2014. november 4., kedd

106.rész

Hello Mindenkinek! 

Itt is lenne a kövi rész, amiben benne lesz az előző esemény folytatása, de Larry szemszögből, remélem azért így is tetszeni fog :) 
Köszönöm a kedves szavakat, nagyon aranyosak vagytok, imádlak benneteket! :)
Blogreklám: (ha netán még van aki nem talált volna rá)
A legjobb Larrys blogok, én kifekszem tőlük, minden egyes rész után :D Becca pedig egy fantasztikus írónő, akinél nincs jobb! <3
Jó olvasást! :D

Dreamy Girl
                                               

Louis

- Megjöttem! - léptem be az előszobába, teli szatyorral a kezemben. Még szerencse, hogy Hazza kölcsönadta a kocsiját, mert gyalog biztos hogy nem tudtam volna elhozni ezt a sok cuccot. Nem ártana már nekem is egy autó, tényleg... - morfondíroztam. Semmi választ nem kaptam, ezért bementem a konyhába és lepakoltam a csomagokat a pultra. Épp meg akartam fordulni, mikor két kéz simult a hasamra.
- Hello, Gyönyörűm! - suttogta, közben csókokkal hintette be a fülem mögötti érzékeny területet. Jóleső morgást hallattam, és testem beleremegett egyetlen, apró tettébe. - Hmm, isteni illatod van! - harapdálta a fülcimpám. 
- Kanos vagy? - sóhajtottam, mire felkuncogott.
- Szerinted?! - tolta fenekemhez az ágyékát, ami igencsak kemény volt már. Az én nadrágom is azonnal túl szűknek tűnt. Hihetetlen, hogy ennyire fel tud izgatni egyetlen apró mozdulat, és máris végem van. - Én mindig az vagyok! - markolt a hajamba, majd hátrahúzta, amitől testem övének feszült, fejem pedig vállára hajlott. - Te teszed ezt velem, túl szexi vagy, és kívánatos! - harapott bele nyakamba, mire felnyögtem, egyik kezemmel göndör fürtjeibe kapaszkodva. - Nem tudok betelni veled! - fordította a fejemet maga felé, hogy egy gyors csókot válthassunk. Miután elváltunk egymás ajkaitól, hátranyúltam és a férfiasságára markoltam, miközben a másik kezemmel a derekát fogtam. Jóleső nyögések hagyták el a száját, ahogy erősen dörzsölni kezdtem odalent. A pólóm alá nyúlt, hasam, majd mellkasom simogatta, és ujjai közé vette mellbimbóm, amit finoman morzsolgatott. Lassan húzta le a felsőm, ami a padlón landolt. Nagy kezeivel finoman előredöntött. Tenyeremmel támaszkodtam meg a pulton, miközben tarkómtól lefelé haladva, gerincem vonalán át végighúzta ujjait a bőrömön. Beleremegtem, és libabőr futkosott a hátamon érintése nyomán. - Gyönyörű vagy! - suttogta rám hajolva, lapockámat csókokkal hintve, egyre lejjebb haladva, egészen a fenekem felett lévő kis gödröcskékig. Sóhajokkal válaszoltam tettére. Kicsatolta az övem, majd lehúzta a nadrágom, de a bokszeremet csak annyira, hogy épp kilátszon a fenekem, amit harapdált, nyalt és csókolgatott. Nyöszörögve nyomtam ki a hátsóm, hogy még jobban hozzáférhessen. Lassan tolta le a fekete bokszerem, ezzel is húzva az idegeimet. Belemarkolt fedetlen fenekembe, rácsapott egy hatalmasat, én pedig felnyüszítettem. Csípett a helye, ahol méretes tenyere csattant. Felszisszentem, mikor kaptam még egyet, ugyanoda ahova az előbb. Égett a bőröm. Teljes testével nekem feszült, egyik keze hasamra siklott, míg a másikkal megmarkolta férfiasságomat. Nyöszörögtem, ahogy puha, meleg tenyere körbefogta a farkamat, és fejte. - Nyögjél nekem, Kis Tigris! - suttogta kéjesen a fülembe, gyorsítva a tempón.
