2015. március 18., szerda

126.rész

Meglepiiiiii!
Halihóóó olvasóim!! 

Remélem örültök, hogy ilyen hamar hoztam nektek a kövit, ami őszintén megvallva a szívem csücske, akár csak Silver Breeze-nek, ezért is szeretném ezt a részt neki ajánlani! <3  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mit szóltok hozzá! :3 
Köszönöm szépen a csodás kommenteket, mindig meghatódom tőlük! Annyira imádlak benneteket, hogy azt lehetetlen lenne szavakba önteni! Mindenért nagyon hálás vagyok nektek! <3 
Ui.:A kövi részekben kicsit Ziallé lesz a főszerep (amit remélem nem bántok) mert szeretném őket is egy kicsit előtérbe helyezni! És hát a vége... Ígérem innen folytatódik :p
Jó olvaskodást! ;)

Dreamy Girl

Köszönöm Silver a képet!! <3


Zayn 

Ráérősen sétáltam a kis szöszi háza felé, remélve, hogy nem hallgatta még meg a hangüzenetet, amit a betépett Louis hagyott neki. Bár, szerintem rohadt vicces volt, viszont Niall nem biztos, hogy oda lesz érte, ezért az volt a tervem, hogy elkobozom a telóját, mikor nem figyel oda, és kitörlöm az üzenetet. Mielőtt bementem volna a házba, rágyújtottam egy cigire. Kint pöfékeltem a kellemes időben, mikor megláttam közeledni a szöszi alakját. Lehajtott fejjel, komótosan sétált felém. Fel se nézett, ahogy elhaladt mellettem, csak kikapta a kulcsot a farmerja zsebéből, és az ajtóhoz lépett, hogy kinyissa azt. Egyből tudtam, hogy lehallgatta a hangpostáját.
- Hello, szöszke! - köszöntem vigyorogva, mintha nem tudnám, hogy bajban vagyok. Morcos pillantást lövellt felém, majd belépett a házba. Nem törődve azzal, hogy a cigi még a számban van utána mentem. - Niall...
- Ne bagózz a házban, légyszi! - mordult rám, miközben mérgesen levágta a cipőit a padlóra. Sóhajtottam egyet, majd kinyitottam az ajtót és kiléptem, megállva a küszöbön. 
- Mit műveltem? - kérdeztem - mintha nem tudnám - az ajtófélfának támaszkodva, miközben kifújtam a füstöt.
- Kihűtöd a házat! - nézett rám dühös tekintettel.
- Őszintén?! Telibe szarom! - szívtam bele a cigibe. 
- Jól elvoltatok tegnap? - kérdezte karba tett kézzel.
- Igen, jól, miért? - tettettem a hülyét.
- Ne csinálj úgy, mintha nem tudnád, miről beszélek! - förmedt rám, haragos tekintettel, majd kivette a farmerje zsebéből a telefonját, hogy felém mutassa. - Kaptam egy érdekes hangüzenetet Louistól! Szeretnéd meghallgatni netán, vagy most már eszedbe jutott?! - nézett rám mérgesen, egyik lábával dobolva a padlón. Ahogy eszembe jutottak Louis szavai, alig bírtam ki, hogy ne röhögjem el magam. Nem tudom, mi baja van Niallnak, szerintem irtó vicces volt, és őszintén megvallva, szívesen meghallgattam volna újra. - Szóval szerinted még jópofa is, mi?! - morogta. 
- Niall, ne csináld már! Mi csak...
- Bebasztatok?! - vágott közbe.
- Nem… Elszívtunk egy, na jó kettő füves cigit! 
- Szuper! Komolyan! És nála is bepróbálkoztál? - kérdezte, én pedig azt hittem, menten elájulok. Mindenki azt hiszi, hogy képes lennék megbaszni Louist. 
- Normális vagy?! Te tényleg azt hiszed, hogy megdugnám a legjobb haverom pasiját?! Hát ez fasza! - túrtam bele a hajamba, majd elpöccintettem a csikket, amit jól megtapostam a küszöbön. Niall felmordult. Tudtam, hogy utálja, ha eldobom, és utána nem szedem össze, ezért a lábammal arrébb rúgtam, le a megmarad, olvadó hóba.
- Láttam! - szólalt meg kicsit nyugodtabb hangon. 
- Tudom! - mosolyodtam el. - Tudod mit, öltözz fel, elviszlek valahova! - mondtam, mikor eszembe jutott egy ötlet, amivel talán ki tudom engesztelni.
- És mi van, ha én nem akarok menni? - kötözködött.
- Leszarom! Ha kell a vállamon viszlek! A te döntésed, hogy a saját lábadon jössz-e, vagy… 
- Jól van, megyek… - morogta, és visszahúzta az előbb ledobált cipőjét. 
A kocsiban mindvégig csend uralkodott, amit egy idő után már nem bírtam elviselni, ezért bekapcsoltam a rádiót. Niall minden mozdulatomat figyelte. Amint ismét az útra koncentráltam, hirtelen elhallgatott a zene. Morcosan fordultam az ablakon kifelé bámuló Niall felé, aki úgy tett, mintha mi sem történt volna.
- Most ezt miért? - kérdeztem dühösen.
- Utálom ezt a számot - morogta az ablaküvegnek. 
- Én meg utálom, hogy ilyen vagy! - markoltam erősen a kormányt, amitől az ujjaim elfehéredtek. Nem szólt semmit, csak megrándította a vállát. Ráhagytam. Nem akartam még jobban összeveszni vele, ezért inkább jobbnak láttam befogni a számat. Csak remélni tudtam, hogy hamarosan lecsillapodik, és ismét a régi Niall lesz. Ő is be fogja látni, hogy ezért kár volt duzzognia, ahogyan Harry is. Befordultam az eldugott kis utcába, majd leparkoltam a járdaszegély mellé.
- Megjöttünk! - mondtam előkotorászva a kulcsot a zsebemből. 
- Gyalog is jöhettünk volna... - mondta gúnyosan kifelé nézve az ablakon. Megforgattam a szemeim.
- Ja, fasza lett volna, csendben kullogni melletted! - böktem oda neki, majd kiszálltam a kocsiból, és vártam, hogy a durcás királynő is végre elszánja magát arra, hogy felemelje a kis seggét, és kiszálljon az autóból. Magamban ujjongtam, mikor végre kikászálódott. Bezártam a kocsit, és meg sem várva a szöszkét, indultam a sikátor felé.
- Meg akarsz erőszakolni? - kérdezte hátam mögött lépdelve. Felhorkantam.
- Ha így folytatod, lehet, hogy ahhoz kell folyamodnom! - mosolyogtam magam elé, majd a garázsajtó elé érve leguggoltam, hogy kinyissam a lakatot, ami már elég rozsdás volt. - De, bármennyire is hihetetlen, nem azért hoztalak ide! - Hazudtam is, meg nem is. Tényleg, nem csak azért jöttünk ide, mert kanos voltam, hanem azért, hogy végre felfogja, hogy ő nem csak egy futókaland, mint ahogy a legtöbb csajom, vagy pasim volt. Kivettem az ócska lakatot a helyéről, és a garázsajtó fogóját megmarkolva rántottam egyet az ajtón, ami zajosan felemelkedett. Kezemmel mutattam Niallnak, hogy menjen be. Vonakodva, de belépett a sötét helységbe. Utána mentem, és lehúztam az ajtót, ezzel teljes vak sötétbe burkolva a garázst.
- Akkor, meg akarsz ölni? - kérdezte, és hallottam, hogy megremeg a hangja. Elmosolyodtam.
- Ha igen, akkor nem ide hoztalak volna! - húztam az agyát. - Túl kockázatos lenne, meg nem akarnám, hogy tiszta vér legyen a garázsom! - nevettem fel, miközben a villanykapcsolót kerestem.
- Rohadt vicces vagy! Kapcsold már fel a villanyt! - utasított erélyesen.
- Mi van, félsz a sötétben? - folytattam a szívatását. Imádtam basztatni a kis szöszi fejét. 
- Ha! Ha! Ha! - nevetett gúnyosan. - Ne szarakodj már, Zayn! - mondta, mire eszembe jutott, hogy nem is kell ide világosság. Kicsit eljátszadozom vele a sötétben, amihez már lassan kezdett hozzászokni a szemem, így nagyjából ki tudtam venni, hogy hol van. - Zayn?! - motyogta, én pedig alig bírtam ki, hogy ne nevessek. - Ne szórakozz! - hallottam a hangján, hogy meg van ijedve. Halkan lépdeltem felé, majd kinyúltam, és megragadtam a kabátját. - Bazd meg! - ugrott meg ijedtében. - Mit művelsz? - kapálódzott, de nem szóltam egy szót se. Megragadta a karom, mire magamhoz húztam a kabátját markolva. 
- Gondolkodtál már azon, hogy vajon, milyen lehet vak sötétben dugni? Úgy, hogy nem látod a másikat, csak az érzékeidre hagyatkozol?! - pusziltam a nyakába, mire elfordította a fejét, hogy jobban hozzáférhessek. Ennyit a “Nincs szex.” dologról. Nem tudom, mire jó ez neki, ha közben ő is szenved. De, most megleckéztetem. Könyörögni fog azért, hogy megdugjam. Végignyaltam a nyakán, egészen a füle mögötti részig. Felsóhajtott, és erősen megmarkolta a bicepszem.
- Zayn... Nee... Ah! - nyögött, mikor kicsit megszívtam az érzékeny bőrét. És még mindig tiltakozik. Kitartó. Elmosolyodtam, majd lehúztam a kabátja cipzárját, amit egy gyors mozdulattal lerántottam róla. 
- Ez nem kell! Érzem, hogy melegünk lesz idebent! - mondtam kéjes hangon, majd végig simítottam a felsőtestén a felsője anyagán keresztül. A mellkasa szaporán mozgott, és ahogy egyre lejjebb haladtam, akkorát nyelt, hogy szerintem az egész város hallotta. Köröket írtam le a hasán, amibe beleremegett. Lejjebb vándoroltam, ujjaimmal nadrágja alá nyúltam megcirógatva finom bőrét. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai, és kirázza a hideg. Felnyögött, megmarkolva a csuklómat. 
