2014. május 26., hétfő

70.rész


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, a tetszikeket meg minden egyebet! :3 Imádlak benneteket! :$
Mivel sajnos, az ihlet hiány még mindig tart, így elég lassan jön majd a kövi rész is! :( Remélem nem haragszotok, amiért ilyen béna lett a rész, iszonyat sokat szenvedtem vele... Szörnyű ez az állapot, de igyekszem kikeveredni ebből a helyzetből! :)
Jó olvasást!
Ui. Kíváncsi vagyok mit szóltok a végéhez és hogy szerintetek mi lesz a folytatásban! :D 

Dreamy Girl



Louis

Harry mellkasán feküdtem, ujjammal köröket rajzolva hasára. Nagyon boldog voltam, hogy sikerül ilyen nagy sikert aratnom, a ma esti meglepetésemmel. Büszke voltam magamra, amiért bevállaltam ezt. Sose hittem volna, hogy valaha is ilyet fogok tenni, mivel már attól pírba borult arcom, ha csak szóba jött a szex, vagy ha valaki bókolt nekem, de Harry mellett kezdtem megváltozni, az önbizalmam, ha nem is hatalmasat, de felfelé ugrott. 
- Annyira gyönyörű vagy! - puszilt hajamba, majd beletúrt, játszadozva tincseimmel. Elmosolyodtam, puszit hintve fedetlen mellkasára. - Hihetetlen, amit az előbb műveltél, azok a csípőmozgások, mint egy profi úgy nyomtad! - simogatta hátam, miközben mosolyogtam szavai hallatán. Olyan jó érzés, hogy van valakim, aki ezt gondolja rólam, és igazán szeret, még ha nem is vagyok valami nagy szám. 
- Nem tudom hogyan jött... - ez volt az igazság, fogalmam sincs, hogyan csináltam, egyszerűn csak elengedtem magam. - Nem volt nagyon gáz? - emelte fel fejem, így szemeibe tudtam nézni. Mosolya beragyogta arcát, ahogy megcsókolta homlokom. 
- Fantasztikus voltál! Szexisen riszáltad magad! - csókolt ajkaimra. - Remélem, azért még láthatok tőled ilyen műsort! - kuncogott, mire én is felnevettem. 
- Hááát... Majd kiderül... - mondtam, majd fel akartam kelni róla, de eszembe jutott, hogy nincs rajtam semmi. Megálltam mozdulatomban és a takarót magam köré tekerve másztam ki az ágyból, hogy keressek egy tiszta alsót.
- Tudod, az előbb szeretkeztünk, láttalak meztelenül... - mondta nevetve. - Dobd le a takarót, kérlek... - könyörgött kiscica szemekkel, én pedig rányújtottam nyelvem. Nem engedem, hogy megtörjön. Kivettem egy fekete bokszer alsót, amit hosszas szenvedés után, sikerült felhúznom. - Ünneprontó... - morgott, mire arcába dobtam egy alsógatyát. Kimentem a mosdóba, majd mikor visszamentem a szobába, Harry az ágyban, háton fekve, kezeit feje alá helyezve, csukott szemmel aludt... Persze, csak el akarta hitetni velem, hogy alszik... Visszabújtam mellé és arcát figyeltem, várva, hátha elmosolyodik, de nagyon jól bírta. Végig néztem rajta, és ismételten elkönyveltem magamban, hogy milyen jól néz ki, ahogy egy szál, igazán szűk alsógatyában fekszik az ágyon. Mázlista vagyok. Mosolyodtam el.
- Hazza, nincs rajtam alsó. - próbáltam valahogy felkelteni figyelmét. Sajnos próbálkozásom sikertelen volt. Oldalához vezettem kezeim és megcsiklandoztam, amire szintén semmi reakciót nem kaptam. - Rendben, akkor itt hagylak... - toltam fel magam, de elkapva csuklóm magára rántott.
- Nem mész te sehová! - vigyorgott és megcsókolt. Mire feleszmélhettem volna, már kattant is a bilincs a csuklómon. Elhúzódtam tőle, a fémes tárgyat figyelve, ami összekötött bennünket.
- Ez most mire volt jó? - mutattam rá a bilincsre.
- Játék! - rántotta meg óvatosan csuklóm, így húzva még egy csókra. - Amikor csak akarom ,megcsókolhatlak, fogdoshatlak, a nap 24 órájában, és te nem tudsz elmenekülni! - mosolygott huncutul.
- Egy valamit elfelejtettél, nagyfiú! - hajoltam az éjjeli szekrényhez, aminek kihúztam fiókját. - A kulcs... - akadtam meg mondandómban, ahogy turkáltam a fiókban, de nem találtam a keresett tárgyat.
