2014. augusztus 4., hétfő

85.rész

Hali Mindenkinek!

Imádlak benneteket, annyira boldog vagyok, mikor olvasom kommentjeiteket, minden egyes kedves szavaitokkal bearanyozzátok napomat! :3 Nem tudom elégszer megköszönni, azt a sok jót, amit tőletek kapok! :3 Köszönöm, hogy itt vagytok, és olvassátok blogom! :') Ahogy megígértem, már itt is van a kövi rész! :) Nem is tudom, nem vagyok megelégedve vele, többször is átjavítottam, de még mindig nem az igazai... :/ Sorry

Jó olvasást! 

Dreamy Girl


Louis

Még mindig csak vártunk. Őrjítő volt ez az egész. Ajkaim véresre harapdáltam, körmeim szinte elfogytak. Az idegeim tönkre mentek, úgy éreztem minden energiám elhagyott. Ott ültem egyedül, jó messze a többiektől. Nem volt szükségem senkire, csak Hazzára. Fejem az ajtó felé fordítottam, mikor meghallottam, hogy kinyílik. Azonnal felpattantam, a doktort látván.
- Harry Styles hozzátartozója? - kérdezte komoly arccal, én pedig éreztem, ahogy kifolyik arcomból a vér. Rosszul lettem.
- I-igen! M-mi van vele, doktor úr? Ugye jól van? - kérdeztem remegő hanggal. Alig vártam, hogy megkapjam a választ, mégis rettentően féltem tőle.
- Minden rendben van, épp időben találtak rá. Kimostuk a gyomrát, majd átvitték az egyik kórterembe. Most még alszik, de nemsokára fel fog ébredni. Egy-két nap, és helyrejön. - szavai hallatán, megkönnyebbülten fújtam ki, az eddig benntartott levegőm.
- K-köszönöm... - csuklott el a hangom. Annyira boldog voltam, hogy azt el sem tudom mondani.
- Még van egy-két vizsgálat, de utána bemehet hozzá. Az egyik nővér majd szólni fog önnek. - tájékoztatott - Nyugodjon meg, a barátja jól van. - mosolygott, aztán otthagyott engem, potyogó örömkönnyeimmel. Hatalmas mosollyal indultam meg a fiúk felé, akik felpattanva a székről, megnyugodva öleltek magukhoz.
- Minden rendben van! - mondtam, mire ismét pityeregni kezdtem, de már az örömtől. Mindketten hátam simogatták, majd mikor elhúzódtam tőlük, szipogva töröltem le könnyeim. - Fel kell hívnom, Zaynt! Tudnia kell mi van Harryvel, hiszen legjobb barátok! - bólintottak, én pedig elővettem az összerakott telefonom - ami szerencsémre működött - és tárcsáztam a számát. Elég hosszasan csengett, mire felvette.

