2014. szeptember 14., vasárnap

95.rész


Meglepi! 

Tudom, hogy nem mostanra ígértem, de gondoltam megleplek benneteket, hogy a hétvége utolsó napja jól teljen! :)
Ismét +18-at tartalmaz, tehát aki nem bírja, az ne olvassa...
Nagyon szépen köszönöm az új féliratkozókat, a tetszikeket, a kommenteket (chatben is) és a több, mint 172.100 oldalmegjelenítést! :3 
Imádlak benneteket! <3
További szép hétvégét, élvezzétek ki a mai nap minden percét! :)
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

Letett a fürdőszoba közepére, de derekam nem engedte el, csak szorosan magához húzott. Csókunk lágyan indult, majd egyre vadabb tempóra váltott. Kezemmel hajába túrtam, néha meghúzva azt, míg az ő kezei levándoroltak fenekemre, amibe belemarkolt, halk sóhajt kiváltva belőlem.
- Hmm, de hiányzott már a feszes hátsód! - harapott bele alsó ajkamba, játékosan meghúzva azt.
- Csak az? - kérdeztem, mire hatalmas mosoly ült ki arcára. Kezét hátsómról ágyékomra vezette, amitől nagyobb sóhajt hallattam.
- Ez is! - kuncogott.
- És mi még? - nem válaszolt, csak megragadta felsőm, és egy gyors mozdulattal lerántotta rólam.
- A hajad. - túrt bele érzékien. - A homlokod. - nyomott egy csókot az említett testrészemre. - A kék szemeid. - hunytam le őket, ahogy megpuszilta szemhéjamat. - Az orrod. - kuncogtam, ahogy az övét az enyémhez érintette. - A szád - lehelt ajkaimra, megnyalva azokat. - Az állad. - hintett rá egy apró csókot. - A nyakad. - haladt lefelé, végig nyalva torkom. - A mellkasod. - felsóhajtottam, ahogy puszit nyomott rá, miközben kezével oldalam simogatta. - A mellbimbód. - kapta be az említett testrészem, amit erősen megszívott. Felnyögtem, hajába túrva. - A hasad. - harapott bele bőrömbe, mire megnyaltam ajkaim, lehunyt szemmel élvezve tetteit. - A köldököd. - csókolt bele. - A v vonalad. - hintett rá egy puszit. - Minden egyes porcikád hiányzott, Kis tigris! - éreztem meg ajkait enyémen. Éhesen kaptam utánuk, tarkójánál fogva. Nyelvemmel elkaptam övét, és lágyan masszíroztam, mígnem levegőhiány miatt elváltunk egymástól. Hasamba bizsergés költözött, és ha lehet még szerelmesebb lettem belé. Fülig vörösödve, bárgyú mosollyal néztem zöld íriszeibe.
- Szeretlek! - öleltem magamhoz szorosan.
- Tudom, engem csak szeretni lehet! - kuncogott, én pedig megforgattam szemeim, de azért nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam. - Megengedem a vizet, addig vetkőzz le! - kacsintott rám, majd a kádhoz lépdelt, letérdelve elé, hogy megengedje a csapot. Fenekét stíröltem, és nem bírtam ki, hogy ne csapjak rá. Mögé álltam, majd rácsaptam feszes hátsójára, aztán belemarkoltam. Megugrott tettemre. Felém fordult, szemei csillogtak, arcán gonosz mosoly jelent meg.
- Ezt nagyon nem gondoltad át, Lou! - lépdelt felém, mire hátrálni kezdtem, de nem tudtam, ugyanis az ajtónak ütköztem, amit Hazza becsukott magunk mögött. A kilincsért akartam nyúlni, de ő gyorsabb volt. Felkapott karjaiba.
- Neeee! - sikoltoztam rugdalódzva, nevetéstől fuldokolva. - Nee! Hazza! - jót nevetett rajtam, majd a kádhoz sétált, és fölé helyezett, mire nyakába kapaszkodtam.
- Kérlek! Ne! - könyörögtem. - Ruha van… - de ezt már nem tudtam befejezni, ugyanis már a vízben voltam, viszont elkaptam Hazza felsőjét, így magamra rántottam. Felnyögtünk mindketten a fájdalomtól. - Idióta! - fröcsköltem arcába a kellemesen meleg vizet.
