2015. március 13., péntek

125.rész


Hiiii!

Annyira, de annyira imádlak benneteket! <3 Köszönöm a sok szép kommentet, és az újabb feliratkozókat!<3 Nagyon hálás vagyok, hogy itt vagytok velem! Bár a régi olvasóim közül elég sokan eltűntek, de azért remélem, hogy olvastok és kíséritek tovább a történetem! Hiányoztok... <3 
Jó olvasást, és kellemes hétvégét mindenkinek! 

Dreamy Girl



Harry

- Harry?! Mi csak... - kezdett volna bele Zayn, de nem hagytam.
- Várj meg az ajtónál! - utasítottam mogorván, mire bólintott, és elhagyta a nappalit.
- Haz… - nézett rám ijedt tekintettel Louis.
- Beszélek Zaynnel, te addig menj, és zuhanyozz le! - parancsoltam nyugodt hangon, belülről pedig majd szétrobbantam az idegtől.
- De... - beszélt vissza, viszont szúrós tekintettel leállítottam. Szó nélkül indult meg a lépcső felé, én meg Zayn után mentem.
- Mi a jó büdös francot műveltél?! - akadtam ki, amint szembe találtam magam a legjobb haverommal. - Ide hívlak, hogy vigyázz rá, te pedig kiütöd?! Fűvel tömöd a fejét?! Komolyan?! Eszednél vagy?! - ordítottam, miközben a kezeimmel magam előtt hadonásztam. - Azt hittem, bízhatok benned! Azt hittem, itt hagyhatlak Louval kettesben! - Idegesen beletúrtam a hajamba, majd folytattam tovább: - Erre tessék! Arra kell hazajönnöm, hogy a pasim, és a haverom együtt füvezett, majd egymás karjában feküdtek!! - Ökölbe szorítottam a kezem a gondolatra, hogy vajon mi történhetett kettőjük között. - Mit műveltél vele? - kérdeztem halkabban.
- Ezt hogy érted? - nézett rám értetlenül. - Füveztünk, ennyi! - Felhorkantam a szavaira. 
- Pontosan tudod, hogy hogy értem!! - förmedtem rá, mire döbbent arccal nézett rám. 
- Ezt most komolyan kérdezed?! - háborodott fel. - Te...te nem vagy normális!! Louis a pasid!! Te meg a legjobb haverom vagy, bazdmeg! - köpte a szavakat indulatosan.
- Akkor miért feküdtetek egymást ölelgetve azon a kibaszott szőnyegen? Ha? - keltem ki magamból. 
- Őszintén?! Fogalmam sincs! Talán lemásztam, és azt hittem, hogy Niall az! Rohadtul nem tudom Harry, de azt igen, hogy soha nem másznék rá a pasidra! - mondta komoly hangon, mindvégig a szemembe nézve. - Ezzel tisztában lehetnél! Tudhatnád, hogy soha, ismétlem, soha a büdös életbe nem kezdenék ki vele! - jelentette ki, majd kisebb szünet után folytatta: - És tudod mit?! - lépett közelebb hozzám, ujját fenyegetően a mellkasomhoz bökte. - Végre önfeledten szórakozott! Nem voltak problémái, nem rágódott semmi miatt! Nem foglalkozott azzal, hogy a pasija a sitten van, vagy azzal, hogy a beteges ikertesója üldözi, hanem boldog volt! Újra gondtalannak és gyereknek érezhette magát! - Mély levegőt vett, majd folytatta: - Tudod, miért adtam neki füves cigit?! Mert nem akartam egész végig azt nézni, hogy szomorkodik utánad! Elfeledtette vele azt, ami az elmúlt pár órában történt, és ez kellett neki! Erre volt szüksége! És őszintén megmondva, rád is rád férne, mert teljesen bediliztél, haver! - kapta fel a cipőjét, és a kabátját. - Amúgy, - fordult vissza az ajtóból - szívesen! - morogta, majd kilépett az ajtón, amit bevágott maga után. Egy percig csak néztem magam elé, és visszajátszottam Zayn szavait, amik most tudatosultak bennem igazán. Idióta voltam. Egy nagy fasz. Zayn csak jót akart. A legjobb haverom, én pedig azt feltételeztem róla, hogy kikezdett Louisval. Tudom jól, hogy soha nem tenne ilyet, mégis megvádoltam vele. Ekkora barom is csak én lehetek. Kivettem a mobilom a farzsebemből, majd tárcsáztam Zayn számát.
- Na, mi van? Rájöttél, hogy egy nagy fasz vagy?! - röhögött a telefonba, mire nekidőltem a falnak, és beletúrtam a hajamba. Túl jól ismer már. 
- Kapd be! - mondtam nevetve. Nálunk ez felért egy bocsánat kéréssel. 
- Pöcs! - morogta. - Na, menj és kapd le Louist! - nevetett. - Legalább te szórakozz, míg az én fejemet leveszik! 
- Ezt hogy érted? - kérdeztem kíváncsian, mert nem értettem, hogy mire mondja ezt. 
- Kérdezd meg a füves pasidat! Rohadt jól elintézte nekem a dolgokat! - röhögött, mire értetlenül néztem magam elé. - Amúgy, máskor is kínáld meg jointtal, jó móka! Főleg, mikor rólad beszél! - folytatta a nevetést. 