- Ahh... Ahhh... - nyögtem egyre hangosabban, ahogy a gyönyör végigcikázott testemen. A fülcimpámba harapott, miközben csípőjét nekem lökte, amitől kemény férfiassága fenekemnek ütközött. - M-mindjárt... - lihegtem, mire elvette a kezét lüktető szerszámomról. - M-miért? - ziháltam, alig kaptam levegőt.
- Nem hagyhatom, hogy így menj el - vezette ujjait a bejáratomhoz, és izgatni kezdett. Becsukott szemmel, remegő testtel élveztem, ahogy simogat, néha kicsit megnyomva ánuszomat. Egyik ujját beljebb nyomta, amitől szűkölni kezdtem. Morgott egyet, aztán hajamba túrt, és nyelve hegyével végigsiklott a gerincem mentén, egészen a fenekemig, amit szétnyitott, és forró, nedves nyelvével izgatott. Kéjes nyögések szaladtak ki a számon, testem lángolt, ahogy ki-be dugta bennem a nyelvét .
- Hazza! Istenem! - markoltam meg a pult szélét, miközben kijjebb toltam a fenekem. Azt akartam, hogy bennem legyen, minél hamarabb, érezni akartam őt. Felkuncogott, egy utolsót még belemarkolt a hátsómba, aztán megszűnt az érintése. Morogva néztem hátra a vállam felett. Rám vigyorgott, miközben három ujját szopta. Előre fordította a fejem, és egyszerre feldugta mindhármat. Azt hittem szétrobbanok odalent. Nagyokat fújtattam, ezzel próbálva enyhíteni a fájdalmat, amely minden egyes együttlétkor megjelent. Nem olyan szörnyű, csak kellemetlen, de megéri, mert ami utána jön, az mindenért kárpótol. Ki-be járatta bennem ujjait, néha ollózott, néha pedig begörbítette őket, amivel kéjes nyögéseket váltott ki belőlem. - Elég már... - lihegtem, mire kihúzta belőlem ujjait. Türelmetlenül vártam, hogy végre hozzám érjen, de nem tette, ezért hátrafordultam. A nadrágjával szenvedett, majd mikor sikerült neki végre lerugdosnia magáról, hozzám hajolt, egy csókot lopva ajkaimról. A fogaival feltépte az óvszeres csomagot, majd mögém állt, felhúzta magára, és bepozicionálta a farkát. Megragadta a derekam, és lassan tolta belém magát. Egy apró nyöszörgést hallattam, amit pár lökés után nyögések váltottak fel. Melegség söpört végig rajtam, alhasam bizsergett, farkam pedig lüktetett, ahogy egyre fokozódtak döfései. Az érzés, ahogy betölti szűk járatom hatalmas duzzadó férfiasságával, leírhatatlan. Rám hajolt, nyakam csókolgatta, aztán megfogta pultba kapaszkodó kezeimet, és összefonta az ujjainkat, miközben erősen lökte magát belém. - Ah! Ah! - nyögtem az élvezettől, ami az egész testemet elborította. Harry a fülembe lihegett, néha hörgő hangot hallatott. Izzadt testünk összecsapódott, a hang bezengte a helységet, nyögéseinkkel együtt.
- Te jössz! - zihálta, leállítva lökéseit. Hirtelen nem értettem mire gondol, de mikor rájöttem, rögtön megmozdítottam csípőmet, előre-hátra, egyre gyorsabban, és gyorsabban. Mélyről jövő morgás tört fel belőle, ahogy erőteljesen csapkodtam a fenekem az ágyékához. Tevékenységünket egy elég hangos, és türelmetlen kopogás zavarta meg. Harryt nem nagyon izgatta a dolog, megragadta csípőmet, majd tovább lökte magát belém.
- V-vala-ki k-kopo-gott... - lihegtem elcsukló hangon döféseitől. - H-Hazza... Va-la... - folytattam volna, de befogta a számat.
