2014. május 5., hétfő

66.rész



Kedves Olvasóim!

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, a feliratkozókat meg minden egyebet! ;) Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége! :) 
Itt is lenne a következő rész, ami aranyosságokkal van teli! :3 
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

Nyakamhoz hajolt, lágy puszikkal hintve be minden szegletét. Felkuncogtam, ugyanis pihés borostája csiklandozta bőröm. 
- Ez csikiz! - nevettem fel, de nem hagyta abba. Kezeit derekamra vezette, így tolva lassan hátra, egészen az ágyig. Óvatosan ledöntött rá, majd fölém hajolt. Szemei kicsit pirosak voltak még, de így is gyönyörűen csillogtak, csak most a boldogságtól. Mosolya beragyogta napom, és a kedvenc kis gödröcskéim is megjelentek szája két oldalán. Imádtam őket. Kezemmel végig simítottam arcélén, mire lehunyta szemeit. - Szeretlek! -suttogtam.
- Én is szeretlek! - nyitotta ki az imént lehunyt szemeit. Megcsókolt. Azonnal szabad utat engedtem nyelvének, mellyel enyémet hívta táncba. Göndör tincseibe túrtam, néha kicsit meghúztam, mire halk sóhajt hallatott. Annyira jó volt ismét érezni ajkai édes ízét, mámorító csókját és teste bódító illatát. Kezével pólóm alá nyúlt és hasam kezdte simogatni, amitől libabőr futott végig rajtam. Közben hátát cirógattam.
- Harry! Megjöttem, mehe... - hallottam meg egy férfihangot mögülünk. Elváltam Harrytől és válla felett kinézve megláttam egy srácot, aki kikerekedett szemekkel nézett minket. - Bocs... nem mondtad, hogy vársz valakit... - húzta el száját. Harryre néztem, várva magyarázatát, hogy mit keres itt egy helyes pasi a szállodai szobájába. Aki csak úgy beront, ami sose jelent jót.
- Louis, ő Jensen! Jensen, ő Louis! - mutatott be minket egymásnak, még mindig rajtam fekve.
- Hello... - köszönt zavartan. Nem tudtam, mire véljem ezt az egészet, Harry túl nyugodt volt. Leszállt rólam, én pedig mérgesen néztem rá, mikor felkeltem az ágyról.
- Te szemét! - böktem ki haragosan. - Még hogy szeretsz, gusztustalan vagy! - förmedtem rá. Értetlenül nézett rám.
- Lou, ez nem az, aminek látszik! - próbálta kimagyarázni magát a helyzetből. Utáltam ezt a mondatot, minden megcsalásnál ez hangzik el, ami eléggé idegesítő és unalmas már.
- Kapd be! - meg sem várva szavait viharzottam ki a szobából, becsapva magam után az ajtót. Hogy tehette ezt velem? Undorító! Még hogy szeret... - mérgelődtem magamban, a szállodai folyóson rohanva. Nem tudtam hova fogok menni, csak a lényeg az, hogy innen jó messzire kerüljek. Szemeim homályossá váltak, a kitörni készülő könnycseppektől.
- LOUIS! ÁLLJ MEG! - kiabált utánam, mire még gyorsabb sebességre kapcsoltam. Nem akartam, hogy utolérjen, nem akartam hallani hazugságát. A lépcsőhöz érve utolért és elkapva karom nyomott neki a falnak.
- Engedj el! - rángattam kezem, hogy ki tudjak szabadulni szorításából.
- Állj már le! - fogta le kezeim, a testem két oldalán, a falnak szorítva. Utáltam, hogy ennyire erős, soha nem bírtam ellene győzni. - Jensen, csak egy jó barát, aki segített nekem beilleszkedni! Semmi sincs köztünk, érted? - kérdezte erélyes hangon, majd lágyabb hangon folytatta tovább - Soha nem tudnálak megcsalni! - nézett gyönyörű zöld íriszeivel szemembe. Szeretet csillogott bennük. - Ilyen butaság meg se forduljon a fejedben, rendben? - mosolygott, mire nekem is mosolyt csalt arcomra. Bólintottam. Hittem neki, éreztem, hogy igazat mond. Olyan hülye voltam, ezt nem így kellett volna lereagálni, de akkor ott, rögtön az jutott eszembe, hogy megcsal... Mindenkinek ez jutna eszébe ebben a szituációban, még Harrynek is... Gondolataim ajkai szakították meg. Elengedte leszorított kezeim, amikkel azonnal nyakához nyúltam, közelebb húzva magamhoz. Hosszabb csókcsata után levegőért kapkodva váltunk el egymástól. Homlokát enyémnek döntötte, hatalmas vigyor terült el arcán, ahogy nekem is. Kisebb csend után megfogta kezeim, majd visszamentünk a szobába. Elég hülyén éreztem magam... Elpirulva léptem be a szállodai szobába. Az ismeretlen srác ott ült a fotelben, és ahogy meglátott minket felállt.
- Bocs... Én nem akartam, hogy baj legyen ebből... - vakargatta nyakát zavarában.
- Sajnálom, én voltam a hülye... azt hittem... szóval, hogy ti ketten... érted... - hebegtem.
- Sose hajtanék rá, még akkor se, ha vonzódnék hozzá, ami kizárt dolog, mivel heteró vagyok, meg barátnőm is van! Másrészt meg... - mosolyodott el, aztán száját félig eltakarva suttogta nekem az utolsó pár szót. - Teljesen beléd van zúgva! - mutatott ujjaival Hazza felé. Elpirultam és zavartan felnevettem. Szerelmemre pillantottam, aki szintén pirosban festett. Elpirult?? Mosolyogtam, ilyet még sose láttam. Annyira boldog voltam, hogy elé léptem és nem zavartatva, hogy nem egyedül vagyunk, ajkaira tapadtam. Egyre vadabbul faltuk egymást, kezeink is elég intim részeken járt.
