2015. március 7., szombat

124.rész


Halihóóó! 

Ki merem jelenteni, hogy már jobban vagyok, újra belelendültem az írásba, ezért hoztam is a kövi részt, ami remélem tetszeni fog nektek! :) Most erre a történetre szeretnék jobban koncentrálni, de ígérem a Just a gamet is folytatni fogom! 
Nagyon szépen köszönöm a 181! féliratkozót (OMG!!!! ) <3  Mikor megláttam majdnem elájultam, annyira hálás vagyok nektek, hogy azt lehetetlen lenne szavakba önteni! Köszönöm a csodás kommenteket, amiket mindig mosolyogva, és olvadozva olvasok! Nagyon sokat jelentenek a szavaitok, azokból merítek erőt az újabb részek megíráshoz! <3
Jó olvasást, és szép hétvégét!

Dreamy Girl



Louis

- Imáááádom ezt a számot is! - keltem fel a kanapéról, nem törődve Zayn előbbi mondatával. Felhangosítottam a zenét, és elkezdtem ringatózni a lágy ritmusra, majd mikor a refrénhez ért a dal, teli torokból kiabálni kezdtem Bob Marley számát:

Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right.
Singin': "Don't worry about a thing,
'Cause every little thing gonna be all right! "


- Énekelj velem! Gyerünk! - kiabáltam a kanapén szétterülő Zaynnek. Felemelte a kezét, majd velem együtt énekelte a dalt. Odatáncoltam hozzá, mire felém tartotta a jointot, amiből mélyet szívtam. 
- Kajás vagyok! - jelentette ki. 
- Ott a konyha! - mutattam az említett helység felé. - Vagy szolgáljalak ki, Hercegnőm? - vigyorogtam idétlenül. 
- Végül is én vagyok a vendég, nem?! - mondta, mire megforgattam a szemeim. Kimentem a konyhába, kivettem pár csipszes zacskót, és egyéb nyalánkságot a konyhaszekrényből, majd egy üveg ásványvizet is, mert rohadt szomjas voltam.
- Hé! Azért segíthetnél!! - kiabáltam ki Zaynnek, aki pár perc múlva meg is jelent a konyhában, és kikapta a kezemből a rágcsálni valót. Magamhoz vettem két poharat, aztán visszamentem a nappaliba, ahol Zayn már nagyban tömte magába a csipszeket. Jót nevettem rajta, ahogy teli pofával próbált mondani valamit. Hirtelen én is megéheztem, ezért lehuppantam a fekete mellé, és együtt falatoztunk. Megittam egy pohár vizet, de még mindig úgy éreztem, hogy kiszáradok. Zayn kinyitotta az M&M’s csomagját, és kiszórta az asztalra, amitől a kis színes golyók csörömpölve gurultak szanaszét.
- Volt egy csajom, - szólalt meg, miközben az m&m’s-eket vizsgálta - vagyis csak pár napos csajom - röhögött. - Mindig csak a barnát ette meg, a többit meg eldobta, mondván, - emelte rám a tekintetét - abben van a legkevesebb mesterséges színezék! - forgatta meg a szemeit, majd folytatta: - Bassza meg, akkor minek veszi meg! Árulnak rendes csokit is, nem?! Istenem! Hülye liba! - kapkodta be a színes csokigolyókat, majd párat a markába vett, és fejét hátradöntve elterült a kanapén. Kinyitotta a száját, és feldobta a piros M&M’s-t, majd megpróbálta elkapni, de nem sikerült. A hasam fogtam a röhögéstől. 
- Béna! - cukkoltam.
- Mert te jobb vagy, mi?! - morogta, mire hevesen bólintottam. - Na, lássuk! Nyisd ki a szád! - fordult velem szembe. - Jó nagyra! Tudod, mint mikor Harry faszát szopod! - vigyorgott, én pedig felmutattam neki a középső ujjam. Kacsintott, és lövő pozícióba állt. Eltátottam a számat, és vártam, hogy beledobja.
- Hoppá, elsőre! - vigyorogtam büszkén, mire nekem dobott egyet, ami pont az orromat találta el. - Rohadék! - kaptam fel a maradék csokigolyót az asztalról, és arcon dobtam velük.
- Ha harc, hát legyen harc! - üvöltött fel, mint egy csatába induló harcos, majd elkezdődött a vérre menő küzdelem. 
Kifulladva a küzdelmes harcban, a csipszekkel, és az M&M’s-ekkel körülvéve feküdtünk a szőnyegen, még mindig röhögve. 
- Van még füved? - kérdeztem a mellettem szétterülő Zaynt. 
- Szerintem nem kellene többet szívnod... - mondta, mire morcos képet vágva, finoman hasba vágtam.
- Kell még! - könyörögtem. Morgott egyet, miközben kihalászta a cigit a farmere zsebéből. Meggyújtotta, szívott belőle, aztán átadta nekem. Amint letüdőztem a füstöt, máris éreztem a kellemes hatását, amitől ismét boldognak, és gondtalannak éreztem magam. - Kanos vagyok! - jelentette ki Zayn egy hosszabb csend után. Felnevettem.
- Menj haza, és kapd le Niallt! - mondtam, mire felhorkantott.