- Zayn - lihegte, és tudtam, itt az idő, ezért kihúztam a kezem szorításából. 
- Szóval, megkeresem azt a fránya villanykapcsolót! - mondtam, és visszabotladoztam a kapcsolóhoz, amit egyből meg is találtam. Pislákolva felkapcsolódtak a fények, bevilágítva a helységet. Mosolyogva néztem a még mindig egy helyben álló, ziháló Niallt. Megnyaltam a szám, ahogy megláttam hatalmas merevedését. Melegség fogott el, és bizsergett a testem. Nem lesz egyszerű ez a játék. Behunytam a szemem, és igyekeztem nem Niall álló farkára gondolni. 
- Na, mit szólsz hozzá? - mondtam körbemutatva a garázsban, ami az én kis búvóhelyem volt. Az egyetlen hely, ahol magam lehettem, és senki sem zavart. A helység közepén egy asztal állt, ami tömve volt színes festékszóró spray-kel, rajzlapokkal és egyéb olyan cuccokkal, amikre szükségem volt. Körben pedig csak a fehér fal, amin az alkotásaim szoktak díszelegni addig, míg le nem festem fehérrel, hogy újra üres legyen a festővásznam.
- Először is, kapd be! - morogta durcás képpel, én pedig csak vigyorogtam. - Mi ez a hely? És miért hoztál ide? - kérdezte, folyamatosan engem nézve. 
- Ez az én kis zugom... - sétáltam az asztalhoz, és végighúztam rajta az ujjamat - az egyetlen hely, ahova elbújhatok a világ elől, ahol senki sem zavar! - mondtam, majd Niallra néztem. - Itt szoktam kísérletezni az új mintákkal, vagy a régiekkel. A legtöbb szabadidőm itt töltöm. - Felvettem egy fekete festékes flakont, és felráztam. - Kipróbálod? - kérdeztem felvont szemöldökkel.
- Én nem vagyok nagy művész, szóval...
- Ne kéresd magad! - kaptam fel egy másik sprayt, ami zöld színű volt. - Kapd el! - dobtam oda neki, mire elkapta. - Szép! - biccentettem elismerően. 
- Zöld?! - nézte a flakont, majd engem.
- Az a te színed! - jelentettem ki, mire egy halvány mosoly jelent meg az arcán. Végre. Vigyorogva kaptam le a kabátom, amit egy laza mozdulattal eldobtam az egyik sarokba. - Na? Jössz? - kérdeztem, a még mindig egy helyben álldogáló szöszire nézve. Bólintott, majd mellém lépdelt. - Kezdd el! - mondtam, mire a falhoz lépett. Felrázta a sprayt, de nem csinált semmit, csak álldogált a falat bámulva, én pedig többször is végigmértem a tekintetemmel. Vártam még egy kicsit, aztán nem bírtam tovább, mögé léptem. Megrezzent, amikor megérezte a hátának nyomuló testemet. Nem távolodott el, hagyta, hogy megfogjam a flakont szorító kezét, és a fehér fal felé irányítsam. - Ne gondolkozz, csak csináld! Érezd! - suttogtam a füléhez hajolva. Halkan felsóhajtott. Megnyomta a spray fejét, ami zöld színt szórt a tiszta felületre. Elhúztam a kezét, mintákat formálva a falra, aztán elvettem az enyémet, és hagytam, hogy egyedül csinálja. Hátraléptem, nekidőlve az asztal szélének, és néztem, ahogy egyre jobban beleéli magát. Hirtelen hátranyúlt felém.
- Kérem a feketét! - mondta, mire odaadtam neki, és vigyorogva figyeltem minden mozdulatát. Amikor befejezte, hátralépett, megcsodálta az alkotását, majd rám nézett.
- Milyen? - kérdezte, hol engem, hol a falat pásztázva. 
- Nagyon jó, szuper... - próbáltam lelkes lenni, de nem igazán ment. Nem szeretek hazudni, mégsem akartam bunkó lenni vele. 
- Őszintén, Zayn! - fordult felém. 
- Elsőre nem is olyan rossz... 
- Még őszintébben! - mosolygott. 
- Na jó, szörnyű! - nevettem fel, mire ő is. - Sajnálom, de nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én! - kacsintottam rá, huncut vigyorral az arcomon.
- Ki mondta, hogy az vagy? - húzta fel a szemöldökét. 
- Miért, szerinted nem vagyok az? - kérdeztem, de nem szólt semmit, csak visszafordult a fal felé.
- Azért lehettél volna kedvesebb is! Ez mégiscsak az első munkám! - tért ki a válaszadás elől. 
- Te mondtad, hogy legyek őszinte! Nem értelek, az előbb... - hebegtem, mert teljesen összezavart.
- Csak vicceltem, nehogy szívrohamot kapj nekem! - röhögött, én pedig megráztam a fejem. - Ez nem maradhat itt! - mutatott az alkotására. - El kell tüntetni! - ragadta meg a fehér festéket, és a festőhengert. Még mielőtt elronthatta volna a művét, odaléptem hozzá, és megragadtam a csuklóját. 
- Ne! - állítottam le. - Szeretném, ha fent hagynád, és az egész garázst együtt festenénk ki! - mondtam, mire mosoly jelent meg az arcán, és letette a kezében tartott eszközöket. 
- Akkor, hajrá! - kacsintott, és izgatottan lépett az asztalhoz, hogy felkapjon egy sprayt. - Talán mire ezt befejezzük, - nézett körbe - én is olyan profi leszek, mint te! - vigyorgott huncutul. 
- Álmodozz csak, szöszke! Ahhoz, hogy ilyen profi legyél mint én... - álltam meg a mondatomban, majd úgy tettem mintha gondolkodnék. - Bocs, de lehetetlen engem utolérni, túl jó vagyok! - húztam ki magam büszkén.
- Meg szerény... - villantott felém egy mosolyt. 
- Eltaláltad! - kaptam fel a kék színű festékszórót, majd Niallra néztem. - Fogjuk hozzá! - Megálltunk a fallal szemben, és nekiláttunk a fehér vásznat színes alkotásokkal feldobni. Sosem szerettem, ha festés közben van valaki mellettem, de a Niallal töltött idő minden percét élveztem. Nem éreztem, hogy zavarna, sőt. Jobb volt alkotni, mint bármikor máskor. Röhögtünk, szívattuk egymást, belerondítottunk a másik rajzába, még a ruhánk is festékes lett, az össze-vissza fújkálástól. Mikor végeztünk, kifulladva dőltünk el a nejlonnal lefedett padlón. Felkönyököltem, és elismerően néztem körül a garázsban, ami számtalan színben pompázott, feldobva a helységet. Eszméletlen lett. Niall is jó munkát végzett, kezdett belejönni a végére. Ahogy figyeltem a mintákat, a különböző formájú emberi alakokat és a betűket, úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Valami, amitől teljes lesz a kép. 
- Ez így még nem tökéletes! - mondtam, miközben feltápászkodtam. Megrázogattam a sprayket, és felkaptam azt, amelyikben volt még egy kevés festék. A fal elé álltam, felfújtam a nevem, majd megfordultam, kinyújtva a szöszi felé a flakont. Mosolyogva feltápászkodott a földről. Kivette a kezemből, hogy felfirkanthassa a saját nevét az enyém mellé. Visszafordult, és rám vigyorgott. Tekintetem a szájára tévedt, mire önkéntelenül megnyaltam az ajkam. Meg akartam csókolni, még sem tettem. Nem tudtam, hogy hogyan reagálna rá a ma történtek után. 
- Igazából... - szakított ki a gondolataimból Niall hangja - még mindig nem tudtam meg, hogy miért hoztál ide. - nézett rám kíváncsi tekintettel.
- Soha nem hoztam még ide senkit Harryn kívül! - mondtam mindvégig kék szemeibe nézve. - Azt akartam, hogy tudd, szóval... hogy fontos vagy nekem. Tudom, hogy egy bunkó vagyok, és hogy elkövettem sok hibát az életben, és még fogok is, de igyekszem! - mondtam, majd egy kisebb szünet után folytattam: - Bár, én nem hiszek abban, hogy az ember meg tud változni... 
- Pedig, meg tud! - vágott közbe Niall - Te is rengeteget változtál Zayn! - mondta. - Elismerted, hogy hibáztál! Lerúgtad a cigi csikket a küszöbről, mert tudod, hogy utálom, ha otthagyod! - mosolygott. - Igaz, a fűben sem szeretem, de ez most nem lényeg. Néha elpakolod a mosatlant, a ruháidat...
- Ne folytasd, mert hányni fogok! - szóltam közbe, mert ezt nem tudtam tovább hallgatni. - Összement a férfiasságom! - jelentettem ki, amin Niall jót nevetett. - Ez nem vicces, ez igenis komoly dolog! - mondtam morcosan, de ő csak vigyorgott.
- Mi van Zaynie, eltűnt a tököd? - játszadozott, még mindig röhögve. Rendben szöszi, meglátjuk ki nevet a végén! Elé léptem megragadva a derekát, és nekinyomtam a falnak, a kezeit pedig a feje fölé kulcsoltam. Nevetését zihálás váltotta fel, és kék szemét az enyémbe fúrta.
- Megmutatom én neked, hogy milyen tökös vagyok! - mondtam súrolva az ajkammal az övét. Fejével előrébb hajolt, hogy megcsókoljon, de én elhúzódtam előle. 
- Zayn... - lihegte sóvárogva.
- A-a! - ingattam a fejem. - Kinevettél, és játszadoztál velem! - húztam végig az ujjamat az ajkán. - Most megmutatom, hogy én hogyan játszadozok! - vigyorogtam, és egyik kezemmel kicsatoltam az övemet, amit egy mozdulattal kirántottam a helyéről. Niall csuklója köré fontam, erősen meghúzva, amitől fájdalmasan felszisszent. 