- Biztos megérdemelted, bármit is tett! - vigyorogtam, majd hozzátettem: - De azért kösz! - mondtam, majd kinyomtam. Nagyot sóhajtottam, és elindultam felfelé a lépcsőn. A fürdő ajtaja résnyire nyitva volt, kihallatszódott a víz zubogása. Benyitottam, mire megcsapott a zuhanyzóból kicsapódó meleg pára. Ledobtam a ruháimat, és halkan elhúztam a kabin ajtaját. Mosolyogva mértem végig Louis meztelen hátát, majd tekintetem formás seggére tévedt, és elidőzött rajta pár pillanatig. Szorosan mögé léptem, hátulról átkarolva a derekát, hasán összekulcsolva a kezeim. Megugrott a hirtelen jött érintéstől.
- Hazz?! - motyogta, miközben teljesen nekem nyomta a testét. Fejem a vállára hajtottam, és felkuncogtam. 
- Igen. Miért?! Mást vártál?! - szivattam. - Netalán Zaynt?
- Nem! Hazza, én... - dadogott idegesen, és meg akart fordulni, de nem engedtem. 
- Csak vicceltem! - csókoltam a nyakába, mire félre fordította a fejét, hogy jobban hozzáférhessek. Kezével hátranyúlt, és beletúrt a hajamba. - Sajnálom - suttogtam a fülébe, majd megharaptam a fülcimpáját. Felsóhajtott, egész teste megremegett. Megcsókoltam a füle mögötti, érzékeny részt, amitől egy apró nyögés hagyta el érzéki ajkait. 
- H-hogy hogy k-ki engedtek? - nyöszörögte. 
- Ezt ne most beszéljük meg! - mondtam, miközben egyik kezemmel megmarkoltam a derekát, a másikkal mellkasát simogattam, egyre lejjebb haladva, meg sem állva lüktető férfiasságáig.
- Szerintem, te most másra vágysz, kis tigris! - kuncogtam fel, végigsimítva a farkán, ami megremegett érintésemre. Nekem nyomta testét, és felnyögött. Ujjai ismét a tincseimmel babráltak, miközben a másikkal megragadta a farkát körbefogó kezemet, és együtt fejtük ágaskodó szerszámát. Nyakát csókolgattam, egy ponton meg is szívtam, hangosabb nyögést kiváltva belőle. Fejét hátravetette, és egy ügyetlen, gyors csókot váltottunk. Ahogy hátranyúlt, hogy marokra fogja a kemény farkamat, beharaptam az alsó ajkam, elfojtva egy nyögést. Felvette az én tempómat, amitől mély hörgés hagyta el a számat. Nyakába fúrtam az arcom, szemeim lehunytam, és egyre gyorsabban mozgattam a csuklóm.
- Haz... - nyöszörögte. 
- Várj még! - nyögtem a nyakhajlatába. Éreztem, hogy megremeg a kezemben. - Tartsd vissza! Azt akarom, hogy egyszerre menjünk el! - alig tudtam koncentrálni a beszédre, csak Louis nyögése, és a farkamat markoló keze jártak az agyamban. 
- Nem bírom... - lihegte. - Haz.. ne...
- Mindjárt! Még egy kicsit! - ziháltam, miközben egyre jobban duzzadt a tenyeremben. Éreztem, hogy közel van, ahogyan én is. Testem megremegett a kéjtől, ami végigfutott a gerincemen, egészen a férfiasságomig. 
- Hazza! - nyögte az élvezettől, ami a hatalmába kerítette.
- Lou! - hörögtem, átlépve a gyönyör kapuját. Zihálva temettem az arcom a nyakába, majd lágy csókokkal hintettem be forró bőrét. Derekát markoltam, hogy megtartsam elernyedt testét. Összekulcsolta az ujjainkat, és nekem dörgölőzött, puszit nyomva az arcomra. 
- Annyira örülök, hogy itt vagy! - mondta, mire megfordult, és ajkaimra tapadt. Beletúrtam vizes hajába, miközben vadul faltuk egymást. 
- Én is örülök! - suttogtam a szájába, majd a tusfürdőért nyúltam. Kezemre nyomtam egy kis adagot, amit elkentem izmos mellkasán, hasán, egyre lejjebb haladva. Huncut mosolyt villantottam felé, és felhúztam az egyik szemöldököm, mindvégig tartva vele a szemkontaktust. 
- Nézzünk csak oda, nem volt elég, kis tigris?! - vigyorogtam, ahogy megéreztem éledező férfiasságát. 
- Belőled sosem elég! - sóhajtotta kéjesen. Közelebb léptem, eltüntetve a köztünk lévő távolságot. 
- Helyes válasz! - suttogtam a fülébe, amibe belenyaltam. Megremegett, és a vállamba kapaszkodott, bőrömbe vájva a körmét. Felszisszentem a kellemes fájdalomra. Imádtam, mikor bedurvul, és nem fogja vissza magát.
- Kúrj meg! - nyögte. Felkuncogtam mocskos szavai hallatán. 