- Tud várni! Én nem! - morogta. - Addig nem engedlek el, míg el nem élvezel, szóval rajtad múlik, Édes! - suttogta fülembe nyögései közepette. Dünnyögtem tenyerébe, mire elvette számról a kezét.
- S-segíts... - ennyit tudtam csak kinyögni. Hallottam, ahogy felkuncog, aztán rámarkol férfiasságomra, és fejni kezdi, a lökései ritmusát felvéve. A tempója egyre gyorsabbá vált, amitől rohamosan közeledtem a csúcs felé. Nem kellett sok, az élvezet hullámként söpört végig rajtam, egy hatalmas nyögéssel kísérve. Pár lökés után Hazza is követett, mély, hörgő hangot hallatva ment el, nevemet suttogva. 
A kopogás, ami a bejárati ajtó felől jött, nem szűnt meg, sőt egyre erélyesebbé vált. Harry kihúzódott belőlem, maga felé fordított, és szenvedélyes csókot váltottunk. Egyre türelmetlenebb kopogás hallatszott.
- Baszd meg! - morogta - Bíz isten kitekerem a nyakát, akár ki is az! - hintett egy puszit ajkaimra, majd fenekembe csípett, mire halkan felsikoltottam. - Öltözz fel, nehogy meglássa valaki a formás kis segged! - harapta be ajkait, és még egy csókot adott. Felkapta a nadrágját, aztán dünnyögve indult, hogy kinyissa az ajtót. Én is felöltöztem, rendbe tettem a hajam, és nekiláttam kipakolni a szatyrokat. Ismerős hang csapta meg a fülem, ami a nappali felől jött. Kikukucskáltam, és Zaynt láttam meg, ahogy leül a kanapén, Hazza pedig mellé telepszik, felé fordulva.
- Szia! - köszöntem, mire morcos arcot vágott, és vissza sem köszönt. Valami nem stimmelt vele. Leültem Harry mellé a karfára, és Zayn arcát fürkésztem. - Mi a baj? - kérdeztem, mert nem szólt egy szót sem. - Vagy inkább menjek ki? - álltam fel, de Harry a combomra tette a kezét és visszanyomott.
- Összevesztünk Niallal, elég rendesen... Tegnap óta ki van kapcsolva a telefonja, és az ajtót se nyitja ki - mondta kétségbeesetten. 
- Mi a fenét csináltál már megint?? - rázta a fejét Hazza.
- Elmondtam neki Londont, és kiakadt...
- Tegnap? Tegnap mondtad el neki? Ez most komoly? - kérdezte Harry felháborodva. - Több mint egy hónapod volt rá, te meg most közlöd vele? Szerinted miért akadt ki?? - Döbbenettel hallgattam a beszélgetést. Nem értettem semmit belőle.
- Mert te elmondtad Louisnak, hogy te is jössz? - nézett rám Zayn, én pedig kikerekedett szemekkel ültem.
- Mi?? - álltam fel, kérdőn nézve Hazzára.
- Á! Szóval nem. Akkor meg miről beszélünk? Haaa?! - gúnyolódott a fekete.
- Ez nem ugyanaz, Zayn! Ha úgy döntök, hogy veled megyek, akkor igenis megbeszélem Louval, és nem az utazás előtt két nappal!! De nem megyek veled, ezért nem említettem meg neki! - védekezett Hazza.
- De mi nem járunk, nem olyanok vagyunk, mint ti! Nem kell mindenről beszámolnom neki! - mondta Zayn, mire mérgesen néztem rá. Ha lehetne szemmel ölni, már halott lenne.
- Ezt meg is beszéltétek?? Szerinted csak szex az, ami köztetek van? - kérdezte a szerelmem.
- Mi más lenne? Megbeszéltük, hogy semmi több, akkor meg miért van így kiakadva? - értetlenkedett.
- Idióta vagy!! Nem lehetsz ennyire vak!! - szóltam közbe, mert már nem bírtam tétlenül hallgatni a hülyeségét. Láttam, hogy megfeszül az arca, szemei szikrákat szórtak.
