2014. szeptember 17., szerda

96.rész


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat, melyekkel megdobogtatjátok szívemet, el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok nektek, amiért itt vagytok, és olvassátok írásomat! Imádlak benneteket! :3 
A részről annyit, hogy most Harry szemszöge lesz, és lehet, hogy pár részig így is marad! Remélem tetszeni fog! :)
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Harry


Nagyokat pislogva ébredtem fel. A plafont bámultam pár másodpercig, majd morogva fordultam jobb oldalamra. Mosoly terült el arcomon, ahogy megláttam a mellettem alvó angyalt. Hasán feküdt, feje a másik oldalra fordulva, így csak izmos, meztelen hátát láttam, amelyről egészen a derekáig lecsúszott a takaró. Óvatosan végigsimítottam ujjaimat gerince vonalán, egészen a feneke felett lévő gödröcskékig, mire morogva felém fordult, de szemei még mindig csukva voltak. Az órára pillantottam, ami 9-et mutatott. Meglepődtem, hogy hamarabb keltem fel, mint ő, hiszen Lou az, aki hajnalok hajnalán már kint van az ágyból. Talán a tegnapi nap túl fárasztó volt számára... Gondoltam meglepem egy kis reggelivel, ahogyan ő szokott engem. De, még mielőtt kimásztam volna az ágyból, pár percig figyeltem gyönyörű arcát, melyen egy halvány mosoly bujkált. Biztos valami szépet álmodott... Lábujjhegyen a szekrényhez mentem, kivettem belőle egy felsőt, és egy nadrágot, majd mielőtt becsuktam volna magam után az ajtót, még visszanéztem békésen szunyókáló alakjára. A konyhába érve megcsináltam a szendvicseket, bekapcsoltam a kávéfőzőt, és míg a kávéra vártam, gondolataimba mélyedtem, előhúzva a tegnapi nap történéseit. Megnyaltam az alsó ajkamat, a fejemben megjelenő képektől, amint egymást kényeztetjük a kocsiban, majd a fürdőben. Nagyokat lélegezve, vigyorral az arcomon álltam a konyhapult előtt, és éreztem, hogy már csak az emlékére is beindulok. Próbáltam elterelni másfelé gondolataimat, mert ha így folytatom komoly baj fog történni odalenn. Sikerült is. Eszembe jutottak a csónakban elhangzott szavak... A csók, és Lucas... Kezeim önkéntelenül ökölbe szorultak, ahogy megjelent előttem a kép, amint Lou ajkai az övéhez érnek. Alig vártam, hogy elbeszélgethessek Shannel, mert hogy nem hagyom annyiban az egyszer biztos. Velem senki sem szórakozhat, főleg nem a szeretteimmel! Aztán jöhet Lucas, vele már nem leszek olyan kegyes... Csak találjam meg, bíz isten azt is meg fogja bánni, hogy megszületett! Egy tálcára helyeztem a szendvicset és a kávét, majd felvittem a szobába, ahol Lou még mindig durmolt. Annyira édes volt. Nem lett volna szívem felébreszteni, ezért halkan letettem az éjjeli szekrényére, és írtam egy cetlit, aminek az elejére ráfirkantottam nevét, a nem túl szép betűimmel, majd lágy csókot hintettem arcára. Elvégeztem a fürdőszobai teendőim, aztán felhúztam a cipőm, a telefonomat és a pénztárcámat pedig zsebeimbe csúsztattam, és még mielőtt kiléptem volna az ajtón, megbizonyosodtam arról, hogy mindent bezártam. Nem szívesen hagyom itt Lout, egyedül, de mást nem tehettem... Vagy mégis?! Előkaptam mobilom - miután beültem a kocsimba - tárcsázva Zayn számát.
- H-Hello... - lihegte a telefonba, amiből egyből tudtam, hogy nem jókor hívom.
- Hallom nem érsz rá... Majd ha beledöngölted azt a valakit az ágyba, hívj vissza! - vigyorogtam, kinyomva a hívást. Alig tettem le, máris csörgött. Ez gyors menet volt...
- Már végeztem! Mit akarsz? - alig bírta kiejteni ezt a pár szót, úgy szuszogott.