- Kívánságod számomra parancs! - zártam el a még mindig folyó vizet, majd megfordítottam Lout, és nekinyomtam a zuhanyzó falának. Tenyereivel a csempének támaszkodott, fenekét pedig kinyomta. Gyönyörű és észveszejtő látvány volt. Beharapott alsó ajakkal, simítottam végig a seggén, majd rácsaptam egyet, amitől Louis felnyögött. Megmarkoltam, széthúztam, aztán ismét rácsaptam. Nem tököltem, szorosan mögé léptem, és bejáratához igazítottam a farkam, amit egy lökéssel eltüntettem benne. 
- Bazd meg! - nyögte, miközben ökölbe szorította a kezét. Előre nyúltam, és összekulcsoltam ujjainkat, majd a füléhez hajoltam, amibe belenyaltam. Nem vártam meg, hogy megszokjon, azonnal mozogni kezdtem benne. Először lassan, majd egyre gyorsabban löktem előre a csípőm. Ujjaival enyémet szorította, és egyre jobban kitolta a fenekét, amitől még mélyebbre hatoltam benne. Felnyögtem. Hátra vetett fejjel élveztem, ahogy felém löki a magát. Egyik kezemmel hajába túrtam, megmarkoltam a tincseit, majd hátra húztam a fejét és a nyakába csókoltam. Nyöszörgött, ahogy megszívtam az előbbi szívás helyét. 
- Annyira imádom, mikor mocskos a szád! - Bekaptam a fülcimpáját, és szopogatni kezdtem. 
- Ahh! - nyögte egyre hangosabban.
- Gyerünk édes, halljam! - suttogtam a fülébe. Kicsit leálltam a mozgással. Kezem végigsiklott a gerince vonalán, egészen a fenekéig, amire rácsaptam, majd megmarkoltam. 
- Harry! - nyöszörgött, és hátralökte a csípőjét, ezzel egy elfojtott nyögést kiváltva belőlem. Kihúztam magam belőle, mire morgott egyet. - Kérlek! - könyörgött. Nem csináltam semmit, csak figyeltem, ahogy szenved. Kifelé tolta a fenekét, és mikor már nem bírta tovább, hátranyúlt, és izgatni kezdte magát. A farkam is megremegett a látványra, ahogy Louis feldugta magának a két ujját, és ki- be húzogatta. 
- Te kis türelmetlen! - vigyorogtam, majd megragadtam a csuklóját, hogy leállítsam. Mögé álltam, és a fülébe suttogtam: - Beszélj mocskosan! - nyomtam a fenekéhez az ágyékom. 
- Kúrj meg! - nyögte. - Azt akarom, hogy a hatalmas farkadat a szűk seggembe dugd, és keményen basszál! - lihegte, miközben hozzádörzsöltem a férfiasságomat. - Dugj már meg Harry! A kúrva életbe! - morogta, a csempébe ütve a kezét. - Az istenit! - nyöszörögte, mire elmosolyodtam, és ismét belé hatoltam. Akkorát nyögött, hogy az egész ház beleremegett a hangjába. Nem kíméltem, erőteljesen löktem magamat belé, amire nyögések százaival válaszolt. Kezemmel megragadtam a vállát, és így mozogtam benne. Annyira gyönyörű volt, ahogy a hátán az izmai megfeszültek, ahogy a karján az erek kidagadtak, és ahogy a fejét oldalra döntve elnyílt szájjal nyöszörgött, minden egyes döfésemre. Éreztem, hogy egyre közeledek, ezért kihúztam magam belőle, majd hiper-sebességgel felém fordítottam Louist, és felkaptam az ölembe, hogy újra elmerüljek benne. Látni akartam az arcát, mikor elélvez. Erősen döftem felfelé a csípőm, amitől az egész teste megremegett, hatalmas nyögés kíséretében. Egyik kezemmel rámarkoltam a kettőnk között lüktető férfiasságára, és ütemesen fejni kezdtem, majd ajkára hajoltam és vadul csókoltam. Nyelvünk egymást kerülgette, aztán találkoztak, hogy egybeforrjanak. Apró ujjaival a hajamba túrt, játszadozva a tincseimmel, majd a tarkómra vándoroltak, és a hátamon állapodtak meg, cirógatva forró, nedves bőrömet. Kicsit elfordítottam a csípőmet, amivel sikerült eltalálnom azt a pontot, amitől Louis szemei fenn akadtak, ajkai szétnyíltak, halk sikolyt hallatva, teste megremegett, ahogy a farka is, kilövellve kezemre forró nedvét. Nekem sem kellett sok, csak pár döfés, és mély hörgéssel élveztem el benne. Arcom a nyakába fúrtam, majd lágy csókokkal hintettem be felhevült bőrét. Erőtlenül beletúrt a hajamba, és erősen zihált. Elhúzódtam tőle és kipirult arcát néztem, ami még szexisebbé tette őt.
- Szeretlek! - mondtam, majd a szájára tapadtam. Azonnal szétnyitotta az ajkait, utat engedve nyelvemnek, amivel az övét masszíroztam. 
- Én is szeretlek! - motyogta a számba. Hosszas csókcsata után elváltunk egymástól, és lassan leengedtem a földre Louis.
- Most már tényleg le kellene tussolnunk! - mondtam mosolyogva, miközben elővettem az előbb használt tusfürdőt. 
- Jó ötlet! - vigyorgott Lou, majd gyors csókot nyomott a számra.