- Tudjátok mit?! - állt fel idegesen. - Idióta vagyok, igen, mert hozzátok fordultam!! Mit várhattam volna tőletek?! Persze, hogy én vagyok a hülye, mindig én!! - kiabált, majd kiviharzott, becsapva maga után a bejárati ajtót. Egy ideig csak ültünk, magunk elé meredve. Szegény Niall, gondolom ki lehet borulva, emiatt az idióta miatt. Ki tudja mit vágott megint a fejéhez? Harry felállt, majd a lépcső felé indult.
- Várj! - szóltam rá, mire visszafordult. - Szerintem még nem végeztünk... - tettem karba kezeimet. - Mi ez az egész? Mi az, hogy Londonba akartál menni? És mi az, hogy Zayn megy? Miért nem szóltál nekem erről? - tettem fel a kérdéseimet, amikre választ vártam. Nagyot sóhajtott.
- Ígérem mindent elmondok, de előtte beszélnem kell Zayn hülye fejével, oké? - bólintottam, mire felszaladt a lépcsőn. A konyhába mentem, hogy elkészítsem az ebédet, mert ha nem látok hozzá, sosem lesz kész. Néhányszor megpróbáltam felhívni Niallt, de ki volt kapcsolva. Kezdtem aggódni érte. Tudtam, hogy ez lesz, én megmondtam előre... 
Mikor végeztem az ebéddel, és a gondolataimmal, újra felhívtam Niallt. Kicsöngött, aminek nagyon megörültem.
- I-igen? - szólt bele szipogva.
- Niall! Jól vagy? Hol vagy? Mi történt? Kezdtem aggódni miattad! - hadartam el egy szuszra.
- Jól vagyok, minden rendben lesz. Biztos helyen vagyok. - mondta, de alig értettem a szipogásától. 
- Zayn teljesen ki van...Itt volt az előbb... Mi történt? - kérdeztem, mire hosszú csend telepedett közénk. Már azt hittem, hogy nem fog válaszolni, mikor végül kinyögte:
- Összevesztünk, és olyat vágott a fejemhez, amitől kiakadtam. Sírva rohantam el tőle... - csuklott el a hangja, a mondandója közben.
- Miért nem mondtad el neki, hogy mit érzel? Lehet, máshogy alakult volna - dőltem neki a konyhapultnak, lábfejemet bámulva.
- Nem dönthetem romba az álmait. Neki Londonban a helye. Másrészt pedig ismét elmondta, hogy csak egy dugás vagyok neki, ezért nem mondtam el, hogy nekem nem... nem akartam hülyét csinálni magamból. Jobb ez így, majd túlteszem magam rajta, egyszer... talán... - sóhajtott egy nagyot. A háttérből egy hang hallatszott, ami nagyon ismerős volt, de nem tudtam hova tenni. - Bocsi, de mennem kell, majd beszélünk még. Ne aggódj, rendben leszek! - Elköszöntünk egymástól. Leültem az asztalhoz, és magam elé bámultam, a gondoltaimba mélyülve. Harry hangja zavart meg. Belépett a konyhába, még mindig a telefonnal a kezében.
- Meg van Niall - mondtam, mire bólintott egyet, és elmondta Zaynnek, hogy ne aggódjon. Megterítettem, majd leültem, és vártam, hogy Hazza végre letegye a mobilt, ami már lassan odanőtt a füléhez. Kiszedtem a levest, amikor leült velem szembe.
- Nehéz eset... - fújta ki magát. - Természetesen megint Zayn volt a szemét. Nagy nehezen bevallotta...
- Szerinted szereti őt? - kérdeztem.
- Zayn? - Bólintottam neki. - Úgy érzem igen, csak még magának sem meri bevallani, és addig nem tudok mit csinálni vele... ez rajta múlik. Beszéltem a fejével, remélem ez majd segít, de ha nem, akkor ennyi volt... Talán jót fog tenni neki, hogy elmegy Londonba, hátha megjön az esze abban az egy hónapban...
- De akkor miért bántja őt? Niall teljesen összetört - mondtam, miközben kanalaztam a levest.
- Mert mindig azokat bántjuk, akiket szeretünk... - nézett rám, szemeit, enyéimbe fúrva. - Együnk, aztán egy forró tea mellett mindent elmondok - villantott felém egy mosolyt, amitől az én szám is felfelé görbült.

23 megjegyzés:

  1. Na jó, ehhez muszáj, hogy elsőnek kommenteljek....

    Egyszerűen imádtam!!!
    A szexjelenet nagyon, nagyon izgi volt, és hihetetlenül magával ragadó, csak gratulálni tudok. Nem akarok megint szuperlatívuszokba átmenni, de ez a blog egyre és egyre jobb. Ahányszor írói válságba kerülsz, utána mindig megtáltosodsz, és egyre jobb leszel!

    Mi lesz Londonnal? És mi az, hogy Harry is? vagy mi az, hogy Harry nem? Nem is tudom mit akarok. Niall Liamnél van? Ő vigasztalja? De cukik!
    Zayn egy seggfej, az előző részben úgy kiakasztott, hogy el is felejtettem írni, mert két napig haragudtam rá ( rád:P) csúnyán viselkedett, pedig már azt hittem , a kis cuki Niall mellett kezd helyrerázódni az a csökött, egomán agya. Mondjuk akkor is az egyik kedvenc karakterem, ha ő a legnagyobb tapló közel, s távol.
    Annyira jó, hogy ilyen gyorsan hoztad a kövit, erre szerintem senki nem számított, de meg tudnánk szokni, az is biztos:P:P

    Köszönöm, és epedve várom a folytatást, reméljük azt is ilyen sebesen írod! :))

    Puszi. b

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett a szexjelenet is, nekem ez a második kedvencem, a focipályást még nem ütötte le egyik sem, de bármi megtörténhet! :D
      :D Huh, hát sok minden lesz itt, ki fog derülni, hogy mi lesz Londonnal és az is, hogy Harry miért nem. Igen, ott van, a legjobba barátok mindig ott vannak egymásnak :3
      Az, egy seggfej, az én seggfejem, ugyanis én alkottam :D Tudom, hogy felidegesített, de Zayn egy külön eset, az pedig, hogy meg fog-e változni lassan kiderül, ahogy haladunk előre a történetben.
      Nem tudom mi lett velem, de most ilyen napom volt :D Azt tudom, hogy meg tudnátok szokni ;)
      Köszönöm szépen, ha lesz időm, és energiám, akkor igen, hamarabb hozom :)
      <3

      Törlés
  2. Hűha...........Ez volt az első reakcióm mikor elolvastam. Amikor megláttam hogy új rész van, majd kiugrottam a bőrömből. És mikor olvasás közbenblátom a végét rögtön átmegyek depibe. :) Vicces azt olvasni ahogy Harry és Louis azt beszélik , hogy milyen hülye a másik kettő (legalább is Zayn ), miközben nem rég még ők is hasonló helyzetbe voltak. Viszont túl jól megy egy ideje náluk minden. Félek nem sokára újra lesz valami . De attol jó a blogod , hogy nem egy sima életről szól ! :D És bla bla bla bla bla bla..... csacsogok neked itt egy ideje. De ha nem tudom abba hagyni !!! :D Várom a kövi részt amit remélem hamar hozol ! :D ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ezt gondoltam, mikor írtam, hogy pont ők mondják ezeket, miközben ők is ilyenek voltak :D de ez a való életben is így szokott lenni...
      Erről nem mondhatok semmit, most kell nekik a nyugi, elég sok rossz történ velük mostanában... szóval megérdemlik a boldogságot :3
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, örülök, hogy ennyire boldog voltál, mikor megláttad az új részt :D
      Igyekszem, ahogy csak tudok :)

      Törlés
  3. Omg imádtam, kövit GYORSAAAAN!!! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszett! :D Próbálom hamar hozni, de nem ígérek semmit.

      Törlés
  4. Imádoooom! :D Fergetesges volt, de hol van Ziallllll?! :D Hé, Zayn vallj már Niall-nek szerelmet, okés?! :D De fantasztikus. imádom ezt a sztorit.
    Ölel, Laraa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett! :3 Majd kiderül, hogy mi lesz velük, de Zayn nem egy könnyű eset... Ki fog derülni minden, ahogy haladunk előre a történettel. :)

      Törlés
  5. Imádom. mint mindig.. nagyon jó lett.. :D hamar kövit. :) Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3 Igyekszem hozni, amilyen hamar csak tudom :)
      Puszi

      Törlés
  6. Juujj*...* Köszi Zayn hogy bezavartál abba a csodás jelenetbe!! Pedig még olvastam volna ;) :* imádlak Dreamy Girl :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádlak :) Igen, Zayn tud időzíteni... :D Lesz még mit olvasni, csak szólok, ott nem fog bezavarni senki sem ;)