- Elég gyorsan elmentél, nem gondolod? - húztam az agyát, mert tudtam, ha a szexuális teljesítményét minősítem le, akkor bepöccen.
- Fogd be, mert átnyúlok a telefonon keresztül, és letépem a kis Harryt! - mérgelődött, én pedig jót röhögtem rajta. - Szóval, mit akarsz? - kérdezte, komoly hangon.
- Loura kellene figyelned, ha ráérsz... Csak pár órára mennék el, de nem akarom egyedül hagyni.
- Persze, nem gond, de mire ez a nagy védelem? - kérdezte.
- Amint visszaérek, elmondok mindent! A lényeg, hogy ne enged el egyedül sehova! Oké?
- Oké! Mindjárt ott vagyok! - tette le a telefont. Megvártam míg ideér, majd mikor megláttam kocsiját, nyugodtan indultam el az úti célom felé, amely egy eldugottabb helyen volt, a város túlsó szélén. Nem sokan járnak ide, csak az olyanok, mint én. Mondjuk már én is nagyon rég jártam erre, de gondoltam ideje kicsit felpörgetni, az eddig sem unalmas szexuális életünket. Benyitottam az ajtón, és azonnal megpillantottam a pult mögött álló régi haveromat. Hatalmas mosollyal üdvözölt.
- Csak nem? A nagy Harry Styles, ennyi idő után még visszameri tolni ide a képét? - jött elém, hogy lekezeljen velem.
- Bocs, de nem volt szükségem ezekre a dolgokra mostanában... - néztem végig a kínálaton. A bolt ugyanolyan volt, mint régebben, nem sokban változott, és a cuccok is hasonlóak voltak, bár azért láttam egy-két új dolgot.
- Megint egy újabb hal akadt a horgodra? - érdeklődött kíváncsian.
- Ő más! - jelentettem ki, még mindig a a kínálatot vizsgálgatva.
- Tán csak nem?! - sejtelmes mosoly jelent meg arcán, ahogy engem nézett. Nem szóltam semmit, de ő rögtön tudta, hogy ez mit jelent. - Ó! Különleges személy lehet, ha el tudta rabolni a szívedet! Örülök neki, hogy téged is elért a szerelem! - tette vállamra kezét.
- Sosem hittem volna, de látod, csodák mégiscsak léteznek! - mosolyogtam rá. - Na de, kellene valami, ami feldobja a szexuális életünket, bár nem panaszkodom, mert fantasztikus, viszont szeretném valamivel meglepni. Egy kis újítás. - nézegettem körül.
- Mire gondoltál?
- Hmm... Szerepjátékra... - vettem a kezembe egy rendőr szerkót. - Ez nem is olyan rossz! Van hozzá kellék, vagy csak a ruha? - kérdeztem Jamest.
- Persze, hogy van! Bilincs, gumibot, még fegyver is, ha kell. Viszont van többfajta is, tűzoltó, doktor, autószerelő, meg sok egyéb... Amit csak szeretnél.
- Ez tökéletes lesz, szerintem imádni fogja! Kell hozzá a két kellék, a pisztoly nem, az már kicsit durva... - a pulthoz vittem, és már alig vártam, hogy kipróbálhassuk. Kíváncsi voltam, hogy vajon mit fog ehhez szólni Louis. Miután kifizettem, még jó egy órát elcsevegtem Jamessel. Hazafelé beugrottam a boltba, hogy megvegyem a bevásárló listán szerepelt dolgokat, amit Lou gondosan mindig összeír. A zsebembe kotorásztam, mikor rájöttem, hogy nem raktam el a cetlit... Kezembe vettem a telefonom, és felhívtam.
- Akkor ennyi? Nem kell más? - kérdeztem, már a kasszánál sorakozva.
- Nem, asszem minden megvan... - gondolkodott el. A szalag felett lévő polcot figyeltem, mikor megállt a tekintetem az óvszeren. Elmosolyodtam, és levettem egy dobozzal.
- Biztos vagy benne, hogy mindent felírtál? - egy "ühüm" volt a válasza. - Az óvszert nem felejtette el Kis Tigris? - kérdeztem, mire csend lett a vonal túlsó oldalán. - Milyet szeretnél? Mondjuk ízesítettet? - kuncogtam, ahogy magam előtt láttam vörösödő arcát. Imádtam, mikor olyan a feje, mint a paradicsom. Bár, egyre nehezebb ilyen helyzetekbe hozni, de azért néha sikerül.
