetlennek éreztem magam, de itt és most minden bátorságom elszállt. Nekem ez túl sok. Én erre képtelen vagyok. Remegő kezekkel nyitottam fel a kocsi csomagtartóját, és azonnal meg is találtam amiért jöttem. Hezitálva, de megragadtam a vaskos kötelet, és a kezemben tartva méregettem. A gyomrom összeszorult, és éreztem, hogy a hányinger kerülget a gondolatra, hogy mit is fogunk itt ma művelni. "-Édeseem a hatalmas sziveed jaaaj ♥ De siess vissza Hazzához mert bajban vaan ♥ kérleeek
      "A testvéremről... Akivel együtt nőttem fel, akivel egy vérből vagyunk... De ő kegyetlen, Louis! Emlékezz vissza mit tett veled! - vívódtam magamban, és egész testemben remegni kezdtem. Behunytam a szemem, de rögtön ki is nyitottam, mikor kiabálás ütötte meg a fülemet. Összerezzentem, és riadtan néztem ki a kocsi takarása mögül. Ledermedtem, mikor megláttam, ahogy Harry és Lucas egymás torkának esnek. Csak álltam egy helyben, és néztem az egyre jobban eldurvuló helyzetet. Oda kellene mennem. De mit tegyek? Én erre képtelen vagyok... - idegeskedtem az alsó ajkamat rágva. Nem voltam felkészülve erre az egészre, azt hittem, hogy menni fog, hogy meg tudom tenni, de nem. Nekem ez nem megy… Képtelen vagyok rá… De ekkor meghallottam egy fájdalmas nyögést, amit azonnal tudtam, hogy kitől jött. Lucas elkapta Harryt, aki fuldokolva próbált kiszabadulni a szorításból nem sok sikerrel. Ekkor minden megváltozott bennem. Eltűnt minden félelmem, és a helyét a mérhetetlen düh vette át, ami szétáramlott egész testemben. "-Jaaj Lou ♥ :") Istenem Harryért bármit sírok jó?? Mindegy már sírok Hajrá Louis minden reményem benned van!!! ♥

      Törlés
    2. "A csomagtartóba néztem, és megakadt a tekintetem egy vékony vascsövön. Bár fogalmam sincs, hogy hogyan kerülhetett oda, de ez, ebben a pillanatban egyáltalán nem is érdekelt. Megragadtam, és összeszorított fogakkal, határozott léptekkel indultam meg feléjük. Lassan közelítettem meg őket, mert nem akartam magamra vonni a figyelmet.
      - Mondtam, hogy meg fogsz dögleni! - jelentett ki Lucas. - Louis pedig az enyém lesz! Elszórakozok kicsit vele! - nevetett fel gúnyosan. - Ne félj, jó kezekben lesz, vigyázok majd rá! - Óvatosan a testvérem mögé léptem, és a magasba emeltem a vascsövet.
      - Ki... foglak... nyírni... - fuldokolta Harry.
      - Szép álmokat, Styles! - És ekkor lesújtottam Lucas hátára, olyan erővel, amit sosem hittem volna, hogy megvan bennem. Fájdalmasan felordított eleresztve Hazzát.
      - Baszódj meg! - nyögte a földön fetrengve. - Büdös buzi! - hörögte, mire még jobban felment bennem a pumpa.
      - Rohadj meg!! - ordítottam kikelve magamból, és újra lesújtottam a földön fekvő testre. - Meg fogsz fizetni mindenért!! Tönkre tettél!! - fújtattam, és remegtem a dühtől. Ledobtam a kezemből a csövet, és rúgni kezdtem a testvéremet, aki összegörnyedve próbálta kivédeni egyre erősebb, és hevesebb kitöréseimet."-Büszke vagyok rád!!! Ez az Louis hajrá!! Juuuj juuj imádom pocorn kell
      " - Szállj le rólam!! - kiabáltam elcsukló hangon. Megrémültem.
      - Mi van kis buzi, már nem vagy olyan kemény, mi? - gúnyolódott, undorító vigyorral az arcán. Erősen kapálództam, hátha ki tudok szabadulni csuklómat szorító kezeiből. - Egy vascsővel a kezedben azt hitted erősebb leszel? Gyenge vagy Louis! Mindig is az voltál! Egy nyávogós kislány!
      - Nem vagyok gyenge!! - rúgtam a lábammal. - Nem!! - ordítottam.
      - Dehogynem! - nevetett fel, majd közelebb hajolt az arcomhoz. - És elárulok neked valamit - suttogta, duzzad, véreres szemeivel az enyéimbe nézve. - Az anyánk is utált! - röhögött fel. - Mindenkinek csak nyűg voltál! A gyenge, jelentéktelen kis Louis! - Összeszorított ököllel, és fogakkal minden erőmet belevetve gördültem a másik oldalamra, ezzel lelökve magamról Lucast. Nem hezitáltam, azonnal fölé másztam.
      - Fogd be!! - húztam be egyet az arcába. - Te rohadt szemét!! - ütöttem, és csak ütöttem. - Nem vagyok gyenge!! - ordítottam ismét. - Többé már nem!! - olyan erős ütéseket mértem rá, hogy szinte éreztem, hogy felszakad a bőr a kezemen. - Gyűlöllek!! Tönkre tettél mindent!! GYŰLÖLLEK!! - kiabáltam torkomszakadtából, nem hagyva abba az ütéseket. Magam előtt láttam édesanyámat, a kétségbeesett arcát, a sebeit, amiket a rohadt apám okozott neki. Lejátszódtak bennem a múltban történet, és csak ütöttem és ütöttem kiadva magamból az évek során felgyülemlett mérget. A látásom elhomályosult, és a könnyeim utat törtek maguknak, hogy végigfolyjanak az arcomon. Leálltam, majd ismét ütni akartam, de egy meleg kéz megfogta a csuklómat, ezzel leállítva cselekedetemben.
      - Elég - szólalt meg a jól ismert mély hang, mire felemeltem a fejem, hogy a zöld szemekbe nézhessek. - Vége van… - suttogta, majd felhúzott, és erősen magához szorított. Arcom a mellkasába fúrtam, és nem bírtam tovább tartani magam, sírni kezdtem. "-Oké most zokogok!!! nem tudok mit mondani szurkoltam ,zokogok és elolvadtam és istenem Louis Louis nem vagy gyenge dehogy vagy!!! ♥ :")

