2015. február 15., vasárnap

122.rész



Hiiiiiii!

OMG!! 174! követő!! Oké, asszem most végem van <3 Hihetetlen, komolyan, nagyon szépen köszönök nektek mindent! :3 Számomra ez még mindig felfoghatatlan, olyan mintha csak álmodnék, de szerencsére ez a valóság :) Nem tudom elégszer megköszönni, azt, hogy itt vagytok velem, átsegítetek a nehéz napokon és támogattok a kommentjeitekkel, amik nélkül már rég vége lett volna a történetnek, de mikor azt írjátok, hogy "sose hagyd abba, mert nem tudom mi lesz velem nélküle" olyankor mindig új erőre kapok <3 
Egy kicsit hosszabb lett, mint az eddigiek, de remélem nem bánjátok :)
Jó olvasást!

Dreamy Girl



Niall 

- Majd értesítünk a következő lőgyakorlat időpontjáról - mondta Harry, miközben kiszálltam a kocsiból. 
- Oké. Kösz mindent srácok, sziasztok! - csuktam be az ajtót és sietve a ház felé lépdeltem a több centis hóban, ami még mindig gyönyörű nagy pelyhekben hullott. Elővettem a kulcsom, és már alig vártam, hogy bent legyek a meleg házban, egy bögre forró teával a kezemben, bevackolva a kanapén. Épp kinyitottam az ajtót, mikor egy ismerős hang megszólalt mögülem, a frászt hozva rám:
- Beszéljük meg, Niall - hangja fáradtan, szomorúan hangozott. Behunytam a szeme és beleszívtam a hideg, friss levegőbe, majd kifújtam. 
- Ne most! - úgy mondtam ki ezt a két szót, hogy meg se fordultam, csak a bejárati ajtó fa burkolatát néztem. Nem akartam rá nézni, mert tudtam, hogy azonnal meglágyulna a szívem és engednék neki. Ezt pedig nem tehettem meg, azt akartam, hogy érezze a tettének a súlyát. Éreztem, hogy mögém áll. Jellegzetes illata megcsapta orrom, teste melegétől, pedig az enyém is felforrósodott, a szívem pedig majd kiesett a helyéről. 
- Kérlek - suttogta a fülembe. Meleg lehelete cirógatta bőröm. Behunytam a szemem, és igyekeztem mélyeket lélegezni. - Szükségem van rád - erős kezei derekamba kapaszkodtak, majd hasamra siklottak és teljes testével a hátamnak feszült. Puha, nedves ajkai súrolták a nyakam, amitől libabőr futott végig a testemen. Nem hagyhatom, hogy elhagyjon a józan eszem. Nehéz volt, akartam őt, és alig tudtam türtőztetni a vágyaimat. De nem bocsáthatok meg neki ilyen hamar. Nem tehetem. Minden erőmet összeszedtem, megragadtam kezeit és elhúztam hasamról, majd szembe fordultam vele. Barna szemeit enyémbe fúrta, amiktől elolvadtam. Dús ajka, szétnyíltak, én pedig nem tudtam levenni a tekintetem róla. Oh, istenem! Miért ilyen dögös?! Niall, szedd össze magad! - csaptam pofon magam gondolatban. 
- És akkor nem volt rám szükséged, amikor bebújtál annak a csajnak az ágyába?! - mondtam undorral. A gondolatra is, hogy Zayn valaki mással volt, a gyomrom összeugrott. 
- Idióta voltam, hibáztam - harapott bele alsó ajkába. - Mindenki hibázik... - tett egy lépést felém, mire nagyot nyeltem. Azok az igéző, barna szemek. Azok a telt ajkak. Azok az erős karok. Ah! Istenem, miért teszed ezt velem?!... Kikészülök ettől a dögös rosszfiútól. 
- Mikor akartál szólni arról, hogy nem csak tetoválsz?! - kérdeztem. - Most döbbentem rá, hogy nem is ismerlek, nem tudok rólad semmit... 
- Már tudod - villantott felém egy halvány mosolyt, mire megforgattam a szemeim. 
- Embereket öltél? Vagy drogot árultál, vagy mi? - néztem rá, és épp nyitotta volna a száját, hogy válaszoljon, de megállítottam. - Ne, inkább ne mondj semmit! Ezt még meg kell emésztenem. Ez nekem sok. - túrtam bele a hajamba, ami csupa víz volt a ráhulló hópelyhektől. - Át kell gondolom a dolgokat, adj időt.
- Mennyit, Niall? Nem volt elég? Mit kell ezen átgondolni?! Bocsánatot kértem, beláttam, hogy egy idióta vagyok, mit akarsz még?! Térden állva könyörögjek?! Vagy mi?? Megtörtént, ezt már nem tudom visszacsinálni! - hangja dühös volt. Nem szóltam semmit, csak álltam és figyeltem a méregtől vörös arcát, ideges tekintetét és ökölbe szorított kezét. Fújt egy nagyot, majd még közelebb lépett, ajkai súroltál az enyémet. - Kellesz nekem - suttogta. Alig kaptam levegőt. Meg akartam csókolni, újra érezni édes ajkait.
- Akkor nem kellettem, mikor nem hívtál napokig? Vagy mikor azzal a csajjal basztál? - el akartam lökni magamtól, de megragadta mindkét csuklóm és erőszakosan tapadt ajkaimra. Mire feleszméltem már a számban volt a nyelve. Az elején küzdöttem ellene, de mikor rájöttem, hogy semmi értelme, megadtam magam. Kihúztam egyik kezem szorításából és hajába túrtam, ami nedves volt. Vadul faltuk egymást, és mikor elváltunk egymástól, kapkodva vettük a levegőt. Úgy csókolt, mint még soha, mintha ez lenne az utolsó és erre a gondolatra összeszorult a gyomrom. 
- Nem kereslek többet - lépett el tőlem, megnyalta ajkait, majd hátat fordított és elment. Pár percig csak néztem magam elé. Könnyeim kicsordultak, végigfolytak az arcomon. Hülye vagyok! Nem engedhetem el! Hibázott, de ki nem?!... Nem bírom tovább nélküle! Becsuktam az ajtót, majd sietve indultam el arra, amerre Zayn ment. Nem láttam sehol, minden csendes volt. A hó csak hullott, egyre erőteljesebben, amitől alig láttam valamit. Rohanni kezdtem, és mikor befordultam a sarok végén, megláttam őt.
- Zayn! - kiabáltam. A vérem pezsgett, a szívem dübörgött. - Zayn! Várj! - nem fordult meg hiába ordítottam utána. Futni kezdtem, és mikor utolértem elé álltam. Alig kaptam levegőt, kellett pár perc mire meg tudtam szólalni. - Nem akarom, hogy elmenj! - néztem barna íriszeibe, miközben kapkodtam a levegőt. - Szörnyű volt az a pár nap, amit nélküled töltöttem, nem bírok ki többet. Nehezen fogom túltenni magam ezen, de nélküled nem tudok élni. Utálni akarlak, amiért megcsaltál, de nem tudlak, túlságosan is szeretlek Zayn. - vettem egy mély levegőt, majd kifújtam és vártam a válaszát. Elmosolyodott, amitől még vadabbul vert a szívem. Szívdöglesztő. Tarkómra tette a kezét, így húzva magához egy csókra. Éhesen kaptam ajkai után, beletúrva hajába. Nyelve átcsusszant a számba, és végigsimított az enyémen, majd heves táncba hívta. Kezei derekamba markolta, nekitolt a kerítésnek és teljes testével nekem feszült. Ajkaimról nyakam felé vette az irányt, csókokkal hintve érzékeny bőrömet. Hiába volt hideg, nem éreztem, mert a testem felforrt Zayn érintéseitől. Felnyögtem, ahogy a fülcimpámba harapott. - Várj... - lihegtem, leállítva őt. Zihálva, kéjtől elhomályosult tekintettel nézett rám. - Valamit még nem mondtam el... - húzódott el tőlem. - Nem bocsátok meg ilyen könnyen - mondtam. - A büntetésed pedig az, hogy egy ideig nincs szex! - ahogy kimondtam, leesett az álla és értetlenül nézett rám. Felnevettem arcát látva. 
- Mi?? - kérdezte.
- Jól hallottad. - Mosolyogtam.
- Majd meglátjuk. - Vigyorgott huncutul, mire megforgattam a szemeim. 
- Most adtam egy újabb esélyt, még visszavonhatom! - fenyegettem meg nevetve, mire ismét megcsókolt. 
- Talán túlélem... Talán... - suttogta a számba, majd megharapta az alsó ajkam.  
- Itt maradsz éjszakára? - kérdeztem, mikor a homlokát az enyémnek döntötte.
- Hááát.... Most hogy közölted, hogy nem lesz szex... Nem is tudom... - röhögött, mire vállba bokszoltam. 
- Kapd be! - morogtam.
- Most mondtad, hogy nincs szex - vigyorgott. - Nem tudok kiigazodni rajtad. 
- Fogd be! - csókoltam meg, közel húzva magamhoz. 

Harry

- Louis! Ébresztő! - trappoltam fel a lépcsőn egyenesen a hálóba, kezemben a frissen facsart narancslével. Benyitottam, és elmosolyodtam, ahogy végignéztem a hason fekvő, teljesen szétterülő Loura. Letettem a poharat az éjjeli szekrényre, majd fedetlen combjára simítottam a kezem, és szép lassan felfelé vándoroltam végig a fenekén, a gerince vonalán egészen a hajáig, amibe lágyan beletúrtam. Mocorgott, de semmi egyebet nem tett. - Kis tigris, ideje felkelned - mondtam halkan, mire morgott egyet. Nehezebb lesz, mint gondoltam. Óvatosan mögé feküdtem, majd fejem a hátára döntöttem és átkaroltam testét, így már félig rajta feküdtem.
- Harry... - dünnyögte alig hallhatóan. 
- Ébredj! Hoztam egy kis narancslevet - pusziltam nyakába, mire felkuncogott. 
- Mennyi az idő? - kérdezte rekedtes, álmos hangon. 
- Fél hat - haraptam rá fülcimpájára.
- Mennyi?! - nyöszörögte. - Minek keltünk fel ilyen korán?
- Nem emlékszel, hogy megbeszéltük, hogy a mai naptól minden reggel hatkor futni megyünk?! - cirógattam meg oldalát és puszikkal hintettem be izmos hátát. 
- Én ilyenbe biztos nem egyeztem bele... - fúrta bele az arcát a párnába. Felnevettem. 
- Dehogynem! Te  hoztad fel, nem én, szóval... - ültem fel. - Gyerünk! - csaptam rá a fenekére. Morgott egyet, majd odarakta a kezét, hogy védje a hátsóját. 
- Ne nyúlj a fenekemhez! Az az én tulajdonom, nincs jogod csak úgy rácsapni! - még mindig a párnába motyogott, ezért elég nehéz volt megértenem, hogy mit mondd.
- Igen?! Engedély kell hozzá? Bezzeg, mikor a farkam benned van, akkor nem nyafogsz - nevettem fel.
- Az más. - Emelte rám álmos tekintetét.
- Jaaa, hogy az más... Okééé... - megragadtam a fenekét védelmező kezét, majd lehúztam a bokszerét, feltárva imádnivaló kerek hátsóját és játékosan rácsaptam, mire feljajdult, de közben majd megszakadt a röhögéstől. - Szóval az más - folytattam a csapásokat, míg be nem pirosodott a bőre. - Na, most már kifelé az ágyból! - csaptam rá egy utolsót, majd a szekrényhez mentem és kikerestem a melegítő szettemet és Louisét is, amit az ágyra dobtam, pont rá. - Öltözz, vagy így viszlek ki, egy szál gatyában! - fenyegettem, de nem értem el vele semmit. 
- Hajrá! - mondta a párnába, miközben magára húzta a takarót. 
- Oké, te akartad! - rántottam le róla a takarót, aztán felkaptam és a vállamra dobtam. 
- Hééé! - tiltakozott, a fenekem ütögetve. - Eressz el! - nem törődve a szavaival vittem le a lépcsőn egészen a terasz ajtóig, ahol is letettem. 
- Felöltözöl? - kérdeztem, de már a huncutul csillogó szemeiből tudtam, hogy mi lesz a válasza. 
- Neeeem - vigyorgott, miközben el akart slisszolni mellettem, de nem sikerült neki, mert fel voltam készülve rá és elkaptam.
- Kapsz egy utolsó lehetőséget - mondtam, mire kinyújtotta a nyelvét, én pedig kinyitottam az ajtót és kitoltam rajta. Próbálta lefékezni magát, de nem sikerült neki. - Na? - hajoltam a füléhez. 
- Okééé... Nyertél, csak menjünk be, mert lefagy a tököm - vacogta. Behúztam a meleg szobába és magamhoz öleltem. 
- Öltözz és menjünk! - csókoltam meg, majd ahogy hátat fordított nekem, hogy felmenjen, rácsaptam kerek fenekére. 