- A Te idiótád! - tolta szét lábaim, hogy közéjük férkőzhessen. Ajkaimra hajolt, és ismét csókban forrtunk össze. Hátát cirógatva, szenvedélyesen faltuk egymást a kádban, csurom vizes ruhában. - Szeretnél egy sztriptízt? - húzódott el, szemeimbe nézve, szemöldökét fel-le húzogatva. Ez nem volt kérdés, persze, hogy szerettem volna, csak ne nekem kelljen csinálnom…Vigyorogva, hevesen bólogattam, annyira, hogy majd leszakadt a fejem a nyakamról. - Akkor élvezd a show-t, Kis tigris! - nyomott egy cuppanós puszit számra, majd felállt a kádban. Már attól elaléltam, ahogy a fehér inge rátapadt felsőtestére, kirajzolva izmait és mellbimbóját. Beharapott alsó ajakkal figyeltem minden mozdulatát, hogy le ne maradjak bármiről is. Lassan, szexi csípőmozgással túrt hajába, mire nagyot nyeltem, és tátott szájjal bámultam őt. Ingén lévő gombjait, egyesével, csigalassúsággal gombolta ki, végig a szemeimbe nézve, megnyalva ajkait. Éreztem, hogy máris ágaskodom odalent. Széttárva felsőjét végig simított testén, majd ledobta ingét, a kád mellé. A hajából csepegő vízcseppek indultak meg arcától, izmait követve, egészen a nadrágja szegélyéig, ahol is eltűntek. Kéjes sóhaj hagyta el számat, és farkam lüktetett. Egész testem felforrt, szinte gőzkabinná változtatva a fürdőszobát. Lihegve élveztem műsorát, amit tovább folytatott. Lehunyta csodás szemeit, majd nadrágja szegélyéhez nyúlt, és lejjebb tolta, láttatni vélve szőrcsíkját, amit annyira imádtam. Bizsergett alhasam, ami csak fokozódott, ahogy kicsatolta övét. Behunyt szemekkel, elnyílt ajkakkal markolt rá férfiasságára, a nadrágon keresztül. Egyszerre nyögtünk fel, és én nem bírtam tovább. Feltérdeltem, ellöktem onnan kezét és belecsókoltam v vonalába, egyre lejjebb, ezzel együtt lehúzva róla az utolsó két ruhadarabját, amik már nagyon zavaróak voltak. Ágaskodó férfiasságára markoltam, majd ráleheltem hegyére, és megnyaltam, nyögést váltva ki Hazzából. Kezét hajamba vezette, tincseimmel játszadozva. Minden oldalról végignyaltam hosszát, majd először a végét kezdtem el szopni, aztán már teljesen elmerítettem számban. Nyögései egyre csak fokozódtak, ahogy gyorsítottam a tempón. Egyik kezemet heréire vezettem, lágyan masszírozva őket.
- Ahh… Hmmm… - mély hangja bezengte a helyiséget, amitől libabőr szaladt végig egész testemen. Imádtam, hogy ilyet tudok kiváltani belőle. - Oh, igen, Lou! - markolt bele hajamba, beljebb tolva fejem, így már majdnem a tokromban volt. Megijedtem. Tudom, hogy ezt szerettem volna megtanulni, de ez hirtelen sok volt. Mintha csak érezte volna, hogy valami nincs rendben, mert kijjebb húzta magát számból. Egy pillanatra megállt, én pedig felnéztem rá. Láttam, hogy aggódva figyel, ezért újra nekiindultam, jelezve, hogy nincs semmi baj. Nyelvemmel masszíroztam férfiasságát, ki-be járatva számban. Fenekébe markoltam, így húzva közelebb őt. - Szopjál, Lou! - elmosolyodtam volna szavain, de hát teli volt a szám. Nyögései egyre mélyebbről törtek fel, ujjai erősen markolták hajam, és éreztem, hogy közeledik a csúcs felé. Kijjebb húzódtam, megszívtam hegyét, miközben egyik kezemmel rámarkoltam heréire. Farka megremegett, aztán mély hörgő hanggal számba élvezett, nevemet nyögve. Cuppanós hanggal eltávolodtam, és lenyeltem örömnedvét. Megnyaltam ajkaim, majd kiegyenesedtem, Hazza pedig csókra húzott tarkómnál fogva. - Fantasztikus vagy! - lihegte ajkaimra. - Most te jössz! - markolt rá férfiasságomra a nadrágomon keresztül.