- Téged akarlak érezni, nem mást. - mondta alig hallható hangon, mintha félne attól, hogy valaki meghallja.
- Tökéletes válasz Kis Tigris! Imádlak! Egy rugóra jár az agyunk, a saját íz a legfinomabb! - fokoztam, még mindig vigyorogva. - A tiéd isteni, a legjobb mikor...
- Fejezd be, Hazza! - szólt közbe rekedtes hangon, lihegve. Felnevettem. Ez volt a célom, csak pár mondat és máris felizgult.
- Nemsokára otthon leszek, és kezelésbe veszlek, tarts ki! Csók! - tettem le, hatalmas mosollyal arcomon. Fizettem, és mikor körül néztem, láttam, ahogy mindenki engem néz. Biztos hallották a kis eszmecserénket. Engem nem zavar, büszkén lépdeltem ki a boltból, a kocsim felé véve az irányt. Bepakoltam a megvásárolt dolgokat, és be akartam ülni, de szemem megakadt valakin. Arcomra gonosz mosoly kúszott, ahogy felismertem az illetőt. Bezártam a kocsit, majd tisztes távolságból követtem őt. Itt az ideje, hogy megbeszéljünk pár dolgot... Vártam, hogy valamilyen eldugottba helyre érjünk, mert mégse agyalhatom meg ennyi ember előtt, a nyílt utcán. Mikor odaért az autójához, gyors léptekkel siettem felé, és a nagy tenyeremet ráhelyezve az üvegre, csuktam be a résnyire kinyitott ajtót. Ijedten ugrott el, majd riadtan nézett rám. 
- Szevasz! - köszöntem, nekidőlve az autó oldalának, mellkasom előtt összefont karokkal. Láttam rajta a félelmet, amit jó jelnek vettem, bár meg is lepődtem, hiszen kívülről elég kemény csávónak tűnt, de úgy látszik, ez csak a külső...
- H-hello! - köszönt remegő hanggal. - Látom már jól vagy... - eresztett meg egy halvány mosolyt felém. - Örülök neki... - felhorkantam szavai hallatán. Örül... Persze... 
- Ne hízelegj, nem érsz el vele semmit! - mondtam erélyesen. - Nem érzed úgy, hogy beszélnünk kellene?! - néztem rá komoly arccal, de nem válaszolt, csak állt ott, kerülve tekintetem. - Louis? Csók? Rémlik valami? - kérdeztem gúnyosan.
- Bocs, én... én nem... az a csók hiba volt, nem akartam rá mászni... csak... túl sok volt a pia... és...
- Mi?? - akadtam ki, ahogy felfogtam mit is mondott. Ezt most tényleg nem értettem, azt hittem Lou kezdeményezett, erre kiderül, hogy ez a seggfej volt. Hazudott nekem, csak azért, hogy védje ezt a tarajos fejűt. - Te csókoltad meg őt? - bólogatott, nekem pedig elborult az agyam. Éreztem, ahogy elönt a düh, a vérem felforrt, és fújtattam. - Hogy volt pofád rámászni?? Ha? Részeg volt, kétségbeesett, sebezhető és ezt te kihasználtad?! Gusztustalan vagy!!! - köptem szavaimat dühömben.
- Figyelj, én...én... sajnálom, nem akarok ebből bonyodalmat, kérlek, felejtsük el. - felhorkantam könyörgésére. Azt hitte egy bocsánatkéréssel megúszhatja?? Nem ismer még engem, de most meg fog! Ezek után majd kétszer meggondolja, hogy Louis közelébe menjen-e... Eltoltam magam a kocsitól, körbe kémleltem, hogy vannak-e az utcán, de szerencsére csak mi ketten voltunk. Elé álltam. Szemeibe félelem költözött, ahogy farkasszemet néztünk egymással. 
- Ennyivel nem fogod megúszni, nem ismersz még engem, és ezek után azt fogod kívánni, bár ne is ismertél volna meg soha! - vigyorogtam, egyet hátra lépve, majd behúztam neki jobb öklömmel. Fájdalmasan felordított, odakapva arcához, ahol az ütés érte. Majdnem elesett, de nagy mázlia volt, ugyanis a fal, mely mögötte húzódott, felfogta. Megráztam kezem, amely zsibogott az ütés erejétől. Győztes mosolyt villantottam felé, mire hirtelen, nem számítva rá, nekem esett...