29 megjegyzés:

  1. Huu... öhm sziaa. Én még soha nem irtam megjegyzest szoval ez az első. Imád
    om ezt a történetet. Asszem már 2-3.szor végig olvastam:) nagyon nagyon jól irsz. örülök hogy most már jol vagy és vissza tértél. Bocsánat hogy eddig nem irtam vagy jeleztem hogy én is olvasom. Várom a kövi részt már most:) udv.Betti :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Betti:)
      Semmi baj, örülök, hogy most írtál, nekem ez nagyon sokat számít! :3 Már ennyiszer végigolvastad? Oh te jó ég :3 Ez annyira jó érzés! Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszik, amit csinálok :)

      Törlés
  2. awwwwwwwwwwwww EZ VALAKI KIKÚRT JÓ RÉÉSZ LETT. :D Imádlak és a blogodat is.. vééégre egy kurva jó szex .. :D xd mikor megláttam a részt úgy vigyorogtam mint egy hülye gyerek közben meg tapsikoltam. XDDDD :D Imádtam . hamar hozd a kövi részt. :D remélem nem fognak füvezni Hazz-ék. nem kell az nekik. minden. :D xd siess vele kéérlek.
    Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jiipppy, ennek nagyon örülök :D Köszönöm szépen, és azt is, hogy mindig itt vagy, és kommentelsz! <3 Nagyon imádlak! :)
      Igyekszem hamarabb hozni ;) Mindig nem kell, de néha jöhet XD
      Puszi <3

      Törlés
  3. yaayyy ma mindenki happy reszt hozott es cukisag es boldogsag es ahhh minden jovolt <3 es ezzel a resszel megkoronaztad az egesz napomat...kibebaszottul de kurva jo resz volt...ahh Zaynen meg Harryn jot rohogtem a vegen...fuu nagyon ugyes vagy es orulok h visszatertel, bar amikor te szerinted ihlethianyod volt akkor is rohadt jo reszeket hoztal szoval mind1:DD
    puszi:Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, akkor most mindenhol happy vaaaan!! :D De aranyos vagy, annyira imádlak, és olyan boldog vagyok, hogy ennyire tetszett! <3
      Igen, imádom Harryt és Zaynt is ;)
      Köszönöm szépen <3
      Puszii

      Törlés
  4. yaayyy ma mindenki happy reszt hozott es cukisag es boldogsag es ahhh minden jovolt <3 es ezzel a resszel megkoronaztad az egesz napomat...kibebaszottul de kurva jo resz volt...ahh Zaynen meg Harryn jot rohogtem a vegen...fuu nagyon ugyes vagy es orulok h visszatertel, bar amikor te szerinted ihlethianyod volt akkor is rohadt jo reszeket hoztal szoval mind1:DD
    puszi:Dóri :*

    VálaszTörlés
  5. Juhu! És itt újra előtörtek belőlem a NAGYON perverz gondolatok, ahogy a comment-part ||-be is megemlítettem. Sírtam! Eskü! Annyira kibebaszott jó rész lett. Főleg Harry érzelmei:
    Dühös→közömbös→jókedvü→csókolgatós→kanos→duplakanos→fejőskanos→elélvezett→újrakanis→dugóskanos→Louszivatókanos→újradugóskanos→megintelélvezettkanis→szeretlekkanos.
    már ha az utolsó 11érzelemnek mondható :D
    ebbe bele sem gindoltam! Zayn csak segitenu ajart Lounak h lazuljon! De eddes!♥visszavonom a rosszakat. Nem az osszeset de nagyon sokat ;) ahw... ♥♥♥♥

    Ui.: IMÁDLAK és én mindig itt leszek, a kedvességeimmel és a helyesírási hibáimmal! :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    XxNessy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Perverzség beindult ;) Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszett! :3 "Főleg Harry érzelmei:
      Dühös→közömbös→jókedvü→csókolgatós→kanos→duplakanos→fejőskanos→elélvezett→újrakanis→dugóskanos→Louszivatókanos→újradugóskanos→megintelélvezettkanis→szeretlekkanos.
      már ha az utolsó 11érzelemnek mondható :D " Ezt annyira imádom, komolyan!! Meg téged is <3
      Köszönöm a comment-part 2-t is ;)
      Igen, Zayn aranyos, még ha néha egy kis seggfej XD De bármilyen is, én odavagyok érte ;) Örülök, hogy visszavontad (a nagyon sok) rosszat, reméltem, hogy sokak véleménye meg fog változni a fekete ördöggel kapcsolatban :D

      Ui: Én is imádlak, és köszönöm, hogy itt vagy <3
      Puszii

      Törlés
  6. Sziaa! Az elöző részhez is írtam, csak elveszett valahogy...de a lényeg, hogy az is eszméletlen jó volt, imádtam, hogy egy kicsit kirugott a hámból Louis is...bár azért ne szokjon rá, mert ők enélkül is boldogok tudnak lenni... :D És azt is imadom, amikor Louis olyan durva és vad szex közben....illik rá a beceneve...grrr.. ;)
    Bocsi, hogy nem írok odákat csak tabról írom, és ezen elég nehéz...de úgyis tudos magadról, hogy mennyire állati jól írsz, és minél hamarabb hozd a kövit...(ma vagy 20x megnéztem, hogy van-e új rész, és most este csak megszokásból néztem meg elalvás előtt...de amikor megláttam, hogy van új rész majdnem felvisítottam :DD)
    U. I.: Örülök, hogy nem feküdtek le Zayn és Louis.... ;)
    Puszii:Bogi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira örülök, hogy mindenkinek bejött ez a rész!! :D Én is imádtam, szerintem tök cuki a betépett Louis :3 Azt én is imádom, a kis tigris beindul :p
      Imádlak <3 Igyekszem hamarabb hozni! :)
      UI. Én is, elég nagy galibát okozott volna... Huh, lehet vége is lett volna a szerelemnek, meg a barátságoknak is... Azt meg nem akarjuk :)
      Puszii

