2015. március 23., hétfő

127.rész


Hello!

Nagyon szépen köszönöm a sok kommentet, jajj, annyira boldoggá tettetek vele, hogy azt el sem tudom mondani! <3 Itt vigyorgok, mint egy idióta! :D
Köszönök mindent, imádlak benneteket! <3
Nem igazán fűznék a részhez semmit, csak annyit, hogy remélem élvezni fogjátok! :p Jajj, nagyon izgulok, hogy mit szóltok hozzá! 
Jó olvaskodást! 

Dreamy Girl


Zayn

Odaszorítottam a kezeit a falhoz, míg a másikkal hajába túrtam, megragadtam a tincseit, és hátrahúztam a fejét. Fájdalmasan, mégis élvezetes hangon nyöszörgött. Nyakához hajoltam. Először csak csókoltam érzékeny bőrét, aztán belevájtam a fogaim, mire hangosan felnyögött, és próbálta kiszabadítani a kezeit. 
- Ne próbálkozz! - morogtam megszorítva a csuklóját. Fémes ízt éreztem, ahogy szívni kezdtem az előbbi harapás helyét. Niall vonaglott, és egyik lábával beférkőzött a combom közé, majd térdével masszírozni kezdte az ágyékomat. A nyakába nyögtem, előrelökve a csípőmet. Kis híján elvesztettem a fejem tettétől, de szerencsére még tudtam összpontosítani. Elkaptam a combját, és visszanyomtam a lábát a falhoz. - Meg ne próbáld még egyszer! - morogtam. - Értetted? - néztem elhomályosult kékségeibe. Hevesen bólintott. - Jó fiú! - túrtam bele szőke hajába.
- Csókolj meg! - lihegte. - Kérlek! - könyörgött, mire önelégült vigyorra húztam a szám. Mondtam én, hogy könyörögni fog. 
- Majd ha akarlak, megcsókollak!
- Kér… - Meg akart szólalni, de a tenyeremet a szájára tapasztottam.
- Értetted, hogy mit mondtam az előbb? - szorítottam meg a csuklóját. Aprót bólintott, mire elvettem a kezem, és szájától lefelé haladva végigsimítottam felsőtestén a pólója anyagán keresztül. Megragadtam a felsője alját, amit lassan felfelé húztam, felfedve hasát, és izmos mellkasát. Egészen a szeméig felhúztam, és otthagytam.
- Ne! Látni akarlak! - jelentette ki, miközben megpróbált megszabadulni a szemét fedő anyagtól.
- Hé! - ragadtam meg a kezét, és visszanyomtam a falhoz. - Nem mozdulhatsz! - szóltam rá erélyesen. Ujjammal végigsimítottam meztelen felsőtestén, körberajzolva halvány izmait. Mellkasa szaporán mozgott, izmai vibráltak az érintésem nyomán. Beharapta alsó ajkát, ahogy egyre lejjebb haladtam. Felsóhajtott mikor v-vonalához értem. Hasát behúzta, és egész testét a falnak nyomta. Annyira izgató volt, ahogy vonaglott, hogy a farkam is megfeszült a nadrágomban. Kigomboltam a farmerét, amit lerángattam a bokájáig. Nagyot nyeltem a fehér bokszer nyújtotta látványtól. Az anyag láttatni engedte duzzadó farkát, ami még jobban feltüzelt. Forrtam, az egész testem lángolt, és alig bírtam megállni, hogy hozzá ne érjek. Lerántottam a bokszerét, feltárva merev farkát. Legszívesebben azonnal a számba vettem volna, de most más volt a tervem a kis szöszkével. - Azt akarom... - léptem kicsivel hátrébb, és végignéztem Niall meztelen testén, ahogy ott állt a falnál, feje fölött összekulcsolt kezekkel, bekötött szemmel, álló farokkal. -... hogy anélkül menj el, hogy hozzád érek! - Beharaptam az alsó ajkam, ahogy szavaimra megfeszültek az izmai.
- Zayn! Kérlek! - könyörgött, de nem foglalkoztam vele.
- Ha nem élvezel el, akkor kikötözlek, és állandóan izgatni foglak, de nem fogom hagyni, hogy elmenj!
- Nem tudok…
- Értetted, amit mondtam? - szóltam közbe.
- I-igen… - sóhajtotta.
- Akkor hadd lássam, hogyan élvezel el, pusztán a szavaimtól! - dőltem neki az asztalnak, és izgatottan vártam a műsort, amit Niall ad majd nekem. - Érzed a meleg leheletemet, ahogy a nyakadhoz hajolok?! - kezdtem bele a játékba.
- Zayn! - nyöszörgött.
- Shh! Ne beszélj! - csitítottam el. - Érzed a nedves ajkaimat, ahogy megcsókolom a füled mögötti részt?! - felsóhajtott. - Egyre lejjebb haladok - folytattam. - Csókokkal lepem be a kulcscsontodat. - A teste megvonaglott, lábait összeszorította. - Megérintem kemény mellbimbódat, majd körbenyalom, megszívom, és a fogaim közé veszem, hogy megcsípjem..
- Istenem! - nyöszörgött, fejét hátravetve. Elmosolyodtam, és éreztem, hogy lüktet a farkam. Rámarkoltam, hogy enyhítsek a kínzó fájdalmon, de csak rosszabb lett. - Végigcsókolom a felsőtested, nyelvem hegyével körberajzolom izmaidat, majd belenyalok a köldöködbe. - mondtam kéjes hangon, és felnyögtem. - Zayn! - sóhajtotta a nevem. - Kérlek! Segíts! Nem megy! - zihálta, előretolva csípőjét. Beharaptam alsó ajkam az izgató látványra.
- Dehogynem, baby! - sóhajtottam. - Nedves csíkot hagyva haladok lefelé felforrósodott testeden, egészen a farkadig - léptem hozzá, és lehajoltam, hogy egy magasságban legyek az említett testrésszel. - Érzed a meleg levegőt, ami a farkadat simogatja?! - leheltem férfiasságára, amibe beleremegett az egész teste.
- Ah! - nyögött, és apró cseppek jelentek meg a farka hegyén.