- Igen, édes? - mosolygott önelégülten. - Ezt keresed? - mutatta fel, majd öklébe zárta, hogy ne tudjam elvenni.
- Hogy a... Add ide! - kaptam el öklét, amit próbáltam szétfeszíteni, minden erőmet beleadva. Éreztem, hogy vörösödik fejem, az erőlködéstől. - Ne szórakozz már! - mérgelődtem. - Nem akarok ilyet játszani!! - durcáskodtam.
- Ez engem nem igazán izgat... - mosolygott. - Én élvezni fogom minden egyes percét! - nyalta meg száját, majd a szabad kezével fenekembe markolt. Asszem végem lesz... De nem fogom ilyen könnyen feladni.
- Engedj el vagy ordibálni fogok egész nap a füledbe!! - térdeltem fel. - És hidd el, megteszem! - fenyegettem, mérges arcot vágva.
- Nagyon megijedtem, majdnem bepisiltem a félelemtől! - gúnyolódott, tettetve az ijedséget.
- Harry!! - szóltam rá erőteljesen. Felálltam, kicsit meggörnyedve, ugyanis a bilincstől nem bírtam kiegyenesedni. Ugrálni kezdtem mellette az ágyon,  miközben nevét kiabáltam. Elég vicces lehetett a látvány.
- SEGÍTSÉG!! - kiabáltam, folytatva tovább az ugrálást. Jót nevetett rajtam, majd elkapott és egy gyors mozdulattal maga alá gyűrt. Valami reccsenést hallottam, mire egymásra néztünk. Nem történt semmi. Megvonta vállát, aztán csípőmre helyezkedett. Ismét egy reccsenést hallatott az ágy, majd hatalmas puffanással, egy szinttel lejjebb találtuk magunkat.
- Basszus, Harry!! - zsörtölődtem. - Eltörted az ágyam!! - rivalltam rá.
- Én?? Nem tudom ki ugrált rajta az előbb! - vonta össze szemöldökét.
- Holnap mehetünk venni egy újat... - sóhajtottam egyet.
- De valami masszívat, mert ez nem bírja a szexet, vagy lehet... többet kellett volna használni dugásra, nem pedig alvásra... nem csodálom szegényt... - kuncogott, még mindig felettem. Ezzel betalált...Utáltam, mikor ezzel jöttek, eléggé fel tudott cseszni a dolog. Morcosan néztem rá, ő pedig értetlenül fürkészte tekintetem. - Most meg mi van??
- Semmi... Szállj le rólam és engedj el! - lengettem meg kezem, melyen a bilincs éktelenedett.
- Nem, addig nem, míg el nem mondod, mi bajod van... Mi rosszat mondtam? - kérdezte, szemeimbe nézve.
- Attól még, hogy nem dugtam végig a fél várost, nem kell folyton basztatni!! Igen, nem voltam senkivel előtted, és akkor mi van?? Nem kell lenézni, ugyan olyan ember vagyok, mint bárki!! Elegem van, hogy mindenki ezzel jön, rohadtul tele van a tököm!! - akadtam ki. Hazza komoran nézett, gondolom, éppen emésztette szavaimat. Nem akartam ezt hozzá vágni, de ha egyszer felidegelem magam, minden kijön, ami nyomja lelkemet.
- Baby! - szólalt meg mély hangján. - Ki mondta, hogy ezzel baj van? Én csak poénkodtam, tudod jól, imádlak piszkálni, de ezt nem bántásból csinálom. - mosolygott szeretetteljesen. - Másrészt meg... - simított végig arcélemen. - imádom, azt, hogy előttem senki nem ért hozzád, itt... - simított végig mellkasomon, amitől libabőrös lettem és végre mosolyom is megjelent. - itt... - vitte lejjebb ujjait hasamra. Bizsergés járta végig testem, amit forróság is követett, ahogy lassan közeledett bokszerem széléhez. Sóhajtoztam. - és itt. - tette rá tenyerét alsómra. Felnyögtem, levegővételem szaporábbá vált, pulzusom pedig az egekbe szökött. - El se tudom mondani mennyire boldoggá tesz a tudat, hogy én voltam az első. - hajolt le ajkaimhoz, hatalmas mosollyal arcán. Megcsókolt, miközben forró tenyerével simogatta férfiasságom, az anyagon keresztül. Éreztem, hogy ismételten felizgulok. Szavai és érintései tették ezt velem. Felfelé löktem csípőm, ezzel is nyögést kiváltva magamból, meg belőle is. Nem tudtam ellenállni neki... de nem is akartam...
- Úgy érzem... - suttogta számba. - készen állsz egy újabb menetre. - mosolygott bele csókunkba. Hajába túrtam, göndör tincsivel játszva, miközben lehúzta rólam szűk gatyámat...