- Khmm... - krákogott a srác, mire mosolyogva elváltunk egymástól. - Szóval, asszem elköszönök, nem akarok zavarni...
- Nem kell elmenned. - mondta Harry.
- Van mit bepótolnotok! Majd beszélünk! - kacsintott ránk, majd kezet fogott velem, aztán Hazzával is, és elment. Amint becsukódott az ajtó, szerelmem felkapott és az ágyra fektetett. Félig felém hajolt, úgy hogy jobb lába a két lábam közt helyezkedett el, míg egyik kezével fejem mellett könyökölt. A szabad kezével felsőm alá nyúlt, lágy köröket irkált le hasamra. Kellemes bizsergés fogott el. Ajkait enyémre helyezte, mire szétnyitottam szám, szabad utat adva nyelvének. Egyre lejjebb és lejjebb haladt kezével, amit le akartam állítani, de gyomrom megelőzött. Egy hatalmas korgással szakította félbe tettét. Hálát adtam érte. Számba kuncogott.
- Együnk valamit! - állt fel mellőlem, és a telefonhoz nyúlt. Míg én kimentem a fürdőbe, hogy elvégezzem teendőim, addig Hazza megrendelte a kaját. - Nem tudtam mit szeretnél, ezért neked is azt rendeltem amit nekem!
- Mindent megeszek, nem vagyok válogatós! - ültem le az ágyra.  Nem kellet sok, máris kopogás hallatszott az ajtón. Hazza kinyitotta, majd betolta a kocsit, amin finomságok sorakoztak fel. Fel akartam kelni az ágyból, de mivel leült mellém, így maradtam a helyemen. Elvette a tálcát, melyen sült hús volt, és közénk rakta. Isteni volt a kaja, újra éreztem az ízeket, és az étvágyam is megjött. Teli hassal dőltem el az ágyon.
- Kösz, nagyon finom volt! - simogattam meg kézfejét.
- Még csak most jön a desszert!
- Nem bírok már többet... - nyavalyogtam. - szétpukkad a hasam. - simogattam meg az említett testrészem.
- Engem ez nem érdekel, enned kell, túl sovány vagy... - mondta szomorkásan a végét. Nem hittem volna, hogy észre veszi, hiszen én nem láttam magamon semmi változást, pedig a fiúk is mondták, hogy csontos vagyok. Láttam rajta a szomorúságot, magát hibáztatta. Épp szólni akartam, mikor ajkai mosolyra görbültek. - Fel kell hizlalni a kerek feneked, mert nem tudok így rendesen belemarkolni! - kuncogott és lehajolt hozzám egy csókra. Megkért, hogy csukjam be a szemem. Úgy tettem. Ráült csípőmre, majd mozgolódott rajtam. - Ne nyisd ki, csak ha szólok! - nagyon kíváncsi voltam mit akar csinálni. Hallottam valami sercegő hangot. Összevont szemöldökkel vártam, hogy mi lesz ebből. Volt egy sejtésem. Valamit hozzá érintett számhoz, mire kinyitottam azt. Éreztem, hogy habos, majd mikor ráharaptam az eper édeskés íze járta át ízlelőbimbóim. Furcsa volt csukott szemmel enni, de így az ízek még intenzívebbé váltak. Élveztem. Jó pár eperdarab után, lenyalta a szám szélén lévő habot, majd megcsókolt. Elvált tőlem, és ismételten hallottam a sercegő hangot, a fülem mellett. Kicsit megrezzentem, ahogy a hűvös hab, meleg bőrömhöz ért. A fülem mögé fújt belőle, aztán lenyalta nyelve hegyével. Kuncogni kezdtem, összehúzva vállam, ugyanis nagyon csikizett. Elhúzta pólóm és kulcscsontomra is fújt habot, amit szintén lenyalt forró, nedves nyelvével. Egyik kezével felsőm szegélyét markolta, lassan felfelé húzva azt. Éreztem, ha most nem állunk meg, akkor nem fogom tudni abbahagyni, márpedig nem akartam folytatni. Leállítottam kezét, kinyitottam szemem és meglepett arcával találtam szembe magam.
- Nem akarom... nekem ez még túl gyors, még nem léptem túl azon, amit tettél... - mondtam komolyan. Nem akartam azonnal az ágyában kikötni, hiszen túlságosan is friss ez a dolog.
- Rendben... - csókolt meg, majd huncut vigyor kúszott ajkaira, a kezében tartott flakont vizslatva. Tudtam, hogy készül valamire, ismerem már ezt a nézését. Felém irányította a sprayt és arcomba fújta a habot.
- Héé! - próbáltam eltakarni arcom, de már addigra tiszta hab volt a fejem. Nem láttam ki, mert a szemeimet is eltakarta. Felnevettem. - Ezt még visszakapod, ígérem! - töröltem volna le arcomról, de röhögve lefogta kezem.
- Úgy nézel ki... - fuldokolt a nevetéstől - mintha... mintha egy óriás rád élvezett volna. - nevetett tovább.
- Mi?? - nevettem fel, ezt a marhaságot meg honnan szedte. - Igen? De te is úgy fogsz kinézni! - megragadva arcát, az enyémhez húztam, összekenve övét is. Megtöröltem szemeim, hogy láthassam arcát. Tiszta fehér volt mindenhol.
- Most nyald le! - nevetett. Eleget tettem kérésének. Feltoltam magam és végig nyaltam arca minden szegletét. Sóhajtozott tettemre.
- De csak azért, nehogy kárba vesszen! - kuncogtam, miközben nyaltam róla a habot.
- Aham... persze... egy kicsit sem élvezed, mi? - döntött le az ágyra, majd ő is lenyalta rólam az édes habot. Túlságosan élveztem ezt a dolgot. Próbáltam nem a meleg, nedves nyelvére gondolni, mely bőrömet simította végig. Lassan végig nyalta arcom minden egyes szegletét, amitől sóhajok szakadtak fel torkomból.
- O-oké... Asszem le kéne tussolni! - toltam el magamtól, mire hatalmas mosoly éktelenkedett arcán. Gondolom, észrevette élvezetem jelét. Gyorsan kiszálltam alóla és a fürdőbe mentem, hogy lezuhanyozzak.

20 megjegyzés:

  1. Nagyon, de nagyon aranyos kis rész lett. És Louis, milyen kis féltékeny. :) Nagyon, imádom ezt a blogot. Nagyon, de nagyon várom a következő részt. <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Örülök, hogy ennyire tetszik a blogom! :3

      Törlés
  2. Jaj de cuki lett! *-* És emellett még nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóó!!! Imádtak! És imádlak! :"D <3 *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :D :3

      Törlés
  3. Imádom nagyon aranyosak..!! *-* Louis.nagyon féltékeny.!! :D nem tudom mit írni csak annyit h siess a kövi résszel.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy tetszett! :3 :D

      Törlés
  4. Muhahahahahahahahahaha!xd végre minden a régiii!*-* juppii:3ÓÓÓÓÓ Larry, nem lehet nélküled éééééélniiiiiiiiiiii!~<3 *énekel*
    olyan de olyan cuki rész leeeett!*-* (ha Wattacukor elolvassa tuti rögtön meg gyógyul!xd)
    Nah...Ez a rész meg eddig a többi is nagyon jó volt!:) (az is amihez nem irtamxd(még Pakkör-ként sexd))
    Huh most hirtelen nem jut eszembe mit irjakxd úgy hogy nem bezsélek hülyeségeket össze visszaxd de remélem a drága perverz Harold hozza majd a formáját!xd (am enm csalodtam bennexd<3)
    Nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóó lett! imádtam, imádtam, imádtam, imádtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! *énekeeeeeel*
    gyors kövit mester:) imádom, és téged is:DD<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszett! :D Biztosíthatlak, hogy perverz Harry hozni fogja formáját XD

      Törlés
  5. Kedves Dreamy Girl!

    Már régóta olvasom a blogodat,de valahogy sosem vitt rá az,hogy írjak egy pár kedves szót,pedig tudom neked ez mennyit jelent. Ezt nagyon nagyon sajnálom. Nem tudom igazábol,hogy shippelem e larryéket,de azt viszont nagyon is tudom,hogy imádom a blogod/blogjaidat. Nagyon jól írsz,tetszik a fogalmazásod és minden egyéb. Elkélesztő. Amúgy nagyon aranyos rész lett. :) várom a következő részt.


    Chixi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Chixi! :)
      Nagyon örülök, hogy írtál, köszönöm kedves szavaid, mellyel írásom és blogom illetted! :3 Nagyon jól estek és feldobták napom! :3
      Semmi baj, hogy nem írtál, nekem már az is sokat jelent, hogy tudom itt vagy és olvasod blogom ;) Köszönöm :)

      Törlés
  6. Jujj milyen cukiiiii:D Egyem meg :3
    De azért ne sokáig tartsák vissza a szexuális vágyaikat :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most ilyen cukiságok jönnek :3
      Majd kiderül, hogy meddig tartják vissza :D

      Törlés
  7. Dreamy, drágám! Mindig tudod, hogyan aranyozd be a napjaimat! Most is a házim után lázasan böngésztem a szótárt (szombaton nyelv vizsgám lesz, jaj) pihenőképp felnéztem bloggerre és mi fogad? Új rész! Ami egyébként annyira nagyon cuki volt!! Olyan kis édesek együtt! :3 Nagyon várom az új részt! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh... el se tudom mondani, mennyre boldog vagyok, hogy egy résszel be tudom aranyozni napod! :3 Köszönöm ;) Sok sikert a vizsgához, szorítok érted! :D (bár biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! :))
      Igen, azok :3

      Törlés
  8. Ohhh.. te Istennő!! Hogy en hogy imadlak!!! <3 annyira cuki volt! Majdnem sirva fakadtam rajta.. o.o*-* *lehet terhes vagyok?! Tul sok a hangulatingadozas xd* na jo xd nem farasztalak! Xd
    A lenyeg az hogy rettento jo lett!! Es cukiii volt! *-* hmm.. vajon lou csak zuhanyzik?! :3 kivancsi lennek ra! Xd bar ahogy "megismertem".. igen! Csak zuhanyzik xd viszont azon nem csodalkoznek ha Hazza utana menne ;) vagyis.. nem is tudom.. hisz ugy megbantana Loulout.. na mindegy xd:D majd gobdolkozom meg ezen xd
    Rettentoen imadtam Mester!! Es remelem tudod hamar hozni a reszt! *-*<3:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Ohh.. köszönöm szépen, ez nagyon kedves tőled! :D Nekem is mostanában hangulatingadozásaim vannak, szóval.... (nem vagyok terhes!) :D
      Boldog vagyok, hogy ennyire bejött a rész! :) Majd kiderül a kövi részben, de nem árulhatok el semmit :D

      Törlés
  9. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEN!!!!!!
    MOST EZ NAGYON RÁTETT EGY LAPÁTTAL! LARRY VAN MINDENHOL! OLVASOM A LARRY PROOF-OKAT MEG MINDEN ILYEN CUCCLIT MEG AZ ILYEN TWITTERES IZÉKET, HOGY HARRY DM- ET KÜLDÖTT AZOKNAK AKIK AZT MONDTÁK NEKI, HOGY KÜLDJÖN DM-ET HA LARRY ÉL ÉS WÁÁÁÁ!!! AZTÁN JÖSSZ TE, MEG EZ AZ ÁLLATI KIRÁLY ÉS SZUPER CUKKER RÉSZ ÉS MOST VISÍTVA TÉPEM A HAJAMAT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Megyek meghalni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Igen, ezt én is olvastam twitteren, nem tudom, hogy mi igaz belőle, de nagyon remélem, hogy ez nem csak kamu! Izgatott vagyok miatta! :)
      Köszönöm, örülök, hogy ennyire fel tudtam dobni én is a napod! :D :3

      Törlés
  10. Nagyon imádom a blogod remélem hamar lesz rész;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :3 Nemsokára lesz rész, ha minden jól megy, akkor ma :D

      Törlés