- Érzed, ahogy a nyelvemmel megnyalom a makkod?! - leheltem rá még egyet, mire hatalmasat nyögött, a teste megfeszült. - Bekapom a számba a lüktető farkadat, majd a nyelvemmel masszírozom... - fújtam rá a szerszámára, amit nyöszörgéssel fogadott. - Te pedig csak nyögsz, és nyögsz. A nevemet kiáltod. - mondtam kéjes hangon. - Könyörögsz, hogy szopjalak le! Azt akarod, hogy keményen dugjalak! Gyerünk, Niall! Hallani akarom a hangod! - utasítottam.
- Kérlek… - nyöszörgött.
- Élvezz el nekem! Látni akarom, hogyan élvezel el a gondolatra, hogy keményen kúrlak! - álltam fel, és figyeltem, ahogy egyre közeledik a csúcs felé. - Érzed a farkamat, amit beléd döfök?! Ah! Istenem! Niall! - imitáltam a nyögést. - Olyan szűk vagy, és annyira forró! - nyöszörögtem, mire felnyögött. - Mindjárt elmegyek! Beléd akarok élvezni! A szűk kis seggedbe! Egyre keményebben kúrlak! Gyerünk Niall! Élvezz el! Ah! - nyögtem.
- Dugj meg! Kérlek! Zayn! - nyögött, kitolva csípőjét. Kikészültem a látványra, ahogy Niall a falnak döntötte a fejét, a gerince pedig ívbe feszült, a kéjtől, ami végigsöpört a testén. Farka megremegett, és hatalmasat nyögve lövellte ki fehér nedvét, aminek egy része a lábszárán csurgott lefelé. Lihegve dőlt a falnak, teste elernyedt, én pedig azonnal odaugrottam, hogy elkapjam őt.
- Jó fiú! - suttogtam a fülébe. - Ezért jutalmat érdemelsz! - hajoltam a szájára, és megcsókoltam. Azonnal szétnyitotta az ajkait, beengedve nyelvemet, amivel övét kerestem. Vad csókcsatába kezdünk, miközben merev farkamat ágyékához dörzsöltem. Egyszerre nyögtünk fel a jóleső érzéstől. Nem hagytam időt, hogy összeszedje magát. Egyszerűen nem bírtam várni. Elhúzódtam tőle, és lekaptam a felsőmet meg a farmeromat.
- Zayn? – lihegte.
- Itt vagyok! – léptem hozzá, majd megnyaltam a száját, amit azonnal szétnyitott. Átdugtam a nyelvem a szájába, és masszírozni kezdtem az övét. Lihegve váltunk el egymástól, majd megragadtam a felsőjét, és lehúztam a szeméről. Párat pislogott, aztán elhomályosult kékségeit enyéimbe fúrta.
- Annyira szexi voltál, ahogy elmentél! – mondtam, mire elemelte a kezét, de én visszanyomtam a falhoz.
- Engedj el, meg akarlak érinteni! – könyörgött ismét. Imádom, mikor ezt csinálja.
- Nem-nem! Még nem! – mosolyogtam, majd kikapcsoltam az övet, ami a csuklóját fogta össze. – Fordulj meg! – utasítottam, mire tette, amit mondtam. Nekinyomtam a falnak, kezeit háta mögé kulcsoltam az övvel, és visszafordítottam. Nyakához hajoltam, kicsit megharaptam a bőrét, kéjes sóhajt kiváltva belőle. – Tudod – suttogtam a fülébe - imádok irányítani, – nyaltam bele -, és nem tűröm – haraptam bele a fülcimpájába -, ha valaki nem azt csinálja, amit mondok! – Belemarkoltam a hajába, és lefelé toltam a fejét addig, amíg térdre nem rogyott előttem. - Azt akarom, hogy leszopj! – toltam rá a farkamra, meg sem várva, hogy bármit is reagáljon. Felnyögtem, ahogy a puha ajka körülfogta a szerszámomat. - Nézz rám! – utasítottam, mire felnézett rám, kék szemét enyémbe fúrva. Haját markolva mozgattam a fejét, diktálva a tempót. Annyira izgató volt, ahogy teljesen eltűntem a szájában, hogy már ettől el tudtam volna menni. Előrébb löktem a csípőmet, ezzel még mélyebbre tolva magam benne. – Oh, istenem! – nyögtem, fejemet hátravetve, ujjaimat a szöszi hajába túrva. – Tövig, baby! – lihegtem, miközben addig toltam a fejét előre, míg az orra a hasamnak nem ütközött. Levegőért kapkodott, és öklendezni kezdett, ezért kicsit kihúztam, aztán újra tövig toltam magam a szájába. – Nyelj! – utasítottam, mire hatalmasat nyelt, én pedig szememet lehunyva nyögtem fel. Enyhítettem a haja markolásán, és hagytam, hogy most ő irányítson. Lassan, majd egyre erőteljesebben szopott. Nyelvével masszírozta a farkamat, folytonos nyögéseket kiváltva belőlem. Kihúztam a szájából, majd kicsit meghúztam a haját, jelezve, hogy álljon fel. – Jól vagy? – kérdeztem, mire megnyalta a száját, és elmosolyodott.
- Jól – hajolt felém, én pedig hagytam, hogy megcsókoljon. Nyelvünk egymásba fonódott, és vad táncot járt.
- Most te jössz! – lihegtem a szájába, és leguggoltam elé, megnyalva a makkját, amit nyöszörgéssel fogadott. Rámarkoltam a farkára, majd számba vettem a hegyét, és szívni kezdtem.
- Ah! Zayn! – nyögte. Bekaptam teljes hosszát, nyelvemmel masszírozni kezdtem, hangosabb nyögéseket kiváltva belőle. Belemarkoltam feszes kis seggébe, így húzva még közelebb magamhoz. Keményen szoptam, ő meg csak nyögött és nyögött, néha előre tolva a csípőjét. Felnéztem rá. Fejét hátravetette, szája pedig nyitva volt. Kihúztam a számból, majd újra bekaptam, és lenyomtam egészen a torkomig. Mélyet nyögött, én pedig nyeltem egyet, majd még egyet, amitől farka megremegett bennem. Kijjebb húztam, és kicsit megkarcoltam a fogaimmal, ezzel elérve, hogy hatalmas nyögések közepette a számba élvezzen. Lenyeltem nedvét, majd felálltam, és megcsókoltam. Teste elernyedve dőlt nekem. Hátranyúltam, hogy kiszabadítsam a kezeit, amikkel azonnal a nyakamba kapaszkodott, és a nyelve is felélénkült a számban. Szóval nem volt elég, te kis telhetetlen. Megragadtam combját, és felkaptam az ölembe, mire lábait a derekam köré fonta. Nekinyomtam a falnak, miközben egyre vadabb tempóban faltuk egymást. Beleharaptam alsó ajkába, amit játékosan meghúztam. Felnyögött, körmeit a hátamba vájva. Előre lökte a csípőjét, amitől a farkunk összeért. Erősen dörzsölte magát hozzám, én pedig nem bírtam tovább. Benne akartam lenni. Füléhez hajoltam, és belesuttogtam:
