2015. május 16., szombat

129.rész


Halihó!

Megérkeztem! :D
Ahogy ígértem, hoztam is a kövit, amitől kicsit félek, akárcsak az elkövetkezendő részektől, de remélem, hogy tetszeni fog nektek! Innentől beindulnak az izgalmak! 
Bocsánat, hogy most csak ennyi, de már alig látok, olyan fáradt vagyok, de addig nem mehettem el aludni, míg ki nem teszem nektek a részt! :3 
Köszönök mindent, imádlak benneteket! <3 
Ui.: a komikra is válaszolni fogok, amint sikerül utolérem magam :)
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Harry

Nem tudtam aludni. Hol a bal, hol a jobb oldalamra fordultam, az agyam pedig szüntelenül kattogott. Még mindig semmi információnk nem volt Lucasról, és ez egyre jobban kezdett idegesíteni. Próbáltam ezt Louis felé nem mutatni, mert nem akartam, hogy feleslegesen aggódjon. Elég, ha nekem vannak álmatlan éjszakáim…Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy hogyan tűnhet el így valaki. És hiába állítottam rá a fiúkat, akik Zayn szerint a legjobbak, ők sem jutottak még semmire. Egy kibaszott nyom sincs…Nagyot sóhajtottam, és Lou felé fordultam, figyelve békésen alvó arcát. Odahajoltam hozzá lágy puszit hintve homlokára, mire mordult egyet, és átfordult a másik oldalára. Elmosolyodtam, majd betakartam a felsőtestét, amiről az előbbi mozdulatnak köszönhetően lecsúszott a takaró. Felültem az ágyon, és az órára pillantottam, ami már éjfélt mutatott. Nem ülhetünk tovább tétlenül, arra várva, hogy majd csak lesz valami. Véget kell vetnünk ennek az egésznek, és ha a többiek nem jutnak semmire, akkor itt az idő, hogy a kezembe vegyem az ügyet. Talán, ha felkeresnék pár régi, nem éppen kedves ismerőst, bár… - akadtam meg gondolatomban, az utca felől érkező zaj hallatán
- Mi a fene volt ez? - suttogtam magam elé, majd óvatosan, hogy fel ne ébresszem Louist, kimásztam az ágyból. Lou morgott valamit, amitől megálltam mozdulatomban, de mikor újra hallottam egyenletes szuszogását, megnyugodtam. Lábujjhegyen az ablakhoz mentem, és kinéztem az utcára, amit csak a lámpák halvány fénye világított meg. Mozgásra lettem figyelmes, amitől a szívem vad kalapálásba kezdett. Az alak átfutott az úttesten, egyenesen a házunk felé. Nem haboztam, azonnal a fiókos szekrényhez léptem, aminek volt egy retesze, ahol a fegyverem tartottam szükség esetére. Kikaptam, és sietve, mégis halkan szeltem át a szobát. Leszaladtam a lépcsőn, amit a kintről beáramló fény megvilágított. Az ajtóhoz lopakodtam, kezemben a fegyverrel. Megálltam, és füleltem, de nem hallottam semmit. Lassan elfordítottam a kulcsot, és magam elé emelve a pisztolyt nyitottam ki az ajtót. Megcsapta az arcomat a hűvös szellő, ami máskor hidegnek tűnne, de most forrtam a bennem tomboló adrenalintól. Óvatosan kijjebb léptem, jobbra - balra tekintve. Behúztam az ajtót, majd elindultam kifelé, mindvégig pásztázva a halványan megvilágított utcát. Csend volt, ezért minden apró neszre felkaptam a fejem. Hirtelen a mellettem lévő bokorból furcsa zajt hallottam. Lassú léptekkel, dübörgő szívveréssel közeledtem a bokorhoz, ami nyomban elhallgatott. Nagyot nyeltem.
- Lépj elő, bárki is vagy! - mondtam összeszedve a hangom. Nem lehetek ennyire beszari. Sosem voltam az, most viszont, még a vér is megfagyott bennem. 
- Azt mondtam, gyere elő! - szólaltam meg kicsit erélyesebben, de semmi sem történt. A szabad kezemmel a bokor ágaihoz nyúltam, és széthúztam azokat, mire egy macska ugrott elő a sötétből, én pedig majdnem seggre estem a rémülettől.
- Jézusom!! - kaptam a mellkasomhoz, és úgy éreztem elájulok. - Bassza meg! - fújtam ki a levegőt, mikor a cica a nadrágomhoz dörgölőzött. Elmosolyodtam, majd leguggoltam, és megsimogattam a puha bundáját. Hálásan, dorombolva simult hozzám. - Nagyon megijesztettél, ugye tudod?! - cirógattam meg a fejét, amit ha lehet még hangosabb morgással jutalmazott. Váratlanul elugrott tőlem, és beszaladt a bokorba, én pedig azonnal tudtam, hogy baj van. Épp meg akartam fordulni, de már késő volt, mert a tarkómhoz egy hideg fémcső nyomódott. Ezt nem hiszem el… 
- Állj fel! - hallottam egy mély, férfi hangot. - És ne próbálkozz semmivel! - Hangja fenyegetően csengett. - Dobd el a fegyvert! 
- Azt már nem! - horkantam fel, mire még erősebben nekem nyomta a pisztoly csövét.
- Azt mondtam, dobd el, vagy szétloccsantom az agyad, és a kis szerelmedét is! - Amint meghallottam a szavait, Louis arca jelent meg a lelki szemeim előtt, és azonnal eldobtam a fegyvert, ami halk puffanással ért földet. Gúnyos nevetés hangzott fel a hátam mögül. 
- Tudtam, hogy Louisval megfoghatlak! - ahogy kiejtette a száján a nevét, éreztem, hogy elönti az agyamat a düh. Fújtatni kezdtem, mint egy felbőszült bika, és ökölbe szorítottam a kezeimet. 
- Honnan tudod a nevét? - morogtam idegesen. 
- Ez téged ne izgasson! Tedd a kezed a tarkódra, és fordulj meg, de lassan! - utasított, én pedig szó nélkül tettem, amit mondott. Az agyam szüntelenül kattogott, keresve a megoldást, hogy hogyan fegyverezhetném le. Mikor szembefordultam vele, hiába meresztettem a szemeimet, sajnos nem láthattam az arcát, csak a teste körvonalát.
- Ki vagy? És mit akarsz tőlem? - szólaltam meg, mire felnevetett. 
- Nem fontos! Van egy ajánlatom a számodra! - jelentette ki, én pedig megdöbbenve néztem a sötét alakra. 
- Nem fogok egy seggfejjel üzletelni! - morogtam.
- Biztos vagy benne? - mondta, majd felfelé bökött a fejével. - Csak szólok, hogy a haverom fent van a hercegeddel! - Megtorpantam, és azonnal a szoba ablakára néztem. Láttam valami mozgást, amitől a vér is megfagyott az ereimben. Mit sem törődve az előbbi fenyegetéssel, dühösen indultam meg az alak felé. 
- Őt hagyd ki ebből!! - szűrtem ki a szavakat fogaim közül. - Ha valami baja esik én... - nem tudtam befejezni a mondatot, mert egy lövés dördült el pont a fejem mellett, ami a hangtompítónak köszönhetően nem verte fel az utcát. Ijedten ugrottam meg, a fülemhez kapva. 
- A következő célba talál! - mondta fenyegető éllel a hangjában. - Ha azt teszed, amit mondok, egy haja szála sem fog meggörbülni! De ez csakis rajtad áll, és hidd el, nem fogok habozni! - közölte kemény hangon. - Tedd vissza a kezed, és lépj hátra, egészen a bokorig! - utasított, de meg sem tudtam mozdulni az előbbi sokkhatástól. - Rendben, te akartad! - intett fel, nekem pedig az összes vér kifutott az arcomból.
- Ne! - kiáltottam. - Megteszem! - ziháltam, és tarkóra tett kézzel hátraléptem. 
- Okos fiú! - gúnyolódott, de nem törődtem vele, azonnal az ablak felé néztem. - Nincs semmi baja! - mondta, majd nyugodt hangon folytatta: - Szóval, amint mondtam az előbb, lenne egy ajánlatom! Gondolom ismerős a Cas név! - Összevontam a szemöldököm, és kutakodni kezdtem az agyamban. Tudtam, hogy hallottam már valahol ezt a nevet, de most így hirtelen nem ugrott be. - Az ábrázatodat látva nem. - horkant fel - És ha azt mondom, hogy Lucas Tomlinson! - Erre egyből felkaptam a fejem, és éreztem, ahogy elönt a düh.
- Honnan ismered?? Te is mocskos kis bandájához tartozol?? - fújtattam mérgesen, szikrákat szórva szemeimmel. - Te gerinctelen féreg!! Ki foglak nyírni!! Könyörögni fogtok a szaros kis életetekért!! - köptem a szavakat, és éreztem, hogy mindjárt szétrobbanok a bennem tomboló haragtól.
- Tetszik, hogy ennyire harcias vagy! - nevetett fel gúnyolódva.
- Letépem a golyóidat!! - morogtam idegesen.
- Akkor is, ha azt mondom, hogy segíteni jöttem! - Felhorkantam szavai hallatán. 
- Segíteni? - néztem rá kérdőn. - Miközben a pasimhoz, és az én fejemhez is fegyvert fogsz?! Röhejes! - nevettem fel erőltetetten. - Ne nézz hülyének... 
- Az csak szükséges óvintézkedés, nehogy valami hülyeséget csinálj! - mondta, majd kicsivel előrébb lépett, vigyázva arra, hogy még mindig ne láthassam az arcát. - Tudod, Lucasnak dolgozom...
- Dögölj meg!! - vágtam szavába, amivel nem foglalkozott, csak folytatta tovább:
- De tett valamit, amiért bűnhődnie kell! 
- Ó, te szegény! - mondtam megjátszott szánakozással.
- Fogd be!! - mordult rám. - Ismerős a Shane név? - kérdezte.
- A másik gennyláda! - köptem oda undorodva. - Kinyírtam volna, de sajnos valaki beelőzött, szerencséjére, mert én nem bántam volna vele kesztyűs kézzel! - morogtam, mire rám ordított:
- Kussolj, mert a golyóidat fogom célba venni, te faszfej!! - Az említett testrészemhez irányította a fegyvert, én pedig megrezzentem. - Shane a testvérem volt... - Lefagytam szavai hallatán. - Lucas pedig kinyírta! - szűrte a fogai közül. Tudtam, annyira tudtam. Az a rohadék megölte a saját emberét, és úgy állította be, mintha én tettem volna. - És miért?! - folytatta, kizökkentve a gondolataimból. - Mert kilépett, mert már nem bírta tovább! Mert...
- Rohadt megható, de akik Lucasnak dolgoznak, azok mind halált érdemelnek! - szóltam közbe.
- Ezt pont te mondod?! A nagy Harry Styles, aki piszkos munkákat végzett? - horkant fel. 
- Az más volt... Csak azokat öltük meg akik megérdemelték! - védtem meg magam, bár tudtam jól, hogy valamilyen szinten igaza van...
- Shanenek muszáj volt belépnie, miattam, mert lebuktam előtt… Lucas két választási lehetőséget adott, vagy kinyírja, vagy belép a bandába! Nem akartam, hogy meghaljon... - csuklott el a hangja, amit ő is észrevett, ezért megköszörülte a torkát. - Pontosan olyan volt, mint te! Tudom, hogy te sem önszántadból csináltad... - Igaza volt, én is belekeveredtem, ahogyan Shane is. - Segíteni akart nektek! - Emeltem fel a fejem szavaira. 
- Mi? - hitetlenkedtem tágra nyílt szemekkel.
- Találtam egy levelet a lakásán, amit Louisnak címzett! Mindent megbánt, és azzal akarta jóvátenni a bűneit, hogy segít nektek eljutni Lucashoz! 
- Hol van az a levél? - kérdeztem emésztve a hallottakat. - Addig míg a saját szememmel nem látom, nem hiszek neked! - mondtam komoly hangon. 
- Elégedtem... Nem volt más választásom! Lucas azt hiszi, hogy én nem tudom, hogy ő ölette meg a testvéremet! - jelentett ki. - Végezni akarok vele, de ehhez ketten kevesek vagyunk! - engedte le a fegyvert, amitől megkönnyebbülve sóhajtottam fel. - Segítened kell, hogy véget vethessünk ennek az egésznek! - hangja valamivel barátságosabbnak hatott. 
- Mutasd magad! - engedtem le a mindvégig a tarkómnál tartott kezeimet. 
- Nem! - tiltakozott.
- Miért? 
- Mert mikor ennek az egésznek vége lesz, nem akarom, hogy megkeress! - jelentette ki.
- Miért tenném? - kérdeztem, mire felnevetett, de nem fűzött hozzá semmit, ezért én szólaltam meg: 
- Azt akarod mondani, hogy bízzak meg benned? Benned, aki annak a féregnek dolgozol?
- Nincs más választásod! Az én segítségem nélkül nem fogtok semmire sem jutni! - közölte, én pedig elgondolkodva néztem magam elé, majd fel a hálószoba ablakára. Nem tudtam mi tévő legyek. Hogy bízhatnék meg benne? Honnan tudjam, hogy az igazat mondja? Mi van, ha ez az egész egy csapda? Mi van, ha Lucas küldte ide? - morfondíroztam. - Nem kell azonnal válaszolnod, de az időd vészesen fogy! Ezt vésd a fejedbe! - Tette el a fegyverét. 
- Ezt hogy érted? - kérdeztem. 
- Lucas mindent megtervezett, pontos dátuma van, hogy mikor fog lecsapni, nekünk pedig az előtt kell cselekednünk! - intett fel az ablakba, én pedig ledermedtem. - Nyugi, semmi baja! - Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, és reméltem, hogy igazat mondd. - Gondolkozz el azokon amit mondtam! - fordult meg, és elindult a másik irányba. 
- Várj! - kiabáltam utána, mire megtorpant. - Hogy érlek el? - Fordult meg, majd felém dobott valamit, amit sikeresen elkaptam.
- Egy hét múlva hívlak! - Néztem a kezemben tartott mobilt, és miután felnéztem, már nem volt ott.
- Mi a fenét csináljak?! - dünnyögtem magam elé, miközben lehajoltam, hogy felvegyem az eldobott fegyveremet. Újra körül néztem a sötét, kihalt utcán. Talán igazat mondott… - gondoltam magamban, miközben bementem a házba, egyenesen fel a szobába. Leguggoltam az alvó Louis mellé, akit végigmértem, egyetlen porcikáját sem kihagyva. Megnyugodva, hogy nem bántották, nyomtam egy lágy csókot szájára, amitől halvány mosoly jelent meg az arcán. Visszatettem a fegyverem a reteszbe, aztán kihúztam a szekrény legalsó fiókját, hogy kivegyek a cigis dobozból egy szálat, amit a fülem mögé tűztem. Lementem a földszintre, felkaptam a kabátom, és kimentem a hátsó teraszra, ahol rágyújtottam. Csak néztem magam elé, miközben kifújtam a füstöt, ami lassan szertefoszlott a levegőben. Jólesett újra érezni a cigi nyugtató hatását, ami az egész testemben szétáramlott. Nem akartam gondolkodni, csak hallgatni az engem körülvevő csendet, az éjszaka nyugtató dallamát. Lehunytam a szemem, beleszívtam a cigibe, majd kifújtam, füstkarikákat formálva számmal. Újra beleszívtam, és megismételtem a karikás mutatványt.
- Ilyet én is tudok! - szólalt meg egy álmos hang, amitől kicsit megugrottam. - Bocs, nem akartalak megijeszteni! - kuncogott, majd odajött mellém, és átkarolt, az arcát a mellkasomra fektetve. Átöleltem, és puszit hintettem hajába.
- Mi az, hogy te is tudsz ilyet? - kérdeztem, mire édes mosollyal az arcán pillantott fel rám.
- Zayn tanított meg! - jelentette ki, miközben kivette a kezemből a cigit, amibe beleszívott. Ámuldozva figyeltem, ahogy ajkai közé veszi, és behunyt szemmel megszívja, majd kifújja a füstöt, ami karika alakban szállt tovább. Büszkén mosolygott rám, én pedig ajkára tapadtam. 
- Nagyon szexi volt! - dugtam át a nyelvem a szájába, amit lágyan masszírozni kezdett az övével. Miután elváltak ajkain egymástól, rövid puszit hintettem szájára.
- Mi a baj? - kérdezte lebiggyesztet ajakkal. Elhajoltam egy kicsit, és elnyomtam a csikket, a kinti asztalon lévő hamutartóba. 
- Semmi! - mosolyogtam rá halványan, gyönyörű kékségeibe nézve.
- Mert azt mondtad, hogy csak akkor cigizel, ha ideges vagy... - mondta, mire felnevettem. 
- Ennyire figyelsz? - mosolyogva bólintott. - Csak nem tudtam aludni, ennyi.
- Biztos? - kérdezte.
- Biztos! - mondtam, miközben a tarkójára simítottam a kezem, így húzva magamhoz egy újabb csókra.
- Menj vissza az ágyba, pár perc és én is megyek! - Nyomott egy gyors puszit a számra, és bement. Mikor megbizonyosodtam róla, hogy felment, elővettem a telefonom, és tárcsázni kezdtem Zayn számát, aki a legnagyobb meglepetésemre azonnal felvette. 
- Mizu haver? - kérdezte elég friss hangon, pedig már lassan hajnali egy is lehetett. 
- Te nem alszol? - kérdeztem vissza.
- Útban vagyok London felé, és épp egy benzinkúton ácsorgok! - közölte.
- Vissza kellett menned? - érdeklődtem.
- Igen, egy elég komoly ügyfél, aki nem hajlandó mással tetováltatnia magát, csak velem... - Láttam magam előtt, ahogy elhúzza a száját. 
- Figyelj, megkeresett egy alak, aki Lucasnak dolgozik...
- Mi faszom? Ki az? Hol talált meg? Mit akart? - záporozott a kérdéseivel.
- Segíteni… Vagyis ezt mondta, de nem tudom, hogy bizhatok-e benne... Mi van, ha ez az egész egy csapda, amit Lucas eszelt ki? - kérdeztem nyugtalanul. 
- Segíteni?? Ez elég érdekes... És miért? 
- Mert Lucas megölette a testvérét, Shanet, és bosszút akar állni rajta, de elmondása szerint, neki egyedül nem menne... És szerinte nekünk sem menne nélküle... - sóhajtottam egy nagyot. - Nem tudom mit tegyek Zayn, egy hetem van eldönteni, de fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés. - mondtam háttal nekidőlve a falnak, lehunyva a szememet.
- Figyelj, ha Lucas tervelte volna ki ezt az egészet, akkor simán kinyírt volna, nem? Tudja jól, hogy hol vagyunk, simán eljöhetne, és lelőhetne minket, de nem teszi, akkor meg miért akarná, hogy megtaláljuk? - Elgondolkodtam az elhangzottakon, de semmire sem jutottam.
- Tanácstalan vagyok... És félek... - bukott ki belőlem egy nagy sóhaj kíséretében. Csend telepedett közénk, és csak egymás halk szuszogását hallgattuk. Tudtam jól, hogy Zayn is fél, mert ő is érezte azt, hogy ez teljesen más, mint azok a munkák, amit régebben el kellett végeznünk. - Te mit tennél? - kérdeztem. 
- Tudod, hogy én nehezen bízok meg az emberekben, de most úgy érzem, hogy el kell fogadnunk a segítséget... - mondta kisebb szünet után. - Nincs más választásunk, egy árva nyomunk sincs, amin elindulhatnánk. A fiúk sem találtak semmit.
- Nem tudom… - sóhajtottam, miközben ellöktem magam a faltól. - Gondolkodom még rajta. - köszöntem el, és bontottam a vonalat. Álldogáltam még egy kicsit a friss levegőn, aztán bementem. A hálóba érve lekaptam a felsőmet, amit egy laza mozdulattal a földre dobtam. Bebújtam a már mélyen alvó Louis mellé, hátulról átkarolva derekát, puszit hintve tarkójára.
- Mit tegyek Lou? - suttogtam a nyakába fúrva az arcomat. - Mi van, ha rossz döntést hozok, és veszélybe sodrom az életeteket? - lehunytam a szememet, majd lassan elnyomott az álom.


