2014. március 19., szerda

54.rész


Hello Mindenki!

Amikor megláttam, hogy ennyi hozzászólás érkezett az előző részhez, nagyon boldog voltam! :') Köszönöm szépen a kedves, dicsérő szavakat, mellyel minden napom bearanyozzátok! :3 Köszönöm a tetszikeket is, amiért szintén hálás vagyok! :3
Nem igazán tudok mást mondani, csak annyit, hogy jó olvasást kívánok a részhez! Remélem elnyeri ez is a tetszéseteket! :)
A kövi rész nem tudom mikor jön, igyekszem ahogy csak tudok!

Dreamy Girl


Harry

Nem éreztem fájdalmat, ezért kinyitottam szemeim. Végig néztem magamon, nem láttam sehol egy csepp vért se vagy bármi egyebet. Felnéztem főnökömre, kinek arca fájdalomtól eltorzult, majd lassan a földre zuhant. Fejem kétségbeesetten forgattam jobbra, balra, és mikor megláttam Zaynt, fegyverrel a kezében, megkönnyebbültem. Elém sietett, valamit mondott, de annyira lesokkolt az előbbi esemény, hogy nem tudtam, mit beszél.
- Harry?? Hahóó? Jól vagy? - lengette kezét arcom előtt. Feleszméltem.
- I..igen, csak... - makogtam összevissza. Nagy levegőt  vettem, kifújtam, és ezt egy párszor még megismételtem. Mikor már józanul tudtam gondolkodni megszólaltam. - Hol a jó büdös francba voltál ilyen sokáig??? - emeltem fel a hangom idegesen. - Majdnem szétlőtték a tököm, bazd meg!!! - kiabáltam fújtatva.
- Élsz, nem?? Amúgy egy köszönöm jól esne!! - mordult rám. 
- Élek, de majdnem lelőttek te seggfej!! Azt mondtad, ne aggódjak, időben ideérsz!! - folytattam tovább kiabálásom. 
- Köszönöm Zayn, hogy megmentetted a seggem, meg a golyóim! - mondta nyugodt hangon, mire neki akartam esni, de az összekötözött kezemtől nem tudtam. - Addig nem engedlek el, míg le nem nyugszol! - fogta meg vállam és visszanyomott a földre. Behunytam szemeim, majd mély levegőt vettem.
- Kösz, Zayn! Lenyugodtam, csak most már engedj el! - mondtam higgadtan. Mögém állt, kikötözte kezem, én pedig csuklómat dörzsölgetve szaladtam Louhoz, akinek a teste a földön hevert. Az egyik gorilla ott feküdt Lou teste mellet, Zayn pont fejbe találta. Felemeltem szerelmem elernyedt testét, ölembe húztam. Az első dolog az volt, hogy végignéztem a testén, nem e bántották, de szerencsére egyetlen karcolás se volt rajta.
- Lou, ébredj fel! Itt vagyok, most már minden rendben lesz! Vége van... - suttogtam, mellkasomhoz húzva. Annyira megkönnyebbültem, hogy láttam nincs semmi baja, azon kívül, hogy elkábítottak. 
- Ha..zza... - nyöszörgött mellkasomba. 
- Semmi baj, itt vagyok! - nyomtam puszit hajába. - Zayn menjünk! - szóltam rá, a még mindig a főnök teste mellett álló barátomra. 
- Menjetek, nekem még van egy kis elintézni valóm, ezzel a mocsokkal! - rúgta oldalba a testet, mely egy nyögést hallatott. Még él?? De, hát fejbe lőtte, csak úgy, mint a másik kettőt! Meg mi az, hogy elintézni valója van??
- Zayn! - szóltam rá erőteljesen. - Mi folyik itt?? Miért nem ölted meg azonnal?? - kérdeztem türelmetlenül. Felém fordult, arcán valami gonosz vigyor jelent meg, megrémisztett, olyan volt a tekintete, mint egy őröltnek. Visszafordult a mozgolódó testhez. 
- Te...élsz? - nyöszörögte a főnök gyenge hangon. Zayn ördögien felnevetett, amelytől borsódzott a hátam. 