23 megjegyzés:

  1. *________________________*
    Mondtam már, hogy nagyon nagyon szeretlek? :D Mert nagyon nagyon nagyon nagyon szeretlek :D (nem vagyok részeg xD) A részt is és a blogodat is nagyon szeretem :D (most el tudom képzelni, mennyire hülyének gondolsz xdd) Gondolom leesett, hogy imádtam a részt :D siess a kövivel :3
    Szere van :D :P
    Zuzaa x

    VálaszTörlés
  2. Imádom... és téged is.. siess a kövivel. imádom ezt s párost is. :D bocsi h ilyen röviden írtam. :) Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
  3. Úúúú! Te jó isten! :o
    Na végre! Kibékültek! Az igaz,hogy én nem bocsájtottam volna meg,és leordítottam volna,hogy miért füvezett Lou-val,de rózsaszín köd,az rózsaszín köd! :)
    Fantasztikus rész volt,igaz,rövidebb a megszokottnál,de nagyon jó!
    Ahogy nézem,lesz még ebből 200 rész is! :D Szerencsére!
    Na mind1! A lényeget elmondtam! További szép hetet!
    Várom a kövit!
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
  4. Megjöttem drága Törptársam!!<3:))
    Istenem el sem hiszem, hogy végre kiadhatom magamból a fangörcsöt, amit azóta érlelek, hogy először elolvashattam!!*_* <3
    És ott a nevem!! nekem ajánlottad<3 Ez anynira cuki, főleg, hogy a következőt én is pont neked akartam:D Már az agyunk is egy hullámhosszon van, nem csak a.......fülünk:D

    Nos kezdjük hát!!!*_*/nagysóhaj, kézdörzsölés/

    Fel se nézett, ahogy elhaladt mellettem, csak kikapta a kulcsot a farmerja zsebéből, és az ajtóhoz lépett, hogy kinyissa azt. Egyből tudtam, hogy lehallgatta a hangpostáját.---Duzzizós Niall:P:P Decuki<3 Annyira édes lehet, hogy nemigaz!!

    - Hello, szöszke! - köszöntem vigyorogva, mintha nem tudnám, hogy bajban vagyok. ---Látom magam előtt azt az imádnivalóan kaján képét<3:DAnnyira tipikus Zayn<3

    Ne bagózz a házban, légyszi! - mordult rám, miközben mérgesen levágta a cipőit a padlóra. Sóhajtottam egyet, majd kinyitottam az ajtót és kiléptem, megállva a küszöbön.---ezek az apró megmozdulások, amiből érezni Zayn mennyit változott;) Úgy irigylem ezt a fokozatos karakterfejődési stratégiád, hogy nincsenek rá szavak!

    "az ajtófélfának támaszkodva, miközben kifújtam a füstöt."--nekem meg szívrohamom volt!!!!Jesszus awh ne látom jajj...

    - Kihűtöd a házat! - nézett rám dühös tekintettel.
    - Őszintén?! Telibe szarom! - szívtam bele a cigibe. ----Na ennél a résznél visítottam!:D Annyira bírom Zaynt, hogy hihetetlen...tipikus rosszfús macsó...:D Ez a válasz ez nálam mindent vitt:DD

    - Kaptam egy érdekes hangüzenetet Louistól! Szeretnéd meghallgatni netán, vagy most már eszedbe jutott?! - nézett rám mérgesen, egyik lábával dobolva a padlón. ----Hogy zabáljam meg azt a durcás fejét!!!!!!!!!Vááááá megfognám a fejüket és egymásba nyomnám őket!!