- A-a! - vettem el onnan kezét. - 2-2! Mára már elég volt! - nyomtam egy puszit szájára, mire morgott egyet, jelezve nem tetszését. - Fürödjünk! - vettem le az utolsó ruhadarabjaim, mert ugyanis rajtam még ott volt a nadrágom a bokszerrel együtt. Hazza megfordított minket, leült a kád végébe, én pedig lába közé ültem, hátam mellkasának nyomva. Kezeit összekulcsolta hasamon, fejét pedig vállamra helyezte. - Mesélj valamit magadról. - mondtam, behunyva szemeim, élvezve cirógatását bőrömön. - Mondjuk arról, hogy mi szerettél volna lenni, miről álmodtál kiskorodban. - felkuncogott.
- Hm... Ez egy jó kérdés... Elég sok minden megfordult fejemben akkoriban. Űrhajós akartam lenni legelőször, fel akartam jutni az űrbe, hogy láthassam a Földet teljes egészében. Aztán feltaláló. Minden hülyeséget összeeszkábáltam a garázsunkban, anyuék nagy örömére. - nevetett fel az emlékre. - Aztán, kezdtek egyre jobban érdekelni a nők, és hát a hülye fejembe vettem, hogy nőgyógyász akarok lenni... - vigyorogtam szavai hallatán. Nem is Hazza lenne, ha ez nem jutott volna eszébe. 
- És ki sem tudtad nőni ezt a dolgot... csak most a férfiak érdekelnek... - mondtam, mire nyakamba puszilt.
- Csak egyetlen férfi. - kezével elfordította fejem, hogy csókot lopjon ajkaimról. Elmosolyodtam, és szívembe boldogság költözött. - És te mi szerettél volna lenni, miről álmodtál? - tette vissza állát vállamra. 
- Nem válogattam annyit, mint te. Én mindig is focista akartam lenni. A szobám telis-tele volt a legjobb labdarúgók posztereivel, állandóan a meccseket néztem a tv-ben, és folyton kijártam a parkba, hogy rúghassam a labdát. Mindig azt képzeltem, hogy a közönség őrjöngve skandálja nevem, én pedig berúgok egy gólt, és boldogan szaladok a pályán, mert a csapatunk győzött. - meséltem el kis kori álmom. - Tudom nagyon gáz, de hát álmodozni szabad, nem igaz?! - dőltem hátra fejemmel, hogy arcunk egy vonalba legyen. Szeretetteljes mosollyal nézett rám, majd puszit nyomott ajkaimra. 
- Nagyon aranyos lehettél! Most magam elé képzeltem, ahogy a kis Louis szalad a pályán egy labdával, a kapu felé, és berúgja, majd kezeit a magasba emelve, boldogan nevetve futja körül a foci pályát. - mondta, homlokát neki döntve az enyémnek. Pontosan így volt, ahogy ő elképzelte. 
- Szerintem eleget áztunk már! Ideadod a tusfürdőt, ott van a hátad mögött! - kértem kedvesen, majd mikor kezembe adta, tenyerembe nyomta egy keveset, és mellkasom kezdtem mosni, aztán átadtam Hazzának. Mikor végeztünk, megtörölköztünk, és derekunk köré tekertük a frottír anyagot, így állva a tükör elé, hogy fogat mossunk. Én elő álltam, Hazza pedig mögöttem, átkarolva derekam. Egymást figyeltük a tükörben, miközben tisztára mostuk fogunkat. A szobába érve, kinyitottam a kis szekrényem és elővettem két bokszert, amiből az egyiket Hazzához dobtam, amit a jó reflexeknek köszönhetően el is kapott. Bebújtunk az ágyba, én pedig hátat fordítottam neki, hogy hozzám bújhasson, szorosan átkarolva. Megpuszilta nyakam, majd "jó éjt" kívántunk egymásnak, és boldogan hunytam le szemeim, szerelmem ölelő, megnyugtató karjaiban.