- Igen, amint látod! Tudod, elég nagy ökörség volt, kitenni a lakásomon, miután megkínoztatok!! - rúgott bele oldalába, amitől fájdalmas nyögés szökött ki erőtlen testéből. Ő volt az, aki megverte Zaynt? Jó, oké, sejtettem, vagyis tudtam, de nem akartam elhinni. Miért? Miért tette ezt? Néztem őket, miközben még mindig Lout szorongattam karjaim közt. Nem akartam elmenni, kíváncsi voltam rá, hogy mi lesz ebből. 
- Azt hittem... hogy ott... senki se fog... keresni... - mondta fájdalmas hangon. 
- Ostoba! Látszik, hogy egy cseppnyi eszed sincs!! Ki kellett volna dobnod az erdőbe, ott senki se talált volna rám!! - nevetett fel ismételten. 
- De.. láttam, amikor elvittek a mentősök... - vett egy mély levegőt, majd folytatta tovább - Aztán... mikor a kórházba mentem... azt mondták meghaltál... - köpködte ki a vért szájából. Láttam Zayn arcán a meglepődöttséget. Itt volt az ideje, hogy közbe szóljak.
- A pénz csodákra képes! - mondtam mosolyogva, mire barátom rám nézett. - Lefizettem az orvost, így bárki is kérdezte, mi van veled, közölte velem hogy meghaltál. - mondtam büszkén. Már akkor tudtam, a főnök biztos érdeklődni fog utána, ezért muszáj volt tennem valamit. 
- Szép munka Harry! - villantott felém egy büszke mosolyt, majd visszafordult a főnökhöz. - Te barom! Most visszakapsz mindent, amit velem tettél!- taposott rá teljes erőből a farkára barátom. Még én is felnyögtem az érzésre, szinte olyan volt, mintha én is átéltem volna.
- Harry! Menjetek a kocsihoz, mindjárt jövök én is!! - utasított, de nem akartam elmenni. Mivel nem mozdultam, így felém nézett. - Azt mondtam, menjetek a kocsihoz!! Most!! - mondta, ellentmondást nem tűrve.  Tudtam, ilyenkor nem szabad húzni az agyát, ezért felkaptam ölembe Lout és elsétáltam vele az autóig. Mikor odaértem, hallottam a főnök kétségbeesett ordibálását. Elmosolyodtam, végre vége lesz mindennek. Szabad leszek, nem kell teljesítenem senki parancsát. Befektettem szerelmem a hátsó ülésre, majd beültem előre és vártam. Még a kocsiból is hallottam a fájdalmas kiabálást, ezért benyomtam a rádiót, hogy elnyomja a hangokat. Én szívesen elhallgattam volna, de nem akartam, hogy Lou hallja. Hátra fordultam, néztem békésen szunyókáló arcát. Szegénykém, mennyi minden bajt okoztam neki... Nem is tudom, miként fogom kiengesztelni ezek miatt, bár azt mondta, nem sajnálja a dolgokat, én mégis bánom, hogy ennyi rossz dolgot kellett átélni mellettem... Egy lassú dal szólt a rádióban, én pedig elkezdtem énekelni, még mindig hátrafordulva Lou gyönyörű arcát figyelve. Egy halvány mosolyra húzta ajkait, mire én is elmosolyodtam. 
- Imádom, a hangod... - motyogta, de szemeit nem nyitotta ki. - Ne hagyd abba... - folytattam tovább, mígnem Zayn alakját meg nem láttam, ahogy az autóm felé siet. Elhallgattam, majd folytattam tovább az éneklést. Beülte mellém, kérdőn nézve rám, mikor meghallotta, hogy éneklek. Láttam, ahogy próbálja visszafojtani nevetését. Mérgesen néztem rá, hogy fejezze már be. A szám véget ért, és én is abbahagytam.
- Mily  megható volt! - tette kezét mellkasára, miközben szipogott. Vállba vertem, nem értettem, hogy tud ilyen nyugodt, és jókedvű lenni, miután megkínzott valakit, még ha az a valaki egy seggfej volt. 
- Fogd be! - mondtam mérgesen. 
- Elviszel? 
- Persze, de hogy jöttél ide? - érdeklődtem, mivel fogalmam se volt, hogyan is keveredett ide.