    Ahogy eszembe jutottak Louis szavai, alig bírtam ki, hogy ne röhögjem el magam. ---hát én is így vagyok,a hogy elképzelem ezt a jelenetetXD Annyira szuper!!<333

    VálaszTörlés
  5. . Nem tudom, mi baja van Niallnak, szerintem irtó vicces volt, és őszintén megvallva, szívesen meghallgattam volna újra.----Vinnyogok:DD

    - Szuper! Komolyan! És nála is bepróbálkoztál? - kérdezte, én pedig azt hittem, menten elájulok. Mindenki azt hiszi, hogy képes lennék megbaszni Louist. ---Drága Zayn...:D Hát aki ilyen jó pasi na...:P de te nem kuffanthatsz mással csak a szöszivel...meg még egy-két bizonyos emberrel:P De amúgy annyira bírom, ahogy előtör Zayn igazságérzete:) Csak még szerethetőbb lesz a karakter tőle<3

    udtam, hogy utálja, ha eldobom, és utána nem szedem össze, ezért a lábammal arrébb rúgtam, le a megmarad, olvadó hóba.
    - Láttam! - szólalt meg kicsit nyugodtabb hangon.
    - Tudom! - mosolyodtam el. ---ITT AZ ÉN RÉSZEM!!!!!!! <3<3<3<3<3 Annyira tökéletes jelenet lett, hogy nem igaz! Nekem ez hatalmas favorit, és igenis megérdemli a képet, megérdemli, hogy szállóige legyen..:)) ahányszor eszembe jut vigyorgok, mint a tejbetök és egyszerűen megtelik a szívem szeretettel<33333 Annyira jóóóó:))))<333333333

    És mi van, ha én nem akarok menni? - kötözködött.
    - Leszarom! Ha kell a vállamon viszlek! A te döntésed, hogy a saját lábadon jössz-e, vagy… ---Nincs rá szó mennyire imádom őket, az LPt, téged, a részt..::D ezek a Zayn-beszólások esküszöm halálosak!:DD

    Amint ismét az útra koncentráltam, hirtelen elhallgatott a zene. Morcosan fordultam az ablakon kifelé bámuló Niall felé, aki úgy tett, mintha mi sem történt volna.
    - Most ezt miért? - kérdeztem dühösen.
    - Utálom ezt a számot - morogta az ablaküvegnek. -----SírokXD Ezek mi vagyunk idehaza...ez már ezer százalékXD valld be, hogy kémkedsz utánunk!!:DD IMÁDOM, hogy ennyire azonosulni tudok a szitukkal és a karakterekkel..::)

    - Ja, fasza lett volna, csendben kullogni melletted! - böktem oda neki, majd kiszálltam a kocsiból, és vártam, hogy a durcás királynő is végre elszánja magát arra, hogy felemelje a kis seggét, és kiszálljon az autóból. Magamban ujjongtam, mikor végre kikászálódott. ---Ezek még mindig mi vagyunkXDXD

    Meg akarsz erőszakolni? - kérdezte hátam mögött lépdelve. Felhorkantam.
    - Ha így folytatod, lehet, hogy ahhoz kell folyamodnom! ---ezt is imádom:DD Nem tudom mit írhatnék róla, hogy miért imádom...de egyszerűen szüntelenül vigyorgok!! Köszönöm!!!!!:)))

    Tényleg, nem csak azért jöttünk ide, mert kanos voltam, hanem azért, hogy végre felfogja, hogy ő nem csak egy futókaland, mint ahogy a legtöbb csajom, vagy pasim volt.---TÖRPEVÁGY!!!!!!!*____* Annyira meghalok...jajj nemigaz!!! SZERETI BASZKI!!!!!!!SZ-E-R-E-T-I!!!!Vedd már észre magad Zayn Basszonmeg Malik!!!!!










    VálaszTörlés
  6. - Akkor, meg akarsz ölni? - kérdezte, és hallottam, hogy megremeg a hangja. Elmosolyodtam.
    - Ha igen, akkor nem ide hoztalak volna! - húztam az agyát. - Túl kockázatos lenne, meg nem akarnám, hogy tiszta vér legyen a garázsom! ----Egyszerűen imádom a párbeszédeiket!!!!!:DDD Ha Niall tudná mi lesz itt....:P Hohohoho:D Moste szembe jutotta szituáció, hogy mi lenne, ha Zayn nálunk próbálkozna erőszakkalXDXDViccesXDXD

    Imádtam basztatni a kis szöszi fejét.---Jah meg mást is te kis huncut...:P

    Megragadta a karom, mire magamhoz húztam a kabátját markolva.
    - Gondolkodtál már azon, hogy vajon, milyen lehet vak sötétben dugni? Úgy, hogy nem látod a másikat, csak az érzékeidre hagyatkozol?! - pusziltam a nyakába, mire elfordította a fejét, hogy jobban hozzáférhessek.------whhh baszki.....awhhhhh.....nekem már ennyi is elég, hogy beinduljak bakker!!!! Miért??? Akarom...kell....jajjjj.....Istenem Holly ne csináááld!!!!Vagyis....CSINÁLD!!!:DD

    De, most megleckéztetem. Könyörögni fog azért, hogy megdugjam. Végignyaltam a nyakán, egészen a füle mögötti részig. Felsóhajtott, és erősen megmarkolta a bicepszem.----kicsinálsz bakker....Totál görcsben az altestem megint.....jézus jó isten!!! Zayn...nyalás....nyelv...sóhaj...bicepsz...basszameg...!!!!!

    És még mindig tiltakozik. Kitartó. ---tiltakozni??? Niall durr egy pofon!!:D

    - Ez nem kell! Érzem, hogy melegünk lesz idebent! - mondtam kéjes hangon, majd végig simítottam a felsőtestén a felsője anyagán keresztül. A mellkasa szaporán mozgott, és ahogy egyre lejjebb haladtam, akkorát nyelt, hogy szerintem az egész város hallotta. Köröket írtam le a hasán, amibe beleremegett. Lejjebb vándoroltam, ujjaimmal nadrágja alá nyúltam megcirógatva finom bőrét. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai, és kirázza a hideg. Felnyögött, megmarkolva a csuklómat. ---kösz szépen finn szauna van a szobában!!!! Hallod még szinte semmi nem történt de már full be vagyok indulva!! Ne tedd ezt velem!!/teszem hozzá harmadszori olvasás után is ilyen hatással van rám, az azért nem gyenge!!/

    - Szóval, megkeresem azt a fránya villanykapcsolót! ----kis gonosz!!!!!!:P Neki is egy pofon!!!

    Nem lesz egyszerű ez a játék. Behunytam a szemem, és igyekeztem nem Niall álló farkára gondolni. ---én is ezt próbálom...nehéz!!!!!!!!


    - Na, mit szólsz hozzá? - mondtam körbemutatva a garázsban, ami az én kis búvóhelyem volt. Az egyetlen hely, ahol magam lehettem, és senki sem zavart. A helység közepén egy asztal állt, ami tömve volt színes festékszóró spray-kel, rajzlapokkal és egyéb olyan cuccokkal, amikre szükségem volt. Körben pedig csak a fehér fal, amin az alkotásaim szoktak díszelegni addig, míg le nem festem fehérrel, hogy újra üres legyen a festővásznam.------ez annyira aaaaaaaaaaawh!!!!!Láttam magam előtt a garázst, a büszke Zaynt, a kiváncsi Niallt, az egész helyiséget, minden cuccal együtt és éreztem a festék illatát!! Jajj de imádnám, ha én is ott lehetnék!!!*_*

    - Először is, kapd be! - morogta durcás képpel, én pedig csak vigyorogtam.----ez megint egy kurvajó reakció volt, jó időben, jó helye....ez a könnyedség az, amit annyira szeretek ebben a párosban<3 Annyira jól megy neked a helyzetek reagálása, hogy nem győzöm elégszer elmondani! fantasztikus!!