- Gyerünk, kis tigris! - fordultam meg, és hátra felé futottam. Louis lemaradt, láttam rajta, hogy a halálán van. Nem akartam agyon hajszolni, de úgy látszik sikerült. - Gyere, ne add fel, már nincs sok hátra! - kiabáltam, majd leálltam, hogy bevárjam. Annyira jó volt ismét futni. Bár elég hideg volt, de jól esett a friss levegőn lenni, távol a város zajától. Sehol egy ember, csak mi és az erdő. A hó ismét szállingózott, fehérre festve a fák és a bokrok ágait. Gyönyörű volt és nyugtató. - Ugye nem purcansz ki? - kérdeztem vigyorogva, mikor elém ért. Alig kapott levegőt, megrogyott és combjaira tette a kezét, hogy kifújja magát. Kicsit féltettem, mert elég rosszul nézett ki. 
- Ne... álmodozzz... - lihegte - nem... szabadulsz meg... tőlem... egykönnyen... - villantott felém egy vigyort. 
- Már nincs sok hátra. - Nyújtottam a kezem felé.
- Nem bírom tovább. - Mondta kimerülten.
- Akkor fussunk vissza az autóig - mondtam.
- Séta? - mosolygott édesen, aminek nem tudtam ellenállni. 
- Oké, de nem lesz több ilyen. Nem húzod ki magad a futás alól. - Indultunk meg visszafelé egymás mellett sétálva. Nem szóltunk semmit, csak élveztük a természet kellemes dallamát. Átkaroltam Lou derekát és puszit hintetem a nyakára, amit kuncogással fogadott. Végignyaltam az izzadságtól sós bőrét, miközben belemarkoltam a fenekébe. Megállt, majd felém fordult, ajkait vadul nekinyomta az enyémnek. Lerántottam a sapkáját, hogy beletúrhassak hajába. - Hmm... Most legszívesebben a fához szorítanálak és keményen megdugnálak! - suttogtam a szájába, mire felsóhajtott. Megragadta a hajam és erősen meghúzta azt.
- Mi tart vissza? - dugta át a nyelvét a számba. 
- Nem lehet, lefagyna a tökünk - nevettem fel, mire ő is. - Majd otthon. 
- Akkor siessünk! - bontakozott ki az ölelésemből és futásnak eredt. - Aki hamarabb a kocsihoz ér, az lesz az Uraság! -  kiabált, hátra sem nézve. A kis rohadék, most bezzeg tud futni. Azonnal utána iramodtam. Nem hagyhattam, hogy ő nyerjen. Olyan sebesen futottam, mintha az életem múlna rajta.
- Siess, édes, mert ha én győzök, azt a csinos kis feneked fogja bánni - kiabáltam utána. Egyre közeledtem hozzá. Tudtam, hogy nem bírja sokáig és hamar ki fog merülni, mert nincs kondiban. És így is lett. Csak pár méter volt hátra, mikor mellé értem. A fenekére csaptam és elhúztam mellette, magam mögött hagyva őt. Mikor a kocsihoz értem, önelégült mosollyal vártam a ziháló Lout. 
- Töröld le... azt az önelégült... vigyort... az arcodról... - mondta nagy lihegések közepette.
- Holnap lehet, hogy nem tudsz majd futni - nevettem fel, mire ő is. - Na menjünk, nehogy megfázzunk - mentem a kocsihoz, és behuppantam az ülésre, ahogyan Louis is. Beindítottam a motort és a gázra léptem. - Veszünk egy forró fürdőt, ha hazaértünk - simítottam kezemet a combjára.
- Az jól esne. - mondta megpaskolva a combján heverő kezem. Küldtem felé egy mosolyt, majd tekintetem az útra szegeztem. 