Kómásan ébredtem fel, nem tudtam menyi volt az idő, de éreztem, hogy ki kell mennem a mosdóba. Kislattyogtam, elvégeztem teendőm, majd lementem a konyhába, ugyanis gyomrom hangos korgása jelezte, ideje lenne enni valamit. A nap besütött az ablakon, ami azt jelentette, hogy már nappal van. A bilincs még a csuklómon volt, ami nem tudom, hogyan került le Hazzáról... Konyhai tevékenységemet halk kopogás zavarta meg, mire álmos fejjel elbattyogtam a bejárati ajtóhoz és kinyitottam. Legnagyobb meglepetésemre Zayn állt a küszöbön, hatalmas mosollyal mért végig engem. Beharapott alsó ajkakkal figyelt, én pedig nem értettem miért néz így.
- Ohh... Louis, nem is tudtam, hogy ennyire örülsz a látogatásomnak... - mosolygott lefelé mutatva alsómra. Lenéztem és a piros tanga volt rajtam, ami igencsak dudorodott. Azt se tudom, hogy hogyan került rám, de mikor meghallottam Zayn kuncogását, elvörösödve, kezem odakapva próbáltam takarni magam. - Segíthetek rajtad... - lépett beljebb, én pedig ugyanabban a tempóban lépdeltem hátra.
- Ne... - tiltakoztam, de testem mégis vágyott érintésére, amit nem értettem. Elkapta csuklóm és magához húzott, nyakam kezdte csókolgatni, néhol erősen megszívva bőröm, amitől nyögések hagyták el számat. Hátát kezdtem simogatni, majd hajába túrtam. Érintései teljesen mások voltak, mint Hazzáé. Durvábbak és követelőzőek, mégis élveztem. Szabad kezét dudoromra vezette, amitől nyakába nyögtem. Lassan dörzsölni kezdte, én pedig lihegve fúrtam nyakába arcom.
- Itt meg mi folyik?? - riadtam fel Hazza hangjára, gyorsan ellökve magamtól Zaynt.
- Hazza... Semmi... - dadogtam idegesen. - Ez.. ez... nem történt semmi... csak... - megkíséreltem kimagyarázni a dolgokat... sikertelenül...
- Ugyan már Haver! Már akkor is megdugtam, mikor nem voltál itt! A bilincset is tőlem kapta! - kuncogott Zayn, mire leesett az állam szavaitól. Mi az, hogy lefeküdtem vele??? Hozzá se értem!! Jézusom!!
- ZAYN!!! - ordítottam rá. - Ez nem igaz! Hazza, ne higgy neki, semmi nem történt köztünk!! - hadartam idegesen. Azt se tudtam, mit tegyek, rosszul éreztem magam, kivert a víz, a szívem őrületesen dobódott, alig kaptam levegőt. Könnyeim folyni kezdtek. Nem értettem semmit... Miért mondja ezt Zayn, miért akarja tönkretenni kapcsolatunkat. Hirtelen Harry elém termett, elkapta csuklóm, és szemeit enyémbe mélyesztette. Nem tudtam kiolvasni belőlük semmit, de mikor ajkai kaján vigyorra húzódtak, megrémültem. Ez most mi??
- Szeretnél egy édeshármast? - csókolt ajkaimra, én pedig megdöbbenten, kikerekedett szemekkel álltam, lemerevedve. Mi?? Ez csak egy rossz álom, ugye?? Zayn hátulról hozzám simult, kezeit hasamra vezette, majd cirógatta, miközben nyakam szívogatta. A két srác közé kerültem, akik felajzott állapotban fedezték fel testemet, én pedig nyögdécselve élveztem tevékenykedésüket. - Élvezed, ugye? - búgta fülembe Hazza, amitől remegni kezdett testem. Nem tagadom, a gondolat, hogy mit tehetnek velem, egyre jobban beindított. - Most megtudod, milyen érzés, mikor két pasi elégíti ki vágyaidat... - harapott bele fülcimpámba, nekem dörzsölve dudorodó férfiasságát.
- Ohh... Istenem...Srácok... - nyögtem hátradöntött fejjel...

32 megjegyzés:

  1. Te jó ég!! xdxd a vége nagyon durva :DD de ettől függetlenül most is remek lett :DD
    Ügyesen! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :D Próbáltam kicsit feldobni a végét, hogy legyen miért várni a kövi részt ;)

      Törlés
  2. neeeee mért ? :( imádom gyorsan kövit :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi :( Köszönöm szépen, igyekszem vele, remélem hamarabb tudom hozni, mint az előzőt :)

      Törlés
  3. Te sent ég.
    Hát először is, Harry édes volt, ahogy mondta Lounak, hogy egyáltalán nem bánja, hogy vele volt Lou legelőször.:3
    A vége pedig..hú, hát most nem tudom mit mondjak(írjak)! Erre nem számítottam, de vagy csak álmodja vagy hú, hát nem tudom..
    Így összeségben imádtam.:3
    u.i.: Egyáltalán nem látszik, hogy ihlethiányod van.;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi az esetleges elírásokért, de telefonról írtam..

      Törlés
    2. :3 Kis aranyosak! :D Próbáltam kicsit feldobni a végét, aminek a folytatása a kövi részben kiderül ;)
      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok, hogy tetszett! :)
      Semmi baj :)

      Törlés
  4. Ohhh Szent Szuz Maria!!!!!!!!! *-* <3 *bocsi ennyirre tellett*
    U.I.: jo reszletes 18+ reszt!! Bar oszinten szolva vegyes erzesek kavarognak bennem.. akkotom is meg nem is Zourryt.. :P de majd te eldontod! ;) ezer csok Mester! <3:3
    Feldobtad a napomat.. *-* egesz delutan tanultam de ez... ez... ahhwww *-*:3
    Nagyon siess a kovivel!!!!!! *-*
    U.U.I.: holnap ha tudsz szurkolj lecci mert vizsgazok Pakkörrel egyutt... :P
    Profi vagy Mester! *-*<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy sikerült feldobnom a napod, ez boldoggá tesz! :3 A kövi részben kiderül mi is lesz, nem árulhatok el semmit ;)
      Szurkoltam ám értetek, de hallom mindkettőtöknek sikerült! :) Tudtam én, küldtem nektek az energiát! :3 Gratulálok, ügyesek voltatok! ;)
      Köszönöm :D

      Törlés
  5. DREAMY GIRL HÁT JÉZUS. VALAKI SZEDJEN ÖSSZE ÁHÁHHÁ XDD
    Te olvasol a gondolataimban és ellopod XDDD
    Na lenyugodtam

    So szerintem álmodja :D de meglátjuk XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Örülök, hogy bejött a rész, próbáltam kicsit feldobni :D
      XD Majd a következőben kiderül mi is lesz ;)

      Törlés
  6. Uu imadom imadom imadom siess a kovi resszel :)

    VálaszTörlés
  7. SZENT SZAR.. :O MI LESZ ITT!!! :D Imádom Imádom Iáááááááááááádom és téged is. :) <3 édes hármas jujcii de várom már.. *-* :D villám gyorsan hozd a kövi rész léciii.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire bejött! :D Háát igen, majd kiderül mi is lesz ;)
      Sietek, remélem, hamarabb kész lesz, mint az eddigiek :)

      Törlés
  8. Nagyon jo lett!Nem latszik hogy ihlethianyod van!Nagyon jo resz lett es ez a vegen...Amugy szerintem is csak almodja de majd ugyis kiderul! :D Siess a kovivel!
    xxElena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és örülök, hogy nem lehet észrevenni, nekem nagyon úgy tűnik az írásomból :) :/
      A köviben kiderül, hogy álmodja-e... :P Nem árulhatom el :)

      Törlés
  9. Egy kis edesharmas hmmm johet :* by: emily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD A köviben kiderül, hogy mi lesz az édeshármasból :D

      Törlés
  10. Nagyon jó lett..Csak ez az "édeshármas" ne legyen igaz, léci!!! Hazza nem bírná ha Louhoz rajta kívűl valaki hozzá érne...IMÁDLAK

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3 Nem mondhatok semmit, majd a következőben meglátod, hogy igaz-e :D

      Törlés
  11. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azta kurva mocskos életbe!!!O.O ez meg mi a szentséges jó isten?! *0* ááá már az eleje is tetszett, de a vége....*-* bazd meg meg kereslek azt lábat csókolok neked!!!! ZOURRY MÁNIÁS VAGYOK!!*0* jajajajajaj könyörgöm könyörgöm könyörgöm, de még annál is jopbban könyörögöm legyen zourry szex léccii! végre találtam valahol lécccii!xd kis kutya szemekkel nézlek és nyüszögök is ha kell!xd *kis kutya szemek, és persze hogy nyüszög*
    eszméletlen kurva jó lett!:DD<3 egy szót találok csak erre....LOVEOLOM!!!:D és téged is, nem...téged imáááááádlak!!!:)))xd gyors kövit lécci léccii lécciiixd
    ui.: amugy a lusta vagyok át menni a Boo Rambós fiókómra, ezért itt mondom....Köszönöm hogy drukkoltál!:) te egy varázslou vagy mert sikerült!:D köszönöm neked hogy drukkoltál, és küldted a jó energiákat:) (am Rózsaszín Wattacukor nak is sikerült:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Nagyon örülök, hogy ennyire bejött! :D Ohh, lábat csókolsz? XD Nem árulhatok el semmit, sajnos, mindkét tábornak nem tudok eleget tenni, szóval... Majd megtudod a köviben :D
      Köszönöm szépen! :3
      :3 Gratulálok mindkettőtöknek, ügyesek voltatok! :D Egész nap gondoltam rátok, de tudtam, hogy sikerülni fog! ;)

      Törlés
  12. Eszméletlenül jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó gyorsan kövit egy kis hármas sex grr :$
    imádom a blogod iszonyatosan jól írsz ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszett! :D Igyekszem hamar hozni a következőt :)

      Törlés
  13. Szia:)

    Nagyon tetszik a blogod, egy nap alatt elolvastam több, mint 40 részt. Gratulálok, a sztori nagyon izgalmas, a szereplők is zseniálisak. Én is kezdő blogger vagyok, szeretném megkérdezni, hogy első olvasóként hajlandó lennél-e beleolvasni a történetembe?

    További sok sikert: Becca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így vélekedsz a blogomról, ez nagyon sokat jelent nekem! :3
      Persze, amint tudok beleolvasok! :)

      Törlés
  14. Nagyon tetszik a blogod mikor lesz uj resz??? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :3 Nem tudom, de ha minden jól megy akkor hétvégén hozom :)

      Törlés
  15. Én nem tudok várni a kövi részre!!!!!!! Egy szuszra elolvastam mind a 70 részt, erre itt hagyod abba!!! Miért nem ölsz meg máshogy?? Miért így???????????? Ünneprontó... :D <3

    VálaszTörlés
  16. http://miertszeretlekmegmindig.blogger.hu/2014/05/03/udvozlok-mindenkit itt az enyém, még csak 4 rész van fent és én is kezdő vagyok, majd egyszer benézel hozzám?? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi :/ :D De nem kell sokat várni, ugyanis, holnap ha minden igaz kit tudom tenni :D
      Vagyis nagyon remélem :D Örömmel olvasom, hogy ennyire bejött :D
      Ha Larrys, akkor elolvasom, ugyanis mást nem szoktam olvasni :)

      Törlés