    - Felvettem egy fekete festékes flakont, és felráztam. - Kipróbálod? - kérdeztem felvont szemöldökkel.
    - Én nem vagyok nagy művész, szóval...
    - Ne kéresd magad! - kaptam fel egy másik sprayt, ami zöld színű volt. - Kapd el! - dobtam oda neki, mire elkapta. - Szép! - biccentettem elismerően.
    - Zöld?! - nézte a flakont, majd engem.
    - Az a te színed! ---ismét egy kedvenc rész<333 Annyira édes, magával ragadó, kedves, és könnyed!!! Na ezért irigyellek...olyan könnyedén írsz!!<333

    VálaszTörlés
  7. Vártam még egy kicsit, aztán nem bírtam tovább, mögé léptem. Megrezzent, amikor megérezte a hátának nyomuló testemet. Nem távolodott el, hagyta, hogy megfogjam a flakont szorító kezét, és a fehér fal felé irányítsam. - Ne gondolkozz, csak csináld! Érezd! - suttogtam a füléhez hajolva. Halkan felsóhajtott. Megnyomta a spray fejét, ami zöld színt szórt a tiszta felületre. ----hallod libabőrös lettem....éreztem Zayn leheletét magamon...ez szabályszerűen filmbe illő jelenet volt!!!Igazából semmi szexuális interakció nem történt mégis annyira fülledten vibráló volt a levegő, hogy megborzongtam tőle!! <3

    - Milyen? - kérdezte, hol engem, hol a falat pásztázva.
    - Nagyon jó, szuper... - próbáltam lelkes lenni, de nem igazán ment. Nem szeretek hazudni, mégsem akartam bunkó lenni vele.
    - Őszintén, Zayn! - fordult felém.
    - Elsőre nem is olyan rossz...
    - Még őszintébben! - mosolygott.
    - Na jó, szörnyű! ----Ezek a dialógusok a halálaim!!!Újat nem tudok mondani, de annyira imádni valóan cukik, hogy nem igaz!!:))

    - Sajnálom, de nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én! - kacsintottam rá, huncut vigyorral az arcomon.---TipikZaynXD

    - Ez nem maradhat itt! - mutatott az alkotására. - El kell tüntetni! - ragadta meg a fehér festéket, és a festőhengert. Még mielőtt elronthatta volna a művét, odaléptem hozzá, és megragadtam a csuklóját.
    - Ne! - állítottam le. - Szeretném, ha fent hagynád, és az egész garázst együtt festenénk ki! - ----Awwwhhhh....hát meghalok!!!!Istenem komolyan ezek a cuki kis mondatok jobbak mint egy szaftos szexjelenet...hihetetlen, hogy ezt írom de na....:))

    Álmodozz csak, szöszke! Ahhoz, hogy ilyen profi legyél mint én... - álltam meg a mondatomban, majd úgy tettem mintha gondolkodnék. - Bocs, de lehetetlen engem utolérni, túl jó vagyok! - húztam ki magam büszkén.----Imádom ezt a karaktert. Komolyan. Már kezdenek elfogyni a szavaim....<3

    Megálltunk a fallal szemben, és nekiláttunk a fehér vásznat színes alkotásokkal feldobni. Sosem szerettem, ha festés közben van valaki mellettem, de a Niallal töltött idő minden percét élveztem. Nem éreztem, hogy zavarna, sőt. Jobb volt alkotni, mint bármikor máskor. Röhögtünk, szívattuk egymást, belerondítottunk a másik rajzába, még a ruhánk is festékes lett, az össze-vissza fújkálástól. Mikor végeztünk, kifulladva dőltünk el a nejlonnal lefedett padlón. Felkönyököltem, és elismerően néztem körül a garázsban, ami számtalan színben pompázott, feldobva a helységet. Eszméletlen lett. Niall is jó munkát végzett, kezdett belejönni a végére. Ahogy figyeltem a mintákat, a különböző formájú emberi alakokat és a betűket, úgy éreztem, hogy valami hiányzik. Valami, amitől teljes lesz a kép.
    - Ez így még nem tökéletes! - mondtam, miközben feltápászkodtam. Megrázogattam a sprayket, és felkaptam azt, amelyikben volt még egy kevés festék. A fal elé álltam, felfújtam a nevem, majd megfordultam, kinyújtva a szöszi felé a flakont. Mosolyogva feltápászkodott a földről. Kivette a kezemből, hogy felfirkanthassa a saját nevét az enyém mellé. Visszafordult, és rám vigyorgott. Tekintetem a szájára tévedt, mire önkéntelenül megnyaltam az ajkam. Meg akartam csókolni, még sem tettem. Nem tudtam, hogy hogyan reagálna rá a ma történtek után. ---Na ez a rész úgy ahogy van megér egy misét. Teljesen idilli volt, kedves, szívbemarkolóan édes....Ahogy a nagy rosszfiú Zayn Malik a kis Szöszivel festeget...akit SZERET!! Mert szerelmesek!! Nagyon nagyon szerelmesek<333333

    - Azt akartam, hogy tudd, szóval... hogy fontos vagy nekem. Tudom, hogy egy bunkó vagyok, és hogy elkövettem sok hibát az életben, és még fogok is, de igyekszem! - mondtam, majd egy kisebb szünet után folytattam: ---SZERETI BAZDMEG!!!!!! Komolyan ez az egész rész a szerelemvallás előtti előjáték!!!!! Játszol az idegeimmel!!!!!*___*

    VálaszTörlés
  8. - Pedig, meg tud! - vágott közbe Niall - Te is rengeteget változtál Zayn! - mondta. - Elismerted, hogy hibáztál! Lerúgtad a cigi csikket a küszöbről, mert tudod, hogy utálom, ha otthagyod! - mosolygott. - Igaz, a fűben sem szeretem, de ez most nem lényeg. Néha elpakolod a mosatlant, a ruháidat...
    - Ne folytasd, mert hányni fogok! - szóltam közbe, mert ezt nem tudtam tovább hallgatni. - Összement a férfiasságom! - jelentettem ki, amin Niall jót nevetett. - Ez nem vicces, ez igenis komoly dolog! - mondtam morcosan, de ő csak vigyorgott.
    - Mi van Zaynie, eltűnt a tököd? - játszadozott, még mindig röhögve. Rendben szöszi, meglátjuk ki nevet a végén! Elé léptem megragadva a derekát, és nekinyomtam a falnak, a kezeit pedig a feje fölé kulcsoltam. Nevetését zihálás váltotta fel, és kék szemét az enyémbe fúrta.
    - Megmutatom én neked, hogy milyen tökös vagyok! - mondtam súrolva az ajkammal az övét. Fejével előrébb hajolt, hogy megcsókoljon, de én elhúzódtam előle.
    - Zayn... - lihegte sóvárogva.
    - A-a! - ingattam a fejem. - Kinevettél, és játszadoztál velem! - húztam végig az ujjamat az ajkán. - Most megmutatom, hogy én hogyan játszadozok! - vigyorogtam, és egyik kezemmel kicsatoltam az övemet, amit egy mozdulattal kirántottam a helyéről. Niall csuklója köré fontam, erősen meghúzva, amitől fájdalmasan felszisszent.
    ---Ezt is muszáj voltam egy az egyben kiemelni, mert ez egyben mutatja meg miért is ilyen jó az egész. Nem felcserélődnek a jellemek, hanem fejlődnek...én erre sosem leszek képes és rohadtul irigylem ezt a természetes csiszolódást, amit te megírsz a részeid alatt<3333Szeretik egymás én meg őket...meg téged!!!*__*


    Annyira imádtam....vane gy olyan érzésem, hogy az "I saw...I know..." nálam is kinnt lesz, és akárhányszor ránézek az utóbbi időszakunk jut majd eszembe, mert mostanában érzem igazán mennyire is imádlak!!!!!!<33333

    Köszönöm, hogy vagy, köszönöm, hogy írod nekünk ezt a csodát!
    Soha senki ne szegje kedved az írástól, mert tudom, hogy ez boldoggá tesz téged...és nem utolsósorban minket olvasóidat is!!:)
    Millió ölelés és szeretethullám neked, drága Dreamy!!<3/aki elvette a szüzességem annak idején:P/
    Pusziiiii<33333333Imádlak!