Niall



Hulla fáradtan feküdtem, Zayn ágyában. Kiszívta az összes energiám, meg sem tudtam mozdulni.
- Eszméletlen vagy! - húzódott közelebb hozzám, majd fölém hajolt, jobb lábát átvetve enyémen. Mellkasom simogatta, miközben ajkaimra tapadt. - Nem tudok betelni veled! - csókolt meg, nyelve vadul nekiesett enyémnek. Keze hasamra téved, köldökömnél körözött ujjaival, aztán szép lassan, észrevétlenül közeledett az érzékeny részemhez. Elkaptam csuklóját, mielőtt célba ért volna.
- Ne, nincs több energiám. - suttogtam szájába.
- Engem nem zavar az sem, ha csak fekszel! - kuncogott, én pedig jó erősen mellbe vágtam.
- Idióta! Alul is elhasználódtam... Viszont - mosolyogtam - te nem! - kacsintottam rá.
- Nem-nem! - tiltakozott azonnal. - Engem nem dugnak, csak én dugok másokat! - jelentette ki, határozottan. Az állam is leesett szavai hallatán.
- Akkor még szűz vagy? - vigyorogtam, fülég érő szájjal.
- E téren igen... De, csak azért, mert én nem akartam, pedig már sokan seggbe akartak rakni! - mondta büszkén.
- Nem kell magyarázkodni! - nevettem el magam, olyan szinten, hogy könnyeim is kicsordultak.
- Fogd be! - tette tenyérét számra. - Inkább csókolj meg! - hajolt közel hozzám, miután elvette kezét számról, és várta, hogy megtegyem, amit kért. Ajkaira tapadtam, szenvedélyesen faltuk egymást, miközben dús hajába túrtam, de nem bírtam ki sokáig, beleröhögtem csókunkba. - Niall! Ne szórakozz! - harapta meg alsó ajkamat, majd játékosan meghúzta azt.
- Bocs... - mosolyogtam - Szűzike! - vihogtam. Annyira jó volt felcseszni az agyát. Morcos fejjel nézett rám.
- Rendben, te akartad! - ült rá csípőmre, majd elkezdte oldalam csikizni. Röhögésem fokozózott, alig kaptam levegőt, közben pedig próbáltam eltolni kezeit.
- Neee! Zaaayn!! - sikoltoztam, mint egy kislány.
- Van kedved még gúnyolódni?
- Neeeem, kééérlek, engedj eeel... - röhögtem, könnyeim pedig kicsordultak. 
- Egy baj van, nem hiszek neked! - folytatta tovább kínzásom. Annyira fájt már a hasam, és egyre jobban fuldokoltam. Utáltam mikor csikiznek, mert szörnyen csikis vagyok, mindenhol. Ez egy átok. Zayn telefonjának csörgése mentette meg az életem. Hálát adtam érte, még ha közben gyűlöltem is, mert félbeszakított minket. - Szerencséd van! - hagyta abba kínzásom, nagy mosollyal arcán. Lehajolt, csókot hintve ajkaimra, én pedig tarkójára vezettem kezem, ezzel nem engedve, hogy elhúzódjon. - Telefonom van... - dünnyögte a számba. Szomorúan engedtem el. Az éjjeliszekrényen lévő készülékéhez nyúlt, miközben még mindig rajtam ült. 
- Ne vedd fel! - kérleltem kiscica szemekkel. Sajnálkozóan nézett rám, majd füléhez emelte a telót.
- Igen? - mosolygott rám, miközben beleszólta a készülékbe. Dús, fekete hajába túrtam, amit felállítottam, ezáltal, úgy nézett ki, mint egy kakas taréj, viszont neki ez is piszokul jól állt, mint minden... Rohadék... Barna szemeiben huncutság csillogott, csókra hívó ajkai pedig elnyíltak. Annyira izgató volt, még így is, hogy holt fáradt voltam, és semmi kedvem nem lett volna még egy menetre, bár a testem nem ezt mondja... Mosolya lassan hervadt le arcáról. Éreztem, hogy valami nincs rendben. - Micsoda? - hangja kicsivel magasabb volt. - Mi... Hogy... Mi történt? Jól van? - dadogta idegesen. Gyomrom összeugrott a hallottaktól. Valami nagy baj lehet. - Azonnal megyek! Sietek! - nyomta ki, leugorva rólam, és felkapdosta ruháit a földről, melyeket egy gyors mozdulattal magára rántott. Vártam, hogy mondjon valamit, de semmi, mintha ott se lennék.
- Mondanál valamit? - kérdeztem felkelve az ágyból, felkapva bokszerem, ami az ágy mellett volt. - Zayn! - szóltam rá erélyesebben. Megtorpant, tekintetét rám vezette. - Mi a baj? Valaki megsérült? 
- Harry! Bevitték a kórházba! Begyógyszerezte magát! - nem akartam hinni a fülemnek. Harry öngyilkos akart lenni?... Beleborzongtam, már a gondolatra is. Mi a fene történt köztük, ami ezt váltotta ki Harryből?...
- Megyek veled! - kaptam magamra a földön szanaszét dobált ruháim.
- Várj! - állított meg. - Nem tudhatják, hogy együtt vagyunk. Ha most együtt megyünk be, akkor lebukunk.-mondta elém állva.
- Szerintem ilyen helyzetben nem ezzel fognak törődni... - néztem barna íriszeibe. - Másrészt pedig, Louisnak szüksége van rám. - Zayn nagyot sóhajtott, majd derekamnál fogva magához húzott. Szorosan átöleltük egymást, éreztem leheletét fülemnél, amitől jóleső libabőr futott végig hátamon. Beszívtam sajátos illatát, amit elraktároztam magamnak. 
- Valahogy megoldjuk! - puszilt nyakamba, majd elhúzódott tőlem, és a szükséges cuccait kezdte keresgélni. Az én telefonom is megszólalt. Zayn kíváncsian fürkészett. Kihalásztam zsebemből, és a fekete felé mutattam, hogy lássa ki hív. Louis volt az. Felvettem, próbáltam nem lebuktatni magam, hiszen már mindent tudtam...