- Egy haver hozott el. - mondta könnyedén. 
- Mit műveltél vele? Miért nem mondtad el, hogy ő tette azt veled? Bár tudtam, mégis nem akartam hinni ebben, mert miért is tette volna ezt... - gondolkodtam a válaszon, de semmi se jutott eszembe.
- Azt amit veled akart... játszadoztam egy kicsit a golyóival... - nevetett fel, mire felé fordultam. 
- Tökön lőtted??
- Bizony! Majdnem téged is megfosztottak a férfiasságodtól! Szegény Csipkerózsika, mi lett volna vele... Asszem elhagyott volna, hiszen mindenki tudja, hogy csak a méretes farkad miatt van veled! - röhögött jóízűen. Hátrapillantottam, Lou még mindig behunyt szemmel feküdt, bár az még nem jelentette azt, hogy alszik. 
- Ha ha ha! Irtó vicces vagy, röhög a vakbelem! - nevettem szarkasztikusan. - Viszont nem válaszoltál az előbbi kérdésem egyikére... - mondtam komolyra fordítva a szót. Kisebb hallgatás után, mikor már azt hittem nem fog mondani semmit, megszólalt.
- Azt mondta, mikor kínzott, hogy rám már nincs szüksége, ugyanis... - tartott egy kis szünetet. - ugyanis, te sokkal jobb vagy, mint én... Túl sok a kettő... Ennyi... 
- Mi?? Most komoly?? Ez...ez egy barom, képes lett volna kinyírni ezért?? Jézusom! - akadtam ki. 
- Tudod jól, ha már nem kellesz neki akkor eltüntet a föld színéről, nehogy beköpd! 
- Remélem, rendesen megkínoztad!! - néztem rá, láttam arcán, ahogy hatalmas mosoly kúszik ajkára. 
- Még szép!! - nézett rám elégedetten. Kisebb csend után elgondolkodtam, hogy ezek után mi lesz... Nincs munkám... Nem tudom mit kezdjek az életemmel...
- És most mi lesz? - kérdeztem. - Új munkahelyet kell keresnem, de ki fog alkalmazni? Még egy jó ideig eléldegélünk abból a pénzből, amit megkerestem ezzel a munkával, de utána mi lesz? - Zayn nem sokat gondolkodott a válaszon.
- Én a tetkó szalonba nyomom továbbra is. Nem akarsz velem dolgozni, vagyis nekem? Majd én kitanítalak, addig meg besegítesz nekünk! Na, mit szólsz? - kérdezte boldogan.
- Jó ötlet, de még gondolkodom rajta! De rég rajzoltam már... - gondolkodtam el, hogy mennyire elhanyagoltam az egyetlen dolgot, amit igazán szerettem. Viszont itt a lehetőség újra kezdeni mindent. 
- Amúgy... - szakított ki gondolatomból Zayn - rendezni kéne egy "megöltem a főnököm bulit" - nevetett fel, mire én is csatlakoztam hozzá. 
- Te hülye vagy! De, benne vagyok, jó lenne egy kis kikapcsolódás! - pillantottam ismét hátra, hogy lássam, Louval minden rendben van e. - Kinél akarod tartani? Kit akarsz egyáltalán elhívni? - állítottam le a kocsit, ugyanis időközben megérkeztünk Zaynhoz. 
- Olivérnél, úgy is azt mondta, hogy bulit akar szervezni, hát itt a lehetőség! Mindenkit, akit csak lehet, még Csipkerózsika két haverját is! - nézett hátra az említettre. - Főleg a szöszit! De, majd megbeszéljük! Szeva, és kösz a fuvart! - nyitotta volna ki az ajtót, viszont megragadtam karját. Értetlenül nézett rám.
- Mit mondtál?? Ugye, nem jól hallottam?? - kérdeztem erőteljes hangon. Egy huncut mosoly terült el arcán, majd kirángatta karjait kezem szorításából. - Zayn!! 
- Nem tudom, mit hallottál! Majd hívlak a buli végett! - csukta be az ajtót, maga mögött, szélesen vigyorgott, aztán megfordult és bement a házba. Úgy érzem, ez a parti egy katasztrófa lesz...