33 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Szerintem el fogja fogadni, de a Lucas ügy nem fog teljesen megoldódni...
      Nagyon nagyon nagyon nagyon jó lett ^^ remélem hanar hozod a köbetkezőt :*
      -Sonia

      Törlés
    2. Háááát... minden ki fog derülni hamarosan ;) Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett! :3 Egy kis simítás kell még, és remélem, hogy hétvégére ki tudom tenni! Igyekszem :)

      Törlés
  2. Úgy hiányoztàl már ! És Hazzáék is ! Azt hittem először, hogy Lucas az, de utána megkönnyebbülten fujtam ki a levegőt amikor meghalottam hogy Shain tesója az. De el kell fogadni az ajánlatott! Sies és hozd mihamarabb a kövi rézt ! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy írtál, nekem is hiányzott az írás! ;) Majd meglátjuk, hogy mi lesz itt még ;) Igyekszem a hétvégére hozni! ;)

      Törlés
  3. most káromkodni fogok előre bocsi.. DE EZ KURVA JÓL JÖTT MOST. SZÉT VETT AZ UNALOM .:D annyira vártam már hogy új részt hozz.. :D Imádtam mint mindig.. <3 és örülök h vissza tértél. hamar hozd a kövitt lééécii meg érdemeljük. :D Na jó rá érsz csak azért siess vele mert én azt mondtam. :D Lucas-t meg ölje meg Harry és ne legyen ilyen kis puhány. ő nem lehet ilyen kis pisis. már nem azért na,. :D A nagy Harry Styles gyenge lett vagy mi a szösz? remélem nem.!! Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm, hogy írtál! ;) Igyekszem sietni vele, hétvégén mindenféleképpen ki akarom tenni, remélem sikerül! Nem lett az, majd meglátod :D
      Puszi

      Törlés
  4. Woah! Nagyon jó volt újra olvasni és főleg Harryékről. Úristen a vér is befagyott bennem, mikor megjelent az az alak, fogalmam sem volt, hogy mi van, de woah. Úristen szétnyom az ideg a következőig, hogy mi lesz és ugh ugh ugh alig tudok várni! Úristen rendben jézusom nem regélek itt neked órákig, siess majd a kövivel. ♥
    puszii!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy írtál, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hatással volt rád a rész! :3 Ezt szerettem volna elérni, és hihetetlenül jó olvasni, hogy sikerült! Igyekszem sietni vele ;)
      Puszi

      Törlés
  5. Na megjöttem!!

    Semmissé nyilvánítom a kijelentéseid, amiket facebookon mondtál, és ment a tockos!!!!!!!!!!

    Tudod jól, hogy mikor először olvastam, mondtam, hogy annyira visszatért a régi LP<3 Istenem...most megint rám jött az újraolvashatnék<33333 Izgalmas, és annyira váááááá!!!!

    Még mindig semmi információnk nem volt Lucasról, és ez egyre jobban kezdett idegesíteni. --_engem is!!! Köcsög Lucas!! Pedig tudnám csak meg hol lakik!! elmennék és megd...umálnánk, mi a szitu! nem..nem Silver!! Lucas rossz!!!!!

    Mi a fene volt ez? - suttogtam magam elé, majd óvatosan, hogy fel ne ébresszem Louist, kimásztam az ágyból. Lou morgott valamit, amitől megálltam mozdulatomban, de mikor újra hallottam egyenletes szuszogását, megnyugodtam. Lábujjhegyen az ablakhoz mentem, és kinéztem az utcára, amit csak a lámpák halvány fénye világított meg. Mozgásra lettem figyelmes, amitől a szívem vad kalapálásba kezdett. Az alak átfutott az úttesten, egyenesen a házunk felé. Nem haboztam, azonnal a fiókos szekrényhez léptem, aminek volt egy retesze, ahol a fegyverem tartottam szükség esetére. Kikaptam, és sietve, mégis halkan szeltem át a szobát. Leszaladtam a lépcsőn, amit a kintről beáramló fény megvilágított. Az ajtóhoz lopakodtam, kezemben a fegyverrel. Megálltam, és füleltem, de nem hallottam semmit. Lassan elfordítottam a kulcsot, és magam elé emelve a pisztolyt nyitottam ki az ajtót. Megcsapta az arcomat a hűvös szellő, ami máskor hidegnek tűnne, de most forrtam a bennem tomboló adrenalintól. Óvatosan kijjebb léptem, jobbra - balra tekintve. Behúztam az ajtót, majd elindultam kifelé, mindvégig pásztázva a halványan megvilágított utcát. Csend volt, ezért minden apró neszre felkaptam a fejem. Hirtelen a mellettem lévő bokorból furcsa zajt hallottam. Lassú léptekkel, dübörgő szívveréssel közeledtem a bokorhoz, ami nyomban elhallgatott. Nagyot nyeltem.----Kikészültem....vááá...éreztem....és izgulok...és félrenyeltem a rétest...kurva bokor!! Váááá...kicsinálsz!!!!


    - Jézusom!! - kaptam a mellkasomhoz, és úgy éreztem elájulok. - Bassza meg! - fújtam ki a levegőt, mikor a cica a nadrágomhoz dörgölőzött.----Most nevetek:DD "It's just a cat!":DDDD Valld be, hogy eszedbe jutott a videó!!:DD


    Váratlanul elugrott tőlem, és beszaladt a bokorba, én pedig azonnal tudtam, hogy baj van. ---Én is...és megint összepisiltem magam.....Csináld csak hátha egyszer még szívinfarktusom lesz!!!

    Épp meg akartam fordulni, de már késő volt, mert a tarkómhoz egy hideg fémcső nyomódott. ----Hallod akkorát nyeltem....:D Miért??? Ki csinász ezzel, hogy mindig eléred, hogy így beleéljem magam....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. - Állj fel! - hallottam egy mély, férfi hangot. - És ne próbálkozz semmivel! - Hangja fenyegetően csengett. - Dobd el a fegyvert!
      - Azt már nem! - horkantam fel, mire még erősebben nekem nyomta a pisztoly csövét.
      - Azt mondtam, dobd el, vagy szétloccsantom az agyad, és a kis szerelmedét is! - Amint meghallottam a szavait, Louis arca jelent meg a lelki szemeim előtt, és azonnal eldobtam a fegyvert, ami halk puffanással ért földet. Gúnyos nevetés hangzott fel a hátam mögül. -----Khmkhm...végem kész. ez engem miért izgat fel????? Jézusom...Hallom, érzem, látom...Harry de dögös vagy bazdmeg!!!!A köcsög meg nehogy hozzáérjen Lou-hoz mert szétverem!!!!!!!!