Amint becsukódott mögöttünk a bejárati ajtó, megragadtam Lou derekát és magamhoz húztam, hogy csókot lopjak ajkairól. Hevesen faltuk egymást, miközben a lépcső felé tereltem magunkat. Lekaptam a sapkáját, majd a melegítő felsőjét, és újra szájára tapadtam, felfelé tolva őt a lépcsőn. Lehúztam a felsőmet, amit szintén elhajítottam. Mire a fürdőbe értünk, már nem takart bennünket semmi. Lihegve toltam neki a fürdő falának, majd ráharaptam a nyaka legérzékenyebb pontjára, aztán megszívtam. Felsóhajtott, hajamat tépve az ujjaival. 
- Ájulásig akarlak kefélni - suttogtam a szájára. - És mivel én nyertem, nem mondhatsz nemet, akár mit is teszek veled! - nyaltam meg ajkát. Annyi mocskos dolog jutott az eszembe, hogyha azt mind megvalósítanám, szegény Louis, nem igazán tudna járni pár napig. 
- Nem is akarok tiltakozni. - Harapta meg az alsó ajkam, majd játékosan meghúzta. - Azt teszel velem, amit csak akarsz. A szolgád vagyok, Uram! - huncutkodott. 
- Szerintem nem kellene letussolnunk, úgyis megizzadunk még párszor - kezeim fenekére siklottak, és felkaptam az ölembe. Lábait derekam köré fonta, így vittem be a hálóba, el nem szakadva ajkától. Letettem az ágyra, és végigmértem meztelen testét. Hogy lehet valaki ilyen gyönyörű, tökéletes és szexi?! Megnyaltam az ajkam. - Négykézlábra! - parancsoltam. Épp feltápászkodott, hogy elhelyezkedjen, mikor megszólalt a csengő. Felmordultam. - Ezt nem hiszem el! - morogtam, idegesen beletúrva a hajamba. - Bassza meg! Áll a farkam! - fújtattam. Rámarkoltam a kőkemény, lüktető farkamra. 
- Kinyitom, te addig nyugodj le - állt fel Lou, elém lépve, csókot hintve ajkamra. - Gyorsan letudom, aztán a tiéd vagyok - kacsintott rám, majd lement. Miután sikerült lenyugtatnom magam megindultam lefelé és felkapkodtam a ruháimat, amiket szétdobáltunk felfelé menet a lépcsőn. Ledöbbenve néztem a két férfit, akin egyenruha volt. Bassza meg! - káromkodtam magamban. Nem lehet igaz! Nem! Idegesen túrtam bele a hajamba. Mély levegőt vettem, megpróbáltam minden arcizmomat kisimítani és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Már sokszor csináltam ilyet, ezért nem volt nehéz. Magabiztosan léptem az ajtóhoz, Lou mellé. Láttam rajta, hogy ideges, és hol rám, hol pedig a rendőrökre nézett...


28 megjegyzés:

  1. nem hiszem el hogy ma minden amit olvastam rosszul végződött fuuu.
    Imádtam, mint mindig. Tudom hogy naaaaaaaagyon régen komiztam, és sajnálom is, de eddig is itt voltam és ámulattal olvastam az összes részt amit írtál, és a Just a game? új része is fantasztikus lett. Remélem oda is hamar hozod a következő részt mert már szét vet az izgalom hogy mi lett szegény Lou-val.
    És ide is hamar várom a folytatást, szörnyű az idegőrlő várakozás, pedig most olvastam csak el a részt ><
    Fantasztikus lett, pont olyan fantasztikus mint amilyen te is vagy.
    Imádlak<3
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
  2. nem hiszem el hogy ma minden amit olvastam rosszul végződött fuuu.
    Imádtam, mint mindig. Tudom hogy naaaaaaaagyon régen komiztam, és sajnálom is, de eddig is itt voltam és ámulattal olvastam az összes részt amit írtál, és a Just a game? új része is fantasztikus lett. Remélem oda is hamar hozod a következő részt mert már szét vet az izgalom hogy mi lett szegény Lou-val.
    És ide is hamar várom a folytatást, szörnyű az idegőrlő várakozás, pedig most olvastam csak el a részt ><
    Fantasztikus lett, pont olyan fantasztikus mint amilyen te is vagy.
    Imádlak<3
    xxx
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Reni :)

      Annyira örültem, mikor megláttam, hogy írtál, és annak is hogy még mindig itt vagy és olvasod a történetem :3 <3 Imádlak, köszönöm szépen, nagyon boldoggá tettél a kommenteddel :)
      Igyekszem sietni vele, remélem hamarabb tudom, hozni, mert nem akarlak megvárattatni benneteket.
      Puszi <3

      Törlés
  3. Ajaaj!!Ne szivass már!!
    Megölsz!!! 😰
    Nagyon megvagyok elégedve,egy problémám van,mégpedig az h vége.
    Zayn és Niall írtó cukik elolvadtam,de Lou és Harry..... asszem eddig a kedvenc részem. :)
    Már iszonyatosan vártam,ÉS MEGÉRTE!!!!!❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsiiii :/ :) Tudom, szemét vagyok, de ez a mániám, hogy ilyen végekkel nyírjam ki az olvasóimat ;)
      Kis aranyosak, imádom őket is, akárcsak Larryt :) Oh, örülök neki, valahogy nekem is közel áll a szívemhez ez a rész :3
      Köszönöm, hogy itt vagy, imádlak <3

      Törlés
  4. Megjöttem Cuncimókus!!:D Frissen, fitten /se.../ de kommentre készen!:)))

    "Jellegzetes illata megcsapta orrom, teste melegétől, pedig az enyém is felforrósodott, a szívem pedig majd kiesett a helyéről. "----nekem is, nekem is...jujj kábé úgy reagáltam a szavaidra mint Niall..huh...minden elismerésem, hogy meg tudta állni, hogy ne vesse rá magát egyből!
    " - Szükségem van rád - erős kezei derekamba kapaszkodtak, majd hasamra siklottak és teljes testével a hátamnak feszült. Puha, nedves ajkai súrolták a nyakam, amitől libabőr futott végig a testemen. "----kinyírsz baszki.....kicsinálsz!!!!!!!
    "Dús ajka, szétnyíltak, én pedig nem tudtam levenni a tekintetem róla. Oh, istenem! Miért ilyen dögös?! Niall, szedd össze magad! - csaptam pofon magam gondolatban. "----Hát azért, mert ő Zayn! Ne küzdj ellene Niall, ne küzdj.....

    "- Idióta voltam, hibáztam - harapott bele alsó ajkába. - Mindenki hibázik... - tett egy lépést felém, mire nagyot nyeltem. Azok az igéző, barna szemek. Azok a telt ajkak. Azok az erős karok. Ah! Istenem, miért teszed ezt velem?!... Kikészülök ettől a dögös rosszfiútól. "----- Annyira cuki, ahogy bevallja, hogy hülye volt....engem is kicsinál bakker, nemhogy szegény Ni-t!:D

    " - Kellesz nekem - suttogta. Alig kaptam levegőt. Meg akartam csókolni, újra érezni édes ajkait."----abszolút gyomorgörcs...elképzeltem, ahogy a szájába suttogja....te jó ég...
    "Úgy csókolt, mint még soha, mintha ez lenne az utolsó és erre a gondolatra összeszorult a gyomrom. "---ó anyám.....SZOBÁRA! MOST!!

    "A hó csak hullott, egyre erőteljesebben, amitől alig láttam valamit. Rohanni kezdtem, és mikor befordultam a sarok végén, megláttam őt."---ez is olyan szép jelenet....:) Mint a filmeken:')

    "túlságosan is szeretlek Zayn."-----De cuki....Zayn szedd már össze magad!!!Szeresd Niallt....bár tudom, hogy szereted...érzem a szívem mélyén te kis dögös rosszfiú!:P

    "Tarkómra tette a kezét, így húzva magához egy csókra. Éhesen kaptam ajkai után, beletúrva hajába. Nyelve átcsusszant a számba, és végigsimított az enyémen, majd heves táncba hívta. Kezei derekamba markolta, nekitolt a kerítésnek és teljes testével nekem feszült. "----csak tessék, nyugodtan csinálj ki de tényleg....érzem a vibrálást a levegőben, pedig ott sem vagyok...de olyan mintha ott lennék és ez az amit imádok!!!!

    " - Nem bocsátok meg ilyen könnyen - mondtam. - A büntetésed pedig az, hogy egy ideig nincs szex!"-----Niall!!!!!!! Most azonnal gyere ide egy pofonért!!!!

    "- Hááát.... Most hogy közölted, hogy nem lesz szex... Nem is tudom... - röhögött, mire vállba bokszoltam.
    - Kapd be! - morogtam.
    - Most mondtad, hogy nincs szex - vigyorgott. - Nem tudok kiigazodni rajtad.
    - Fogd be! - csókoltam meg, közel húzva magamhoz. "----Imádom mikor ilyen kis édesek!:D Fülig ér a száma vigyorgástól!!!:D

    Na folytatom kövi kommentben...:P






    VálaszTörlés
  5. "Benyitottam, és elmosolyodtam, ahogy végignéztem a hason fekvő, teljesen szétterülő Loura"----na azt én is megnézném....csodás kép lenne...:P

    "- Kis tigris, ideje felkelned - mondtam halkan, mire morgott egyet."----annnyira édes.....:) Olyan meghittség árad Louis és Harry kapcsolatából, hogy komolyan felmelengeti a szívem<3

    "- Nem emlékszel, hogy megbeszéltük, hogy a mai naptól minden reggel hatkor futni megyünk?! - cirógattam meg oldalát és puszikkal hintettem be izmos hátát.
    - Én ilyenbe biztos nem egyeztem bele... - fúrta bele az arcát a párnába. Felnevettem. "----Annyira imádom őket:D Louis annyira cuki, hogy belehalok esküszöm:DD Amúgy én is így reagáltam volnaXD Kora reggel....futás.....fujjj:D

    " - Gyerünk! - csaptam rá a fenekére. Morgott egyet, majd odarakta a kezét, hogy védje a hátsóját. "---Á végre a kedvenc mellékszereplőm<3:D Louis feneke...:P

    "- Igen?! Engedély kell hozzá? Bezzeg, mikor a farkam benned van, akkor nem nyafogsz - nevettem fel.
    - Az más. - Emelte rám álmos tekintetét."----az más....:D MEGZABÁLOM!!!!:D Itt mosolygok, mint egy idióta, annyira édes ez a párbeszéd!:D


    "- megragadtam a fenekét védelmező kezét, majd lehúztam a bokszerét, feltárva imádnivaló kerek hátsóját és játékosan rácsaptam, mire feljajdult"----ezaz Harry, fenekeld el szépen, a kis huncutot...:P /Helyettem is:P/