- Nem fogok finomkodni! - haraptam fülcimpájába, amitől felsóhajtott. Két ujjamat a szájához emeltem. – Nyálazd be! – mondtam, mire szétnyitotta a száját, és bekapta. Nyelve fürgén járt, az ujjaim körül. Cuppanó hangot hallatott, mikor kihúztam az ujjaimat a szájából, majd bejáratához nyúltam, és feldugtam mindkettőt.
- Ahh!! – nyögött fel, a vállamba vájva a körmét. Nem vártam, hogy megszokja őket, azonnal mozgatni kezdtem az ujjaimat, és közben az arcát figyeltem, ami eltorzult a fájdalomtól. Szájára hajoltam, hogy eltereljem a gondolatait. A számba nyöszörgött, amit annyira imádtam. Kihúztam az ujjaimat, beleköptem a tenyerembe, amit a lüktető szerszámomra kentem. Bepozícionáltam a farkam, és kéjtől elhomályosult szemeibe néztem. Aprót bólintott, jelezve, hogy felkészült. Nem finomkodtam, azonnal belé döftem a teljes hosszomat. Fájdalmas nyögés tört fel a torkából, és körmeit a felkaromba vájta, olyan erősen, hogy felszisszentem. Mozogni kezdtem benne. Először lassan, de mélyre hatolva löktem magam belé. Hátravetette a fejét, ami a falnak koppant. Száját véresre harapdálta, miközben gyorsítottam a tempón, erősen lökve előre a csípőmet, a falnak préselve Niallt. Nyögéseink, amik egybeforrtak, izzadt testünk, ami egymásnak csapódott csattogó hangokat hallatva zengte be a helyiséget. Nyakába temettem az arcom, és a fogaim közé csíptem a bőrét.
- Bazdmeg! - hörögte hátamba kapaszkodva. Erősen megszívtam az érzékeny pontját, még egy piros foltot hagyva bőrén. Kihúztam magam belőle, majd a fenekébe markoltam, így tartva meg addig, amíg le nem fektettem a padlóra. Újra belé döftem a farkamat, mire felnyögött, kezeit feje fölé emelve, a hajába túrva. A szemét lehunyta, a fejét jobbra-balra dobálta a kéjtől, ami egész testében szétáramlott. A szája elnyílt a torkából kitörő folytonos nyögésektől, az izmai pedig vibráltak. Gyönyörű, és izgató látványt nyújtott a kis szöszi, ahogy az eszét vesztve vonaglott alattam. Megremegtem, a bőröm szinte égett a forróságtól, ami végigfutott a testemen. Mindkét kezemmel a feje mellé tenyereltem, és erőteljesen mozogni kezdtem fölötte, mindvégig a kékségeibe nézve. Egyik kezével hajamba túrt, míg a másikkal megmarkolta a felkarom.
- Gyerünk Niall! Élvezz el nekem! - vigyorogtam, erősebben döfve magam belé. - Ájulásig akarlak kefélni! - nyöszörögtem, keményen lökve előre a csípőmet. Szemei felakadtak, teste megremegett. Újra döftem, eltalálva ismét azt a pontot, amitől hangosan felsikoltott. Feltérdeltem, megfogtam a combját, és az egyik lábát a nyakamba vettem, még mélyebbre hatolva belé. Éreztem, hogy minden egyes lökéssel egyre közeledek a csúcs felé, ahogyan Niall is, ezért rámarkoltam a férfiasságára, amit a lökéseim ritmusára kezdtem el fejni. Újra megcéloztam azt a pontot, amitől a kis szöszi háta ívbe feszült. A farka megremegett, és egy hatalmas nyögés kíséretében a kezemre élvezett. Ujjaim a számba vettem, és lenyaltam a nedvét, miközben még mindig mozogtam benne. Fölé hajoltam, átkaroltam a testét, és olyan erősen löktem előre a csípőmet, hogy másodpercek alatt jutottam el a csúcsra, egy mély hörgést hallatva. Zihálva, izzadt testtel összetapadva feküdtünk a földön. Mikor sikerült összeszednem magam, felkönyököltem, és a szöszi arcát fürkésztem. Szemeit alig bírta nyitva tartani, haja a homlokára tapadt, mellkasa pedig szaporán mozgott. Kezei elernyedten feküdtek mellette a padlón.
- Minden oké? - kérdeztem aggódva, mert elég rosszul nézett ki. Kellett pár perc, mire sikerült megszólalnia:
- Igen - Halvány mosoly jelent meg az arcán. - Csak az... összes erőm elhagyott... Asszem...pár napig nem kelek fel innen - motyogta erőtlenül. Elvigyorodtam szavain.
- Nem minden nap élvezel el egymás után háromszor! - mondtam, majd megcsókoltam. Karjaival átölelte a nyakam, és nyelve az enyémmel játszadozott. - Fantasztikus voltál! - nyomtam egy gyors csókot a szájára, majd feltápászkodtam, és felkaptam a bokszerem.
- H-hova mész? - kérdezte.
- Csak hozok egy kis kaját, meg vizet! - néztem végig rajta, és újra bizseregni kezdtem. Annyira kívánatos volt, ahogy szétterülve, meztelenül feküdt a padlón. Önkéntelenül megnyaltam a szám.
- Jó ötlet - mondta. - Én itt megvárlak - vigyorgott. Felkaptam a farmerom, aztán a felsőm, és mielőtt a kabátomat is felhúztam volna, az egyik kis szekrényből kivettem a pokrócot - amit azért tartottam, mert sokszor itt aludtam -, és ráterítettem a kis szöszire. Egymásra mosolyogtunk, aztán a garázsajtót felhúzva kiléptem, és sietve indultam a kisbolt felé, ami nem messze volt.