      - Őt hagyd ki ebből!! - szűrtem ki a szavakat fogaim közül. - Ha valami baja esik én... - nem tudtam befejezni a mondatot, mert egy lövés dördült el pont a fejem mellett, ami a hangtompítónak köszönhetően nem verte fel az utcát. Ijedten ugrottam meg, a fülemhez kapva. ----jajj kis bátor<3 Szerelmes<3 Édes<3 Jajj....és izgató....hogy kapnák be a fegyvereikkel együtt!!!

      - Tetszik, hogy ennyire harcias vagy! - nevetett fel gúnyolódva.
      - Letépem a golyóidat!! - morogtam idegesen.
      - Akkor is, ha azt mondom, hogy segíteni jöttem! - Felhorkantam szavai hallatán.
      - Segíteni? - néztem rá kérdőn. - Miközben a pasimhoz, és az én fejemhez is fegyvert fogsz?! Röhejes! - nevettem fel erőltetetten. - Ne nézz hülyének... -----1. ez kurva dögös. 2. ez kurva izgalmas. 3. te ki akarsz nyírni engem az adrenalinlöketeddel!!!!!!!!!!Fékezd magad Asszony!/nehogy!/

      - Fogd be!! - mordult rám. - Ismerős a Shane név? - kérdezte.
      - A másik gennyláda! - köptem oda undorodva. - Kinyírtam volna, de sajnos valaki beelőzött, szerencséjére, mert én nem bántam volna vele kesztyűs kézzel! - morogtam, mire rám ordított:
      - Kussolj, mert a golyóidat fogom célba venni, te faszfej!! - Az említett testrészemhez irányította a fegyvert, én pedig megrezzentem. - Shane a testvérem volt... - Lefagytam szavai hallatán. - Lucas pedig kinyírta! - szűrte a fogai közül. Tudtam, annyira tudtam. Az a rohadék megölte a saját emberét, és úgy állította be, mintha én tettem volna. - És miért?! - folytatta, kizökkentve a gondolataimból. - Mert kilépett, mert már nem bírta tovább! Mert...-----ihfslasfdfjldcmodfjspyldaáprd. Lucas. Shane...anyám...mi lesz itt...szegény Shane....na látod ezt imádom!!! ezt a történetet!!! Úrjézus!!!

      - Az más volt... Csak azokat öltük meg akik megérdemelték! - védtem meg magam, bár tudtam jól, hogy valamilyen szinten igaza van...---Ne kérdezd, de ez engem megint beiindított.

      - Találtam egy levelet a lakásán, amit Louisnak címzett! Mindent megbánt, és azzal akarta jóvátenni a bűneit, hogy segít nektek eljutni Lucashoz! ----Milyen levél??? Akarom olvasni!!!! Kikészülök!! Ver a víz!! kíváncsi vagyok!!!


      Törlés
    2. Leguggoltam az alvó Louis mellé, akit végigmértem, egyetlen porcikáját sem kihagyva. Megnyugodva, hogy nem bántották, nyomtam egy lágy csókot szájára, amitől halvány mosoly jelent meg az arcán. Visszatettem a fegyverem a reteszbe, aztán kihúztam a szekrény legalsó fiókját, hogy kivegyek a cigis dobozból egy szálat, amit a fülem mögé tűztem. ---Kedvenc jelenetem...annyira édes, szexi és jajj<3 Imádom őket...és most bőgök és be vagyok indulva....kell egy piciáter.

      ólesett újra érezni a cigi nyugtató hatását, ami az egész testemben szétáramlott. Nem akartam gondolkodni, csak hallgatni az engem körülvevő csendet, az éjszaka nyugtató dallamát. Lehunytam a szemem, beleszívtam a cigibe, majd kifújtam, füstkarikákat formálva számmal. Újra beleszívtam, és megismételtem a karikás mutatványt.
      - Ilyet én is tudok! - szólalt meg egy álmos hang, amitől kicsit megugrottam. - Bocs, nem akartalak megijeszteni! - kuncogott, majd odajött mellém, és átkarolt, az arcát a mellkasomra fektetve. Átöleltem, és puszit hintettem hajába.
      - Mi az, hogy te is tudsz ilyet? - kérdeztem, mire édes mosollyal az arcán pillantott fel rám.
      - Zayn tanított meg! - jelentette ki, miközben kivette a kezemből a cigit, amibe beleszívott. Ámuldozva figyeltem, ahogy ajkai közé veszi, és behunyt szemmel megszívja, majd kifújja a füstöt, ami karika alakban szállt tovább. Büszkén mosolygott rám, én pedig ajkára tapadtam. ---beléjük halok<3 Imádooom<3 Annyira cukik és szexis és kinyírnak!!!!!Érzem a hangulatokat...a várakozásteljes hallgatást a levegőben...jajj...Imádom!<3

      Tudod mi van???? Az van, hogy nincs ez így rendben, hogy itt felizgatsz aztán meg így hagysz!!! akarom tovább!! még!!! Annyira örülök, hogy újra beindult a történet, és újra itt vannak a régóta imádott szereplőim<3 A harcias, bátor Harry...a cuki Louis....Dugjon meg Zayn...Niall épp itt ül az ölembe és szeretem szóval, hiába is nem volt róla szó....mindegy elkalandoztam..:D

      Tudod, hogy imádlak, és soha de soha ne ostorozd magad!!!! Az LP örök. Sosem felejtem az első szerelemem<3

      Imádlak!! Siess és írj nekünk!!! Mert várjuk<3

      Puszi<333333

      Törlés
    3. Annyira imááádlak!! A kommentjeid mindig feldobják a napomat!! <3 És még mindig hihetetlen, hogy a kedvenc írónőm egyike, ennyire odavan a történetemért!! :3

      "Még mindig semmi információnk nem volt Lucasról, és ez egyre jobban kezdett idegesíteni. --_engem is!!! Köcsög Lucas!! Pedig tudnám csak meg hol lakik!! elmennék és megd...umálnánk, mi a szitu! nem..nem Silver!! Lucas rossz!!!!!" :DD szakadok, tudom mit érzel, ugyanezt érzem én is! :p

      "-Kikészültem....vááá...éreztem....és izgulok...és félrenyeltem a rétest...kurva bokor!! Váááá...kicsinálsz!!!!" imádlak!! Annyira jó olvasni, hogy ennyire bele tudod élni magad, de azért vigyázz, nem akarom, hogy megfulladj, mert akkor mi lenne velem nélküled! Légy óvatos! ;)

      "It's just a cat!" XDD köszii még mindig, folyton ez jut eszembe :"D

      "Khmkhm...végem kész. ez engem miért izgat fel????? Jézusom...Hallom, érzem, látom...Harry de dögös vagy bazdmeg!!!!" az baszki... rohadt dögös... mindig ezt csinálják...

      "-jajj kis bátor<3 Szerelmes<3 Édes<3 Jajj....és izgató....hogy kapnák be a fegyvereikkel együtt!!!" imádlak :3 Kis szerelmesek <3

      "beléjük halok<3 Imádooom<3 Annyira cukik és szexis és kinyírnak!!!!!Érzem a hangulatokat...a várakozásteljes hallgatást a levegőben...jajj...Imádom!<3" annyira boldog vagyok, hogy így át tudod érezni a dolgokat!! nekem ez sokat jelent!