      Törlés
  7. HÁT EZ VALAMI ROHADT JÓ RÉSZ VOLT! :3 :3 :3
    Örülök, hogy Zayn nem kezdett ki Louisnál, és hogy béke van! Bár, azért nekem bejött a Zouis páros! ;D
    És ahw, végre dugeroltak egy jót! :3 Nem csak Hazza imádja, mikor Lou mocskosan beszél...! *szemöldök húzogatás* :333 :D
    Nagyon jó volt, várom a kövi részt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jippy!!! Úgy örülök, hogy tetszett!! Őszintén?! Nekem is bejön a Zouis, szóval nem volt könnyű leállítani Zaynt, de ez nem az a történet, ahol kedvükre dughatnak XD Nem szabad :)
      Larry ismét kielégült :p Mi is imádjuk ;)
      Köszönöm szépen <3
      Puszii

      Törlés
  8. Sziiiia juj juj Na Harry majdnem kaptál egy pofont nem bántjuk Zaynt és nem vádoljuk ilyesmivel nem nem.Ő csak segìteni akart és segìtett is.
    Na és végre végre már csak Ziallt kell azaz Niallt kell meggyőzni és minden tökéletes .. Kis tigris te kis nagyon türelmetlen...imádom mikor mocskosan beszél basszus *-* Imádtam imádtam nagyon tökéletes lett. 💙❤Várom a kövit nagyooon,nagyon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Bizony, Zaynt nem szabad bántani, ő csak segített! <3
      Igeeeen!! Niall add be a derekad, mindenki erre vár!!! :DDD A köviben Ziall lesz, úgyhogy kiderül, hogy vajon a kis szöszinek is lesz e egy jó napja :p
      XD Kis tigris beindult :p
      Köszönöm szépen, én meg téged imádlak, amiért mindig itt vagy, és ilyen aranyos, csodás kommentekkel lepsz meg <3 Nagyon sokat jelent nekem <3
      Puszii

      Törlés
  9. HELLÓBELLÓÓÓ<3
    De hiányzott már nekem a jó kis smut <3 (hiába na, nem olvasok eleget.xd)
    Nagyon szeretem Zen és Hazza kapcsolatát:') Főleg, hogy Zayn totál átlátja a dolgokat, és tényleg csak segíteni akar:')) imádom<3
    Ahh és a smut.. hát ne akard tudni mit is gondolok.. szégyenlem leírni:'D xd perverz vagyok én is, nem tagadom. xd ez van:D
    Kérlek szépen, siess a kövivel<3 IMÁDLAK <3
    Puszi
    Brigi<3

    VálaszTörlés
  10. KI MERT A 'NEM TETSZIK'-RE KATTINTANI???? :O
    HA MEGTALÁLOM... LEVÁGOM A TÖKÉT!!! (ha nő az illető, akkor is.:o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :))
      XD Huh, nekem is, már Larry is ki volt éhezve, nem csak mi :DD Én is imádom őket! :D
      Igen, Zayn csak segíteni akart, ami annyira aww <3
      Nyugodtan leírhatod, mindannyian perverzek vagyunk XD :P
      Háát van olyan akinek ez nem jön be... De nagyon aranyos vagy :3 <3 Imádlak <3
      Puszi

      Törlés
  11. Megjöttem, hogy kielemezzem ezt a szuper részt!:P Nagyon nehéz megállnom, hogy ne áradozzak róla face-en, vagy driveon, csak hogy itt tudjak mit kiemelni, mielőtt lelövöm az összes poént!:)))
    Hiba lett volna, nem kitenni ezt a részt!!! Végzetes hiba!!!!Én I_M_Á_D_T_A_M!! Úgy hiányzott már egy jó kis Dreamy- féle huncutkodás!:P

    - De... - beszélt vissza, viszont szúrós tekintettel leállítottam. Szó nélkül indult meg a lépcső felé, én meg Zayn után mentem.---Annyira láttam magam előtt a kis durcás Lout:))<3 A szívem csücske LP-Louis még mindig!!!

    - Ide hívlak, hogy vigyázz rá, te pedig kiütöd?! Fűvel tömöd a fejét?! Komolyan?! Eszednél vagy?! - ordítottam, miközben a kezeimmel magam előtt hadonásztam. - Azt hittem, bízhatok benned! Azt hittem, itt hagyhatlak Louval kettesben! - Idegesen beletúrtam a hajamba, majd folytattam tovább: - Erre tessék! Arra kell hazajönnöm, hogy a pasim, és a haverom együtt füvezett, majd egymás karjában feküdtek!! - Ökölbe szorítottam a kezem a gondolatra, hogy vajon mi történhetett kettőjük között. - Mit műveltél vele? - kérdeztem halkabban.----Keep calm Harry, nem eszik ezt ilyen forrón!:D Zabálom fel a kis féltékeny fejét!!<3 Én elhiszem, hogy félti Lout, mert igazán dögös a kicsike, de azért na...:P

    - Ezt most komolyan kérdezed?! - háborodott fel. - Te...te nem vagy normális!! Louis a pasid!! Te meg a legjobb haverom vagy, bazdmeg! - köpte a szavakat indulatosan.--_Látom magam előtt, ahogy kiakad!! Mennyire kibaszott dögös már??? jajj úgy imádom Zayn minden mozzanatát, hogy belehalok....