27 megjegyzés:

  1. Ne nem erre számítottam de ez nagyon jó volt. miért kínzol most őszintén? :D Imádtam .. ( előre bocsi a csúnya szóért.) KURVA jó lett ez a rész.. és a szex.. aww arról nem is beszélve .. Imádtam.! :D de Kérem vissza Larry-t. na meg remélem ilyesfajta szex lesz közöttük is ám. :D Siess a kövi résszel. Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök neki, hogy nem számítottál erre, mert akkor még mindig meg tudlak lepni benneteket! Köszönöm szépen, kicsit féltem tőle, de nagyon örülök, hogy tetszett! :3
      Hmm, igen, kiéltem magam benne :D
      Lesz Larry is, csak szeretném egy kicsit Ziallt is írni, mert nekem ők is sokat jelentenek :) Larry szex is lesz majd, hogy ilyesfajta, hááát, majd kiderül ;)
      Igyekszem, csak ezek a mostani események kicsit elvették a kedvem, de kezdek visszatérni!

      Törlés
  2. Sziaa! Hat erre a reszre nem is tudok mit mondani Fantasztikus vagy! Nem tudok mast mondani IMADOM!!! Nagyon Siess a kovivel!! Varjuk!
    Puszi :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Igyekszem hozni, amint csak tudom :)
      Puszi

      Törlés
  3. azt a kurva....hihetetlen vagy...egyszeruen hihetetlen....iszonyat jo resz lett es erzodptt h sztem imadtad irni....nekemis hianyzik mar Hazz meg Lou de Ziallnek is orulok mert iszonyat cukik egyutt..olyanok mint tuz es viz megis tokeletesek egyutt..imadas van. <3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
  4. azt a kurva....hihetetlen vagy...egyszeruen hihetetlen....iszonyat jo resz lett es erzodptt h sztem imadtad irni....nekemis hianyzik mar Hazz meg Lou de Ziallnek is orulok mert iszonyat cukik egyutt..olyanok mint tuz es viz megis tokeletesek egyutt..imadas van. <3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, annyira örülök, hogy tetszett! :D Igen, jól érzed, imádtam írni :3
      Pontosan olyanok, és lesz Larry is, csak most szeretném egy kicsit őket is előtérbe hozni :)
      Puszi :)

      Törlés
  5. O.O O.O O.O......no comment.....hát ez....ez KURVA JÓÓ VOLT!!!!!! Nem szoktam káromkodni, de nem tudom máshogy kifejezni magam...egyszerűen nincs rá szó.... Imádtam, ahogy Zayn kínozta, a kis köcsög XD bár Niall megérdemelte...mi az, hogy nincs szex? Hisz ő se bírta ki... És wáááháá olyan jól leírtad (bár mindent ilyen jól írsz, hogy a szemeim előtt latom az egészet), hogy voltak részek, ahol elpirultam.... Mi az már, hogy élvezzen el a szavai miatt? Zayn, te kis furfangos.... Kiváncsi vagyok, honnan jött neki az ötlet? Bevállt módszer? :D És a végén, amikor Zayn aggódva megkérdezte, hogy minden oké, hát én ott annyira elérzékenyűltem... Annyira aranyos Zayn, ahogy ő a rosszfiú, de Niall-re mégis, hogy odafigyel, törődik vele *-* :33.....bár most leszarta, és olyan keményen megdugta, hogy még az olvasásától is elfáradtam...XD Tudom, már mondtam, hogy én őket egy kicsit jobban bírom...és szerintem én örültem a legjobban, hogy írtál róluk két fejezetet is egymás utánban... Imádlak érte!! :* ;) És remélem a Ziall-es rész innen folytatódik, és mondjuk egy kicsit ülnek egymás ölében, hülyülnek egy kixsit, beszélgetnek a semmiről...mint amikor kifestették a falakat...az annyira kis romantikus :3 <3 És én személy szerint szeretem a rossz fiúknak azt az énjét, ami aranyos kis óvó, és gyengéd...:$
    Egy szóval: I.M.Á.D.T.A.M. Hamar kövi!
    Bogi ;)

    VálaszTörlés
  6. És mEg meg szeretném kérdezni, hogy nem ismersz-e jó Ziall-es blogokat? Persze ez nem azt jelenti, hogy elpártolok tőled...az lenne a legnagyobb hiba, amit elkövethetnék... :)
    Ha tudsz, és meg is írod azt megköszönném! <3
    Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira imádlak, komolyan! :D Olyan boldog vagyok, hogy ennyire tetszett, és hogy ennyire bele tudtad élni magad! Jajj, most a fellegekben járok! :3
      És az, hogy "bár most leszarta, és olyan keményen megdugta, hogy még az olvasásától is elfáradtam" <3 Váááá! Ezt akartam, érted?! Ezt! :D Mert én mikor írtam, teljesen kifacsartnak éreztem magam, és azt akartam, hogy az olvasóim is így érezzék, és te érezted!! Igeeen!! :DDD :3
      Akkor most neked (meg a többi Ziallosnak) fogok egy kicsit kedvezni :)) Igen, innen folytatódik ;) Kis édesek együtt <3
      Én meg téged imádlak <3

      Nem tudok Ziall blogról, kerestem már, de nem találtam... :(

      Puszii :)

      Törlés
    2. Kár...én is kerestem már, de nem nagyon találtam... :(....És innen folytatódik? Wáááháá imádlak köszi köszi :) ;) <3 puszi

      Törlés
  7. Hihi, nemrég egy kis Larry szex, majd egy kis Ziall... Hm... :3 :$ :'DD
    Nagyon cuki rész volt, Niall végre megbékélt! Épp ideje volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kaptatok mindenből, hogy ne legyen panasz XD :D
      Igen, itt volt már az ideje :)

      Törlés
  8. Nagyoon jo lett *-* imadom siess a kovivel :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, igyekszem sietni, ahogy csak tudok :)

      Törlés
  9. Az előző résznél megígértem, hogy ezentúl mindig jelentkezni fogok, szóval be is tartom az ígéretem, bár most nem tudok semmi értelmeset írni, mert annyira letaglóztak az események. Annyit mondhatok, hogy fantasztikus rész volt, csak úgy mint az eddigiek, és imádom Ziallt, és külön imádom Zayn karakterét is, és Niall karakterét is. A közös jeleneteik csodálatosak, viccesek, érzékiek, egészen egyszerűen fantasztikusak. Nagyon remélem, hogy úgy döntesz folytatod, mert nagy kár lenne, ha abbahagynád. Csodás vagy! Kitartás! :( <3
    Puszi: Jen <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, hogy itt vagy, nagyon sokat jelent nekem! Tudom, hogy nehéz, nekem is, de minden rendben lesz! <3 Örülök, én is imádom őket, mind a két karakter a szívemhez nőtt! ;)
      Folytatni fogom! Értetek, Zaynért, és a fiúkért! ;)
      <3

      Törlés
  10. Itt vagyok! Mostantól BlackNess illetve DarkNess néven komizok és az XxNessy mellé egy 69 is odakerül, de nem tüntem el! ;) Sajnálom de nem tudom magamban tartani mert most nagyon haragszok Zaynre. Nem azért mert kilépett, hanem mert hazudott és szóló karrierbe kezdett. http://starity.hu/magazin/55272-megjelent-zayn-malik-elso-szolodala/ de neked kitartást :) annyira jól mrgirtad!! Nagyon tuti lett!!♥♥♥♥♥♥♥
    ui.: sajnálom de most erre nem tudok mit mondani mivel nagyon kibuktam. Ígérem legközelebb bőbeszédűbb leszek ;)

    XxNessy69

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello :)
      Én nem tudom mi ez az egész, de nem tudok haragudni Zaynre, csak rohadtul hiányzik, és egyszerűen nem tudom koncert vidióket nézni, mert elsírom magam, hogy ő nincs ott! Mind az öt srácot támogatom, csak kell még egy kis idő. Nem hiszek a starity-nek, ahogy egyik újságírónak sem, sosem fogjuk megtudni, hogy mi történik a színfalak mögött, sajnos... Nekem csak az számít, hogy minden az öten boldogok legyenek :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3
      Semmi baj, megértem, nem könnyű, de kitartás! :)
      Puszi

      Törlés
  11. Sziiia ♥♥♥ :) Tegnap elolvastam és szószerint megmentettél ezzel Köszönöm...ez kellett nekem ♥ Imádlak!

    "Odaszorítottam a kezeit a falhoz, míg a másikkal hajába túrtam, megragadtam a tincseit, és hátrahúztam a fejét."- Ohhh istenem még most is remegek,tegnap nem voltam képes komit írni ezek után ahh Istenem *___* Annyira utálom,hogy elképzelem a dolgokat ♥ "HÁTRHAÚZTA A FEJÉT" -BELEHALOK

    "Nyakához hajoltam. Először csak csókoltam érzékeny bőrét, aztán belevájtam a fogaim, mire hangosan felnyögött, és próbálta kiszabadítani a kezeit."-Mondjuk lehet,hogy jobb lett volna ha mégiscsak tegnap komizok,mert mert most megint teljesen végem Istenem ♥ "Először csak csókoltam érzékeny bőrét, aztán belevájtam a fogaim"- Belevájta a fogait ÚRISTEN !!!!! KIKÉSZÍTESZ

    "Ne próbálkozz! - morogtam megszorítva a csuklóját. Fémes ízt éreztem, ahogy szívni kezdtem az előbbi harapás helyét. Niall vonaglott, és egyik lábával beférkőzött a combom közé, majd térdével masszírozni kezdte az ágyékomat."- "majd térdével masszírozni kezdte az ágyékomat"-jÓ EZ ÚRISTEN atya ég!!! nyugtatót kérek!!! CSINÁLD MáR AZ ISTENIT...engem is kikészít nemhogy Niallt.... Kérlek!!!!


    "Kis híján elvesztettem a fejem tettétől, de szerencsére még tudtam összpontosítani. Elkaptam a combját, és visszanyomtam a lábát a falhoz. - Meg ne próbáld még egyszer! - morogtam. - Értetted? - néztem elhomályosult kékségeibe. Hevesen bólintott. - Jó fiú! - túrtam bele szőke hajába."-Veszítsd már el a fejed kérlek kérlek!!! "Jó fiú!"- KURVAéLETBASSZAMEGNEMBIROM (ezt nem lehet kiírni káromkodás nélkül) AHHHH
    "JÓ FIÚ!"-kikészületem teljesen én ezt nem bírom ki...ez már nekem fáj

    "- Csókolj meg! - lihegte. - Kérlek! - könyörgött, mire önelégült vigyorra húztam a szám. Mondtam én, hogy könyörögni fog.
    - Majd ha akarlak, megcsókollak!
    - Kér… - Meg akart szólalni, de a tenyeremet a szájára tapasztottam.
    - Értetted, hogy mit mondtam az előbb? - szorítottam meg a csuklóját. Aprót bólintott, mire elvettem a kezem, és szájától lefelé haladva végigsimítottam felsőtestén a pólója anyagán keresztül. Megragadtam a felsője alját, amit lassan felfelé húztam, felfedve hasát, és izmos mellkasát. Egészen a szeméig felhúztam, és otthagytam."- Miért készülök ki attól,hogy könyörög a szöszi miért? Mit érezhet Niall? Ha én kínlódom itt!! Gonosz vagy ki akarod nyírni az olvasóidat Tudom én!!!