      Törlés
    3. "- Ígérem! Ezután minden jó lesz! - puszilt a hajamba, én pedig magamba szívtam nyugtató illatát. Halk nyöszörgés zavart meg minket, mire azonnal megfordultam.
      - Meg… fogtok… halni… - hörgött Lucas, kezében egy fegyvert tartva. A vér is megfagyott bennem, ahogy a cső egyenesen felénk nézett. Hirtelen megfordultam, kikaptam Harry kezéből a pisztolyt, amit egyenesen a földön fekvőre irányítottam.
      - Louis, ne!! Majd én!! - szólalt meg mögülem, de nem is figyeltem rá. Meg akartam tenni. Véget akartam vetni ennek az egésznek. A szemébe néztem, és lepörgettem magam előtt az összes múltban és jelenben történet eseményt.
      - Ezt a családomért, az összes szenvedésemért, és a barátaimért! - mondtam összeszorított fogakkal, majd épp meghúztam volna a ravaszt, mire Lucas feje a földre rogyott. Remegő kezekkel markoltam a fegyvert, mindvégig rá irányítva, attól féltve, hogy újra felkel, de nem tette. Harry kivette a kezemből a pisztolyt, majd újra magához ölelt.
      - Vége, kis tigris! - suttogta a hátamat cirógatva. Vége... - mondtam magamban, derek köré fonva a karomat, és ha lehetséges, még közelebb húztam magamhoz. Nem tudom meddig álltunk ott, de ölelő karjaiban lassan kezdtem megnyugodni"-Awh Isteneem <3 a kis trigrissel még most sem tudok betelni és a nyugató ölelés ismételten sírok ♥ remegek Louis olyan bátor vagy!!!! ♥ Vége van!!! ♥ Meghalt megdöglött :") én én nagyon boldog vagyok
      "Nem ment. Az agyamban újra lejátszódtak a pár perccel ezelőtt események. El sem tudom hinni, hogy ezt tettem. Megöltem egy ember... A testvéremet... Gondolatomból, Harry meleg tenyere szakított ki, ami a combomra siklott, gyengéden megszorítva azt. Erőt vettem magamon, és felé fordultam, majd ráhelyeztem a kezem az övére. - Minden rendben lesz! "-Lou jaaaaj a szivem szakad meg!!! De de ő nem nevezhető embernek ez egy korcs egy éllettelen gerinctelen pöcs!!! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod mindneki rohadt büszke rád!! Harry ahw ♥
      "nyugtatgatott, mire bólintottam, ő pedig összekulcsolta az ujjainkat, amiket addig el sem eresztett míg a kórházhoz nem értünk. Nagyot sóhajtottam, mikor kiszálltunk az autóból. A parkolóban azonnal megakadt a tekintetem Zayn kocsiján, amitől egyből összeszorult a torkom, a gyomrom pedig borsó nagyságúra zsugorodott. Niall... Lassan lépdeltünk az ajtó felé, és az agyam folyton azon kattogott, hogy vajon mi fog fogadni minket odabent..."-Édeseim ♥ :") Ahhh Niall :((((((((( Nee mi van vele jó megyek olvasni a kövi részt!!!
      Jaaaj imádtam és olyan boldog vagyok hogy Lucasnak vége ugye vége bár izgulok, hogy ott hagyták ennek 800 élete van és feltámad bassza meg :D
      XD sóval most sresszelek mi lesz és Niall édesem csak legyen jól
      Louisra nagyon büszek vagyok, de a szivem szakad meg érte pedig ha tudnám milyen ügyes volt!!! ♥
      Imááádtaam mint mindig ♥♥

      Törlés
    4. Drága Tünde! ❤
      Imádlak, a kommentjeid mindig feldobják a,napomat! Tudom, ezt már százszor elmondtam, de ha így van, akkor így van :D Boldog vagyok, hogy ilyen érzésekt váltik ki belőled eg,-egy résszel, hihetetlenül jó érzés olvasni :3 Igen, Louisra én is büszke vagyok Niallel pedig hamarosan kiderül, hogy mi lesz, lehet már olvastad is ;)
      Köszönök mindent! Imádlak ❤❤❤❤

      Törlés