11 megjegyzés:

  1. Uramisteen*.*
    Első komizo:3:D
    Nagyon jo lett ez a rész! Az a kis jelenet. Èn éreztem magam zavarban.. Jajj olyan arii Hazz hogy figyelteti Zaynnel:3 és jol verje meg ez a gyereket! Aztán mondja el Zaynnek mit tett:') imádlak. Puszi Tami <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is imádlak, és boldog vagyok, hogy tetszett! :) Hazza nagyon aranyos, kis védelmező :3 A kövi részben kiderül, mit is tesz vele...
      Puszi

      Törlés
  2. Húúúha.
    nem hiszem el. Komolyan, nem hiszem el, hogy mindig tudsz olyan feszültséget belecsempészni, amitől rohadt ideges leszek, hogy várnom kell a folytatásra....
    A részről:
    1., A cukiság: 10 pont, imádtam a kis telefonbeszélgetést, a reggelikészítő Harryt, az alvó Louist néző Harryt, és a féltékeny Harryt is.
    2., Izgalom: 10 pont. Végképp nem számítottam rá, hogy a kis idióta nekiugrik a végén. Mondd, ezt hogy csinálod????????
    3., Storiline: 10 pont... újabb izgalmak: mi lesz Lucassal? Mi lesz Ziallal/mi VAN Ziallal? Mi lesz Shanenel? És mi lesz a Shane/Liam párossal? és a lényeg:

    KI VESZI FEL A RENDŐRSZERKÓT?????????????????????????????????

    imádlak, tudod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen a pontokat, nagyon örülök, hogy ennyire tetszett! :3 Próbálom izgalmassá tenni!
      Szerintem is nagyon cuki volt, imádtam írni is :3
      Én sem így terveztem, de megtörtént, az utolsó pillanatban változott a sztori...
      Lesz itt még sok minden, amire magam sem számítottam... De még messze van... és minden kérdésedre megkapod a válaszod, ígérem :)
      Nem árulok el :P
      Én is imádlak :3