      Nagyon szépen köszönök mindent, és sajnálom, hogy ilyen idióta nejed vagyok... De igyekszem rendbe jönni, és nem nyavalyogni! Ííírok ;)
      Imádlak <3

      Törlés
  6. Dreamy Itt vagy jaaj és itt a rész *-* Annyira boldog vagyok ♥

    "Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy hogyan tűnhet el így valaki. És hiába állítottam rá a fiúkat, akik Zayn szerint a legjobbak, ők sem jutottak még semmire. Egy kibaszott nyom sincs…Nagyot sóhajtottam, és Lou felé fordultam, figyelve békésen alvó arcát. Odahajoltam hozzá lágy puszit hintve homlokára, mire mordult egyet, és átfordult a másik oldalára. Elmosolyodtam, majd betakartam a felsőtestét, amiről az előbbi mozdulatnak köszönhetően lecsúszott a takaró."-Ha én egyszer előkerítem Lucast nem lesz köszönet, álmatlan éjszakákat okoz szegény Harrynek, de annyira cuki puszikát nyomott Lou homlokára jaaaj ♥ :") Louis meg mordult hát megzabálom őket
    "- Mi a fene volt ez?"-Mi volt az úristen izgulok nagyon izgulok ....ki az? Ki lehet azÚristen kell víz innom kell.Jézus atyaúristen mi lesz itt? Ki az isten az ahhh? Ign Harry kell fegyver Jézusom
    Bokor ki van ott? Istenem hát én nem birom..Úristen én félek
    "- Azt mondtam, gyere elő! - szólaltam meg kicsit erélyesebben, de semmi sem történt. A szabad kezemmel a bokor ágaihoz nyúltam, és széthúztam azokat, mire egy macska ugrott elő a sötétből, én pedig majdnem seggre estem a rémülettől."-Úristen basszus megállt a szivem,ajánlom macskáimnak ne jöjjenek elém most egy darabig, mert bajok lesznek szívrohamot kaptam majdnem vááá
    "- Jézusom!! - kaptam a mellkasomhoz, és úgy éreztem elájulok. - Bassza meg! - fújtam ki a levegőt, mikor a cica a nadrágomhoz dörgölőzött. Elmosolyodtam, majd leguggoltam, és megsimogattam a puha bundáját. Hálásan, dorombolva simult hozzám. - Nagyon megijesztettél, ugye tudod?! - cirógattam meg a fejét, amit ha lehet még hangosabb morgással jutalmazott."-Ign hölgyeim és uraim Harry Stylest látatták,akit miután halálra ijesztett egy macska leguggol és simogat :") Kis cukim ♥
    "Váratlanul elugrott tőlem, és beszaladt a bokorba, én pedig azonnal tudtam, hogy baj van. Épp meg akartam fordulni, de már késő volt, mert a tarkómhoz egy hideg fémcső nyomódott. Ezt nem hiszem el… "-Jó mi mi mi? Neeee én mondom, hogy egy ideig nem akarok macskákat látni, minek kellett hozzádörgölőznöd cicus mondd meg nekem? ahhj elterelted a figyelmét most mi lesz Úristen kivagyok valamit el kell törnöm Fémcső nem nem nem ahj ahj
    Ki az Úristen félek sírok nem akarok sírni mély férfi hang megölöm, ha bántani meri Harryt
    "- Azt mondtam, dobd el, vagy szétloccsantom az agyad, és a kis szerelmedét is! - Amint meghallottam a szavait, Louis arca jelent meg a lelki szemeim előtt, és azonnal eldobtam a fegyvert, ami halk puffanással ért földet. "-Louis ne Louis Úristen lerágtam már most az össues körmöm, tud Louisról Istenem ne merje őket bntani,mert elvágom a torkát ...Azon meg még így félelmemben is elolvadok,hogy Harry mennyire szereti Louist
    "- Tudtam, hogy Louisval megfoghatlak!"-A rohadék!!! rohadna meg!!!!!
    és még ne izgasson meg fogom ölni megölöm méghogy ne izgassa, hát pedig kurvára izgassa,mert nem tudja ogy ki vagy és Louis megemlítésével akarod mgfélemlíteni SZéTRÚGOM

    Mi az, hogy nem látta a szemeit és az arcát csak a tste körvonalát...KIHALOK
    Ajánlat? what mi mi mi? Jó le kell nyugodnom, mert itt még szívrohamot kapok most akkor kezdjük előlről ki ez és mit akar?
    Haverja fent van a hercegével neee mi jó most megyek sírni kik ezek a barmok jó most akkor veszem a késem a kötelem, a gránitot és megyek felrobbantom ezt a mitugrász seggfejet
    Te kisfiam csak ne játszadozzál a fgyverrel, mert kurvára mgtanítom neked,hogy n kezdjél ki Harryvel és Louissal jó ennyi!!! Nem eshet baja egyiknek se Louis Louis úristen hát mi van vele
    Igen a következő célba talál pontosan a homlokod közepébe én fogom odalőni...Ilyenkor van az,amikor átmgyek gyilkolászósba és kinyriok mindenkit,aki csak hozzáér a drágákhoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "- Rendben, te akartad! - intett fel, nekem pedig az összes vér kifutott az arcomból.
      - Ne! - kiáltottam. - Megteszem! - ziháltam, és tarkóra tett kézzel hátraléptem."- DE NEM NE úristen ne integessé mert eltöröm a kezed Harry meg hihetetlen nem tudom felfogni azt a szeretet, amit ő érez LOU iránt
      Cas? Lucas ki az isten ez Jó Tündi nyugodj meg
      Segíteni jött? Jó most elvesztem ez ki miért akarja bántani Louist és Harryt és mi az ajánlat és ki ez megint? és Segíteni jött akkor miért bánotta és Úristen
      "- Segíteni? - néztem rá kérdőn. - Miközben a pasimhoz, és az én fejemhez is fegyvert fogsz?!"-EZ AZ ONT ERRŐL BESZÉLKE ÉN IS!!! fhúuu anyám
      "- Tudod, Lucasnak dolgozom..."-Tudod nem tudom ki vagy de menjél az anyádba!! Mi ez ki ez ki fia borja ez a mitugrász kiforgassa a szavait
      Tett valamit amiért bűnhődnie kell?? Csak azt tett szóval mondd tovább mert beleőrülök
      Shane???? - Jó ilyenkor tartokottt, hogy kidobom a TV-t az ablakon minek ide Castle, NCIS,CSI,MEG DR.Csont Kérem szépen mikor van itt LOVE and PAIN, amúgy is már ők is LandP-t építenek bele a történetükbe
      Harry ne bántsd Shanet, nem volt ő annyira rossz, vagy már én nem tudok semmit :D
      "- Shane a testvérem volt... - Lefagytam szavai hallatán. - Lucas pedig kinyírta! - szűrte a fogai közül. Tudtam, annyira tudtam. Az a rohadék megölte a saját emberét, és úgy állította be, mintha én tettem volna. - És miért?! - folytatta, kizökkentve a gondolataimból. - Mert kilépett, mert már nem bírta tovább!"-Az lsz,hogy én feldarabolom Lucast... ne akarjon velem találkozni semmilyen Lucas nevű ember, mert megjárja
      Na most akkor Shane is bnne volt, de kilépettt mert nem bírta Lucas ölte meg és Harryre fogta eddig tiszta, értem, na jó vagyok :D Szóval ennk a nem tudom kinek Shane a testvére ez is megvan és bosszút akar állni Lucason talán?
      "- Rohadt megható, de akik Lucasnak dolgoznak, azok mind halált érdemelnek! - szóltam közbe."-Kurvára egyetértek veled Harry, de várjunk mit akar ebből kihozni ez a még mindig nem tudom ki ez
      "- Shanenek muszáj volt belépnie, miattam, mert lebuktam előtt… Lucas két választási lehetőséget adott, vagy kinyírja, vagy belép a bandába! Nem akartam, hogy meghaljon... - csuklott el a hangja, amit ő is észrevett, ezért megköszörülte a torkát. - Pontosan olyan volt, mint te! Tudom, hogy te sem önszántadból csináltad... - Igaza volt, én is belekeveredtem, ahogyan Shane is. - Segíteni akart nektek! - Emeltem fel a fejem szavaira.
      "-Na várjunk egy percet szóval Shanet belekényszerítették mondtam én,ogy Shanet nem kell utálni... szegény :( és sgíteni akart most még jobban feldarabolom Lucast és nem érdekel senki megölöm
      Most de minek az istennek égette el?? A lEVELT MOST EZ IGAZAT MOND? vagy itt teszi a fhú de nagyon jó srác vagyok kozben meg valakit ki fogok nyírni, vagy sok valakit
      " - Végezni akarok vele, de ehhez ketten kevesek vagyunk! - engedte le a fegyvert, amitől megkönnyebbülve sóhajtottam fel. - Segítened kell, hogy véget vethessünk ennek az egésznek!"-Hm elgondolkodtató
      És nem mutassa magát megverem

      Törlés
    2. "- Nincs más választásod! Az én segítségem nélkül nem fogtok semmire sem jutni!"- de ti se az ő segítségük nélkül kompromisszumot kellene kötnötök mutassd magad már ha egyáltlán igazat beszél ez
      "Hogy bízhatnék meg benne? Honnan tudjam, hogy az igazat mondja? Mi van, ha ez az egész egy csapda? Mi van, ha Lucas küldte ide?"- Ez az, nehéz ezekkel a mai fiatalokkal
      Idő fogy az idő Lucasnak dátuma van mikor fog lecsapni- majd lecsapom én őt mindjárt ..nekik előtte kell cselekedniük-Juj hát szétizgulom magam, nem tudok már nyugodtan ülni mi lesz itt popcorn kell
      Louisnak nincs baja juj Harrynek sincs baja jó megkönnyebbültem én is gy kicsit szimpatikusabb ez a valaki...
      Elment eltűnt , mint Petőfi a ködbe és hagyott egy telefont
      "Talán igazat mondott…"- Ott van az a talán, de lehet meg kellene próbálni
      "Leguggoltam az alvó Louis mellé, akit végigmértem, egyetlen porcikáját sem kihagyva. Megnyugodva, hogy nem bántották, nyomtam egy lágy csókot szájára, amitől halvány mosoly jelent meg az arcán."- Jó ez jó pont, fel sem ébresztették a drágát ezért kapnak tőlem egy esélyt, Harry meg kellene próbálni, gondolkozz el a dolgon, de avasd be Zaynt vagy nem tudom, de ne gyedül vágj bele..puszika, jaj de imádom,hogy mosolyt tudnak csalni az arcomra
      Harry megy cigizni, na akkor most az izgalmat vegye át egy másik izgalom! ;) UHHH *-* Füst karika, ahogy kifújja ahh
      "- Ilyet én is tudok! - szólalt meg egy álmos hang, amitől kicsit megugrottam. - Bocs, nem akartalak megijeszteni! - kuncogott, majd odajött mellém, és átkarolt, az arcát a mellkasomra fektetve. Átöleltem, és puszit hintettem hajába."-Megérkezett Lou baba, Harry baba mellé ♥ :") cuncimókuskák :D megeszem őket olyan kis édesek
      " - Mi az, hogy te is tudsz ilyet? - kérdeztem, mire édes mosollyal az arcán pillantott fel rám.
      - Zayn tanított meg! "-És Harry nem akadt ki hát ez csodás!! :") Juuj juuuj