    "- Ne! Látni akarlak! - jelentette ki, miközben megpróbált megszabadulni a szemét fedő anyagtól.
    - Hé! - ragadtam meg a kezét, és visszanyomtam a falhoz. - Nem mozdulhatsz! - szóltam rá erélyesen."- Olyan könnyű azt mondani Malik olyan könnyű!! "Nem mozdulhatsz"-mikor kínzod szegényt..meg engem is

    "Ujjammal végigsimítottam meztelen felsőtestén, körberajzolva halvány izmait. Mellkasa szaporán mozgott, izmai vibráltak az érintésem nyomán. Beharapta alsó ajkát, ahogy egyre lejjebb haladtam."-Feladom nem birom...miért kell azt csinálnod,hogy mindegyik mondatba beleraksz valamit a fétiseimből?(sőt valamelyikben 2 is van) Választ követelek!!!

    "Felsóhajtott mikor v-vonalához értem. Hasát behúzta, és egész testét a falnak nyomta. Annyira izgató volt, ahogy vonaglott, hogy a farkam is megfeszült a nadrágomban. Kigomboltam a farmerét, amit lerángattam a bokájáig. Nagyot nyeltem a fehér bokszer nyújtotta látványtól. Az anyag láttatni engedte duzzadó farkát, ami még jobban feltüzelt. Forrtam, az egész testem lángolt, és alig bírtam megállni, hogy hozzá ne érjek. Lerántottam a bokszerét, feltárva merev farkát. Legszívesebben azonnal a számba vettem volna, de most más volt a tervem a kis szöszkével."- Hogy bíírod Zayn hogy az istenbe bírod? Nincsennek szavaim kifogytam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "- Azt akarom... - léptem kicsivel hátrébb, és végignéztem Niall meztelen testén, ahogy ott állt a falnál, feje fölött összekulcsolt kezekkel, bekötött szemmel, álló farokkal. -... hogy anélkül menj el, hogy hozzád érek! - Beharaptam az alsó ajkam, ahogy szavaimra megfeszültek az izmai.
      - Zayn! Kérlek! - könyörgött, de nem foglalkoztam vele."-mondjuk az nem lenne nehéz dolog de ne kínozd már szerencsételnt IGEN ZAYN KÉRLEK!!! végem!!! Tudom,hogy szándékosan csináltad én TUDOM!!

      "- Ha nem élvezel el, akkor kikötözlek, és állandóan izgatni foglak, de nem fogom hagyni, hogy elmenj!
      - Nem tudok…
      - Értetted, amit mondtam? - szóltam közbe.
      - I-igen… - sóhajtotta.
      - Akkor hadd lássam, hogyan élvezel el, pusztán a szavaimtól!"- BAZDMEG ZAYN BAZDMEG! én is látni akarom!!!! *-*

      "- Érzed a meleg leheletemet, ahogy a nyakadhoz hajolok?!"- Én érzem akkor az jó jel!!! Mármint neked,mert bejött a terved azonnal meghalok KOPORSÓT PLS!!! URAM ATYÁM

      "- Érzed a nedves ajkaimat, ahogy megcsókolom a füled mögötti részt?!"-*bólogat hevesen,mert már nem tud beszélni* Niall ezt vissza kell neki adnod valahogyan Kérlek én átérzem a helyzeted!!!


      "- Egyre lejjebb haladok - folytattam. - Csókokkal lepem be a kulcscsontodat. - A teste megvonaglott, lábait összeszorította. - Megérintem kemény mellbimbódat, majd körbenyalom, megszívom, és a fogaim közé veszem, hogy megcsípjem..
      - Istenem! - nyöszörgött, fejét hátravetve."- NA JÓ HAGYJ!!!!! nekem vízre van szükségem Hol a vizem és hol a nyugtatóm...lélegeztetőgépet most ....Ilyenkor miért nincs itt senki meg fogok halni!!!! SEGÍTSÉG!!!

      "Végigcsókolom a felsőtested, nyelvem hegyével körberajzolom izmaidat, majd belenyalok a köldöködbe."-NYELV NYELV *_____________________________________________*

      "Kérlek! Segíts! Nem megy! - zihálta, előretolva csípőjét. Beharaptam alsó ajkam az izgató látványra.
      - Dehogynem, baby!"-IGEN SEGÍTS MÁR NEKI KÉRLEK!!! ♥ *-* Niall te meg Ne csináld ahhh bassza meg!!!!! Nekem is segíthetne valaki mert nem jó ez ha én megalok bolondok napján

      "- Nedves csíkot hagyva haladok lefelé felforrósodott testeden, egészen a farkadig - léptem hozzá, és lehajoltam, hogy egy magasságban legyek az említett testrésszel. - Érzed a meleg levegőt, ami a farkadat simogatja?! - leheltem férfiasságára, amibe beleremegett az egész teste."- Úristen csináld!!!! érezd Niall helyettem is kérlek!!!! A lelkitársam Niall mindenhol!!!! én is remegek itt már jó pár perce


      "- Érzed, ahogy a nyelvemmel megnyalom a makkod?! - leheltem rá még egyet, mire hatalmasat nyögött, a teste megfeszült. - Bekapom a számba a lüktető farkadat, majd a nyelvemmel masszírozom..."-miért csinálja ezt miért? Ne lehelj hanem KAPD BE!!! MOST!!!

      "- Könyörögsz, hogy szopjalak le! Azt akarod, hogy keményen dugjalak! Gyerünk, Niall! Hallani akarom a hangod! - utasítottam."-- beszélek Niall helyett sőt ordítom!!! ZAYN MALIK SZOPD LE és DUGD MEG KEMÉNYEN!!! megvolt csak csináld már!!!