    VálaszTörlés
  9. No, hát most már csak megtalálom lassan az összes csodálatos, fantasztikus, megunhatatlan, abbahagyhatatlan Larry sztorit! *-* Te, Silver és Becca gondoskodtok róla, hogy ne aludjak túl sokat éjszakánként, mert csak úgy, mint az ő esetükben, ahogy rábukkantam a történetre minden éjjel legalább egyig azt olvasgattam. :D Körülbelül két hete kezdtem el olvasni a Love and Paint, de közben átkoztam az iskolát, meg mindent, ami akadályozott az olvasásban. Úgy gondoltam, addig nem írok, amíg el nem jutok idáig, de most hogy ez megtörtént, muszáj volt nyomot hagynom, hogy én is itt jártam, és a tudtodra adni, hogy mennyire imádom, amit csinálsz. :) Annyira a szívemhez nőttek a karakterek, hogy azt el sem hiszed. Fantasztikusan írtad meg őket, komolyan lenyűgöző. A sztori maga pedig lebilincselő. <3 Mind Larryt, mind Ziallt eszméletlenül imádom, valami fergeteges, ahogy a Ziall páros viselkedik egymással. :D Annyira várom már, hogy Zayn beismerje végre, hogy már pedig beleszeretett a mi kis ír szöszke barátunkba, mert rajta, meg Niallen kívül mindenki tudja már. :D Ez a rész nagyon a szívem csücske lett, és én személy szerint egyáltalán nem bánom, hogy most kicsit több figyelmet kapnak. :P Két rész volt, amit kiemelnék, mert konkrétan pacává olvadtam tőle.
    - Láttam! - szólalt meg kicsit nyugodtabb hangon.
    - Tudom! - mosolyodtam el. --- Annyira hallottam őket, és a hangsúlyuktól teljesen libabóros lettem, na meg attól, hogy láttam magam előtt Zayn dögös mosolyát. :D
    - Zöld?! - nézte a flakont, majd engem.
    - Az a te színed! - jelentettem ki, mire egy halvány mosoly jelent meg az arcán. --- itt esküszöm csillámpónikat láttam magam körül, ahogy szivárványthányva rohangásznak. *-* <3 Oké, mégsem két részt emelnék ki, mert volt még egy abszolút kedvenc.
    - Pedig, meg tud! - vágott közbe Niall - Te is rengeteget változtál Zayn! - mondta. - Elismerted, hogy hibáztál! Lerúgtad a cigi csikket a küszöbről, mert tudod, hogy utálom, ha otthagyod! - mosolygott. - Igaz, a fűben sem szeretem, de ez most nem lényeg. Néha elpakolod a mosatlant, a ruháidat...
    - Ne folytasd, mert hányni fogok! - szóltam közbe, mert ezt nem tudtam tovább hallgatni. - Összement a férfiasságom! --- végem, teljesen. Kéretik egy takarítónő, aki felmos a padlóról.
    Egy szó, mint száz, imádom! Nagyon várom a folytatást, és innentől jó kislányhoz híven mindig hagyok majd valami nyomot magam után. :) Köszönöm ezt a csodás történetet. Zseniális vagy! Puszi: Jen :)

    VálaszTörlés
  10. huhuhuu, ismet ugralta oromomben amikor meglattam h uj resz...ez rohadt jo resz lett.. imadom h Zayn ilyen muvesz lelek rohadtul illik hozza, es rohadt tehetseges is ahh imadom... es teis, annyira erzodik lese tagadhatod:D durcizos Niall rohadt cuki volt... mondjuk egyetertek Zaynnel tenyleg rohadt vicces volt aza hanguzenet:D iszonyat aranyosak egyutt es a mi fekete ordogunk tenyleg sokat valtozott a szoszinek koszonhetoen...bar aza tipic Zayn stilust nem tudja levedleni (nemis akarom) <3 szuper resz lett, nagyon tetszett <3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
  11. A vége egy kicsit szürke ötven árnyalatàs..
    *perverzFej*

    VálaszTörlés
  12. WÁÁÁÁÁÁ IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM NINCS RÁ SZÓ MILYEN JÓL IRSZ/IRTOK és nem csak ezt a részt imádom hanem az egészet és amit Silver Breeze leírt én is leírnám de nem szeretek kopizni és sajnálom hogy nem írtam előbb de nem volt hozzá merszem és ha van időtök(és kedvetek) nézzetek be az egyik LB-m blogjára link:http://felekharcalarry.blogspot.hu/ most kezde el

    VálaszTörlés
  13. agyaltam, hogy mit írjak, de azt hiszem itt az első benyomásomnak van csak helye, mert amit akkor éreztem, második olvasásra is csak az jut róla eszembe...ezért kérlek ne haragudj!!!

    Na jó, Dreamy Girl,hivatalosan is kijelenthetjük, hogy az írói válságodnak vége, és csak azért volt, hogy felsőbb szintre léphess!!!
    Ez annyira, kibaszottul aranyos, és fordulatos, és a párbeszédek olyan....
    olyan....
    nem is tudom.
    zseniálisak!
    Mindig irigyeltem azt a könnyedséget, ahogy írod a szereplőidet, és azt is, hogy mindegyikük annyira a saját személyisége marad, ami lenyűgöz.
    Most is.
    Zayn minden szava maga a tökély, és niall is karakterhű, mégsem idegesítő, csak aranyos.
    szeretem , sőt imádom ezt a történetet, és remélem, még naggggyon sokáig olvashatom, mert nem tudom elképzelni nélküle az életem...
    Tudom, közhelyes, de igaz!

    Ez a rész maga a tökély, és remélem te is úgy gondolod, hogy pontosan onnan folytatod, ahol abbahagytad, mert komolyan mondom (és kivételesen nem azért mert perverz vagyok) hogy ennek folytatódnia kell, mert annyira régen várunk rá, és megérdemeljük!!!!

    Köszönöm, hogy elolvashattam, és most is beláttam, hogy nem véletlenül te vagy a larry blogok királynője <3

    imádat van...

    VálaszTörlés
  14. Wihiiiiiiiiiiii!!!!! Az én Zayn-om! Imádom! Basszus, ez olyan jó rész lett! És még az sem volt baj, hogy nem volt benne Harry Louis-os rész,. Annyira aranyos a Zayn, hogy van ilyen kis búvóhelye, és odamegy alkotni...a kis művészlélek! :33 És, hogy Niall-t elvitte oda...és együtt festették ki...hát ott annyira elérzékenyültem...a kis cukik...és amikor Zayn odaírta a nevét és Niall is...hát ott megkönnyeztem...(,: Szerintem ez az ideális randi...vagyis olyasmi...legjobb időtöltés a pároddal...valamit együtt csinálni, akármit, a lényeg, hogy sokat nevessünk, szivassuk a másikat... És ez náluk teljes egészében meg volt...<3 Asszem...ha mondhatok ilyet, nem kell leharapni a fejem...de én jobban szeretem a Ziall párost, mint a Larry-t... Mert a Zayn az nagyon nagyon rossz fiú, a Niall pedig jo fiú. És mondjuk igaz, a Harry is rossz, és Louis is jó, de ők valahogy máshogy, és nekem személy szerint eleve Zayn meg Niall a kedvencem a bandából úgyhogy...Zayn & Niall forever!
    Na a lényeg, hogy nagyon nagyon jó rész lett, mint a többi, imádlak, hogy szinessé teszed az életem ezzel a bloggal, úgyhogy így tovább, hamar a kövit!
    U.I.: Lehet, hogy fura kérdés, de össze fognak állni majd One Direction-ba, és fognak énekelni vagy nem? (bocs, ha hülye kérdés)....hamaaaar ;) pusszancs