26 megjegyzés:

  1. OHHH !!!!!! ************-************
    Dreamy Girl!!!!!! IMÁDLAK !!! de komolyan!!! ha most itt lennél kapnál egy hatalmas nagy cuppanós puszit!!!! xd<3 komolyan!! itt vigyorgok mint a tejbetök!!! ***:3
    Annnyirraaa jóó letttt!!!!!!!!!!!! :3<3 elolvadtam miközben olvastam *-* ésss... úgy szeretem Zayn-t!!!! megérdemelte az a ****** főnök!!!!! xd jól kinyírta a golyóit.... hmm.. ez tetszett xd bár átélni nem éltem volna át.. bár nem is tudtam volna xd na mindegy!!! xd
    és Harry.. a ki szerelmetes :3*-*
    Úgy szeretem őket!!!
    És ügye jól hallottam?! Zayn-nek bejön Niall ?! hmmmm... *-*:3 jó lenne!!!!!! :D
    és iszonyatosan kiváncsi vagyok hogy engeszteli ki Hazza Lou-t.. remélem jó kis lepedőakrobatikával.. vagy mivel xd:D
    siess a kövivel!!! *-* IMÁDTAM!!!!

    U.I.: hatalmas rajongód vagyok!!!!!! *-* MESTER! :3<3*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, a kedves szavakat! :D Örülök, hogy ennyire tetszett ez a rész is! ;) Jól értetted, Zayn beindult... :D
      Köszönöm, hogy így vélekedsz az írásomról és, hogy a rajongóm vagy! :') Nekem ez nagyon sokat jelent! :3

      Törlés
  2. áááá ezzzaz tudtam tudtam tuuuuudtaaaam!! xdxd
    Hála istennek meg uiszátk harry golyói!!xd...Mehet is Louis popoLand beee nyaralni!*-*xd
    huh zayn, zayn, zayn... a jó öreg zayn...bÜSZKE VAGYOK RÁÁÁ!!TT_TT Az én fiam!xd jól tetted, jol emg kinoztad azt a töketlent!..büszke vagyokTT-TT
    hm..egy kinyirtak a fönök buli..hm...de várom máár!xd ...Zayn! Csak nem bejön Nial?!:3 ....nem is lenne rosz, ha nem lenne neki liam:pxd..de nem választjuk el őket, Á-áá-á. Az bűűn!xd oké...vissza térve afönők höz...SZÉGYELD magad zayn!...nekem nem szoltál hogy kinyirod! segiteni akartam!!TT-TT
    nagyon elképesztően faszán fain volt!!:DD egyett értek Wattamacival!!:DD (vagyis Rózsaszín Wattacukorralxd) én is remélem hogy lesz egy kis akrobata az ágyban:33 (jo ez hülyén hangzottxd) nagyon nagyon nagyin nagyon nagyon nagyon nagyon, de még annál is sookal nagyobban imádom a történeted!!!:DD...mi lenne velem nélküle, és nélküled?!TT-TT nagyon sies a kövivel. nagyon imádlak, te vagy az egyik kedvenc bloggerinám:D sok sikert az iráshoz, és jó hetet:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD A buli még nem a kövi részben lesz, de hamarosan sor kerül rá! :D
      Igen, Zayn beindult Niallra... nem tudom mi lesz köztük, ezen még nekem is gondolkodnom kell! :D
      Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire bejött ez a rész is! :D Majd lesz "akrobata az ágyban" XD
      Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy ilyen sokat jelent számodra a blogom! :') És még a kedvenc blogíród is vagyok?! :') Köszönöm szépen ;)

      Törlés
  3. ÁMEN HÁL ISTEN MEGNYUGODTAM nem halt meg senki kivéve azokat akiknek kellettxd huh Na de Zayn milyen kis pajkos,csintalan dög vagy ráhajtanál Niallre? Affene a szád xd Legalább most Happy minden :D úgyahogyxd Nagyon jó leeeettttt ééés örülök hogy ilyen hamar hoztad:3 .....mert megkerestelek volna -.- ........XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Zayn beindult, de hogy mi lesz ebből?? Még én se tudom :D
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :3
      Ajja, akkor még jó, hogy siettem! XD (De azért bezárom az ajtót XD)

      Törlés
  4. Nagyon jo lett! Imadlak es a blogodat is!!! :)) Mondtam hogy Zayn volt az aki lott! :)) Zayn rahajtana Niallre?? jajj mik lesznek itt :)) Addigis nagyon siess a kovivel!!! :))
    xxElena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Elena!
      Köszönöm szépen, nagyon boldog vagyok amiért ennyire bejön a blogom! :3 Igen, Zayn sikeresen odaért, meg rástartol Niallre! :D Hogy mi lesz itt még... magam sem tudom :D