- Mintha az olyan egyszerű lenne... Rohadtul hiányzik a szex, és nem akarom elhinni, hogy neki nem! Ez kínzás! Megőrülök, érted?! - nyúlt át, hogy kivegye a számból a jointot. 
- Nem kellett volna másnak az ágyában hemperegned! 
- Ne kezd megint, mert nem szívhatsz többet! - fenyegetett, de én csak nevettem. Kicsit sajnáltam Zaynt, bár tudom, hogy hibázott. Elővettem a telefonom, mert támadt egy jó ötletem. Megkerestem Niall számát, ami elég nehezen ment, mert alig láttam a betűket. - Mit művelsz? - kérdezte.
- Felhívom a pasidat, és megmondom neki, hogy hagyja magát megdugni! - röhögtem, miközben vártam, hogy a szöszi felvegye a telefont. Alig bírtam abbahagyni a nevetést. Csak az üzenetrögzítő jelentkezett, de ez sem tudott lelombozni.
- Üzenetrögzítő! - mondtam Zaynnek, majd folytattam a telefonba: - Niiiaall drááágaaa! - nyújtottam el a köszöntést. - Itt van mellettem Zayn, aki el van keseredve, mert az ő drágalátos pasija nem engedi be a gatyájába! - felkuncogtam. 
- Igen, teljesen kivagyok! - mondta hangosan Zayn. - Szexet akarooook! - kiabálta, mire egyszerre nevettünk fel.
- Látod, Ni! Engedd, hogy megdugjon, csak egy picit! - mondtam nyájas hangon, majd odasúgtam Zaynnek: - Szerintem ezek után pucéran fog várni rád az ágyban! - vonogattam a szemöldököm.. - Sziiiiaaa, szösziii! - kiabáltam bele a készülékbe, és kinyomtam. 
- Kösz, haver! - nyújtotta felém az öklét, amit nagy nehezen összeütöttem az enyémmel. - Megérdemled, hogy szívj még egy slukkot! - tette bele a számba a cigit. A szőnyegen fetrengve a plafont bámultam, és rájöttem, hogy rohadt uncsi fehér színe van, és még a lámpa is egy ócska szar. Na mindegy, majd lesz valami. Kifújtam a füstöt karikát formálva belőle.
- Elsőre sikerült! - örvendeztem a művem figyelve, ami felfelé szállt a szobában. Zayn ujjongott. - Alig várom, hogy megmutassam Harrynek! - mosolyogtam, majd le is lombozódtam, mikor eszembe jutott, hogy nincs itt. - Tudod Zayn, én nagyon szeretem őt! Bizony ám! Annyira, hogy az már fáj! - sóhajtottam egyet, aztán folytattam: - Boldoggá tette az életemet, ami pocsék volt, de aztán megjelent ő, és minden szebb lett. Hazza egy angyal, aki lejött hozzám odafentről, hogy a földön vigyázzon rám tovább - fejeztem be a monológom, mire hangos nevetés hallatszott mellőlem. Zayn sírva röhögött.
- Ez elég nyálas duma volt, és úgy látszik, még betépve is hányni tudok az ilyen szövegtől! - nevetett szüntelenül.
- Mert egy érzéketlen dög vagy! - bokszoltam vállába, már amennyire sikerült. 
- Nem igaz! Képzeld, nekem is van szívem, még ha úgy is tűnik, hogy nincs! - vette ki a kezemből a jointot, majd megszívta, és felém fordult, az arcomba fújva a füstöt, amit a fejem előtt hadonászva próbáltam elhessegetni. 
- Szemét! - nyújtottam rá a nyelvem. - Tudom, hogy szerelmes vagy Niallba, csak gyáva vagy beismerni! - jelentettem ki, mire csend telepedett közén. Figyeltem Zayn arcát, ami mindent elárult. - A hallgatás beleegyezés! - húzogattam a szemöldököm vigyorogva, mire felnyúlt a kanapéra, és arcomba vágta a párnát. Nem érdekelt, mit csinál, én boldog voltam, mert ha nem is mondta ki, világossá vált előttem, hogy igenis a menő Zayn beleszeretett a kis szöszibe. Fülig érő vigyorral néztem rá.
- Ne vigyorogj már, annyira idegesítő! - kelt fel a szőnyegről, és felmászott a kanapéra, majd elnyúlt rajta. - Én asszem alszom egyet… - morogta lehunyva a szemeit. Jót nevettem a terelésén. Nem értettem, miért olyan nehéz kimondania azt, hogy szereti Niallt. 
- Tudom, hogy nem alszol, engem nem csapsz be! - mondtam, miközben felültem. - Zaaaayn! Ne terelj! Mondd már meg neki, hogy mennyire szereted, mindkettőtöknek sokkal könnyebb lenne! - jártattam a számat, de mind hiába, nem reagált rá. Elvigyorodtam, mikor eszembe jutott, hogy mivel is tudnám felkelteni az érdeklődését. - Hmm, tudod, milyen jó érzés, mikor Harry hatalmas farka az én szűk seggembe hatol?! Ah! Azonnal el tudnék menni! - próbálkoztam, de semmi. Halk hortyogás hallatszott csupán felőle. Felsóhajtottam, és elterültem a szőnyegen. Elkalandoztam, majd azon kaptam magam, hogy behunyom a szemem, és minden megszűnik körülöttem. 

Harry 

- Nem tudok mást mondani! - jelentettem ki hátradőlve a széken. Próbáltam higgadt maradni, és figyelni arra, hogy mit mondok. Egyetlen nyelvbotlás, és sittre kerülök, azt pedig nem hagyhattam. - Tegnap már elmondtam mindent a kollégájának! - néztem a nyomozó szemébe, aki összehúzott szemöldökkel méregetett. Tudtam, hogy nem hisz nekem, láttam a tekintetéből. 
- Az egyetlen nyom magához vezet, Styles - mondta komor hangon. 
- Egy névtelen telefonáló?! Tudják, ki az? Nem. Akkor meg… - hirtelen elhallgattam, a nyomozó pedig összehúzott szemmel nézett rám. Bassza meg! Le kell higgadnom, vagy lecsukatom magam egy életre. - Elnézést, csak… csak kivagyok... - sóhajtottam egy nagyot, majd folytattam: - Shanenel volt egy kis nézeteltérésünk, de semmi több. - Néztem ismét a nyomozó szemébe. - Azért mentem aznap éjszaka a kávézóba, hogy megbeszéljem vele a dolgokat! De nem öltem meg őt! 
- Milyen nézeteltérés? - kérdezte engem fürkészve.
- Ráhajtott a pasimra, de ez nem elég indok arra, hogy megöljem! - mondtam komoly hangon.
- Meglepődne, ha tudná, hogy mennyi gyilkosság történik féltékenységből! - Hangja gúnyos volt. 
- Nem öltem meg Shanet! - ismétlem már nem is tudom hanyadjára. - Megbeszéltük a dolgokat, és elmentem onnan. Még élt, mikor otthagytam! - mondtam, majd egy kisebb csend állt be közénk.
- Rendben, tételezzük fel, hogy nem ön ölte meg Shane Winstont - törte meg a csendet. - Akkor ki tehette? Látott netán valami gyanús dolgot, miután elhagyta a kávézót? - kérdezte. Visszaemlékeztem arra a napra. Lejátszottam agyamban a történteket. Shane minden egyes mondata újra elhangzott a fejemben, és ekkor tudatosultak bennem csak igazán a szavai.
- Shane viselkedése elég gyanús volt - kezdtem bele a monológomba. - Olyan volt, mintha búcsúzkodott volna, mintha tudta volna, hogy hamarosan el fog menni… - gondolkodtam el, majd folytattam tovább: - Bocsánatot kért, és azt mondta, hogy vigyázzak Louisra - Meg, hogy idővel mindent meg fogok érteni - tettem hozzá magamban. Úgy voltam vele, ezt jobb, ha nem tudják, mert rám fognak szállni. 
- Búcsúzkodott? - zavarta meg a gondolataimat a nyomozó.
- Igen, de nem tudom miért… Azt viszont tudom, hogy nem én öltem meg! 
- Rendben! Van még valami, ami eszébe jut? Valami apró, de mégis fontos dolog? - kérdezte, én pedig gondolkodóba estem. 
- Amikor megérkeztem a kávézóhoz, olyan érzésem volt, mintha valaki figyelne, de nem láttam senkit. Aztán mikor hazaindultam, akkor is ugyanezt éreztem - mondtam elgondolkodva. Miért csak most gondolkozom el ezeken?! Miért nem foglalkoztam én ezzel hamarabb?! 
- Köszönöm, Styles, haza mehet! - állt fel a székből, és felém nyújtotta a kezét. El se akartam hinni, hogy hazaengednek. - De nem hagyhatja el a várost, mert még mindig gyanúsított! 
- Én köszönöm, Carson nyomozó! - fogtam kezet vele. - Nem fogok lelépni! - biztosítottam.

Boldogan töltöttem ki a papírokat az őrsön, majd sietve indultam a buszmegállóhoz, mivel a kocsim otthon maradt. Amint elfoglaltam a helyem, elővettem a mobilom, és tárcsázni akartam Lou számát, de aztán eltettem, mert úgy gondoltam, inkább meglepem. Fáradtan, mégis megkönnyebbülten dőltem hátra az ülésben, és alig vártam, hogy végre otthon legyek a saját ágyamban, Louisval. Gondolataim azonban most más felé kalandoztak. Az őrsön volt időm gondolkodni a kávézóban történtekről. Nem értettem, hogy akkor, ott, miért nem estek le nekem ezek a dolgok?! Shane szavai annyira nyilvánvalóak voltak, így visszagondolva. Volt valami, amit eltitkolt, valami, ami miatt megölték. De mi lehetett az?! Milyen ügybe keveredhetett, amiért az életéért kellet fizetni?! Kifújtam a bent tartott levegőt, és a hajamba túrtam. Mi ez az egész? Gondolkodtam. Talán Shanenek köze lehet Lucashoz?! Talán neki dolgozhatott?! De miért ölte volna meg Lucas a saját emberét?!... Hirtelen egyenesedtem ki a székben. Ha Shane Lucasnak dolgozott, akkor Louis mindvégig bajban volt!! Egy besúgó volt köztünk, ezért tudott mindent rólunk ez a mocskos dög!! Vajon a bocsánat kérés is a terv része volt?! Hogy megbízzunk benne?! A jó büdös életbe! - szorítottam ökölbe a kezem. Én meg azt hittem, hogy Shane rendes srác volt! Bazdmeg Harry! Túrtam bele idegesen a hajamba. De akkor sem értem... Miért ölte volna meg a besúgóját?! Vagy csak azért tette, hogy engem a sittre juttasson?! Képes volt ezért végezni az egyik emberével?! Számtalan kérdés kavargott a fejemben, amikre választ akartam kapni. De kitől?! Shane halott, Lucas meg ki tudja hol van... Teljesen összezavarodtam, már azt se tudtam, hogy én kivel vagyok. Gondolataimat a megálló busz és a tömeg morajlása szakította félbe. Lekászálódtam, majd nagyot szívtam a friss levegőből, ezzel elűzve az előbbi gondolataimat. Csak Louisra koncentráltam. Arra, hogy végre magamhoz ölelhetem, és megcsókolhatom. Őrülten hiányzott, pedig csak egy éjszakát voltam távol.
Izgatottan nyitottam ki a bejárati ajtót, ami nem volt bezárva. Amint beléptem, fura szag csapta meg az orromat. Lerúgtam a cipőm, majd felakasztottam a kabátom, és sietve lépdeltem a nappali felé. 
- Louis megjöt… - akadtam el a mondandómban, ahogy megláttam Zaynt és Lout a földön fekve egymást ölelve. Éreztem, ahogy elönti az agyam a féltékenység és a düh, ami vulkánként tört ki belőlem. - Mi a jó büdös fene folyik itt?! - kiabáltam idegesen, mire mindketten felemelték a fejüket, és mikor megláttak engem, szétugrottak. 
- Harry? - szólalt meg Louis, majd lassan feltápászkodott Zayn mellől. - Hogyhogy itt vagy? Kiengedtek? Annyira hiányoztál! - lépdelt felém, elég kómás fejjel, a szemei vörösek voltak.
- Látom, rohadtul hiányoztam! - morogtam, és elléptem Louis ölelésétől.
- Mi csak szórakoztunk, haver! - állt fel, Zayn is. - Semmi...
- Látom, bazdmeg! Látom! - vágtam szavába. - Most azonnal húzz el innen! - szűrtem a fogaim közül, nagyokat fújtatva.


29 megjegyzés:

  1. Szia! Lou úgy látom nagyon megtetszett a füves cigi... :D Nagy kő esett le a szívemből mikor Harrynek azt mondták hogy haza mehet. Remélem nem rá fogják fogni a gyilkosságot! Nekem nagyon tetszett ez a rész remélem minél hamarabb jön a kovi! ui:a másik blogodra mikor jön a kovi?
    Lillaxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello :)
      Szerintem nagyon aranyos, ahogy be van szívva, imádom :) Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :)
      Huh, nem tudom, igyekszem, de most erre a történetre akarok koncentrálni, mert jön az ihlet.
      Puszi

      Törlés
  2. Imádtam. de miért pont itt kellet abba hagynod. ez kínzás. látom nagyon meg tetszett Louis.nak a füves cigi. :D És végre Otthon van Hazza baba. :D remélem nem fognak össze veszi. bár én Hazza helyett Zayn-t le rúgtam volna. xdd örülök h most már jobbna avgy. Remélem hamar hozod a kövi részt. Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Mert gonosz vagyok... Szerintem tök aranyos, ahogy be van tépve :D Imádom :3
      A köviben kiderül, amit már ki is raktam :) Remélem az is tetszeni fog :p
      Pusziii

      Törlés
  3. Ezt elbasztad Lou.... De nagyon...
    Istenem,majd megfulladtam a röhögésben! :D Szerintem is félreérthető volt... Azt hittem mikor Zayn azt mondta ,,Kanos vagyok" hogy a gatyájába nyúl... Esküszöm,nem vagyok normális!
    Hazza baby,nyugi van! Nem csalt, meg(egyenlőre,de ha Zayn így folytatja agyvérzést kapok)
    ÉS kiengedték! Ügyes vagy Hazz! Puszi! :*
    Óóóó! Én nagyon várom a JAG-ot! Siess azzal is-meg ezzel is! Lécci! :)
    Ui: Örülök,hogy végre te is jobban érzed magad! :) Mert szerintem nem volt semmi bajod,ugyanolyan jó részek voltak. Tudom benned van az érzés,de így kívülálló ként elmondom,hogy fantasztikus vagy már 124 része! ;)
    Várom a kövit!
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a betépett Louist, szerintem tök cuki :3 Örülök, hogy megnevettettelek :)
      Háát az is megtörténhetett volna, hiszen Zaynról beszélünk XD
      Hazza okos ;)
      Igyekszem sietni azzal is, de most erre szeretnék koncentrálni!
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy <3
      Puszi

      Törlés
  4. ezek annyira hulyek h az mar faj...komolyan mondom hihetetlennek :DD nagyon nagyon tesztett ez resz...Harry is vegre elszabadult a rendoroktol a szivemrol egy adag tegla leesett az biztos...mondjuk Lou meg Zayn akarmennyire is hulyek es jot nevettem rajtuk szegyeljek magukat h igy fogadtak Hazzat...izgatottam varom a kovit fuu ez jagyon jo volt <3
    puszi: Dori :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, igen, ők nem normálisak XD Beszívtak, de rendesen :D Imádtam írni, Louis tök cuki betépve :3
      Pusziii

      Törlés
  5. Nagyon kiraly resz volt 😃😃 egyszeruen imadom ahogy csavarod a sztorit 😊 hajra hajra csak igy tovabb !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy sikerül jól csavarnom, igyekszem :)

      Törlés
  6. ÉN tudtam,hogy ez lesz....:(
    Kezd ez az egész zavaros lenni és megértem Harryt,hogy féltékeny,de biztosan a sterssz is felcsinálta az agyát rendesen..
    Ami Lout illeti,kicsit csalódtam benne.Miért füvezett egyáltalán?!
    Zaynnek meg inkább a gondos apucit kellett volna játszania,nem belevinni a szarba..gratulálok nekik.!

    Amúgy alig vártam,hogy írj,összességében nagyon tetszett,bár nem rejtem véka alá,hogy ez a rész akkor sem volt a szívem csücske...Dreamy,de te az vagy!!!♥♥♥puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zavaros? Igen, Harry kicsit stresszes, de valamilyen szinten érthető, hogy kicsit kiakadt...
      Mert fiatal, és szórakozni akart, ez nem bűn :)
      Remélem a kövi részt, azért tetszeni fog <3
      Puszi

      Törlés
  7. Harryt en megértem,mert azért ìgy találni őket nem épp egy jőleső érzés...de sìrtam ezeken xd nsgyon hūlyék Harry meg te meg zseni vagy...na de most mi van miii? Shane Lucas miii? Jézus mindig megtusz lepni hát kikészülök....annyira kivancsi vagyok mi lesz mi ez ? Válaszokat ahhh
    Harry te meg légyszi calm down ne bántsd Zaynt kicsit rossz volt,de majd kap Nialltől..

    Imádtam és én ooyan boldog vagyok,hogy itt vagy ,visszatértél❤💙tűkōn ūlve várom a következő részt! Mi lesz itt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valamilyen szinten érthető, de akkor is Zouis hatalma szerintem XD Imádtam írni a betépett Lout :D
      Harry meg okos, bizony ;) Ki fog derülni minden, csak lassan... ;)
      Igen, Niall... :D Na majd meglátjátok ;)
      Én meg azért, mert te itt vagy <3 Köszönöm <3

      Törlés
  8. Áu ! Ajmár srácok, csak csináljátok magatoknak a gondokat ! Hű Shane mint besúgó, hogy ez minek nem jutott eszembe ? Harry te pedig nagyon ügyes vagy!
    Ezek a részek egyre jobbak és jobbak ! Nem tudom mit csinálnék nélkülük. Annyira jól bánsz a szavakkal ! Köszönöm, hogy írsz nekünk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harry okos ;) Igen, csinálják a gondokat, de kellett egy kis szórakozás ;)
      Oh, köszönöm szépen, imádlak <3 Annyira jól estek a szavaid! Most nagyon boldog lettem :3 <3
      Puszii

      Törlés
  9. Csak engem foglalkoztat a kérdés, hogy mi a tökömet csináltak a szőnyegen kettesben, mikor zayn a kanapén aludt el, Lou pedig a földön??????????? és miért ölelkeztek??? az előttem kommentelők mintha nem olvasták volna az utolsó bekezdést...

    Az majd kiderül, mit művelt lucas és shane, de mit művelt zayn?????? agyonütöm őket, ha megint sértődés, veszekedés, durca lesz.... komolyan.

    amúgy szenzációs lett a rész, és nagyon tetszett, hogy ilyen mozgalmas volt, és valamiért engem mosolygásra késztetett, akármi is történt benne. Zayn karaktere a tikkos favoritod, valld be őszintén. Annyira látszik, hogy imádod írni... :P:P

    Alig várom a kövit, hogy mi lesz benne, mert megint (szokásodhoz híven) alig kétszáz kérdést hagytál nyitva, ami miatt lerághatom a körmeimet.

    124 rész, 184 feliratkozó...remélem tudod, mekkora fegyvertény ez, és hogy ezt soha, senki nem fogja tudni űberelni...
    ez a kedvenc blogom, és ez már örökké így marad.
    hozd a kövit, de villámgyorsan, mert tudnom kell, mit művelt a két idióta a szőnyegen!!!

    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XDD "Az majd kiderül, mit művelt Lucas és Shane, de mit művelt Zayn???" Imádom a kommented :DD
      Örülök, hogy tetszett, imádtam írni, nekem nagyon bejött a Zouis betépés, Louis meg tök aranyos volt :3 IGEN!! Zayn a mániám, nem tagadom! :D
      Annyira boldog vagyok, hogy tetszett! El se tudod hinni milyen sokat jelent a kommented <3
      Köszönöm szépen! :3
      "hozd a kövit, de villámgyorsan, mert tudnom kell, mit művelt a két idióta a szőnyegen!!! " XD ez a szőnyeg dolog!! :DD
      Imádlak <3

      Törlés
  10. Megjöttem drága lelkitársam!:D<3

    Nem pazarolnám a szót, mert úgyis tudod, hogy összességében imádlak, imádom az egészet!:D Kezdeném is az elemzést!:P

    "- Ott a konyha! - mutattam az említett helység felé. - Vagy szolgáljalak ki, Hercegnőm? - vigyorogtam idétlenül.
    - Végül is én vagyok a vendég, nem?! - mondta, mire megforgattam a szemeim. "---Esküszöm imádom őket együtt:D Lehet, hogy marják egymást, de nagyon jó alanyok egy kis mókázáshoz!:D Szinte látom magam előtt, ahogy szívatják egymást /főleg Zayn Lou-t:P/

    "- Volt egy csajom, - szólalt meg, miközben az m&m’s-eket vizsgálta - vagyis csak pár napos csajom - röhögött. - Mindig csak a barnát ette meg, a többit meg eldobta, mondván, - emelte rám a tekintetét - abben van a legkevesebb mesterséges színezék! - forgatta meg a szemeit, majd folytatta: - Bassza meg, akkor minek veszi meg! Árulnak rendes csokit is, nem?! Istenem! Hülye liba! "------nekem nagy fétisem, az ilyen kis hétköznapi dolgok...:) nekem ezek hozzák igazán közelivé a sztorit és a karaktereket!:))) Igazából semmi extra, egy kis hétköznapi megnyilvánulás de mégis tök jó!!:)))

    "- Béna! - cukkoltam.
    - Mert te jobb vagy, mi?! - morogta, mire hevesen bólintottam. - Na, lássuk! Nyisd ki a szád! - fordult velem szembe. - Jó nagyra! Tudod, mint mikor Harry faszát szopod! - vigyorgott, én pedig felmutattam neki a középső ujjam. Kacsintott, és lövő pozícióba állt. Eltátottam a számat, és vártam, hogy beledobja.
    - Hoppá, elsőre! - vigyorogtam büszkén, mire nekem dobott egyet, ami pont az orromat találta el. - Rohadék! - kaptam fel a maradék csokigolyót az asztalról, és arcon dobtam velük."----A tudatalattid:DDDDD Ezt a részt imádomXD Nemcsak zseniális ötlet mert cuki és tök jól passzol, de a személyes vonzata miatt is!;)<3