    VálaszTörlés
  15. Ja, és még annyi, hogy Liam-ről rég hallottam...jujj például mesélje majd el neki Niall, hogy mi történt a garázsban, meg úgy általában Zayn-nal és vele...:33 ;)

    VálaszTörlés
  16. Hmm... itt szex szagott erzek. Vagy rosszul erzem? Remelen nem:) ez megin tokeletes lett. Imadom. Varom a kovit. Puszi Betti :)

    VálaszTörlés
  17. OH MY GOD! Ilyen hamar hoztad a részt?! Juj!!! Ha tudtam volna hogy már szerdán hozod a részt akkor már irtam volna! Juj de vártam már!!! :3 najó inkább belekezdek mert még ódákat tudnék zengeni, hogy mennyire vártam. :D
    IMÁDOM!!!! Először azt hittem, hogy valami olyan rész lesz ami tök unvsi lesz mert nincs benne Larry csak Ziall. Aztan NAGYON kellemesen caalódtam. És még rá is jöttem, hogy hajnali 2-kor nem tudok irni :D

    "Lehajtott fejjel, komótosan sétált felém. Fel se nézett, ahogy elhaladt mellettem, csak kikapta a kulcsot a farmerja zsebéből, és az ajtóhoz lépett, hogy kinyissa azt. Egyből tudtam, hogy lehallgatta a hangpostáját.
    - Hello, szöszke! - köszöntem vigyorogva, mintha nem tudnám, hogy bajban vagyok." --- az jó dolog ha valaki tisztában van a halálával :D

    "- Niall, ne csináld már! Mi csak...
    - Bebasztatok?! - vágott közbe." -- ők?! Dehogy! Miből gondolod?! Ők soha... :D

    "Bezártam a kocsit, és meg sem várva a szöszkét, indultam a sikátor felé.
    - Meg akarsz erőszakolni? - kérdezte hátam mögött lépdelve. Felhorkantam.
    - Ha így folytatod, lehet, hogy ahhoz kell folyamodnom!" --Zayn! Gyorsan mig nem figyel! Itt a nagy pillanat!! Hidd el erőszak elenes vagyok. De tényleg! XD

    "...De, bármennyire is hihetetlen, nem azért hoztalak ide!" -- basszus! Pedig már azt hittem :D

    "...ide! - Hazudtam is, meg nem is." -- visszatért a remény!!! ~^~

    " Lejjebb vándoroltam, ujjaimmal nadrágja alá nyúltam megcirógatva finom bőrét. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai, és kirázza a hideg. Felnyögött, megmarkolva a csuklómat. 
    - Zayn - lihegte, és tudtam, itt az idő, ezért kihúztam a kezem szorításából. 
    - Szóval, megkeresem azt a fránya villanykapcsolót!" -- neee!!! Hát az a remény már megint elszàllt :D

    "- Na, mit szólsz hozzá? - mondtam körbemutatva a garázsban, ami az én kis búvóhelyem volt. Az egyetlen hely, ahol magam lehettem, és senki sem zavart. A helység közepén egy asztal állt, ami tömve volt színes festékszóró spray-kel, rajzlapokkal és egyéb olyan cuccokkal, amikre szükségem volt. Körben pedig csak a fehér fal, amin az alkotásaim szoktak díszelegni addig, míg le nem festem fehérrel, hogy újra üres legyen a festővásznam." -- mibel az elején említve lett, hogy Zayn ezt azért csinálja, hogy megmutassa mennyire szereti... aztán... neeeem... mégsem egy ágy vol ott ahogy gondoltam :D

    "Vártam még egy kicsit, aztán nem bírtam tovább, mögé léptem. Megrezzent, amikor megérezte a hátának nyomuló testemet. Nem távolodott el, hagyta, hogy megfogjam a flakont szorító kezét, és a fehér fal felé irányítsam. - Ne gondolkozz, csak csináld! Érezd! - suttogtam a füléhez hajolva. Halkan felsóhajtott. Megnyomta a spray fejét, ami zöld színt szórt a tiszta felületre." -- bezzeg ha én lettem volna ott Niall helyébe... jujj! :33

    VálaszTörlés
  18. "- Milyen? - kérdezte, hol engem, hol a falat pásztázva. 
    - Nagyon jó, szuper... - próbáltam lelkes lenni, de nem igazán ment. Nem szeretek hazudni, mégsem akartam bunkó lenni vele. 
    - Őszintén, Zayn! - fordult felém. 
    - Elsőre nem is olyan rossz... 
    - Még őszintébben! - mosolygott. 
    - Na jó, szörnyű! - nevettem fel, mire ő is. - Sajnálom, de nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én! - kacsintottam rá, huncut vigyorral az arcomon.
    - Ki mondta, hogy az vagy? - húzta fel a szemöldökét. 
    - Miért, szerinted nem vagyok az? - kérdeztem, de nem szólt semmit, csak visszafordult a fal felé.
    - Azért lehettél volna kedvesebb is! Ez mégiscsak az első munkám! - tért ki a válaszadás elől. 
    - Te mondtad, hogy legyek őszinte! Nem értelek, az előbb... - hebegtem, mert teljesen összezavart.
    - Csak vicceltem, nehogy szívrohamot kapj nekem! - röhögött, én pedig megráztam a fejem."-- kis gonosz 3:) de végülis megérdemelte. ;)

    "- Bár, én nem hiszek abban, hogy az ember meg tud változni... 
    - Pedig, meg tud! - vágott közbe Niall - Te is rengeteget változtál Zayn! - mondta. - Elismerted, hogy hibáztál! Lerúgtad a cigi csikket a küszöbről, mert tudod, hogy utálom, ha otthagyod! - mosolygott. - Igaz, a fűben sem szeretem, de ez most nem lényeg. Néha elpakolod a mosatlant, a ruháidat...
    - Ne folytasd, mert hányni fogok! - szóltam közbe, mert ezt nem tudtam tovább hallgatni. - Összement a férfiasságom! - jelentettem ki, amin Niall jót nevetett. - Ez nem vicces, ez igenis komoly dolog! - mondtam morcosan, de ő csak vigyorgott."--jaj szegény. Összement Zayn kisebb kiadása XD

    - Megmutatom én neked, hogy milyen tökös vagyok! - mondtam súrolva az ajkammal az övét. Fejével előrébb hajolt, hogy megcsókoljon, de én elhúzódtam előle. 
    - Zayn... - lihegte sóvárogva.
    - A-a! - ingattam a fejem. - Kinevettél, és játszadoztál velem! - húztam végig az ujjamat az ajkán. - Most megmutatom, hogy én hogyan játszadozok! - vigyorogtam, és egyik kezemmel kicsatoltam az övemet, amit egy mozdulattal kirántottam a helyéről. Niall csuklója köré fontam, erősen meghúzva, amitől fájdalmasan felszisszent."-- hát mégis eljött az én pillanatom... JUHU!!! ÉS TE ITT HAGYTAD ABBA?! Nee! Ezt sosem bocsájtom meg! Vagyis csak a legközelebbi részig nem bocsájtom meg :D

    Ui.: sok sok puszi!!! ♥♥♥ az előző komi végéhez (amit már szerencsére nem engedett elküldeni) elég sok hülyeséget akartam írni szoval majd kapsz part||.-t, de egyenlőre abban bízok, hogy kialszom a hülydségeket. Nagypn szeretlek!!!