12 megjegyzés:

  1. Oh Istenem! A vége aranyos lett,az eleje pedig vad,ami egyenlő=Per-fect rész lett! :D De komolyan,hogy lehet valaki ennyire tehetséges!? ;) :)
    xxCg1(a coolgirls egyik tagja)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszett és örülök, hogy írtál! :) Aranyos vagy! :3

      Törlés
  2. ez nagyon jó lett.! :) a nagyon aranyos volt.!! Imádtam hamar kövit ..:) Puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :) A kövi csak jövő hét pénteken vagy szombaton jön...
      Puszi :)

      Törlés
  3. Hát ez valami ŰBERCUKI!!!! Mármint a vége. Imádtam, hogy meséltek magukról. Olyn jó volt olvasni. A szexrész pedig isteni lett, nagyon nagyon érzéki, és izgató! Minden úgy jó benne, ahogy van, és alig várom, hogy olvassam a folytatást, annyira régen vártunk ezekre a részekre!!!

    Harry mint nőgyógyász??? Hmmmm...Khmmmm.... elég sok páciense lenne amúgy . Vagy csak nekem jutott ez eszembe?? :DDDD

    Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszett a rész! :3 Imádom írni, már nagyon hiányoztak nekem, de szerintem nem csak én vagyok így ezzel! :D Igyekeztem jól megírni a szexrészt, és örülök, hogy sikerült! ;)
      Nekem is megfordult a fejemben... ;) sorba állnának a rendelőjében XD
      Puszi

      Törlés
  4. szia nagyon jó rész lett ! imádom a blogod !!! ha kérhetlek legyen egy olyan rész , jelenet a + 18 -okba hogy lou elmondja hogy néz ki harry meztelenül ... :) ugye milyen hülye gondolat ?? nem tudom de nekem nagyon tetszene ha lenne benne egy ilyen , boldoggá tennél !
    Rendszeres olvasód és likeolód : Lilo
    ( FERGETEGES VAGY )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett! :D Nem hülye gondolat, és megpróbálom megvalósítani, de nem most lesz az még...
      Nagyon aranyos vagy! :3

      Törlés
  5. Fangirl rohamot kaptam.. Tesom szo szerint lehulyezett :(
    Perfect. Imadom, szeretem,Csodalom az irasod. Meg a ferfiak is Hazzhoz jarnanak. ;)
    Cuki lett a vege. Elolvadtam :33
    #LarryForever
    xx Amanda

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat, boldog vagyok, hogy tetszett! :3 Biztos vagyok benne, hogy mindenki odajárna! ;)
      puszi :)

      Törlés
  6. hogy lehetne ezt nem elolvasni vagy esetleg nem szeretni?!!! IMÁDLAK!!! EGY ISTENNŐ VAGY!!! <3
    uhhh és mellesleg benne vagyok egy ilyen hatalmas Larrys csoportban...Larrysek Magyarország minden tájáról....és hétvégén volt egy ilyen kis "játék" szerűség ,hogy mindenki linkelje a kedvenc blogját... :) hát lehet hogy kevesebbet mondok de 50-nél biztos többent linkelték ezt *.* és mindenki ott nyáladzott komiba hogy mennyiiiree baszottjó :DD <3 Szóval magasan rekordot döntöttél :")
    Aweww olyan jól írsz <3
    nagyoon nagyon büszke vagyok rád :*
    ~B

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen dicsérő szavaid! :3
      Komolyan?? Te jó ég, el sem tudom hinni, hogy ennyien linkelték az oldalam. Most elájulok szerintem! :3 Végem van, nem tudok mit mondani... Meghatódtam! :3 Azóta mióta elolvastam kommented, folyton vigyorgok! :D Be tudnád linkel? Szívesen benéznék oda :)
      Imádlak, puszi :)

      Törlés