      Törlés
  3. Szia! Bocsi, hogy eddig, nem komiztam, nem rég lett fiókom, de most már mindig fokok! ;) Nagyon imádom ezt a történetet, az 1. résztől fogba beleszerettem! Én amúgy Harry szemszögét, kicsit jobban szeretem, szóval örülök neki, hogy az ő szemszögéből írod egy kicsit! :) Ez a kedvenc Larry-s blogom, látszik rajta, hogy saját, nagyon ötletes és belopta magát a szívembe, veled együtt! <3 ;) A blog kinézete is nagyon jó, átlátható, és amolyan egyszerű, de nagyszerű! :) Olvastam tőled e a második blogom, még a One Shots-odat is olvasom és azzal kapcsolatban mondom, hogy ott is hozz új történetet és a Lost-al is tessék haladni, mert bajok lesznek, kérem, ja és a képregénnyel kövijét is követelem! :D Szóval van dolgod bőven... :D Egy szóval imádom amit csinálsz, nagyon tehetséges, vagy, de eszt már tudod, hiszen annyian írták, hogy biztos a könyöködön jön ki a sok dicséret! :D Hát kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Harry-vel és Shan-nel (vagy kivel xd), meg, hogy milyen lesz a rendőrős szerepjátékos dolog (imádom-imádjuk a piszkos részeket [ilyenek az igazi Directioner-ek, kis perverzek *perverz vigyor*], szóval hozhatsz nyugodtan jóóóóóóó sokat :D) !! KÖVIT, KÖVIT, KÖVIT!! Imádlak a történeteddel együtt!!! <3 <3 <3 :*
    Ui.: Bocsi, ha hosszú lett a komi, de felkel majd készülnöd, hogy be sem áll a szám (ez esetben a kezem) és hosszú komikat fogsz kapni, remélem nem baj!!!
    További sok sikert, Puszi: Viki :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj vissza olvasva, van egy-két mondta, ami elég értelmetlen, bocsi, szóval ha nem értesz valamit nyugodtan szólj, mert mivel gyorsan írtam ez előfordulhat! :D De igyekszem értelmes komikat írni! :'D *meg kerdült, de azért még jól van xd*

      Törlés
    2. Hello :)
      Semmi baj, örülök, hogy most írtál! ;) Muszáj az ő szemszögéből is írnom, mivel így lesz teljes a történet. Szeretem írni a Harrys részeket is, és boldog vagyok, hogy neked is tetszik! :)
      Szeretem az egyszerű dolgokat, amint látható a kinézeten is, és boldog vagyok, hogy ez is bejön :)
      A Lost-al nagyon nem állok jól, de igyekszem! A képregénynél meg szünet van az eredeti írónál... Sajnos, így most várnunk kell vele... :/
      A rendőrös dologra még nem most lesz, de meg lesz ígérem :)
      Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, és nem baj, hogy ilyen hosszút, sőt, imádom mikor valaki ennyit ír, ne fogd vissza magad, annyit írj amennyit csak akarsz :3 Én örömmel fogom olvasni :3
      Puszi :)

      Törlés
  4. úr isten a legjobb résznél hagytad abba.. :D gonosz vagy.. de így izgalmasabb.. :D Imádtam .. nagyon ügyes vagy.!! mikor láttam h új rész nagyon meg örültem.!! ettől csak jobb a napom.!! :) Imádlak és a blogodat is...!! NE HAGYD ABBA.!! siess a kövivel.
    Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, gonosz vagyok, tudom :) Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszett! :3 Én is imádlak, nagyon aranyos vagy :3
      Nem fogom abbahagyni, de egyszer sajnos vége lesz...
      Puszi :)

      Törlés
  5. kövit pls!
    lègyszi!
    kèrlek!
    már nem birom tovább...:c
    olyan ahsgshakyhshaahsgah *-*
    nagyon jo
    imádom!
    nagyon nagyon tehetsèges vagy! :3
    bevallom őszintèn hogy az első 3 rèsznèl mèg azt mondtam hogy "istenem de unalmas." majd pár rèsszel kèsöbb pedig azt hogy "hmm..nem is rossz de mèg mindig nem annyira nyerte el a tetszèsem de azèrt adok neki egy esèlyt.." aztán bumm...
    TE JÓÓÓ ÈÈG! EZ EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS! AKDJSJAKSJDJAKS
    IMÁÁÁDOM! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, igyekszem hozni, csak a nátha kikészített... :(
      Nagyon boldog vagyok, hogy megváltozott a véleményed a történetemmel kapcsolatban! :) Remélem ezek után sem okoz csalódást! :)
      Köszönöm szépen, kedves szavaid, és azt is hogy írtál! :)

      Törlés