      "Ámuldozva figyeltem, ahogy ajkai közé veszi, és behunyt szemmel megszívja, majd kifújja a füstöt, ami karika alakban szállt tovább. Büszkén mosolygott rám, én pedig ajkára tapadtam."-Nem vagyok jól, füstkarika *--* Úrjézus kibaszott szexi midkettő megcsinálta én meg elájulok... a szájára tapadt *--* ahh csók (igen ettől is végem van, mert hiányzott az LandP Larry csók nagyon,nagyon nagyon)

      "- Nagyon szexi volt! - dugtam át a nyelvem a szájába, amit lágyan masszírozni kezdett az övével. Miután elváltak ajkain egymástól, rövid puszit hintettem szájára."- Úhhh Úhhhh *---* Kivagyok Úristen
      "- Mi a baj?
      - Semmi! - mosolyogtam rá halványan, gyönyörű kékségeibe nézve.
      - Mert azt mondtad, hogy csak akkor cigizel, ha ideges vagy... - mondta, mire felnevettem.
      - Ennyire figyelsz? - mosolyogva bólintott. - Csak nem tudtam aludni, ennyi."-Igen ahogy ismerem Louist, ezt nem fogja annyiban hagyni és a biztos akkor is nem biztos lesz :D Jaj hát hogyne figyelne Harry, mindenre amit te mondasz
      "- Biztos! - mondtam, miközben a tarkójára simítottam a kezem, így húzva magamhoz egy újabb csókra."- Megint csókocska juuuj, ugrálok ám az ágyon ülve s áldom az eget,hogy nincs itt senki, mert kb szerintem bezáratnának valahová :D

      Törlés
    3. "- Menj vissza az ágyba, pár perc és én is megyek! - Nyomott egy gyors puszit a számra, és bement. Mikor megbizonyosodtam róla, hogy felment, elővettem a telefonom, és tárcsázni kezdtem Zayn számát, aki a legnagyobb meglepetésemre azonnal felvette."Azéért tudok én valamit :D megfogadta atanácsom Harry és szólt Zaynnek :)
      "- Mi faszom? Ki az? Hol talált meg? Mit akart? - záporozott a kérdéseivel."-és igen üdvözlöm Zayn szerepében magamat :D Reakció ugyanez
      "- Mert Lucas megölette a testvérét, Shanet, és bosszút akar állni rajta, de elmondása szerint, neki egyedül nem menne... És szerinte nekünk sem menne nélküle... - sóhajtottam egy nagyot. - Nem tudom mit tegyek Zayn, egy hetem van eldönteni, de fogalmam sincs mi lenne a helyes döntés. - mondtam háttal nekidőlve a falnak, lehunyva a szememet.
      - Figyelj, ha Lucas tervelte volna ki ezt az egészet, akkor simán kinyírt volna, nem? Tudja jól, hogy hol vagyunk, simán eljöhetne, és lelőhetne minket, de nem teszi, akkor meg miért akarná, hogy megtaláljuk?"-Igaza Van Zaynnek modtam én, hogy kérjél tőle tanácsot avasd be, jaj de ne tudom én se szerintem kb annyira izgulokmint Harry
      "- Tanácstalan vagyok... És félek..."-Én is jaj mi lesz még itt zt akarom nézni esténként
      "- Tudod, hogy én nehezen bízok meg az emberekben, de most úgy érzem, hogy el kell fogadnunk a segítséget... - mondta kisebb szünet után. - Nincs más választásunk, egy árva nyomunk sincs, amin elindulhatnánk. A fiúk sem találtak semmit."- Szóval akkor talán belemennek én rettegek és tükön ülök,hogy mi lesz itt Belehalok *-*
      "A hálóba érve lekaptam a felsőmet, amit egy laza mozdulattal a földre dobtam. Bebújtam a már mélyen alvó Louis mellé, hátulról átkarolva derekát, puszit hintve tarkójára.
      - Mit tegyek Lou? - suttogtam a nyakába fúrva az arcomat. - Mi van, ha rossz döntést hozok, és veszélybe sodrom az életeteket? - lehunytam a szememet, majd lassan elnyomott az álom."- Bebújt Louis mellé Jaj Drága ♥ :") Istenem én könnyezem rajtu annyir szeretem őket :) és kérdezi az alvó Louist,hogy mit tegyen belhalok Istenem és a végső, ami teljesen kikészít, az, hogy nem a saját életét félti, hanem a Louisét és a barátaiét ezért nm akarja mert fél mi van ha rossz d.ntést hoz Istenem annyira édesek ♥♥♥ :")
      Jaj nagyon,nagyon imádtam,sírtam, izgultam nagyon, dühöngtem és elolvadtam
      ♥♥ Köszönöm a csodálatos élményt!!! ♥♥♥ Nagyon várom a kövit és hihetetlenül izgulok mi lesz itt, hogyan okozol még nekünk meglepit, annyira örül.k, hogy itt vagy és újra írsz nekünk!! ♥

      Törlés
    4. Szia te drága! <3
      Annyira imádom olvasni az elemzéseidet, feldobják a napomat! :3 Eszméletlenül jó érzés, hogy ilyen érzéseket tudok kiváltani egy-egy résszel belőled!

      "Mi volt az úristen izgulok nagyon izgulok ....ki az? Ki lehet azÚristen kell víz innom kell.Jézus atyaúristen mi lesz itt? Ki az isten az ahhh? Ign Harry kell fegyver Jézusom
      Bokor ki van ott? Istenem hát én nem birom..Úristen én félek " jajj, ennek annyira örülök, pedig féltem, hogy nem jön át, de most már megnyugodtam ;)

      "-Úristen basszus megállt a szivem,ajánlom macskáimnak ne jöjjenek elém most egy darabig, mert bajok lesznek szívrohamot kaptam majdnem vááá" szakadok a nevetéstől :'D imádlak :3 de azért nehogy szívrohamot kapj nekem! csak óvatosan ;)

      "-Louis ne Louis Úristen lerágtam már most az össues körmöm, tud Louisról Istenem ne merje őket bntani,mert elvágom a torkát ...Azon meg még így félelmemben is elolvadok,hogy Harry mennyire szereti Louist" igen, nagyon szeretii <3

      "Igen a következő célba talál pontosan a homlokod közepébe én fogom odalőni...Ilyenkor van az,amikor átmgyek gyilkolászósba és kinyriok mindenkit,aki csak hozzáér a drágákhoz" imádom, mikor így beindulsz :DD Váááá! olyan jó olvasni :3

      "Jó ilyenkor tartokottt, hogy kidobom a TV-t az ablakon minek ide Castle, NCIS,CSI,MEG DR.Csont Kérem szépen mikor van itt LOVE and PAIN, amúgy is már ők is LandP-t építenek bele a történetükbe " úristen, én most megeszlek! <3 ez aww, annyira jól esett, jajj, mindjárt sírok <3 :') köszönöm <3 ezt esküszöm kiírom a füzetembe, mert ilyen bókot még soha nem kaptam :3

      "Harry megy cigizni, na akkor most az izgalmat vegye át egy másik izgalom! ;) UHHH *-* Füst karika, ahogy kifújja ahh " igen, szóval, na... szemetek, mert dögösen cigiznek és kikészítenek :DD

      "ahh csók (igen ettől is végem van, mert hiányzott az LandP Larry csók nagyon,nagyon nagyon" de édes vagy :3 olvadozok, már a padlóról kell felmosni :D

      ""Azéért tudok én valamit :D megfogadta atanácsom Harry és szólt Zaynnek :)" nagyon jó vagy ;)

      Köszönöm szépen, annyira imádlak <3 Én köszönöm, hogy itt vagy, és mindig feldobod a napom ezekkel a csodálatos kommentjeiddel :3 <3 Kint is van a részt, és nagyon várom, hogy mit fogsz szólni hozzá :)
      Puszii

      Törlés
  7. Wiiiiiii! Waaaaaaaa! Juuuuuujjj! Naaaneeeeee! Új. Rész. Amikor láttam, hogy van új rész, hát felsíkoltottam! Mondjuk anyum kicsit furán nézett rám, de nem firtatta, tudja hogy a lánya nem normális! :P Még mindig imádom! Annyira jó! És rövid lett, de legalább visszatértél, és ennek nagyon örülök! Harry...nehéz a döntés! Remélem jól fogsz dönteni, én szerintem elfogadnám az ajánlatot. Dehát rajtad áll...meg Harryn. :D Jujj, amikor megtalálta a cicát, azt hittem majd beviszi Lounak! Az olyan aranyos lett volna! De nem vitte be... :( Remélem azért lesz majd valamikor macskájuk. Azok a részek nagyon cukik voltak, amikor cicáztak! :3 ^·₩·^ Louis milyen kis cukker voltál, amikor büszkén megmutattad, hogy tudsz füstkarikát fújni, hát megzabállak! <3
    Nagyon jó lett ez is, várom a kövit! <3
    U.I.: Hamar legyen Ziall rész, mert gondolom nem szeretnél megölni. :D És annak is Zayn szemszögéből kell lennie, hogy mit érez így, hogy kimondta Niallnek, hogy mit érez. Engem nagyon érdekel! :)
    Puszi: Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan boldog vagyok, hogy ennyire tetszik, és hogy így örültél, hogy új rész van! :3 Kicsit rövidebbek, de igyekszem hosszabbat is hozni! Igen, elég nehéz, és lassan kiderül, hogy mi is lesz ;) Őszintén megmondom, épp azon gondolkodtam a minap, hogy mi lesz majd velük, és lehetséges, hogy lesz majd egy cicájuk :3 Louis megzabálni való <3
      Köszönöm szépen! :3
      Ui: Igen, tudom, hogy te Ziallos vagy (megjegyeztem ám :3) és ígérem lesznek ők is, de most kicsit visszatérünk Larryre, mert hát fontos dolgok vannak készülőben ;)
      Puszi

      Törlés
  8. mejöttem drágaság<3
    tudod mire jöttem rá? hogy neked még sose írtam egy olyan istenigazából széztpofázom a fejem kommentet:o ezen most változtatununk kell!!
    szóvaal..először is..amíg nemkaptunk új részeket addig az utolsó Ziallös részt olvasgattam napi rendszerességgel...kb már kívűlről fújom de képtelen vagyok megunni<333
    ez a rész pedig: ROHADTUL DE MEGÉRTE VÁRNI RÁ...mert I-M-Á-D-O-M<3<3<3 egyszeruen annyira kikúrt jól írsz h megdöglök..állandóan mondogatod Silvernek hogy tanítson meg írni, drága cseszett jól írsz szóval csönd legyen...
    annyira mindent érzek amit ők, és váááhhhhhhh..megpusztulok..érzelmi hullámvasút<3
    drága az én szívem is majd kiugrott és csoda hogy ne kaptam szívinfarktust a rész során...MÉRT MÉSZ KI TE IDIÓTA??? nincsa azaz isten és pénz amiért én kimentem volna... dehát mondjuk Harry faszacsávó, nemértem mért lepődök meg..
    csak szerintem volt baszott szexi az ahogy elképzeltem hogy fegyverrel a kezében rohangál mint a filmekben?? ohh bazdmeg mi lesz itt még...
    HOGY AZA KURVA MACSKA BAZDMEG...istenem cicaaaaa és Harry..ez olyan Ed és a cicák..megdöglesz ha meglatod őket egy képen*-* macska akarok lenni!!! de persze az amelyik velük van egy képen...őszíntén foggalmam sincs hogy jutottam el a macska szidásáig oda hogy macska akarok lenni...na sebaj..
    OHH BAZDMEG...ha egy kurva ujjal is hozzá mer érni a cukimhoz nekimegyek..kicsi a bors de erős!!!
    NE FENYEGESD MERT ÉN FENYLEGETLEK FASZKALAP DE ANNAK NE LESZ JÓ VÉGE!!
    HA EGY HAJA SZÁLA GÖRBÜL LOUNAK NEKED VÉGED..Loura ugrok azonnal..senki nem bánthatja mert annak velem gyűlik meg a baja...
    (amúgy Hazz milyen baszott cuki volt h Lou említsésére egyből eldobta a pisztolyt..)
    úristeen nemvagyok egy nagy Harrygirl de attól ahogy itt fenyegetőzik meghalok csesszetek meg..jezusoom..
    NA TAKARODJÁL EL ONNAN MERT LESZ POFON MÉSZ TEEMETŐ SZITU LESZ!! valaki fogjon le mert nekimegyek...nekemtenee fenyegesd Harryt!!! elmondtam már nincs kedvem mégegyszer..
    *kicsitse ugrik ki mindjárt a szívem a helyéről..beszív kifúj*
    ,,- És ha azt mondom, hogy Lucas Tomlinson!" --kirázott a hideg..
    NEKEMIS KURVÁRA TETSZIK H ILYEN HARCIAS CSAK KEZDD MELEGEM LENNI...és nem az időjárás hatására..
    én attól fogok szétrobbani ahogy beszélsz bazdmeg..hallom a mély rekedtes hangját és bahhhhhhhhhhhhhhhh
    SEGÍTENI JÖTT??? SEGÍTENI?? EZ TISZTÁBAN VAN A SEGÍTSÉG FOGALMÁVAL?? ezhülye bazdmeg..NEM LÖVÖLDÖZÜNK ÉS FENYEGETJÜK MEG NEMIS EGYSZER HA SEGÍTENI AKARUNK NEKIK CSESZD MEG
    énis ezt mondom Hazz..nagy az összhang köztünk..
    óvintézkedés az bazdmeg...neked ajánlom a végrendelet megírását óvintézkedésként..
    várjuunk Hazz nem kibékült Shannel?? namind1 nembírtam a gyereket szóval nemigazán érdekel..
    okéééé mondtam már nemvagyok Harrygirl de úgy tűnik ma nagyon Harry hangulatba vagyok mert márcsak a neve említsésétől kidöglök...nemtett nekem jót eza a díjátadó..szuperérzékeny és érzelmileg teljesen kibelezett vagyok..
    elégette..ha a hülyeség fájna már ordítanál gyerekem..elégette..hátbazdmeg kiidiegel
    PONTOS DÁTUMA VAN ANNAK A FÉREGNEK?? kitűzök énis mindjárt egy kurva dátumot cseszd meg de aza a temetésed napja lesz...ja várjunk csak hupsz nemlesz neked olyanod...felkoncolva raklak a vájúba onnantól meg a dísznóké a pálya..
    *azthiszem túl sokszor láttam a Blöfföt:o*
    istenem kiakarom nyirni ezt a nyomorultat a lövöldözésért meg a fenyegetésért de közben meg mivan ha tényleg csak segíteni akar (teszem hozzá elég szarul tálalta)...váháháhháááá ez kurvaizgalmaas..imádom<3
    mindenki megtalál mostanában baszki ezzel a kurva cigarettáal..mértkell vizualizálnom??megdöglök nembíroom...
    ,,- Ilyet én is tudok! - szólalt meg egy álmos hang, amitől kicsit megugrottam. - Bocs, nem akartalak megijeszteni! - kuncogott, majd odajött mellém, és átkarolt, az arcát a mellkasomra fektetve. Átöleltem, és puszit hintettem hajába."..VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LOU ÁLMOSAN FÁLALOMBAN<33 kise lát szerintem még a fejéből akis dühgombócom..megzabalom annyira édes<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zayn tanította meg..istenem de édes ahogy dicsekszik...nembírom*-*
      TEDD LE AZT A KURVA CIGIT LOU MEGNE PRÓBÁLD MERT MOST RÖGTÖN MEGYEK EL...és nem a boltba készülök...
      NEEEEEEEEE VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGDÖGLÖK DREAMY NEMBÍROOM...
      isteneeeem túlsok impulzus..
      hátén most zabálom meg..résen van a kis borsóm mindenre emlékszik<3
      MALIIIK*-**-**-*
      igaza van sajnos, akármennyire is nembírom azt a pasast...
      édeseim annyira imádom őkeet...imádom Ziallt is de azért mindig rájövök hogy Larry is life.. őket senki nem ültetheti a sarokba<33
      istenem annyira imádlak te csajszii..imádtam ezt a részt is, kb 90szer haltam meg közben, most így kommentírás közben pedig még 90szer..főleg hogy most nagyon kis érzékeny vagyok eza díjátadóó ohh baszkii kikészített<333 örülök hogy visszatértél rohadtul hiányzott már az énkis oneofthefirstofall blogocskáám<33 beszéltük már h You said forever volt az elsőőm de te tettél Larry őrültté szóval ezért ez a first...imádááááás<33 baszott jól írsz ezt sose felejtsd el, ismét kikészítettél<33 és itt is óriási gratula a 200hoz <3
      puszi: Dóri :*
      (UI.: azért a Ziall vírusért ami terjed mint a kurvaisten még számolunk!! a sírba visz aza két tróger<33)