    "- Felöltözöl? - kérdeztem, de már a huncutul csillogó szemeiből tudtam, hogy mi lesz a válasza.
    - Neeeem - vigyorgott, miközben el akart slisszolni mellettem, de nem sikerült neki, mert fel voltam készülve rá és elkaptam.
    - Kapsz egy utolsó lehetőséget - mondtam, mire kinyújtotta a nyelvét, én pedig kinyitottam az ajtót és kitoltam rajta. Próbálta lefékezni magát, de nem sikerült neki. - Na? - hajoltam a füléhez.
    - Okééé... Nyertél, csak menjünk be, mert lefagy a tököm - vacogta. Behúztam a meleg szobába és magamhoz öleltem.
    - Öltözz és menjünk! - csókoltam meg, majd ahogy hátat fordított nekem, hogy felmenjen, rácsaptam kerek fenekére. "----Meghalok...komolyan:D Imádom ezeket a Dreamy-féle cuki jeleneteket!:))))

    "Bár elég hideg volt, de jól esett a friss levegőn lenni, távol a város zajától. Sehol egy ember, csak mi és az erdő. A hó ismét szállingózott, fehérre festve a fák és a bokrok ágait. Gyönyörű volt és nyugtató. "-----Kajak elérted, hogy megjöjjön a kedvem a futáshoz...O.o

    "Végignyaltam az izzadságtól sós bőrét, miközben belemarkoltam a fenekébe. Megállt, majd felém fordult, ajkait vadul nekinyomta az enyémnek. Lerántottam a sapkáját, hogy beletúrhassak hajába. - Hmm... Most legszívesebben a fához szorítanálak és keményen megdugnálak! - suttogtam a szájába, mire felsóhajtott. Megragadta a hajam és erősen meghúzta azt.
    - Mi tart vissza? - dugta át a nyelvét a számba. "----bassszameg Dreamy!!! Bassza meg!!!!!:D Annyira hiányzik már egy jó kis szexjelenet!:P

    "A kis rohadék, most bezzeg tud futni. "---- Huncut Lou, huncut...:P Remélem, megkapja a magáét:P

    "- Töröld le... azt az önelégült... vigyort... az arcodról... - mondta nagy lihegések közepette.
    - Holnap lehet, hogy nem tudsz majd futni - nevettem fel, mire ő is."---------oh igen...:P Az lenne ám a csodaszép...:P

    "Lihegve toltam neki a fürdő falának, majd ráharaptam a nyaka legérzékenyebb pontjára, aztán megszívtam. Felsóhajtott, hajamat tépve az ujjaival.
    - Ájulásig akarlak kefélni - suttogtam a szájára. - És mivel én nyertem, nem mondhatsz nemet, akár mit is teszek veled! - nyaltam meg ajkát. Annyi mocskos dolog jutott az eszembe, hogyha azt mind megvalósítanám, szegény Louis, nem igazán tudna járni pár napig. "----kezd marha meleg lenni errefelé....huh....kicsinálsz bakker....imádom, hogy még mindig tudsz fülledt hangulatot teremteni...egyszerűen minden egyes ilyen résszel beindítasz!!!!!

    VálaszTörlés

  6. "- Azt teszel velem, amit csak akarsz. A szolgád vagyok, Uram! "OMG!*_____* Akarok egy ilyet olvasni!!!!!!!!!

    "Hogy lehet valaki ilyen gyönyörű, tökéletes és szexi?! Megnyaltam az ajkam. - Négykézlábra! - parancsoltam. "------Huhhhhhhhhhh ezzel tényleg megőrjítesz!!:D

    "Épp feltápászkodott, hogy elhelyezkedjen, mikor megszólalt a csengő. Felmordultam. - Ezt nem hiszem el!"-----Hát én sem bazmeg!!!!!Majdnem eldobtam a köcsög telefont!!! Te direkt heccelsz engem????:D

    "Ledöbbenve néztem a két férfit, akin egyenruha volt. Bassza meg! - káromkodtam magamban. Nem lehet igaz! Nem! Idegesen túrtam bele a hajamba. Mély levegőt vettem, megpróbáltam minden arcizmomat kisimítani és úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Már sokszor csináltam ilyet, ezért nem volt nehéz. Magabiztosan léptem az ajtóhoz, Lou mellé. Láttam rajta, hogy ideges, és hol rám, hol pedig a rendőrökre nézett..."------Na jó baszki....menj a.... huhhhhhhhkivagyok! Akarom tovább, kell! Érted???? Nem lehet ezzel vége....tudom, hogy a mániád, de megölsz!!!!

    Jajj Dreamy, nem győzöm mondani, mennyit jelent nekem ez a történet, és hogy mennyire is szeretem!*__*
    De szedd össze magad és kérünk még egy részt, mert görcsben áll a gyomrom az idegtől!!! Ne vigyék el Harryt....kérlek ne.....*____*
    Imádlak!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira imádlak <3 Köszönöm, hogy ilyen hosszú elemzéseket írsz, és azt is, hogy itt vagy velem! :) Mindenért nagyon hálás vagyok! Imádom olvasni, hogy milyen hatással vannak rád egyes mondatok :)
      Igyekszem összeszedni magam!
      <3

      Törlés
  7. Imádom már alig vártam szinte minden nap frissítettem de nem volt új rész. de most ... :D I-M-Á-D-O-M végre együtt van Ziall is. rendőrök. istenem mi lesz még itt. nem tudnak rendesen kefélni sem. xd remélem nem lesz semmi baj. :) már hiányzott a blogod és te is. :) <3 Imádlak. és nem bánjunk ha hosszú részt hozol. sőt Imádjuk/imádom. :D Puszi. Larry xoxo siess a kövivel kééérlek.! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De édes vagy :3 Ziallt nem így terveztem, de mégis összejöttek és örülök, hogy így alakult, mert már nem bírtam volna írni a szenvedésüket...
      "...nem tudnak rendesen kefélni sem" XD hát ezen sírva röhögtem :D De igaz is... szegények... na de majd bepótolják :
      Én is imádlak :)

      Törlés
  8. :o Anyuu! Na nee! Hazza baby,nem lesz semmi baj! Louis,beszív-kifúj,beszí-kifúj! Jó,most már lenyugodtam...
    Úristen 172 feliratkozó!-Dreamy.
    Úristen 112. rész!-én. Így kell ezt csinálni! (y)
    Fantasztikus volt! Várom a kövit ide és a másikba is! ;)
    xxCoolGirls

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom :( Reménykedjünk, hogy minden rendben lesz :)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy még mindig tetszik, amit csinálok :)
      Puszi

      Törlés
  9. Szóval nincs szex jelenet... Jól van Dreamy! Hamar hozd a következőt és abba vagy lefeküdnek vagy... Megkereslek!!!
    Xoxo:Sonia /~DD/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsiii! :/ :) Ajajj, ez elég komoly fenyegetés, és már előre félek, hogy a kövi után meg fogsz keresni! :D De ígérem be fogják pótolni az elmaradt napokat ;)
      Puszi

      Törlés
  10. Már megint késve érkezem, de azért remélem még ér a komment:)

    Mennyire jó volt ilyen hosszú részt olvasni, és mégis hiányérzetem van. Nem lehet, hogy megint ilyen hosszú ideig kell kibírni, amíg kiderül, miért jöttek a zsaruk.

    Niall részét olvasni jó volt, bár kicsit felbosszantott az ismételt szexelvonás...neked ez a fétised, hogy ezzel kínzol bennünket???

    Louis nagyon édi volt az otthoni huzavonánál, és a kocogásnál is, és imádom, hogy ilyen kis kiéhezett és bevállalós.
    Harry egyre aranyosabb és szerelmesebb, amitől mindig elolvadok, de komolyan. A karaktere olyan szinten nőtte ki magát, hogyha az átlagemberek ilyen jellemfejlődésen mennének keresztül, ez a sárteke maga lenne a kánaán. :)

    De az nem lehet, hogy először felizgatsz a majdnem Zialllal, majd kétszer, sőőőt nyolcvanszor a majdnem Larryvel, aztán semmi..... SEMMI!!!!
    tudom, hogy azt mondtad, egy darabig nincs szex, de ez már egy hónapja volt. Zayn szavaival élve: Nem volt elég?????????????????????

    Még mindig lenyűgöz, hogy tudod csavarni ezt a sztorit, és hogy tudsz bele MINDIG életet lehelni, és elérni, hogy az ember felsikkantson, ha meglátja, hogy hoztál egy új részt.

    Ámulok, mester!

    <3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A te kommented mindig ér, tudod jól <3
      Szívesen hoznék hosszabb részeket, de nem mindig jön össze... Bocsii, igen ez a fétisem, mert imádlak kínozni benneteket, de szerintem nem fogják sokáig bírni, mert ha Zayn ránéz a kis szöszire, szerintem azonnal beadja a derekát ;) Nem lehet ellenállni azoknak a barna szemeknek! ;)
      Louis lassan, de változik ;) Huh, Harryről soha nem gondoltam volna, hogy ennyire megváltozik, nem ilyen karakternek szántam, de örülök, hogy tetszik :)
      XD oké-oké, értem én, már nektek is elvonási tünetetek van! ;) Megnézem mit tehetek az ügy érdekében ;)
      Köszönöm szépen, imádlak <3 A te szavaid nagyon sokat jelenetek nekem, és hihetetlen, hogy még mindig tetszik :)
      <3

      Törlés
  11. Gyilkos vagy itt hagyod abba majd elkezdesz kikészíteni Ziallel komolyan aztan meg Larryvel es jön a rendőr hat megverem. De ez így nem ér,kikeszítesz bepörögtem mikor meglattam van új resz mondom uristen úristen. Es Ziall annyira hianyzott <3 Imadom mikor Lou cseszteti Harryt imadom amikor bevadul a Kis tigris és az ájuláaig kefélesből mi lesz? Itt most szetizgulom a fejem mi lesz hat vegem! Kínzol!! Imadom ezt a törtenet,annyira imádom soha ne hagyd abba nem tudnam ra azt mondani,hogy meguntam soha ebben mindig van valami amitől a fellegekben érzem magam Imádom es nem tudok vele betelni Csodalatos <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, tudom, hogy gonosz vagyok... Igen, Ziall nekem is hiányzott, és örülök, hogy így alakult a történt :) Hááát majd lesz az is, ígérem be fogják pótolni a mulasztást ;)
      Imádlak, annyira örülök, hogy így gondolod, és hogy még mindig fel tudom dobni a részeket :3 Holott azt érzem, hogy unalmas, de most megnyugtattál :)
      Köszönöm, hogy itt vagy és hogy ilyen csodálatos kommentekkel lepsz meg <3

      Törlés
  12. Végre Ziall!! Erre vártam már mióta! De mi az hogy nincs szex?! Niall nagyon gyorsan gondold meg magad!!
    A rész pedig nagyon jó lett Larry mindig nagyon édes. :)
    De mi ez a végén?! Hogy lehet itt abbahagyni? Nagyon várom a következő részt, addig is izgulhatok rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom... Úgy látom mindenki erre vár... :) Oké, meglátom mit tehetek az ügy érdekében ;) Szerintem nem fog ez sokáig tartani, Zaynnak lehetetlen ellenállni :p
      Larry kis cuki :3

      Törlés
  13. Na most totalisan idejet erzem a kommentirasnak es uristen miert teszed ezt velem?:D nincsenek szavak mennyire imadom es szupercuki volt es vegre Ziall is rendben van es remelem nem vagy szivtelen es csukatod le Hazzat mert akkor kenytelen leszek kimaszni a pihepuha agyambol es mentoakciot szervezni (olyan tok meno nindzsás, ugralosat:D)
    Ugyerzem h nem csak Zaynnek lesznek szexelvonasi tunetei, hanem nekunk is:D
    Imadom azt ahogy Hazz es Lou egymas mellett lassan lassan megvaltozik...Harrybaba egyre aranyosabb es ilyen kis szivecskeszemu smiley-va alakul Louis meg egyre huncutabb es batrabb*0*
    Nagyon remelem hogy a rendorbacsik csak megkerdezik nem e lattak eltunt kiscicakat vagy pedig szol nekik hogy lassan veszelyes milyen illegalisan szexik mind ketten:DdD
    Nagyon varom a kovit:3
    ~Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, örülök, hogy tetszett és annak is, hogy írtál kommentet :)
      De aranyos vagy, háát, nem ígérhetek semmit, szóval legyél felkészülve a mentőakcióra :D
      Igen, én is úgy veszem észre, hogy az olvasóimnak is szexelvonási tünetei vannak, amit nem ártana orvosolnom ;)
      Egymást formálja a két szerelmes pár ;) és örülök, hogy észrevehető a változás :)
      " hogy lassan veszelyes milyen illegalisan szexik mind ketten" imádom XD ;) és jogos :D
      Puszi :3

      Törlés
  14. OMG!! Most javittoták meg a wifit és eddig nem láttam, hogy nem külte el a kommentem!!! :O szoval mkt elmondom: ENNÉL SZEBB SZÜLINQPI AJIVAL MEGSEM LEPHETTÉL VOLNA!!! jajj de szeretlek!! ~^~ lehet hogy már elmondtam egyszer... kérszer..talán sokszor de IMÁDLAKKK!!!♥♥♥♥♥♥ nem vagyok az a nagy blogolvasó típus, szoval engem is meglepett mikor egyik nap azon kaptam magam, hogy minden nap nézem, hogy mikor dobsz fel új részt! Imádlak téged (ami nem ujdonság) és azt is ahogy irsz (ez sem tul meglepő)!!! Ja és egyben utállak is!! :D te vagy az egyetlen aki eddig megtudott hatni és siratni egy blogon ami szörnyű :D ja és ne feledd: IMÁDLAK DREAMY GIRL!!

    U.i.: jővőre a szülinapomra mit dobsz fel??? Lehetne egy 18+os? :333

    XxNessy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog Szülinapot kívánok csajszi! :3 örülök, hogy sikerült, ha nem is tudatosan, de meglepnem téged! Nagyon boldog vagyok, hogy egy rész mennyi örömet tud okozni nektek <3
      "te vagy az egyetlen aki eddig megtudott hatni és siratni egy blogon ami szörnyű " komolyan?! oh, te jó ég :3
      Én is imádlak <3 köszönöm, hogy itt vagy :)
      ui: Hááát majd meglátjuk ;)

      Törlés
  15. Szia<3!
    Végre a végére értem! El sem hiszem... hirtelen nem is tudok mit kiemelni, hisz még írtam neked az elejével kapcsolatos gondolataimról.. Viszont írtam azt is, hogy a végére BELESZERETTEM történetbe, és abba ahogyan írsz! Egyszerűen tökéletes, mindig volt valami, ami miatt úgy néztem magam elé hogy MIAFASZ?:O (de jó értelembe;D)
    A végéről szeretnék picit beszélni..
    Nos mikor Shane meghalt bőgtem, mint állat!:o Komolyan.. És annyira sajnáltam, ő tényleg nem tehetett semmiről, de tudom kellett a további izgalom, és jól is tetted, úgy olvastam végig az utolsó részeket,mint még soha!
    Na aztán... Lou rémálma.. TE JÓÓÓÓSÁGOS ÉG! azt tudod, hogy hogy olvastam??? majd földhöz csaptam a telómat, a gyomoridegem volt, és azt mondogattam, hogy NEM NEM ...EZT BIZTOSAN CSAK ÁLMODJA....ÉÉÉÉs tényleg csak álom volt. De annyira hihetőnek is találtam egyben, hisz Lucas mindenre képes, még arra is, hogy Harryt és Zaynt ilyenre kényszerítse ésatöbbi. DE viszont, mikor voltak a Harry-s szemszögek, (ezekre visszagondoltam) és tudtam, hogy Hazza nem lenne olyan.. :') <3
    Uhm... Niall és Zayn.. IMÁDOM *O* azok a smutok..istenem:') <3 Ééééleteeeem<3
    Annyira örülök, hogy végigolvashattam.:') És eszméletlen volt!!! <3
    És mostantól kezdve szenvedhetek, hogy mi lesz...ajjjj
    Nagyon nagyon sok puszi és ölelés neked Dreamy!!<3
    (remélem mindent leírtam amit akartam..de ha nem majd a kövi résznél megteszem;) ami remélhetőleg minél hamarabb lesz:o plss)
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello Brigi!

      Örülök, hogy sikerült beérned minket :D Igen, már elmondtad nekem, hogy mit éreztél az elején, és annyira boldog vagyok, hogy most meg már beleszerettél! <3 Hihetetlenül jó érzés ;)
      Igyekszem izgalmasra írni, és amint látom sikerül is! :3
      Én is sajnáltam Shane-t... de majd vele kapcsolatban is megtudtok valamit :)
      Igen, azzal sikerült mindenkit kiakasztanom, sajnálom...
      Örülök, hogy Ziall is imádod :)
      Köszönöm, hogy itt vagy, nagyon boldoggá tettél a kommenteddel és remélem továbbra sem fogok csalódást okozni ;)
      Már kint is van a kövit :D
      Puszii <3

      Törlés