    XxNessy

    VálaszTörlés
  19. Szia szia végre végre juuj ♥
    "- Tudod mit, öltözz fel, elviszlek valahova! - mondtam, mikor eszembe jutott egy ötlet, amivel talán ki tudom engesztelni.
    - És mi van, ha én nem akarok menni? - kötözködött.
    - Leszarom! Ha kell a vállamon viszlek! A te döntésed, hogy a saját lábadon jössz-e, vagy…
    - Jól van, megyek… "-Azért azt megnéZtem volna,hogy Zayn elkapja a Szöszit :D Niall gyorsan beadtad a derekad

    "-Ja, fasza lett volna, csendben kullogni melletted! - böktem oda neki, majd kiszálltam a kocsiból, és vártam, hogy a durcás királynő is végre elszánja magát arra, hogy felemelje a kis seggét, és kiszálljon az autóból."-durcás királynő de imádlak ♥♥ :D :D :D

    "- Gondolkodtál már azon, hogy vajon, milyen lehet vak sötétben dugni? Úgy, hogy nem látod a másikat, csak az érzékeidre hagyatkozol?! - pusziltam a nyakába, mire elfordította a fejét, hogy jobban hozzáférhessek. Ennyit a “Nincs szex.” dologról."-szóval na azért egy ilyet ahhh vak sötétben ilyet csinálj majd vagy Larryvel avgy Ziallel ♥ *-* "Nincs szex" dolog Niall csak épp keménynek akar tűnni,hogy márpedig azt mondtam nincs szex akkor nincs szex csak éppen a keménység átvándorolt máshová

    " Lejjebb vándoroltam, ujjaimmal nadrágja alá nyúltam megcirógatva finom bőrét. Éreztem, ahogy megfeszülnek az izmai, és kirázza a hideg. Felnyögött, megmarkolva a csuklómat.
    - Zayn - lihegte, és tudtam, itt az idő, ezért kihúztam a kezem szorításából."-hmm *-*
    "- Szóval, megkeresem azt a fránya villanykapcsolót!"-Zayn te nagyon mocsok vagy de megérdemli játszadozzál csak vele.hát ha nincs szex akkor nincs szex Imádom ♥

    "Na, mit szólsz hozzá? - mondtam körbemutatva a garázsban, ami az én kis búvóhelyem volt. Az egyetlen hely, ahol magam lehettem, és senki sem zavart. A helység közepén egy asztal állt, ami tömve volt színes festékszóró spray-kel, rajzlapokkal és egyéb olyan cuccokkal, amikre szükségem volt. Körben pedig csak a fehér fal, amin az alkotásaim szoktak díszelegni addig, míg le nem festem fehérrel, hogy újra üres legyen a festővásznam."-imádom mikor müvészkedik ♥♥♥ olyankor felszabadult ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. "Kezdd el! - mondtam, mire a falhoz lépett. Felrázta a sprayt, de nem csinált semmit, csak álldogált a falat bámulva, én pedig többször is végigmértem a tekintetemmel. Vártam még egy kicsit, aztán nem bírtam tovább, mögé léptem. Megrezzent, amikor megérezte a hátának nyomuló testemet. Nem távolodott el, hagyta, hogy megfogjam a flakont szorító kezét, és a fehér fal felé irányítsam."-ahhh beleremegtem ♥ *-* kikészítesz ♥

      "- Ne gondolkozz, csak csináld! Érezd!"-ez a mondat kikészített!VÉGEM!

      "- Na jó, szörnyű! - nevettem fel, mire ő is. - Sajnálom, de nem lehet mindenki olyan tökéletes, mint én! - kacsintottam rá, huncut vigyorral az arcomon.
      - Ki mondta, hogy az vagy? - húzta fel a szemöldökét.
      - Miért, szerinted nem vagyok az? "-Édesem :D Zayn meg a szerénysége :D NA IGEN KI MONDTA,HOGY NEM AZ? :D

      "- Álmodozz csak, szöszke! Ahhoz, hogy ilyen profi legyél mint én... - álltam meg a mondatomban, majd úgy tettem mintha gondolkodnék. - Bocs, de lehetetlen engem utolérni, túl jó vagyok! - húztam ki magam büszkén."-jaj de imádom ♥♥♥ kivagyok ♥ H te meg akartál ölni ezzel a résszel akkor sikerült ♥

      "Ez így még nem tökéletes! - mondtam, miközben feltápászkodtam. Megrázogattam a sprayket, és felkaptam azt, amelyikben volt még egy kevés festék. A fal elé álltam, felfújtam a nevem, majd megfordultam, kinyújtva a szöszi felé a flakont. Mosolyogva feltápászkodott a földről. Kivette a kezemből, hogy felfirkanthassa a saját nevét az enyém mellé. Visszafordult, és rám vigyorgott. Tekintetem a szájára tévedt, mire önkéntelenül megnyaltam az ajkam. Meg akartam csókolni, még sem tettem. Nem tudtam, hogy hogyan reagálna rá a ma történtek után. " Zayn Niall fel van fújva a garázs falára VÉGEM! ♥ csókold meg ahhh *-* NAGYON JÓL REAGÁLNA,MERT NEM TUDNA NEKED ELLENÁLLNI!! ♥

      "Összement a férfiasságom! - jelentettem ki, amin Niall jót nevetett. - Ez nem vicces, ez igenis komoly dolog! - mondtam morcosan, de ő csak vigyorgott.
      - Mi van Zaynie, eltűnt a tököd? - játszadozott, még mindig röhögve. Rendben szöszi, meglátjuk ki nevet a végén! Elé léptem megragadva a derekát, és nekinyomtam a falnak, a kezeit pedig a feje fölé kulcsoltam. Nevetését zihálás váltotta fel, és kék szemét az enyémbe fúrta.
      - Megmutatom én neked, hogy milyen tökös vagyok! - mondtam súrolva az ajkammal az övét. Fejével előrébb hajolt, hogy megcsókoljon, de én elhúzódtam előle."-Papucs lettél Zayn fogadd el :D egy tökös papucs *-* Játszál vele Zayn megérdemli,látod nincs szex és még ki is nevet, mutasd meg neki ezért büntetés jár Malikkal senki nem szórakozhat ♥ :3

      "- Zayn... - lihegte sóvárogva.
      - A-a! - ingattam a fejem. - Kinevettél, és játszadoztál velem! - húztam végig az ujjamat az ajkán. - Most megmutatom, hogy én hogyan játszadozok! "-hogyan játszadozol Zayn hogyan ahhh. B*ssza meg *-* ♥a k*rva (elnézést a szóhasználatért, de nem bírom)

      "vigyorogtam, és egyik kezemmel kicsatoltam az övemet, amit egy mozdulattal kirántottam a helyéről. Niall csuklója köré fontam, erősen meghúzva, amitől fájdalmasan felszisszent. "-mi az,hogy itt hagyod abba meghalok,belehalok ahhh *---* Kövit gyorsan mi lesz itt már félek,hogy infarktust kapok ..

      Nagyon,nagyon szépen köszönöm, számomra ez a rész életmentő volt ♥♥♥ megöltél..Csodálatos IMÁDOM,NAGYON IMÁDOM , IMÁDLAK ♥♥♥

      Törlés
  20. Ahh végre Ziall!! Nagyon vártam már!! Én kifejezetten örülök hogy most ők kerülnek előtérbe, hiszen imádom őket, hihetetlen aranyosak!!
    Zayn annyira cuki volt hogy elvitte Niallt a kis rejtekhelyére, tényleg látszik mennyit változott. A kis csipkelődéseiket meg élvezet olvasni, hát amilyen szövegeket mondanak XD
    És most hogy végre Niall is beadni látszik a derekát, plusz a felhúzott Zayn....hát nagyon várom a következő részt.

    VálaszTörlés
  21. *visít, még mindig visít*
    Meghalok, oké? Megint nagyot alkottál Dreamy, csodálatos. Annyira nevettem, hogy szinte már sírtam. A Ziall párost még aranyosabbá tetted, mint volt. Zayn könnyed beszéde megint elbűvölt. Niall, hát ő egyszerűen maga a tökéletesség, akihez társul még egy tökéletesség. Azt sem tudom hogy mit írjak neked. Túl béna vagyok a komment írásba.
    Nagyon várom a következő részt.
    xxAmanda

    VálaszTörlés