    - Kanos vagyok! - jelentette ki Zayn egy hosszabb csend után. --- Nem mondom, hogy nem vetkőztem le és feküdtem el az ágyon harcra készen, mert de!:DD Aztán rájöttem, hogy Zayn ezt nem nekem mondta:DD

    "- Felhívom a pasidat, és megmondom neki, hogy hagyja magát megdugni! - röhögtem, miközben vártam, hogy a szöszi felvegye a telefont. Alig bírtam abbahagyni a nevetést. Csak az üzenetrögzítő jelentkezett, de ez sem tudott lelombozni."----Egyszerűen imádom a beszívott Lou-t:DD Kis huncut:P:P

    "- Niiiaall drááágaaa! - nyújtottam el a köszöntést. - Itt van mellettem Zayn, aki el van keseredve, mert az ő drágalátos pasija nem engedi be a gatyájába! - felkuncogtam.
    - Igen, teljesen kivagyok! - mondta hangosan Zayn. - Szexet akarooook! - kiabálta, mire egyszerre nevettünk fel.
    - Látod, Ni! Engedd, hogy megdugjon, csak egy picit! - mondtam nyájas hangon"-----Ezt imdátam<3:DDD "csak egy picit"XDXD Meg lópikulát picit....jó keménye....bekussoltam:DDD


    " Kifújtam a füstöt karikát formálva belőle.
    - Elsőre sikerült! - örvendeztem a művem figyelve, ami felfelé szállt a szobában. Zayn ujjongott. - Alig várom, hogy megmutassam Harrynek!"---awh*_* megeszem annyira cuki<3

    VálaszTörlés
  11. " Tudod Zayn, én nagyon szeretem őt! Bizony ám! Annyira, hogy az már fáj! - sóhajtottam egyet, aztán folytattam: - Boldoggá tette az életemet, ami pocsék volt, de aztán megjelent ő, és minden szebb lett. Hazza egy angyal, aki lejött hozzám odafentről, hogy a földön vigyázzon rám tovább - fejeztem be a monológom, mire hangos nevetés hallatszott mellőlem. Zayn sírva röhögött."-----Komolyan LP- Lout felzabálom!!:DAnnyira a szívem csücske, hogy csak na<3 Tökre elképzeltem ezt a jelenetet is, ahogy Zayn fura fejjel nézi a ködös tekintetű, ábrándozó Louist!:DD


    "- Ez elég nyálas duma volt, és úgy látszik, még betépve is hányni tudok az ilyen szövegtől! - nevetett szüntelenül.
    - Mert egy érzéketlen dög vagy! - bokszoltam vállába, már amennyire sikerült.
    - Nem igaz! Képzeld, nekem is van szívem, még ha úgy is tűnik, hogy nincs! - vette ki a kezemből a jointot, majd megszívta, és felém fordult, az arcomba fújva a füstöt, amit a fejem előtt hadonászva próbáltam elhessegetni.
    - Szemét! - nyújtottam rá a nyelvem. - Tudom, hogy szerelmes vagy Niallba, csak gyáva vagy beismerni! "----Én is tudom!!!!!:D Igaz???? Jól tudom ugye??????????*____*Annyira várooom azt a bizonyos mondatot!!!!!Annyira nagyon!!!!!

    "Nem érdekelt, mit csinál, én boldog voltam, mert ha nem is mondta ki, világossá vált előttem, hogy igenis a menő Zayn beleszeretett a kis szöszibe. Fülig érő vigyorral néztem rá.
    - Ne vigyorogj már, annyira idegesítő! - kelt fel a szőnyegről, és felmászott a kanapéra, majd elnyúlt rajta. "----Hogy duzzog...:P Imádom:D Őt is megeszem:DDDD

    "Elvigyorodtam, mikor eszembe jutott, hogy mivel is tudnám felkelteni az érdeklődését. - Hmm, tudod, milyen jó érzés, mikor Harry hatalmas farka az én szűk seggembe hatol?! Ah! Azonnal el tudnék menni! - próbálkoztam, de semmi."---Lou hatalmas arc beszívva:DD Ez zseniális volt szerintem!!:DD



    VálaszTörlés
  12. Azt a bárcás teliberakott*sííííííííííííííííííííííííííííííp*, hogy újra kell kezdenem ezt a kommentet mert a köcsög gép, megint szórakozik.......:@

    "- Rendben, tételezzük fel, hogy nem ön ölte meg Shane Winstont - törte meg a csendet. - Akkor ki tehette? Látott netán valami gyanús dolgot, miután elhagyta a kávézót? - kérdezte. Visszaemlékeztem arra a napra. Lejátszottam agyamban a történteket. Shane minden egyes mondata újra elhangzott a fejemben, és ekkor tudatosultak bennem csak igazán a szavai.
    - Shane viselkedése elég gyanús volt - kezdtem bele a monológomba. - Olyan volt, mintha búcsúzkodott volna, mintha tudta volna, hogy hamarosan el fog menni… - gondolkodtam el, majd folytattam tovább: - Bocsánatot kért, és azt mondta, hogy vigyázzak Louisra - Meg, hogy idővel mindent meg fogok érteni - tettem hozzá magamban. Úgy voltam vele, ezt jobb, ha nem tudják, mert rám fognak szállni.
    - Búcsúzkodott? - zavarta meg a gondolataimat a nyomozó.
    - Igen, de nem tudom miért… Azt viszont tudom, hogy nem én öltem meg!
    - Rendben! Van még valami, ami eszébe jut? Valami apró, de mégis fontos dolog? - kérdezte, én pedig gondolkodóba estem.
    - Amikor megérkeztem a kávézóhoz, olyan érzésem volt, mintha valaki figyelne, de nem láttam senkit. Aztán mikor hazaindultam, akkor is ugyanezt éreztem - mondtam elgondolkodva. Miért csak most gondolkozom el ezeken?! Miért nem foglalkoztam én ezzel hamarabb?! -------imádom a nyomozós dolgokat, és ez a rész nagy kedvencem!! Annyira izgulok, hogy nem igaz!!! Kérlek siess mert fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi lesz Shanenel, Lucassal....meg minden!! A feszültségkeltés mestere vagy az biztos!!!

    "Gondolataim azonban most más felé kalandoztak. Az őrsön volt időm gondolkodni a kávézóban történtekről. Nem értettem, hogy akkor, ott, miért nem estek le nekem ezek a dolgok?! Shane szavai annyira nyilvánvalóak voltak, így visszagondolva. Volt valami, amit eltitkolt, valami, ami miatt megölték. De mi lehetett az?! Milyen ügybe keveredhetett, amiért az életéért kellet fizetni?! Kifújtam a bent tartott levegőt, és a hajamba túrtam. Mi ez az egész? Gondolkodtam. Talán Shanenek köze lehet Lucashoz?! Talán neki dolgozhatott?! De miért ölte volna meg Lucas a saját emberét?!... Hirtelen egyenesedtem ki a székben. Ha Shane Lucasnak dolgozott, akkor Louis mindvégig bajban volt!! Egy besúgó volt köztünk, ezért tudott mindent rólunk ez a mocskos dög!! Vajon a bocsánat kérés is a terv része volt?! Hogy megbízzunk benne?! A jó büdös életbe! - szorítottam ökölbe a kezem. Én meg azt hittem, hogy Shane rendes srác volt! Bazdmeg Harry! Túrtam bele idegesen a hajamba. De akkor sem értem... Miért ölte volna meg a besúgóját?! Vagy csak azért tette, hogy engem a sittre juttasson?! Képes volt ezért végezni az egyik emberével?! Számtalan kérdés kavargott a fejemben, amikre választ akartam kapni. De kitől?! Shane halott, Lucas meg ki tudja hol van... Teljesen összezavarodtam, már azt se tudtam, hogy én kivel vagyok."-----Csak kapkodtam a fejem a sok kérdéstől, pedig nekem is ugyanezek vannak a fejemben!! Annyira bírom, hogy élvezed, hogy meghalunk a kíváncsiságtól!!:P gonosz vagy, de ettől ilyen jó ez a sztori;)

    "Gondolataimat a megálló busz és a tömeg morajlása szakította félbe. Lekászálódtam, majd nagyot szívtam a friss levegőből, ezzel elűzve az előbbi gondolataimat. Csak Louisra koncentráltam. Arra, hogy végre magamhoz ölelhetem, és megcsókolhatom. Őrülten hiányzott, pedig csak egy éjszakát voltam távol."<333333333 Jajj úgy imádom a kis hősszerelmeseimet<33333Annyira édes:3

    VálaszTörlés

  13. "- Louis megjöt… - akadtam el a mondandómban, ahogy megláttam Zaynt és Lout a földön fekve egymást ölelve. Éreztem, ahogy elönti az agyam a féltékenység és a düh, ami vulkánként tört ki belőlem. - Mi a jó büdös fene folyik itt?! " Háháháhá én ezen már nem stresszelek...:D Háháháhá:D Ha még ezen is stresszelnem kéne begolyóznék eskü:P

    Összességében, imádtam, imádom, imádni fogom. Az LP nekem.....LP. Nagybetűvel, örökké. Tudod jól mit jelent nekem a történet, az hogy írod, és hogy rád találtam!<3 Rengeteget és nincs elég szó arra, hogy ezt kifejezzem!! Köszönök mindent!!! Imádlak<33333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod te, hogy én mennyire imádlak?! <3 Annyira szeretem olvasni az elemzésed, és mindig várom, hogy miket emelsz ki! :D Örülök, hogy ennyire tetszett, mert nagyon nehéz volt megírnom a füves részt, sose téptem még be, és ez azért nem volt egyszerű XD (google: Milyen hatása van a füves ciginek? :DDDD) Google a barátod ;) Meg te, mert segítettél :3
      Már megint rólatok mintáztam :D A tudatalatti ;)
      "-Ezt imdátam<3:DDD "csak egy picit"XDXD Meg lópikulát picit....jó keménye....bekussoltam:DDD" :p ;)
      És Louis szerintem is hatalmas arc betépve!! XD
      <3 imádlak lelkitársam! :3

      Törlés
  14. Ööö... Louis és Zayn mi a szart csinált a szőnyegen, amíg Harry szemszögét olvastuk? Mert Louis a földön aludt el, Zayn viszont a kanapén!! oO Gyanús. És Louisnak hogy megtetszett már a füves cigi! :D
    Örülök, hogy Harryt kiengedték a sittről!
    És Shanenek és Lucasnak mindvégig köze volt egymáshoz?! Jézus.
    Megint annyi megválaszolatlan kérdés..

    Örülök, hogy jobban vagy!:)
    Siess a kövivel, mert szétizgulom magam! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A köviben kiderül, amit ki is raktam :) Louis tök aranyos beszívva! XD Én imádom :3
      Huh, ha minden igaz hamarosan fény derül Shane és Lucas dolgaira is!
      Köszönöm szépen :3

      Törlés
  15. Neee! Waaa!! Szegény Harry!!! Félreértettr az egészet... mondjuk a srácok abból sem jöttek ki volna, hogy füveztek míg Harry egy rendörségi kihallgatáson volt :D pedig olyan jól indult... Bob Marley, karika fújogat, zabálás felsőfokon... és még M&M's vizsgálat is! :D (mik nem jutnak Zayn eszébe egy nyamvatt barna csokidarabrol?! :D) annyira röhögtwm ezen a részen, hogy az vmi hihetetlen XD

    "- Béna! - cukkoltam.
    - Mert te jobb vagy, mi?! - morogta, mire hevesen bólintottam. - Na, lássuk! Nyisd ki a szád! - fordult velem szembe.
    ...
    - Hoppá, elsőre! - vigyorogtam büszkén..." - XD vajon miért is már elsőre?

    "- Niiiaall drááágaaa! - nyújtottam el a köszöntést. - Itt van mellettem Zayn, aki el van keseredve, mert az ő drágalátos pasija nem engedi be a gatyájába! - felkuncogtam." -Szegény Niall... elképzeltem a reakcióját :D kinek kell ellenség ha ilyen legjobb barátod van? XD

    " Mert egy érzéketlen dög vagy! - bokszoltam vállába, már amennyire sikerült. 
    - Nem igaz! Képzeld, nekem is van szívem, még ha úgy is tűnik, hogy nincs!" - JUUJ!!! EZT A MONDATOT BIZOTS HOGY MIATTAM RAKTAD BEEE!!! :D najo nem bizzos de lehet...

    Ui.: ha megjavítják a laptopom, akkor majd kapsz egy Comment - Part ||. folytatást mert t
    rákellet jönnöm, hogy telefonon nem lehet írni, így csak egyenlőre ezt kapod és az imádatomat!!! Ja meg soksok szivecskét amiért ennyire ügyi vagy és mert szeretlek meg azérz is, hogy gyorsan tudd hozni a kövit!♥♥♥

    Ui.:♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    XxNessy




    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit lazultak a drágák XD Zouis parti volt :DD Jajj, én annyira boldog vagyok, hogy sikerül megnevettetnem!! Ez volt a célom, és elértem, hogy élvezzétek, akárcsak én!

      "- Hoppá, elsőre! - vigyorogtam büszkén..." - XD vajon miért is már elsőre?" XD imádlak ;)

      Majd olvashatjuk Niall reakcióját is ;)

      Ui: De aranyos vagy! :3 Telefonról írtál? Komolyan? <3 Én is imádlak <3
      Köszönöm, hogy itt vagy :)

      Törlés
  16. Ééés!!! A laptopom csak két hét múlva lesz kész (mondtam már, hogy művészien tudom tönkretenni a cuccaimat? :D) szoval be kell érned ezzel :* nem is éstem miért lepődtél meg, hiszem 4-5rész óta telefonról írok. Hidd el: a tehetséged és a fáradozásaidért ennyit minimum megérdemelsz♥♥♥

    comment-part ||.:

    "- Rendben, tételezzük fel, hogy nem ön ölte meg Shane Winstont - törte meg a csendet. - Akkor ki tehette? Látott netán valami gyanús dolgot, miután elhagyta a kávézót? - kérdezte." - ez a pont volt az, ahol szétharaptan a szám az izgatottságtól és attól, hogy az a köcsög nyomozó kínozza Hazzt. Aú!!! :D

    "Gondolataim azonban most más felé kalandoztak. Az őrsön volt időm gondolkodni a kávézóban történtekről. Nem értettem, hogy akkor, ott, miért nem estek le nekem ezek a dolgok?! Shane szavai annyira nyilvánvalóak voltak, így visszagondolva. Volt valami, amit eltitkolt, valami, ami miatt megölték. De mi lehetett az?! Milyen ügybe keveredhetett, amiért az életéért kellet fizetni?! Kifújtam a bent tartott levegőt, és a hajamba túrtam. Mi ez az egész? Gondolkodtam. Talán Shanenek köze lehet Lucashoz?! Talán neki dolgozhatott?! De miért ölte volna meg Lucas a saját emberét?!... Hirtelen egyenesedtem ki a székben. Ha Shane Lucasnak dolgozott, akkor Louis mindvégig bajban volt!! Egy besúgó volt köztünk, ezért tudott mindent rólunk ez a mocskos dög!! Vajon a bocsánat kérés is a terv része volt?! Hogy megbízzunk benne?! A jó büdös életbe! - szorítottam ökölbe a kezem. Én meg azt hittem, hogy Shane rendes srác volt! Bazdmeg Harry! Túrtam bele idegesen a hajamba. De akkor sem értem... Miért ölte volna meg a besúgóját?! Vagy csak azért tette, hogy engem a sittre juttasson?! Képes volt ezért végezni az egyik emberével?! Számtalan kérdés kavargott a fejemben, amikre választ akartam kapni. De kitől?! Shane halott, Lucas meg ki tudja hol van... Teljesen összezavarodtam, már azt se tudtam, hogy én kivel vagyok."-WTF?! SHANE+LUCAS?! MI????? Kivagtad nállam a biztosítékot!!! :OOO

    Ui.: fáj a szám és mivel túl jól irtad meg a kövi részt ezért csak ennyi, de hidd el, hogy jutottak eszembe... ööö... perverz gondolatok erről a részlől ami a te hibád! Vagy csak egyszerűen mert alapból ilyen vagyok :D egy tál spagettiről is sok gondolat jut az eszembe :D de nállam nem szerethet jobban senki! En vagyok a legnagyobb rajongód! (Ellenvetést senkitől nem tűrök senkitől!!!)♥♥♥ ha rossz napom volt: olvastam. Ha boldog voltam: olvastam. Ha egyéb bajom volt olvastam. Szóval ha megéred a 300.részt akkor írok neked egy verset.

    U-ui.:♥♥♥♥♥♥♥♥ többet nem tudok mondani mert szerintem már mindent tudsz!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




    VálaszTörlés