      "- Kérlek… - nyöszörgött."-LÉGYSZI LÉGYSZI *kiskutya szemek on* pls pls

      Törlés
    2. "- Érzed a farkamat, amit beléd döfök?! Ah! Istenem! Niall! - imitáltam a nyögést. - Olyan szűk vagy, és annyira forró! - nyöszörögtem, mire felnyögött. - Mindjárt elmegyek! Beléd akarok élvezni! A szűk kis seggedbe! Egyre keményebben kúrlak! Gyerünk Niall! Élvezz el! Ah! - nyögtem."-Köszöntjük Önt ezen a napon Április első napján, ahol búcsút veszünk egy társunktól....sajnos belehalt az izgalomba ...kérjük ha nem szeretnének így járni,mint ez a szerencsétlen teremtés mielőtt elkedenék olvasni szerezzenek be jó sok kamilla teát,nyugtatót,lélegeztetőgépet és mindenképpen legyen maguk mellett egy mentőautó!

      "- Dugj meg! Kérlek! Zayn! - nyögött, kitolva csípőjét. Kikészültem a látványra, ahogy Niall a falnak döntötte a fejét, a gerince pedig ívbe feszült, a kéjtől, ami végigsöpört a testén. Farka megremegett, és hatalmasat nyögve lövellte ki fehér nedvét, aminek egy része a lábszárán csurgott lefelé. Lihegve dőlt a falnak, teste elernyedt, én pedig azonnal odaugrottam, hogy elkapjam őt."-Felfogadtunk egy szellemekkel suttogót,hogy betudja fejezni a vélényezését ehhez a csodához ....elolvadtam (igen egy szellem is el tud olvadni) odaugrotthogy elkapja awh ♥♥♥

      "- Jó fiú! - suttogtam a fülébe. - Ezért jutalmat érdemelsz! - hajoltam a szájára, és megcsókoltam. Azonnal szétnyitotta az ajkait, beengedve nyelvemet, amivel övét kerestem. Vad csókcsatába kezdünk, miközben merev farkamat ágyékához dörzsöltem. Egyszerre nyögtünk fel a jóleső érzéstől. Nem hagytam időt, hogy összeszedje magát. Egyszerűen nem bírtam várni. Elhúzódtam tőle, és lekaptam a felsőmet meg a farmeromat."-"Jó fiú!"-megint itt van megint!!!! Végre csók óhhhhh Édes Istenem (3-an nyögtünk fel egyszerre) Végre ohh yeah végre Csináld Zayn CSINÁLD!!

      "- Zayn? – lihegte.
      - Itt vagyok! – léptem hozzá, majd megnyaltam a száját, amit azonnal szétnyitott. Átdugtam a nyelvem a szájába, és masszírozni kezdtem az övét. Lihegve váltunk el egymástól, majd megragadtam a felsőjét, és lehúztam a szeméről. Párat pislogott, aztán elhomályosult kékségeit enyéimbe fúrta.
      - Annyira szexi voltál, ahogy elmentél! – mondtam, mire elemelte a kezét, de én visszanyomtam a falhoz.
      - Engedj el, meg akarlak érinteni! – könyörgött ismét. Imádom, mikor ezt csinálja.
      - Nem-nem! Még nem! – mosolyogtam, majd kikapcsoltam az övet, ami a csuklóját fogta össze. – Fordulj meg! – utasítottam, mire tette, amit mondtam. Nekinyomtam a falnak, kezeit háta mögé kulcsoltam az övvel, és visszafordítottam." -DE-DE MÁR IGEN!!! *öv*- azt hiszem most már az öv is a végzetem lesz *-*

      "– Tudod – suttogtam a fülébe - imádok irányítani, – nyaltam bele -, és nem tűröm – haraptam bele a fülcimpájába -, ha valaki nem azt csinálja, amit mondok! – Belemarkoltam a hajába, és lefelé toltam a fejét addig, amíg térdre nem rogyott előttem. - Azt akarom, hogy leszopj! – toltam rá a farkamra, meg sem várva, hogy bármit is reagáljon. Felnyögtem, ahogy a puha ajka körülfogta a szerszámomat. "-HHHMMMMM Végre!!! ahhhh

      "Nézz rám! – utasítottam, mire felnézett rám, kék szemét enyémbe fúrva. Haját markolva mozgattam a fejét, diktálva a tempót. Annyira izgató volt, ahogy teljesen eltűntem a szájában, hogy már ettől el tudtam volna menni. Előrébb löktem a csípőmet, ezzel még mélyebbre tolva magam benne. – Oh, istenem! – nyögtem, fejemet hátravetve, ujjaimat a szöszi hajába túrva. – Tövig, baby! – lihegtem, miközben addig toltam a fejét előre, míg az orra a hasamnak nem ütközött. Levegőért kapkodott, és öklendezni kezdett, ezért kicsit kihúztam, aztán újra tövig toltam magam a szájába. – Nyelj! – utasítottam, mire hatalmasat nyelt, én pedig szememet lehunyva nyögtem fel. Enyhítettem a haja markolásán, és hagytam, hogy most ő irányítson."-"NÉZZ RÁM!" JÓ én felmondtam!!! ez nem nekem való miért látom magam előtt miért??? hagyta hogy ő irányítson Hát egyem meg!!! ♥

      Törlés
    3. "Lassan, majd egyre erőteljesebben szopott. Nyelvével masszírozta a farkamat, folytonos nyögéseket kiváltva belőlem. Kihúztam a szájából, majd kicsit meghúztam a haját, jelezve, hogy álljon fel. – Jól vagy? – kérdeztem, mire megnyalta a száját, és elmosolyodott.
      - Jól – hajolt felém, én pedig hagytam, hogy megcsókoljon. Nyelvünk egymásba fonódott, és vad táncot járt."- "Jól vagy? – kérdeztem, mire megnyalta a száját, és elmosolyodott.
      - Jól "-- Kihalok Niall-en JÓL!!! és megnyalja a száját hát végem van .....CSÓK CSÓK CSÓK!! ♥