      Törlés
  7. Te a sírba viszel! Imádlak! Imádom ezt a sztorit és imádom az összes történnetet amit a te hihetetlen agyad szül! :3 Hogy tudsz ilyen jól kuszált történetet kitalálni? :0 Egyszer megríkatsz, egyszer röhögőgörcsöt, hol szerelmesnek érzem magam és hol vègig mosolygom az égész részt! :))
    Nagyon imádlak Dreamy Girl te vagy a kedvenc blogger íróm! :))
    Minél hamarabb hozd a következő részt!!!
    U.i: Zayn, TÈRJ MÀR ÉSZHEZ!!!!
    Csókol:
    ~Gabrielle Contu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy :3 Annyira boldog vagyok, hogy ennyi érzést ki tudok váltani az írásommal, ez sokat jelent nekem :) Köszönöm a kedves szavakat, feldobtad a napom :3 (elolvadtam :))
      Reméljük, hogy megjön az esze...
      Puszi :)

      Törlés
  8. legjobb szulinapi ajandek :3 <3
    meg ha nem is tudtal rola :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog Szülinapot, így utólag! :) Örülök, hogy sikerült meglepnem téged, még ha nem is tudtam róla, de összejött, és ez nagyon jó érzés, főleg, hogy ennyire boldog voltál, hogy a te napodon tettem fel :3

      Törlés
  9. Nagyon sokáig tartott,mire rávettem magam hogy elolvassam a történeted, mert nagyon hosszúnak láttam. De valahogy mégis belekezdtem, és a rabjává váltam. Egyszerűen... Fantasztikus. Csodálatosan írsz. Hétfő óta olvasom, suli után mindig ez volt az első, és alig vártam hogy végre utólérjem a történetet. Most mégis szomorú vagyok, mert elfogyott az olvasnivalóm. :D nem vagyok larry shipper, de imádok larry történeteket olvasni, mert többségük ezerszer jobb a sima hetero sztoriknál. És izgalmasabbak. Mint ez. Waaaaaa*.* Becca blogjait, a sinistert és a oneshot-os blogodat is figyelemmel kísérem, olyan csodálatosan írtok mindketten*.* nem vagyok bejelentkezve, mert -ritka alkalmak egyike- telefonról írok, de tudd, hogy mégegy olvasóval gazdagodtál! Imádom nagyon *.* jaj még mindig a hatása alatt vagyok. *****.***** xxHöri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy rászántad magad, és annak is, hogy megtetszett! :)
      Köszönöm szépen a kedves szavaid, nagyon boldoggá tettél velük. Az pedig, hogy nem vagy Larrys, és így is imádod a történetet, egyszerűen fantasztikus, ez a legnagyobb elismerés nekem! :3 Becca egy csodálatos írónő, ő a példaképem, eszméletlen amit művel! :D
      Puszi

      Törlés
  10. Úristen *.* FANTASZTIKUS! Mindig megtudsz minket lepni és újat mutatni ! ;) :D
    Nagyon jó rész volt ! Annyira örülök hogy Larry most boldog :D
    DE Zayn szedje össze magát és történjen valami Niall-el legyenek ők is boldogok!
    Ritkán szoktam írni :( amiért bocsánatot kérek! de van hogy néha nem tudok megszólalni egy-egy rész után! Egyszerűen imádom ahogy írsz! :D :$ Ennél a blognál nincs is jobb!
    Ezentúl mindig írok kommentet :). Hamar hozd a kövit! Nem tudunk már várni ! :D <3

    Vanii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :3 Igen, most boldogság van, megérdemlik már ;)
      Reméljük, hogy megjön az esze, de erről nem árulhatok el semmit, majd kiderül, lassan... :)
      Semmi baj, a lényeg, hogy tudom, hogy itt vagy és olvasol, nekem ez is sokat jelent :3 Persze a kommenteket is nagyon szeretem, mert sok erőt adnak az íráshoz :)
      Igyekszem, ha minden igaz holnap fent lesz ;)

      Törlés
    2. Akkor nagyon várom a holnapot! :) :D

      Törlés