    - Őszintén?! Fogalmam sincs! Talán lemásztam, és azt hittem, hogy Niall az!----awhhhhhh*___* tudom, hogy szerelmes!!! Annyira tudom!!! hallod felér egy orgazmussal egy ilyen kis cuki megjegyzés!!

    Rohadtul nem tudom Harry, de azt igen, hogy soha nem másznék rá a pasidra! - mondta komoly hangon, mindvégig a szemembe nézve. - Ezzel tisztában lehetnél! Tudhatnád, hogy soha, ismétlem, soha a büdös életbe nem kezdenék ki vele! - jelentette ki, majd kisebb szünet után folytatta: - És tudod mit?! - lépett közelebb hozzám, ujját fenyegetően a mellkasomhoz bökte. - Végre önfeledten szórakozott! Nem voltak problémái, nem rágódott semmi miatt! Nem foglalkozott azzal, hogy a pasija a sitten van, vagy azzal, hogy a beteges ikertesója üldözi, hanem boldog volt! Újra gondtalannak és gyereknek érezhette magát! - Mély levegőt vett, majd folytatta: - Tudod, miért adtam neki füves cigit?! Mert nem akartam egész végig azt nézni, hogy szomorkodik utánad! Elfeledtette vele azt, ami az elmúlt pár órában történt, és ez kellett neki! Erre volt szüksége! És őszintén megmondva, rád is rád férne, mert teljesen bediliztél, haver! - kapta fel a cipőjét, és a kabátját. - Amúgy, - fordult vissza az ajtóból - szívesen! - morogta, majd kilépett az ajtón, amit bevágott maga után. ----Annyira jogos amiket mondott! ez már nagyon kellett!! Zayn minden szava teljesen logikus, és jogos, és reménykedtem, hogy Harry felfogja ezt!!:))

    VálaszTörlés
  12. - Na, mi van? Rájöttél, hogy egy nagy fasz vagy?! - röhögött a telefonba, mire nekidőltem a falnak, és beletúrtam a hajamba. Túl jól ismer már.
    - Kapd be! - mondtam nevetve. Nálunk ez felért egy bocsánat kéréssel.
    - Pöcs! - morogta. - Na, menj és kapd le Louist! - nevetett. - Legalább te szórakozz, míg az én fejemet leveszik! ----Ez annyira édes volt!!:) Nagyon érződik az igaz barátság kettejük között!<3 Imádom őket, imádlak téged, imádom amit elénk társz egy-egy résszel!

    - Amúgy, máskor is kínáld meg jointtal, jó móka! Főleg, mikor rólad beszél! - folytatta a nevetést. ---Kisgonoooosz:P Hú de elkapnám!!!:DDDD

    - Hazz?! - motyogta, miközben teljesen nekem nyomta a testét. Fejem a vállára hajtottam, és felkuncogtam.
    - Igen. Miért?! Mást vártál?! - szivattam. - Netalán Zaynt?---Úgy bírom mikor Harry szívatja Louist....így is úgy is!!:DD

    - Ezt ne most beszéljük meg! - mondtam, miközben egyik kezemmel megmarkoltam a derekát, a másikkal mellkasát simogattam, egyre lejjebb haladva, meg sem állva lüktető férfiasságáig.---Na itt ugrott össze a gyomrom...komolyan mint meglátom, hogy zuhany alapból izomgörcsöm van, mert tudom, hogy itt tömény erotika fog következni!!!!!!*___*

    Felvette az én tempómat, amitől mély hörgés hagyta el a számat. Nyakába fúrtam az arcom, szemeim lehunytam, és egyre gyorsabban mozgattam a csuklóm.
    - Haz... - nyöszörögte.
    - Várj még! - nyögtem a nyakhajlatába. Éreztem, hogy megremeg a kezemben. - Tartsd vissza! Azt akarom, hogy egyszerre menjünk el! - alig tudtam koncentrálni a beszédre, csak Louis nyögése, és a farkamat markoló keze jártak az agyamban. ---istenem látom magam előtt őket, és bele fogok halni!!! Jézusatyám...huh. *légzésnormlaizálás on*


    VálaszTörlés
  13. - Annyira örülök, hogy itt vagy! - mondta, mire megfordult, és ajkaimra tapadt. Beletúrtam vizes hajába, miközben vadul faltuk egymást. ---Vizes haj...fülledt fürdőszoba...meztelen testek...oké KO.

    - Nézzünk csak oda, nem volt elég, kis tigris?! - vigyorogtam, ahogy megéreztem éledező férfiasságát. ---Ne dumálj, hanem csináld!!!!! Sosem elég már tudhatnád!!!!!!!!!!

    - Kúrj meg! - nyögte. Felkuncogtam mocskos szavai hallatán.
    - Kívánságod számomra parancs! - zártam el a még mindig folyó vizet, majd megfordítottam Lout, és nekinyomtam a zuhanyzó falának. ---Baszki Dreamy, akkorát nyögtem, hogy szerintem hallotta a szomszéd!!:D

    Tenyereivel a csempének támaszkodott, fenekét pedig kinyomta. Gyönyörű és észveszejtő látvány volt. Beharapott alsó ajakkal, simítottam végig a seggén, majd rácsaptam egyet, amitől Louis felnyögött. Megmarkoltam, széthúztam, aztán ismét rácsaptam. --_nem tudom, hogy a viharba csinálod, de hallottam Harry tenyerének csattanását!!Nem bíroooom. Megölsz.

    - Bazd meg! - nyögte, miközben ökölbe szorította a kezét. Előre nyúltam, és összekulcsoltam ujjainkat, majd a füléhez hajoltam, amibe belenyaltam. Nem vártam meg, hogy megszokjon, azonnal mozogni kezdtem benne. Először lassan, majd egyre gyorsabban löktem előre a csípőm. Ujjaival enyémet szorította, és egyre jobban kitolta a fenekét, amitől még mélyebbre hatoltam benne. Felnyögtem. Hátra vetett fejjel élveztem, ahogy felém löki a magát. Egyik kezemmel hajába túrtam, megmarkoltam a tincseit, majd hátra húztam a fejét és a nyakába csókoltam. Nyöszörgött, ahogy megszívtam az előbbi szívás helyét.
    - Annyira imádom, mikor mocskos a szád! - Bekaptam a fülcimpáját, és szopogatni kezdtem. ---Na az nálam is egy újabb fétis!!!! Káromkodó Lou<3 Ó istenem......komolyan mondom, nincsenek normális kommentárjaim, csak olyanokat tudok írni hogy: "jóég" "úrjézus" "basszameg" "basszonmeg" "meghalok"....

    Nem csináltam semmit, csak figyeltem, ahogy szenved. ---ettől a mondattól megborzongtam....tökéletes!!!!!!!!!!!!!Nem tudom miért, de ez nagyot ütött!!

    - Kúrj meg! - nyögte. - Azt akarom, hogy a hatalmas farkadat a szűk seggembe dugd, és keményen basszál! - lihegte, miközben hozzádörzsöltem a férfiasságomat. - Dugj már meg Harry! A kúrva életbe! - morogta, a csempébe ütve a kezét. - Az istenit! - nyöszörögte, mire elmosolyodtam, és ismét belé hatoltam.-------*teljes halál stádium* Már én is itt verem az asztalt, hogy csinálja már!!!!!!!!!

    Akkorát nyögött, hogy az egész ház beleremegett a hangjába. ---idehaza is!

    Kezemmel megragadtam a vállát, és így mozogtam benne. Annyira gyönyörű volt, ahogy a hátán az izmai megfeszültek, ahogy a karján az erek kidagadtak, és ahogy a fejét oldalra döntve elnyílt szájjal nyöszörgött, minden egyes döfésemre.---- Nem tudom elmondani, milyen érzés ezt vizualizálni. *Mentalorgasm*

    Látni akartam az arcát, mikor elélvez. --Azt én is bazdmeg!!!!!!!!!

    . Kicsit elfordítottam a csípőmet, amivel sikerült eltalálnom azt a pontot, amitől Louis szemei fenn akadtak, ajkai szétnyíltak, halk sikolyt hallatva, teste megremegett, ahogy a farka is, kilövellve kezemre forró nedvét. Nekem sem kellett sok, csak pár döfés, és mély hörgéssel élveztem el benne.----Persze nyugodtan tiporja földbe Dreamy....szerintem legalább száz életem van...mert, hogy ezalatt a rész alatt is legalább 20szor haltam meg az biztos....

    VálaszTörlés
  14. Erőtlenül beletúrt a hajamba, és erősen zihált. Elhúzódtam tőle és kipirult arcát néztem, ami még szexisebbé tette őt.
    - Szeretlek! - mondtam, majd a szájára tapadtam. Azonnal szétnyitotta az ajkait, utat engedve nyelvemnek, amivel az övét masszíroztam. ---ez meg annyira szép, hogy elolvadok!!!!!*___*Imádom, hogy így szeretik egymást!!

    - Most már tényleg le kellene tussolnunk! - mondtam mosolyogva, miközben elővettem az előbb használt tusfürdőt. ---vagy inkább szexeljetek újra!!!!:DDTelhetetlen vagyokXDXD



    Megint jól sikerült belefeledkeznem a kommentelésbe...:D Komolyan félelmetes milyen érzések kerítenek hatalmába....megijedek magamtól. Itt vergődök, mint egy idegbeteg:D
    Anynira imádom az LP-t, hogy leírhatatlan. Egyedi, édes, erotikus, izgalmas, néhol pedig szívettépő<3 Az LP mindig is kitüntetett helyet foglal majd el a szívemben, ahogy te is!<3
    Köszönöm újra, hogy írod, és sosem hagyod abba! Mert nem fogod, azt garantálom, vagy megkereslek és lesz nemulass!:D
    Imádlak, és előre félek a következő résztől....én abba bele fogok pusztulni!!!!!!!!*___*Még szerencse, hogy mazochista vagyok:P
    Millió öleléssssss<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello te drága <3
      Nekem meg nagyon nehéz nem kuncsorogni azért, hogy emeld ki a a kedvenc részeket, de kibírom, muszáj! :D Azt ugye tudod, hogy neked köszönhetjük a kis huncutkodást a zuhanyzóban :p Megesett rajtad a szívem, és azért írtam bele :3 ;) És annyira boldog vagyok, hogy tetszett <3