      "Rámarkoltam a farkára, majd számba vettem a hegyét, és szívni kezdtem.
      - Ah! Zayn! – nyögte. Bekaptam teljes hosszát, nyelvemmel masszírozni kezdtem, hangosabb nyögéseket kiváltva belőle. Belemarkoltam feszes kis seggébe, így húzva még közelebb magamhoz. Keményen szoptam, ő meg csak nyögött és nyögött, néha előre tolva a csípőjét. Felnéztem rá. Fejét hátravetette, szája pedig nyitva volt."- ohh Édes Kicsi Niall nyögjél,nyögjél *--* "HáTRAVETTETE A FEJÉT, A SZája pedig nyitva volt"-Ohhh Istenem Ohhh *-*

      "Kihúztam a számból, majd újra bekaptam, és lenyomtam egészen a torkomig. Mélyet nyögött, én pedig nyeltem egyet, majd még egyet, amitől farka megremegett bennem. Kijjebb húztam, és kicsit megkarcoltam a fogaimmal, ezzel elérve, hogy hatalmas nyögések közepette a számba élvezzen."-Miben nem jó még miben? NEM BIROM EGYSZERŰEN nem birom!!! 2x is megvolt *--*

      "Teste elernyedve dőlt nekem. Hátranyúltam, hogy kiszabadítsam a kezeit, amikkel azonnal a nyakamba kapaszkodott, és a nyelve is felélénkült a számban. Szóval nem volt elég, te kis telhetetlen. Megragadtam combját, és felkaptam az ölembe, mire lábait a derekam köré fonta. Nekinyomtam a falnak, miközben egyre vadabb tempóban faltuk egymást."- Niall te kis huncut!!! És méghogy nincs szex mi nincs szex!!!! Imádom!!! ♥

      " - Nem fogok finomkodni! - haraptam fülcimpájába, amitől felsóhajtott. Két ujjamat a szájához emeltem. – Nyálazd be! – mondtam, mire szétnyitotta a száját, és bekapta. Nyelve fürgén járt, az ujjaim körül. Cuppanó hangot hallatott, mikor kihúztam az ujjaimat a szájából, majd bejáratához nyúltam, és feldugtam mindkettőt.
      - Ahh!! – nyögött fel, a vállamba vájva a körmét. Nem vártam, hogy megszokja őket, azonnal mozgatni kezdtem az ujjaimat, és közben az arcát figyeltem, ami eltorzult a fájdalomtól. Szájára hajoltam, hogy eltereljem a gondolatait. A számba nyöszörgött, amit annyira imádtam."- Cuppanó hangot hallatott,hát persze,hogy azt hallatt kikészít ez a szöszi!!!! ♥♥♥ *-* KO!!!

      Törlés
    4. "Újra belé döftem a farkamat, mire felnyögött, kezeit feje fölé emelve, a hajába túrva. A szemét lehunyta, a fejét jobbra-balra dobálta a kéjtől, ami egész testében szétáramlott. A szája elnyílt a torkából kitörő folytonos nyögésektől, az izmai pedig vibráltak. Gyönyörű, és izgató látványt nyújtott a kis szöszi, ahogy az eszét vesztve vonaglott alattam."-Szerintem is gyönyörű!!! Nem láthatnám légysziiii!!!! ♥♥♥ csak egy picit

      "Mindkét kezemmel a feje mellé tenyereltem, és erőteljesen mozogni kezdtem fölötte, mindvégig a kékségeibe nézve. Egyik kezével hajamba túrt, míg a másikkal megmarkolta a felkarom."-Jó ez engem a sírba visz miért látom az izmokat a karján ahogy mozog Jó nem birom!!! ♥ és a kékségek ahhh Istenem *-*

      "A farka megremegett, és egy hatalmas nyögés kíséretében a kezemre élvezett. Ujjaim a számba vettem, és lenyaltam a nedvét, miközben még mindig mozogtam benne. " 3. *--* <3 Ne ne ne *---* úhhhhh lenyalta az ujjait Nem birom!!!! ♥

      "- Minden oké? - kérdeztem aggódva, mert elég rosszul nézett ki. Kellett pár perc, mire sikerült megszólalnia:"-Nem nem minden oke!!! 3x élvezett el egymás után ahhh basszus *--* ♥♥ Imádom,hogy aggódik ♥

      "Csak hozok egy kis kaját, meg vizet! - néztem végig rajta, és újra bizseregni kezdtem. Annyira kívánatos volt, ahogy szétterülve, meztelenül feküdt a padlón. Önkéntelenül megnyaltam a szám."-Itt meg véglegesen meghaltam ...elémrúgsz még egyet a földön Már ne csináld Zayn!!! 3 elég volt neki egyszerre majd majd később!!! És betakarja megzabálom megzabálom!!!!

      Csodálatos vagy! Csodálatos volt!!! Nagyon imádlak és köszönöm!!!! ♥♥♥♥ Várom a kövit! ♥♥♥ az őrületbe kergettél teljesen kikészültem *--* ♥♥♥ Megöltél!!! és bocsánat a nagyon hosszú komiért!!!

      Törlés
    5. Szia te drága <3

      El se tudom mondani, hogy mennyire imádlak! Ezek a kommentek nagyon sokat jelentenek nekem, feldobod a napjaimat! :3 Végig mosolyogtam az egészet, imádom, hogy ennyire bele tudod élni magad, és örülök, hogy ennyire tetszett! Igyekeztem valami ütőset írni, és úgy érzem sikerült, bár én sosem vagyok megelégedve vele...
      Egyszerűen hihetetlen vagy! :D Már legalább ötödször olvasom el, és folyik a könnyem, és megzabálnálak, olyan aranyos vagy :3 Váááááá! :D
      És ne kérj bocsánatot a hosszú kommentért, mert én IMÁDOM!!
      Köszönök mindent, köszönöm, hogy itt vagy, és mindig írsz, te vagy csodálatos, nem én! <3 Édes vagy :3 Imádlak! <3
      Puszi

      Törlés