      Törlés
    2. Hello te drága <3

      Először is köszönöm, hogy írtál chatben, nagyon jól esett <3 "tudod mire jöttem rá? hogy neked még sose írtam egy olyan istenigazából széztpofázom a fejem kommentet:o ezen most változtatununk kell!!
      szóvaal..először is..amíg nemkaptunk új részeket addig az utolsó Ziallös részt olvasgattam napi rendszerességgel...kb már kívűlről fújom de képtelen vagyok megunni<333" hát én most megeszelek, és itt vigyorgok, mint egy idióta :DD <3 Igen, az a rész nekem a mindenem, és már én is elolvastam párszor, pedig ilyet nem sűrűn teszek :)

      "egyszeruen annyira kikúrt jól írsz h megdöglök..állandóan mondogatod Silvernek hogy tanítson meg írni, drága cseszett jól írsz szóval csönd legyen...
      annyira mindent érzek amit ők, és váááhhhhhhh..megpusztulok..érzelmi hullámvasút<3" én most sírok :3 istenem, köszönöm szépen <3 igyekszem csendben maradni :D Ennyire érzed? jajj, ez olyan jó dolog, ez az amitől mindig újra feltöltődöm! :3

      "istenem cicaaaaa és Harry..ez olyan Ed és a cicák..megdöglesz ha meglatod őket egy képen" <3 olyan cukiii, mindenki ki akar nyírni minket... :D

      Annyira imádom olvasni, hogy így beindulsz, váááááááá! itt nevetek, és olvadozok is egyben, mert ez olyan jó érzés, hogy ennyire tudok hatni az érzéseidre!
      "HA EGY HAJA SZÁLA GÖRBÜL LOUNAK NEKED VÉGED..Loura ugrok azonnal..senki nem bánthatja mert annak velem gyűlik meg a baja...
      (amúgy Hazz milyen baszott cuki volt h Lou említsésére egyből eldobta a pisztolyt..)" <3 de cuki vagy :3 ezen most kuncogtam, és látom, ahogy Loura ugrasz :D Igen, Harry nagyon szereti Louist <3

      "NEKEMIS KURVÁRA TETSZIK H ILYEN HARCIAS CSAK KEZDD MELEGEM LENNI...és nem az időjárás hatására.." átérzem a helyzeted... nagyon meleg van...

      "TEDD LE AZT A KURVA CIGIT LOU MEGNE PRÓBÁLD MERT MOST RÖGTÖN MEGYEK EL...és nem a boltba készülök...
      NEEEEEEEEE VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGDÖGLÖK DREAMY NEMBÍROOM...
      isteneeeem túlsok impulzus.." és ezt is átérzem... szemetek, mindig szexiznek és kikészítenek minket... de nem bírok velük... látod milyenek...

      "édeseim annyira imádom őkeet...imádom Ziallt is de azért mindig rájövök hogy Larry is life.. őket senki nem ültetheti a sarokba<33 " így van <3 Larry az első, és örök <3 Ziall is a kedvenc <3 kis cukik, és tökéletes páros ;)

      "oneofthefirstofall blogocskáám<33 beszéltük már h You said forever volt az elsőőm de te tettél Larry őrültté szóval ezért ez a first...imádááááás<33 baszott jól írsz ezt sose felejtsd el, ismét kikészítettél<33 és itt is óriási gratula a 200hoz " de imádlak, oneofthefirstofall blogocskád <3 jó, most sírok :') istenem, ez annyira hihetetlen, köszönöm ezeket a csodálatos szavakat <3 azt hiszem ez is ki lesz írva a füzetembe :3 nekem is az volt az első blogom :D jujj :3

      " azért a Ziall vírusért ami terjed mint a kurvaisten még számolunk!! a sírba visz aza két tróger<3" sorry vagy nem sorry :D kezdek félni... engem is, hidd el, majd együtt fekszünk be, és ott folytatjuk a fangörcsölést ;)
      <3 imádlak, puszii :3

      Törlés
  9. Szia csak azért írok, mert nemrég kezdtem el olvasni a blogod és nagyon tetszik!:) Gondoltam szólok, hogy újabb olvasód akadt:) Várom az új részt!:) ~Fruzsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, hello! :D
      Vááá, egy újabb olvasó, jajj de boldog vagyok! :3 Köszönöm szépen, hogy írtál, és örülök, hogy tetszik! ;)

      Törlés
  10. Nagyon nagyon nagyon jó!!! Imádom! Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  11. Aaaaa... imadom. Siess a kovivel. Puszi:Betti :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szééépen!! :3 Most tettem ki a kövi részt! ;)

      Törlés
  12. És itt vagyok én is. Nem is tudom, mikor olvastam a részt, valamelyik éjjel, és tisztán emlékeztem, hogy komit is írtam, de most volt egy hülye érzésem, és ellenőriztem... hát nem. Vagy annyira nem voltam magamnál, hogy csak kigondoltam, mit fogok írni, és elfelejtettem, vagy nem voltam bejelentkezve a profilommal, és olyankor simán nem teszi ki...

    Mindegy már..
    Szóval nagyon, nagyon itt volt az ideje, és kurvára örülök, hogy végre beindulnak az események, mert érzem, hogy most megint benne vagy az írásban, és a fejedben már előre kész pár rész, ami azt jelenti, hogy végre lesz mit olvasni. Nem nyaggattunk, igazán büszke lehetsz ránk, hogy az elvonási tüneteket is kussban tűrtük, hogy legyen időd regenerálódni.
    De most már itt az ideje, hogy hozzad szépen a részeket, mert rohadtul tudni akarom, mit tervez a kis görcs Lucas, és hogy fognak megszabadulni tőle a fiúk... Mert ugye meg fognak??? És ugye nem lesz baj??? Kiszámíthatatlan vagy, és félek!!!! Nem ajánlom, hogy ennyi türelmes várakozás után kicsessz velem, mert akkor nagyon, nagyon pipa leszek!!

    Imádlak, és ezt a sztorit is <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, megesik az ilyen ;) Én meg el vagyok maradva a komizással mindenhol... Szeretném már végre utolérni magamat...

      Igen, itt volt már, és örülök, hogy vére sikerült összehoznom, mert elég sokat szenvedtem vele... Én nagyon is büszke vagyok rátok, és imádlak benneteket, amiért ilyen türelmesek vagytok :3
      Minden ki fog derülni, nem árulhatok el semmit :D őőő... nem mondhatok semmit...

      Én is imádlak <3 és remélem a kövi részek is tetszeni fognak, mert nagyon félek tőlük! Köszönök mindent <3

      Törlés
  13. Szia, még sose mertem írni, de nemrég rávilágítottak arra, hogy ez milyen sokat jelent nektek(íróknak), ha kaptok egy kis visszajelzést még ha nem is hosszú v tartalmas, de legalább vmi megjegyzés. Sajnálom, hogy eddig hanyagoltam az írást, eskü most már megpróbálok mindig! :) Nagyon tetszik a történet, a kedvenc karakterem egyértelműen Zayn (big Ziall fan vagyok :D ), és tetszik ahogy alakítgatod, tudom, hogy nem könnyű újjal előállni mindig, vagy néha az ember kifogy a szúflából, v csak elege van, remélem neked újra van ihleted és jönnek majd a részek rendben, mivel néha van, hogy csak azért élek, hogy a történetedet/történeteket olvassam, imádom! :D Nagyon tetszik, hogy beindultak a dolgok, de mondjuk a "nagy csatánál" (ha írhatom így) kivi vok mi lesz velük, pl ott micsinál majd Niall drága v nem esik e baja vkinek, vagy majd micsinál ez a fasz?! :OOOO Too much question! :O Olvasni akarom tovább, remélem hamar hozod! Ezer csók! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm szépen, hogy írtál, és igen, ez nagyon sokat jelent nekünk, blogíróknak :3 Nekem egy tetszik, nem tetszik is elég, nem kell regényeket írni, bár szeretem olvasni őket ;)
      Zayn? jippy :D én is imádom! Én is szeretem Ziallt, olyan aranyosak együtt! <3 Igen, nem könnyű, de igyekszem hozni hetente egy részt, és előre is írok, hogy ne legyen megint ekkora szünet, csak most mindennel el vagyok csúszva, és úgy érzem sosem érem utol magam..
      A "nagy csata" (imádom :)) hamarosan meglesz, és kicsit félek, hogy mit fogtok szólni hozzá, remélem, hogy nem fogok csalódást okozni...
      Jajj, nem árulhatok el semmit... és nem ígérhetek semmit...
      puszi, és kint van a rész, kíváncsi vagyok, hogy hogy tetszik :)

      Törlés