      "A szívem csücske LP-Louis még mindig!!!" Tudod mennyire imádom, mikor ezt írod?! NAGYON!! ilyenkor olvadni tudnék <3

      Zayn akár mit csinál dögös! A kis rohadék!! :DDD Az a rész, ahol mondja, hogy azt hitte, hogy Niall fekszik ott, attól én is olvadok <3 Érződik, hogy nagyon odavan a kis szöszkéért ;)
      "Baszki Dreamy, akkorát nyögtem, hogy szerintem hallotta a szomszéd!!:D" XDD Imádlak, itt röhögök már fél órája XD VÁÁÁÁ!!!

      Semmi baj, imádom, mikor belefeledkezel, meg azt is, amilyen hatással van rád egy-egy rész! Tudod, hogy milyen sokat jelent ez nekem! <3 Meg a véleményed is! Én is így vagyok a DLB-vel, leírhatatlanul imádom!!
      "Egyedi, édes, erotikus, izgalmas, néhol pedig szívettépő<3 Az LP mindig is kitüntetett helyet foglal majd el a szívemben, ahogy te is!<3" Te is nálam <3
      XD egyszer véget kell hogy érjen... sajnos :D Nem írhatom 80 éves koromig XD De vicces lenne, Perverz 80 éves Dreamy írja, hogy hogyan basznak Larryék 80 évesen a történetben XDD Az igen!! XD
      Imádlak, köszönök mindent!! <3 Még nem az lesz a kövi, de amint látom ezt is imádtad <3 A második kedvenc részedre készülj fel ;)
      <3 <3

      Törlés
  15. Te.jó.ég.DREEEAMYY!!!! Most kell vagy fél perc, hogy tudjak normálisan gondolkodnixdd Ez..ez..na jó, összeszedem magam. Szóval, ez valami kibekúrtfenomenálisankirály rész volt:DDDD Istenem, áldom az eget, hogy Zayn beszélt Hazz fejével, hogy ne haragudjon Loura . Már sejtettem, mikor ezek ketten egy fürdőben voltak, hogy itt nem csak sima fürdés lesz. És hogy még kétszer is? Hmmm, nem semmik a mi fiaink. Mint a nyuszik, komolyanXDD Na, viccet félretéve, I-M-Á-D-T-A-M minden egyes betűjét*-* Hihetetlen jól megírtad, feldobtad vele a napom, és ezért millió pusziii :* <3 <3
    Nagyon várom a kövi részt, örülök, hogy újra formában vagy és ilyen gyakran lepsz meg minket:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiia :D
      Annyira boldog voltam, mikor megláttam, hogy írtál <3 Köszönöm szépen, feldobtad a napom!! :D Huh, olyan jó olvasni, hogy bejött ez a rész, és hogy ilyen hatással volt rád!!
      Igen, örüljünk, hogy Zayn megmondta a tutit, különben megint sértődés lett volna :)
      Larry nem tud csak fürödni!! XDD Kis kiéhezettek :p Ami csak jó nekünk ;) Nem szaroztak, nyomtak egy újabb menetet :DD
      Köszönöm szépen, én meg téged imádlak <3
      Hamarosan jöööön :)
      Puszi

      Törlés
  16. Szia! Annyira örültem amikor megláttam h hoztad az új rész feldobtad a hétfőmet és mint mindig nagyon tetszett a rész már bocsi h ezt mondom de Niall egy nagy fasz amiért nem fogadja vissza Zaynt és remélem h Harryt nem tartoztatják le! Na m1 várom a következő bejegyzésed csak így folytasd tovább imádlak téged.
    Ja és tényleg az osztályba volt nyelvtan órán egy olyan feladat ahol meg le kellett irnod h ki a legjobb blog irod és én téged irtalak mert szerintem nagyon jól csinálod! Mert érdekes amit csinálsz és szerintem ezzel minedn olvasod (köztük én is) egyet értek!
    Puszi: Nónó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Nónó!

      Én meg a kommentednek örültem, nagyon boldog vagyok, hogy írtál! :3 Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
      Semmi baj, háát mondjuk azért ez nem egyszerű dolog, de majd a köviben minden kiderül ;)
      Igyekszem sietni a kövivel :)
      Komolyan?? Engem írtál?? Úristen!! Aww <3 Ez annyira jó érzés :3 Imádlak <3
      Puszi

      Törlés
  17. Brühü :D
    Szia Dreamy. Nem tudom hogy hogy tudsz ilyen jól írni. Elképesztő vagy, és a történeted is. Ha jól hiszem -kit akarok áltatni? tisztán emlékzek rá- a blogod miatt lettem Larrys. És nem bánom hogy az lettem, sőt:)
    Remélem egyszer kiadod a blogod könyvbe is:)
    xxAmanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örültem, mikor megláttam, hogy írtál :)
      Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok, hogy így vélekedsz az írásomról, és a történetemről! Imádlak <3
      Komoly?? A blogom miatt?? OMG! Ez nagyon sokat jelent nekem <3
      Őőő, nem terveztem, de nagyon kedves, hogy úgy gondolod, hogy ez a történet megérdemelne egy könyvet <3
      Pusziii

      Törlés