- Mi a fene ütött Harrybe? - suttogta maga elé, mikor beültünk a kocsiba. A kormányt markolászta, de olyan szinten, hogy ujjai elfehéredtek. Nem válaszoltam, mivel nem tudtam, hogy most tőlem kérdezi-e, vagy csak hangosan gondolkodik. Felém sandított, ez által tudatva velem, hogy nekem szegezte kérdését. 
- Annyit tudok, hogy összekaptak Louisval! - néztem rá. 
- Oké, viszont ez még nem a világ vége! Hogy jutott ilyen az eszébe?... Harry sosem tenne ilyet! - morgolódott, az utat figyelve. Ezután csendben telt az út, láttam arcán, hogy teljesen elmerült gondolataiban. Magam sem tudom miért tettem azt, amit tettem, de kezem automatikusan az övére simult. Gyengéden megszorítottam, mire rám vezette tekintetét. Megijedtem, hogy mit fog szólni, de mikor halvány mosoly kúszott ajkára, megnyugodtam. Lágyan megcirógatta kézfejem, amitől bárgyún vigyorogtam. 
- Nem lesz semmi baj! - mondtam, mire bólintott. Leparkolt a kórház parkolójában, majd sietve berohantunk. Jobbra-balra kapkodtam a fejem, keresve Louist. Mikor megláttam, azonnal odarohantam hozzá, és megöleltem. Ő is átkarolt, szorosan magához húzva. Hátát simogattam, miközben belesuttogtam fülébe.
- Nem lesz baj, itt vagyok! Harry pedig szívós! - ahogy kimondtam szavaim, sírni kezdett. Pár perccel később lehiggadt, én pedig elhúzódtam tőle. - Hogy van? Mondtak már valamit? - kérdeztem kék, sírástól duzzad szemeibe nézve. Látszott rajta, hogy teljesen ki van merülve, arca beesett volt, és sápadt. 
- Kimosták a gyomrát, most alszik... Azt mondták, hogy minden rendben lesz... - ismét sírni kezdett. Nem értettem miért teszi, hiszen elmondása szerinte jól van.
- Ez jó hír, nem? Ezek szerint minden rendben van! Nem? - vártam válaszát, ami hosszas hüppögés után megérkezett.
- Minden az én hibám! Ha beszélek vele, és nem nyomom ki a hívásait, akkor nem történt volna ez! Majdnem megöltem őt... - temette tenyerét arcába. Ismét magamhoz öleltem. 
- Louis, nem tehetsz róla, ezt verd ki a fejedből! - suttogtam fülébe. Teste remegett a zokogástól. - Ne emészd maga ezen, oké? - bólintott. - Harry jól van, és csak ez számít! 
- I-igen... - szipogott. 
- Elnézést! - váltunk el egymástól, majd a hang irányába fordultunk. Egy alacsony fekete hajó, kedves arcú nővér állt előttünk. - Be lehet menni hozzá, de csak egy valaki. Még alszik, viszont bármikor felébredhet. - közölte velünk aranyos hangon. 
- Köszönjük. - mosolyogtam. 
- Menj be hozzá, Louis! - szólalt meg mögülem Zayn. Megugrottam, nem számítottam, hogy a hátam mögött áll. - Téged szeretne látni, ha felébred! - megmosolyogtam szavait. 
- Nem hiszem... én... nem vagyok képes rá... - hajtotta le fejét, a padlót vizslatva.
- Bármi is történt köztetek, szeret téged! - fordította meg Louist, és a kórterem felé tolta. - Menj! - engedte el, majd visszajött hozzám. 
- Jól vagy? - kérdeztem. 
- Persze, most már jobban, és örülök, hogy te is itt vagy velem! - simított végig karomon, észrevétlenül. Libabőrös lettem érintésétől. - Üljünk le! - indultunk meg a váróterem műanyag székei felé, és mikor megláttam, hogy hova is tartunk, megtorpantam. Liam ült az egyik széken, egy sráccal oldalán. Nem, ez nem lehet igaz! Meg akartam fordulni, és visszamenni, de Zayn mellkasába ütköztem. Kérdőn nézett rám.

22 megjegyzés:

  1. Drága Dreamy Girl!

    Nem nagyon szoktam neked kommentelni, de most szükségét éreztem, hogy írjak. Remélem nem vagy mérges rám. :) A rész pedig egyszerűen fantasztikus lett nem is értem miért nem nyerte el a tetszésed. :). Imádtam. :D Már vártam, hogy kicsit vissza kanyarodjunk Ziall párosunkhoz. Nagyon édesek lennének együtt. Bízom benne, hogy egymásba szeretnek és Niall elfelejti Liam-et. :) És még ott van Larry-nk is. Kíváncsian várom mi fog történni a kórházi szobában kettőjük között, s arra is, hogy Lou megemlíti e Shane-nel történt dolgait. :) Jaj nagyon izgatott vagyok. Alig várom a következő részt. :) Fantasztikusan írsz. :D Sok puszi. :)


    Chixi ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok mérges rád, örülök, hogy most írtál, és annak is, hogy itt vagy és olvasod történetem. :3 Köszönöm szépen, kedves szavaid, sajnos ez már csak ilyen, nem mindig vagyok megelégedve vele... Lesz még benne Ziall, persze csak akkor, ha az olvasóim is akarják. Én szeretem írni azt a párost is :) Még nem tudni, hogy mi lesz velük, reméljük, hogy több lesz, mint szex.
      A köviben benne lesz a nagy találkozás :)

      Puszi :)

      Törlés
  2. Kedves Dreamy Girl!

    Neked sikerült elérned, amit soha nem gondoltam volna....megszerettem Ziallt és nagyon várom a róluk szóló részeket,,,remélem hamarosan kapunk még belőle.
    Hálás vagyok, hogy nem nyírtad ki Harryt, ez ugyanis szépen cseperedő barátságunk végét jelentette volna :P:P
    Azt is remélem, gyors felépülést prognosztizálhatunk neki ( vagy kinyírlak!!!)
    Amúgy IMÁDTAM a részt, csak az a baja, hogy túl rövid....

    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök, ugyanis próbálok több Ziallt belerakni. :)
      De aranyos vagy! :3 Nem nyirhattam ki, mert akkor vége a történetnek. Ez majd kiderül, reméljük hamar felépül. ;)
      Köszönöm szépen, ennyit szoktam egy részbe írni, sajnálom :/

      Puszi :)

      Törlés
  3. Há, mondtam hogy élni fog. :D Yay
    Niall tuti azt hiszi, hogy Liam Shane-nel van... És majd kavarják a port :D ><
    Imádom :))
    Louis ne félj menj be és béküljetek ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;) Nem nyírhatom ki még... :D
      Jó felé haladsz ;)
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :3

      Törlés
  4. érzetem hogy életben marad Hazza.. :D Imádtam nagyon jó rész lett. de kérem vissza Larry-t MOST AZONNAL .. ha nem hozol egy Happy részt eskü meg látogatlak.. :D Imádlak.!! <3 és a blogodat is.!! :D Ziam pedig aranyos.. *-* <3 siess nagyon kérlek a kövi résszel.!!
    puszi. Larry xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Igen, még él...
      Köszönöm szépen, reméljük, hogy hamar visszatér Larry! ;) Ajajj, megint félhetek, és zárhatom be az ajtót! :) Örülök, hogy Ziall aranyos, sztem is az! :3

      Puszi :)

      Törlés
  5. Nagyon reméltem, hgoy nem lesz semmi komoly baja Harrynek, és ezazzzzz nem lett.:3
    Szegény Louist nagyon sajnálom.:c
    Niallék meg hihetetlenül cukik együtt( kizárólag Larryt olvasok, de itt nagyon odavagyok értük), szóval nagyon imádom a történeted.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Bizony, Hazza jól van, szerencsére. :)
      Boldog vagyok, hogy csak nálam olvasol más párosítást és még tetszik is! :3
      Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

      Törlés
  6. Nagyon imadtam de remelem harry nek nem lesz baja ez olyan rossz szegeny louis meg magat hibaztatja :( de nagyon jo a resz es ziall nagyooonjo tok jok egyutt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszett! :3 A köviben kiderül, hogy mi lesz Hazzával. Igen, szegénykém :(
      Ennek nagyon örülök, akkor lehetnek Ziall részek ;)

      Törlés
  7. Drága Dreamy Girl,
    Hihetetlen vagy. Komolyan. El sem hiszem, hogy még van író, aki 85(!) rész után is képes meglepni minket. Erre nincs jobb szó, mintsem hihetetlen.:')♥
    Fantasztikus rész volt. Egy full édes Ziall szálat mozgattál meg, megtudtuk Harry állapotát; és, hogy mindenképp túléli, illetve ha ez még nem lenne elég egy szuper részhez, te még megspékelted azzal, hogy visszahoztad a viszonylag ""régi"" Niam szálat is. Te jó ég; mik lesznek még itt!;)
    Muszáj megkérdeznem; ki rendezi a 100. részi partit?:DD -eldöntöttem, hogy lesz annyi. Másnem filler történetekben.xd:'D♥
    Tényleg nagyon profi vagy; kétségtelen.:)<3
    Ja és várom a folytatást. Ez majdnem kimaradt, pedig nagyon izgatott vagyok miatta.:DD
    Millió puszi; MellieBoo*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves MellieBoo!

      Nagyon boldoggá tettél kommenteddel, köszönöm szépen dicsérő szavaidat! :3 Igyekszem izgalmassá tenni, hogy ne laposodjon el történet, és amint olvasom, sikerül :)
      Vissza szerettem volna hozni Liamet, mert már hiányzott, meg így tőkéletes, ha mind az 5-en benne vannak! :)
      Nem tudok a 100. rész partirol, még nem gondolkodtam rajta :D
      Oh, nem érzem magam profinak, de nagyon kedves, hogy te így gondolod! :3

      Puszi :)

      Törlés
  8. Nagyon jó rész lett, nem is értem miért nem vagy vele megelégedve, nagyon ügyesen írsz. Ziall hihetetlenül édes, remélem még lesz róluk szóló rész. Annak pedig nagyon örülök, hogy Harry életben maradt, most már csak ki kell békülniük ami remélem hamar meglesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Szerintem is aranyosak, és amint olvasom sokan szeretik, ezért próbálok róluk is írni :)
      Majd kiderül, hogy sikerül-e kibékülniük...

      Törlés
  9. De kis gonosz :DDDD
    Imádtam az egésszet, annyira cuki volt Niall meg Zayn.
    Azon gondolkodtam hogy hogyan tudod ilyen ész bontòan meg ìrni a részeket. Én egy Narrys blogot os olvasnék tőled.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, boldog vagyok, hogy tetszett, és annak is h Ziall is! :3
      De aranyos vagy, hihetetlen, hogy így vélekedsz az írásomról, annyira jól esnek szavaid! :3
      Az a baj, hogy csak Larry ad ihletet, másról nem tudnék írni...

      Törlés
  10. Te jo eg!!! *---* en meghaltam! Hogy tudsz ilyen jol irni? Ohh my god *---* elozoleg elfelejtettem jelezni,de amugy en is itt vagyok es a leglelkesebben olvasom a blogodat! Gyorsan kovit,imadlaaaak <3 <3 <3 *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Köszönöm szépen, annyira boldog vagyok hogy tetszik, és hihetetlenül jó érzés, hogy így vélekedsz írásomról :3
      Örülök, hogy itt vagy ;)

      Törlés
  11. Szia! Nekem nagyon tetszett a mostani rész is, elképesztő, hogy milyen jól írsz! Ziall nagyon aranyos, és te szerettetted meg velem ezt a párost!! :)
    Örülök, hogy Harry életben maradt és hogy nem lett "komolyabb" baja. Louis meg azt hiszi, hogy az ő hibája az egész... Van hozzá köze, de akkor sem ő a bűnös! Szerintem...
    Uhh Niallnek féltékenységi rohama lesz :DDD
    Louis és Shane alapvetően aranyosak lennének együtt, de ez egy Larry blog és maradjon is az! :D

    Még egy dolog. Nem értem miért vagy elégedetlen magaddal, hiszen olyan jól írsz, vannak rendszeres olvasóid akik szeretnek téged és az írásod! Több önbizalmat! :D ♥

    Így tovább, ügyesen! Puszi: Szilvi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Annyira jó azt olvasni, hogy sikerült már pár olvasóval megszerettetnem a Ziall pársot ;)
      Harry jól lesz, csak kérdés az, hogy mi lesz Larryvel...
      Igen, aranyosak lennének, de Harry való hozzá és ennyi :D
      Nagyon kedves vagy, igyekszem növelni az önbizalmam, de marha nehéz :)

      Puszi :)

      Törlés