      Törlés
  5. Jesszus... Uram...Isten...
    JEZUSMARIA!!!!!
    JEEEEEEEZUSOOOOM!!!
    EZ VALAMI KIKURTUL JO LETT!!! :OOO
    Valahogy sejtettem, hogy most kell kozbe lepnie Zayn-nek, vagy legalabbis remeltem. Ezert is voltam olyan boldog, amikor meglattam, hogy Zayn fejen talalta azzal a kibaszott golyoval azt a paraszt seggfejet. BOLDOGSAAAAAAG! :D
    Naaaaaaaaaaaaaagyon IMADLAK! :3
    Pusziii!
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Azért csak nem ölhetem meg a főszereplőt... még... ;) :D Muszáj volt Zaynnak odaérnie :D

      Törlés
  6. Szia ! (nem tudom minek köszönök mindig:))
    Ultra szupcsi nagyon jó lett !!!!!!!! Nem tudom hogy csincsized mindig ilyen jóra a részeket de ez valami fenomenális lett . Te vagy a bálványom egy egész sarkot fogok neked állítani olyan jól írsz ! OHHH Zayn nagyon jól visszaadta annak a pöcsnek amit tett vele ... OJOJOJOJ mi lösssszzzz ittönnnnn ? Zayn nem kell ennyire rámenni mindenkire ...szegény Niall . Oh de Niall-nek nem ott van Liam ? :((((( Harry szerintem készülhetsz egy egészen mozgalmas estére mint pl. a mai ha buli lesz .
    Nagyon siess a kövivel. Napot tudsz mondani ?
    Lilla xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lilla!
      Nem probléma, ha köszönsz! :D Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire elnyerte tetszésed :D
      Nagyon sokat jelent nekem, hogy a bálványod vagyok, nem tudom elégszer megköszönni!! :')
      Zayn beindult, de még én se tudom mi lesz köztük, ha egyáltalán lesz valami, ez csak úgy jött :D Igen, neki ott van Liam...
      Talán ma már fel tudom rakni :)

      Törlés
  7. Tudtam! Tudtam tudtam tudtam!!! Így legyen ötösöm azon a kibaszott lottón!!! :D xd imádtam! Kövit most azonnal!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, remélem a lottó ötös is összejön! XD

      Törlés
  8. Szia!
    Egy kicsit eltűntem mostanában, elromlott a gépem, de már jó és bepótoltam a lemaradást *.*
    Zayn babe, nem erősséged a pontosság, de azért büszke vagyok rád, erre tanítottalak xd Remélem megölted azt a seggfejt, de ha nem akkor többet a drága főnök ne tudja belógatni a lomposát sehova! Muhahaha *ördögi kacaj* Harry olyan cuki volt, hogy így aggódott Louisért ^.^ Zayn?! Jól hallottam/olvastam?! Bejön Niall?? Khm..mondjuk nem csodálom, kinek nem jön be?:D Megnéznék egy Zayn-Niall-Liam gruppent *ábrándozós fej* Na jóóóó egy kicsit elkalandoztam^.^ Várom az új részt.;)
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Semmi baj, örülök, hogy újra itt vagy! :D Megölte, most már nem lesz gond vele, ha minden igaz :D
      Harry meg Louis nagyon aranyosak együtt! :3 Igen, jól olvastad :D Ohh... az durva lenne... XD

      Törlés
  9. Mikor lesz rész?

    VálaszTörlés
  10. Szia! Díj nálam :) http://differentworldsamelove.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello!
      Köszönöm szépen, amint tudom kirakom! :3

      Törlés
  11. Ne haragudj hogy nem írtam hamarabb meg az elözőhőz se írtam csak Pesten voltam és telefonról meg nem tudok írni!Nagyon jó rész lett ez is meg a másik is!Imádom a blogod siess a kövivel! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, megértem! :) Köszönöm szépen, örülök, hogy írtál! :D

      Törlés
  12. Szia díj nálam és egy kis meglepi is ;) http://thelostkingdom0.blogspot.hu/2014/03/5-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szépen köszönöm, amint tudom kirakom! :3

      Törlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés