2014. március 14., péntek

52.rész


Drága Olvasóim!!

IMÁDLAK benneteket, mérhetetlenül hálás vagyok szavaitokért, melyek minden egyes napomat feldobják! El se tudom mondani, mennyire jólesnek a dicsérő szavak, mellyel engem és a blogomat illettek!! :D Ezért is siettem az új részt felrakni, hogy ezzel megköszönjem, hogy itt vagytok velem, kitartotok mellettem és könnyeket csaltok szemeimbe egy-egy hozzászólásotokkal! :') :3 Köszönöm a féliratkozót (60! :3), meg a tetszikeket és a több, mint 49.000 oldalmegjelenítést! Atya ég!! :')
Jó olvasást! 

Dreamy Girl


Louis

Nyakát kezdtem kényeztetni, nyalogattam, harapdáltam és szívtam, majd egyre lejjebb haladtam. Nyelvem hegyével végigszántottam mellkasán, mire nagyokat sóhajtva túrt bele hajamba. Mellbimbójához érve körkörösen nyalogattam, aztán beleharaptam, ezzel egy fájdalmasabb morgást váltva ki belőle. Tudtam, hogy élvezi, ezért folytattam tovább. Szívni kezdtem először az egyiket, majd áttértem a másikra. Teljesen elvettem az eszét, pedig még alig csináltam valamit. 
- Lou... - nyöszörögte - Ha így folytatod... felizgatsz... - nem foglalkozva szavaival folytattam kényeztetését. Haladtam lefelé, végig nyalva testét egészen a köldökéig, amibe belenyaltam, majd a V vonalához érve beleharaptam vékony, érzékeny bőrébe. Hangosan felnyögve húzta meg hajam, ami bevallom eléggé fájt, de most nem akartam ezzel törődni. Ismét felfelé haladtam, végig csókolva testét egészen nyakáig. 
- Hányra kell menned holnap? - suttogtam kéjesen, majd beleharaptam fülébe.  Nem akartam azonnal a lényegre térni, ezért gondoltam először ezt kérdezem meg tőle. 
- Hmm... - morogta válaszul, mire elmosolyodtam. Ez nehezebb lesz, mint gondoltam, szerintem még a kérdést sem érti. 
- Hányra kell menned holnap?? - ismételtem meg a kérdést, miközben kezemmel combját masszíroztam. 
- Nem használnád másra a szádat? - kapta el tarkómat és magához húzott egy csókra. Nem fogta vissza magát, vadul nekem esett. Ez a csók, valami eszméletlen volt, nem tudom, hogy csinálja, de mindig meg tud lepni... Elég! Nem hagyhatom, hogy elbódítson! - szóltam magamra. Elváltam ajkától, majd szemébe néztem.
- Mikorra kell menned? - dörzsöltem combját, egyre közelebb férfiasságához. 
- É...éjfél... - nyögte a vágytól. Na, végre, ez is már valami. Kezemet már dudorodó nadrágjára vezettem. Nem csináltam semmit, csak rajta tartottam. 
- Hol lesz a találkozó? - simogattam meg szerszámát, mire hátravetett fejjel nyöszörgött. 
- Ahh... istenem... - nyögte a szavakat. 
- Hol fogsz vele találkozni? - kérdeztem újra, erősen rámarkolva dudorodására. 
- A... rejtekhelyünkön...ahh... - ezt nem hiszem el, még így is ilyen nehéz kiszedni belőle bármit is, hogy már alig tud gondolkodni az élvezettől. Elég nagy fába vágtam a fejszém, azt hiszem... De, nem adom fel, addig kínzom, míg ki nem nyögi a helyet.
- És az hol van? - húzogattam le-fel kezem a férfiasságán. Elég erősen markoltam rá, hogy még élvezetesebb legyen számára. 
- Ne szórakozz már! - mondta idegesen, mire combjára vezettem kezem és belemarkoltam bőrébe. Fájdalmasan felnyögött.
- Hol van az a hely?? - kérdeztem mérgesebb hangon, hát ha ez hatásosabb. Mert azt mondta, hogy szereti a durvaságot.
- Egy... elhagyatott helyen... 
- De, hol? - markoltam még erősebben combjába, majd nyakába haraptam. Éreztem, ahogy kisercen a vére, Kicsit megijedtem, hogy ennyire durva voltam vele. Viszont arcán láttam, hogy élvezi. 
- A... kü... - annyira vártam válaszát, hogy leálltam a munkálatokkal. De, hiába, nem mondott semmit, és mikor szemeibe néztem, láttam, hogy kikerekednek. - Ez most komoly?? - kapta el csuklómat szorosan.
- Mi?? - adtam az ártatlant. Szerintem rájött, úgyhogy áshatom a gödröt a hátsó kertben, mert asszem végem lesz.
- Te ki akartál faggatni?? Ez komoly? Ezért indítottál be? - kérdezte kicsit dühös hangon, gondolom a kielégületlenség miatt. Basszus, tényleg észrevette, nem hiszem el, hogy nekem sose jön össze semmi... - Ez azért eléggé szíven ütött! - engedte el csuklóm.
- Hazza, én... - nem néztem szemébe, egyszerűen nem mertem - csak tudni akartam, és úgy voltam vele, hogy így talán elmondod nekem. - hadartam idegesen.
- Nem fogom elmondani! És tudod miért? - tartott egy kis hatásszünetet, majd folytatta tovább - Azért, mert nem akarom, hogy hülyeséget csinálj, érted? Te nem voltál még ilyen helyzetben, nem tudod mit kell mondani és tenni egy ilyen ember előtt, mint a főnököm! Másrészt pedig, tudom, hogy nem tudsz járni, így autót vezetni sem, de amilyen ravasz vagy, tuti, hogy kitalálsz valamit, csak hogy odamenj és feladd magad!! - mondta kicsivel higgadt hangon. Meg se tudtam szólalni, továbbra is lehajtva tartottam a fejem, miközben a takarót markolgattam. Egyetlen szó jutott csak eszembe, amit halkan kinyögtem.
- Bocs... - fordultam másik oldalamra és magamra húztam a takaróm. Egy idióta vagyok, mindig valami hülye ötletem támad, aztán megvalósítom és rájövök, hogy ekkora seggfej is csak én lehetek. Legjobb lenne, ha tényleg elásnám magam... Könnyeim potyogni kezdtek, nem akartam sírni, de ez ellen nem tehettem semmit. 
Megéreztem hátamon egy meleg simogató kezet, amitől még jobban rázendítettem. 
- Baby! - próbálta lehúzni a takarót rólam, viszont én nem engedtem. - Kérlek, ne csináld ezt! - rántotta meg erőteljesen a takarót, amit már nem tudtam megfogni. Felé fordultam könnyes szemekkel. 
- Féltelek! El se tudod képzelni milyen szar érzés, hogy nem tehetek semmit?? Vagy, hogy míg te az én hibámért bűnhődsz, addig itthon fekszem az ágyban, és azon gondolkodom, hogy élsz-e még vagy már holtan fekszel  földön a véredben fürödve. - folytak tovább könnyeim. Most legszívesebben kiszaladnék a fürdőbe és bezárnám magamra az ajtót, aztán egy egész éjjelen átsírnék. 
- Ne mond ezt! - simogatta meg arcom. - Nem lesz semmi bajom, másrészt meg, már régen tisztáztuk, hogy nem a te hibád!! Amúgy meg - mosolyodott el - nem vagyok rád mérges, sőt, nagyon tetszett, hogy ilyen leleményes vagy, igazából többször is kihallgathatnál, mert nagyon jól csináltad! Élveztem! - kacsintott rám,  huncut vigyorral arcán. Felnevettem. - Na látod, ezt már szeretem! - bújt hozzám mellkasomra helyezve fejét. - Ne aggódj, Zaynnal biztonságban leszek! - simogatta nyugtatóan mellkasom.

Másnap minden olyan gyorsan eltelt. Mintha az idő is ellenem fordult volna. Mire észbe kaptam, már délután volt. Hazza nem volt itthon, átment Zaynhoz, hogy megbeszéljék a dolgokat. Engem meg itt hagyott egyedül... Hiába mondtam neki, hogy hívja át hozzánk, mert itt is meg lehet beszélni, nem ő nem akarta, mert jobb, ha nem hallok belőle semmit. Fantasztikus... Lent ültem a kanapén, lábamat felrakva, és kapcsolgattam a tv-t ész nélkül. Kerestem valami jó filmet, ami le tud kötni, de mindenhol csak öldökölős filmek voltak, ami most valahogy nem igazán illett a hangulatomhoz. Elvettem a mellettem lévő rágcsálni valót, amit perceken belül be is kebeleztem. Aztán jött a következő, aztán még egy és még egy, mire sikeresen felzabáltam mindent. Milyen jó, ha az ember unatkozik... Idegesen vettem elő telefonom, hogy megnézzem mennyi az idő, vagy hogy netán Hazza hívott-e. Az ablak felé néztem, hátha látom az autó fényszórójának fényét, vagy mit tudom én... Kezdtem olyan lenni, mint egy feleség, aki túl sokat aggódik férje esti kimaradásai miatt. Jézusom! Hova süllyedtem?! - gondoltam magamban, mikor autózúgást hallottam. Pár perc múlva nyitódott, majd csukódott a bejárati ajtó.
- Megjöttem Lou! Egy kis ágytorna? - lépett be mosolyogva. Nekem viszont nem volt kedvem viccelődni. - Mi a baj? - guggolt le elém.
- Hol a francba voltál ilyen sokáig?? Azt mondtad max. két óra és jössz, erre eltelt négy óra! - keltem ki magamból. Hazza pedig meglepődve nézett rám.
- Nem tudtam, hogy eddig el fog húzódni! Viszont most már itthon vagyok! - simogatta meg kezem, mire mérgesen húztam el tőle.
- Akkor is, basszus! Legalább idecsöröghettél volna, vagy... vagy írhattál volna egy kibaszott sms-t, hogy bocs, de később jövök!!! - kiabáltam, aztán nagy meglepetésemre elsírtam magam. Nem vagyok normális! Olyan vagyok, mint aki menstruál... Tenyerembe temettem arcom, annyira kínos volt.
- Most meg miért sírsz? - éreztem meg ölelő karjait magam körül. - Ne csináld már, kérlek! - csókolt nyakamba, ami nagyon jól esett. - Kezdem tényleg azt hinni, hogy terhes vagy! - húzódott el, hogy szemeimbe nézhessen. Letöröltem könnyeim, aztán vállba ütöttem játékosan.
- Seggfej! - tettem hozzá, mire felnevetett és én is követtem.
- Így sokkal jobban szeretlek látni! - csókolt meg. - De, most komolyan! - nézett szemembe. - Először a hányinger, aztán hangulatváltozás, na meg persze a jó étvágy! - mutatott a temérdek üres zacskóra, meg tálkára. - Ez nem egyértelmű? - nevetett fel jóízűen.
- Erre mind van magyarázat! - fontam karba kezeim mellkasom előtt. - A kaja azért fogyott el, mert itt hagytál egyedül és szétevett az unalom. Hiába van száz tévécsatorna egy normális film sincs benne. Aztán a hangulatváltozás azért van, mert kikészülök, ettől a mai naptól, ha mindenen túl leszünk végre ismét a régi Louis leszek... A hányinger meg... - gondolkodtam el, hogy mitől is lehetett - na, erre nincs semmi magyarázatom... - mosolyodtam el. - Most komolyan elhitted, hogy terhes lehetek?
- Dehogy Baby! Csak annyira jó volt látni a fejed, amikor elkezdtem sorolni a tényeket! - csókolt meg, majd óvatosan rám feküdt. Teljes testével rám nehezedett.
- Elég nehéz vagy, dagi! Kinyomod belőlem a szuszt! - csipkelődtem.
- Akkor tudod mit? - mondta és legördült mellém. Még szerencse, hogy nagy volt a kanapé és elfértünk egymás mellett. - Így jobb? - kérdezte, mire lejjebb csúsztam, hogy arcunk egymással szembe legyen. Lábam átvettem az övén, majd átkaroltam, és ő is engem.
- Most már jó! - csókoltam meg. Átdugtam nyelvem szájába, ő pedig azonnal letámadta övével. Kezemmel göndör haját túrtam. Oly szenvedélyesen faltuk egymást, mintha ez lenne az utolsó csókunk. Féltem az estétől, ami túl gyorsan eljött...
- Mennem kell! - mondta felhúzva cipőjét. Ott álltam a mankóval támaszkodva, őt figyelve. - Ne csinálj semmi butaságot, Zayn ötlete biztos sikeres lesz! Biztonságba leszek mellette! Ígérem visszajövök! - állt elém, és megcsókolt.
- Szeretlek! - suttogtam szájába.
- Én is szeretlek! - tapadt ismét ajkaimra, majd elment... Szívemben üresség volt, gyomrom görcsbe rándult, az előérzetem pedig rosszat sugallt... Túlságosan is könnyűnek tűnik a dolog... Gondolatomba meredve baktattam el a mosdóig. Mikor végeztem, valami furcsa zajt hallottam a nappaliból. Kinyitottam az ajtót, mire sötétségbe borult a ház. Nagyon megijedtem.
- Hazza? Te vagy az? - kérdeztem remegő hanggal. Lassan kibicegtem, a sötét szobába, amelyet csal a a hold erős fénye világított be. - Hazza? Ez nem jó vicc! Megrémítesz... - mentem a bajárat felé. Hirtelen két szorosan megragadó kezet éreztem meg magamon, majd szám elé tettek valamit és csak annyit hallottam, hogy "Lélegezz! Jó fiú!", aztán minden elsötétült.

28 megjegyzés:

  1. Nagyon de nagyon szuper rész lett. Nagyon de nagyon szeretem a blogodat, pedig csak ma találtam rà, és nem birtam ki hogy ne olvassak. Nagyon de nagyon tetszik. Harry meg Louis mindenen feltudják kapni a vizet, de azért imádom mindkettejüket.<3 Nagyon de nagyon szuper író vagy,és IMÁDOM EZT A BLOGOT!!!<3 Nagyon de nagyon várom a következő részt<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire megtetszett! :D És köszönöm, hogy feliratkoztál! :3 Mérhetetlenül hálás vagyok a szavaidért, el se tudom mondani, hogy mennyire boldoggá tettél! :3
      Nem tudom mikor hozom, de igyekszem vele! :)

      Törlés
  2. Jézusom, hogy tehetted ezt? Miért itt hagytad abba? Mindegy, így volt tökéletes, de akkor is... nagyon tehetséges vagy, így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi... :/ Muszáj volt :) Köszi szépen a kedves szavakat, nagyon hálás vagyok értük! :3

      Törlés
  3. Istenem kurva jó lett!! Nagyon gyorsan hozd a kövit mielőtt megőrülök!!:-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :D Igyekszem, ahogy csak tudok! :)

      Törlés
  4. ááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee LOULOUUUU!!O.O a főnök volt a főnök volt!!xd agy lucas!....a fŐŐŐNÖÖK!!XD neee louis le bukoott TT-TT harry miért vagy ilyen okos?xd am....birnám ha louis terhes lennexd vicces lennexd mind ketten néznének hogy " miaz hogy terhes vagy/vagyok?!"xd *megzakkant, röhög mint egy hiénaxd" de vissza térve....az a rohadt köcsög krumplii főnök! hogy nyeljen le egészben egy krumplit!xd miaz hogy itt hagyod abba?!xd na de Dreamy girl!xd szaladnak akönnyeim ZZ-ZZ ..látod?TT-TT ZZ-ZZ
    imááádom, loveolom! IMÁDLAKKK!!*-* és....meg éreztem hogy louist elrabolják!!xd (ha elrabolják, de tuti ugy hogy jól vanxd). várom a kövi részt, gyors kövit, nagyon űgyibügyi vagy:3 mester büszke vagyok rááád!:D:3 sok sikert mindenhez:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Majd kiderül, nem árulhatok el semmit... :D Nem lesz az, ez csak ilyen poénkodás! :D Elég vicces lenne, az biztos! XD Bocsi, de itt ért véget a rész... :/
      Köszönöm szépen, hálás vagyok a kedves szavaidért, mindig feldobja a napom a kommented! :3 XD :')
      Már te is ilyen jó megérző vagy?? :D

      Törlés
  5. Szia !
    NORMÁLIS VAGY ????? Itt abbahagyni ? Mi lesz Lou-val ? ÁÁÁÁÁ én meg fogok őrülni !!!!! Olyan jól írsz ,hogy azt el mondani nem lehet !!! :) Te jó ég most már tényleg csak annyit tudok mondani hogy VIGYÁZZ RÁJUK de NAGYON ! űúóűúóúűúóóóóóóóúűűűűűűűű Nagyon siess a kövivel mert meg fogok őrülni . Mikor hozod vasárnap ?
    Lilla xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lilla!
      Bocsi... :/ Muszáj volt :)) Kiderül a kövi részben, hogy ki és miért rabolta el! :D
      Köszönöm dicsérő szavaid, nagyon hálás vagyok értük!! :3 Boldog vagyok, hogy így vélekedsz az írásomról! :') Vigyázni fogok rájuk! :3
      Nem tudom mikor hozom, az a baj, hogy elég zsúfolt a hétvégén, de ha éjszaka fent tudok maradni, akkor lehet vasárnapra be tudom iktatni, de nem ígérek semmit!! :)

      Törlés
  6. Ájájáj tuti Lucas az,érzem xd viszont tudtam hogy ma lesz rész :D ahhztt a köcsög mindenit xd siess:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd kiderül, nem árulhatok el semmit!! :D Igyekszem, ahogy csak tudok! :D

      Törlés
  7. Neeee,most komolyan, itt abbahagyni? Tényleg? Olyan gonosz vaagy..de attól még szeretlek :3 Úristen, szegény Lou, remélem nem esik bántódása..várj és mi van Harryvel? Szegény, ha megtudja mi történt Louisval tuti kiakad xdd Na komolyra fordítva a szót, ez egy remek rész volt egy remek írónő által:) Nagyon jó lett, csak egy baj van..túl jó, alig bírom kivárni a folytatást, remélem minél hamarabb kint lesz;) J. xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi... :/ Kicsit sajnállak is benneteket, de muszáj volt itt abbahagyni, hogy fokozzam az izgalmakat! :D Majd kiderül a kövi részben minden! :D
      Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszett és hogy így vélekedsz az írásomról! :3 :')
      Igyekszem, de nem ígérek semmit! :)

      Törlés
  8. AZTAKURVAÉLETBE!!!!!!!! LOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MENJAPICSÁBALUCASMERTTUDOMHOGYTEVAGYEKKORABALFASZÉSILYENPÖCSFEJŰÁLLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUGJFÖLMAGADNAKEGYKAKTUSZTBAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Majd kiderül a kövi részben, hogy ki is lesz az, nem árulhatom el!! :D XD

      Törlés
  9. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárrrrrr!!! T.T
    Louuuiiiisssss... neeeee!!!!
    Oh My Good! *-* Dreamy Girl most ott tartok hogy kinyirlak ha csinálsz valamit Louval! Esküszöm! Megkereslek.. és.. és.. majd még kitalálom...... xd
    Az eleje viszont rettentö jo volt!!!!!! *-* ugy imádom! Bár jobban imádnám ha Lout a végén nem kábitották volna el:Pxd de ahogy téged "ismerlek" tuti hogy jol ki lesz találva minden:D<3
    Hmm.. és az hogy Loui terhes.. hmm.. hmm.. Hazza biztos örülne neki! Legalábbis remélem.. *-*:3
    Egyetlen egy kérésem van! Annyira siess a kövivel mint még soha! Felölem most is hozhatod ahogy elolvastad ezt a komit ;)xd
    IMÁDLAK Dreamy Girl! Rettentö jol irsz mester! *-*<3:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajjaj, most megijedtem!! Komolyan!! :D XD Ajjaj, igyekszem elbujdosni akkor! :D
      Louis nem lesz terhes,ez csak amolyan poén féleség! :D
      Köszönöm szépen kedves szavaid, boldoggá teszed napjaim minden egyes kommenteddel! :3
      Nem tudom mikor hozom, de amennyire csak tudok sietek vele! :)

      Törlés
  10. Úr Isten! :O Ez nagyon jó rész lett! De miért pont itt hagytad abba?!
    Most két lehetőség fogalmazódott meg a fejembe.
    1: Lout a "gonosz" emberek rabolják el...
    2: Ez Harryék terve és ezért sem halhatta Louis...
    Nem tudom, rád bízom! Ez csak úgy jött xd
    Nagyon nagyon várom a kövi részt!!! *---* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :D Bocsi, muszáj volt :/ :) Majd kiderül, nem árulhatom el! :D
      Próbálok sietni vele! :D

      Törlés
  11. Juujjj nagyon jó rész lett!!! Én nem bánnám, ha Lou terhes lenne :D *haha* szerintem Lucas (v nem tom, h hívják a tesóját) rabolja el!!! Hamar kövit, nagyon érdekel, h mi lesz!!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy tetszik! :D :3 Majd kiderül a kövi részben, hogy ki rabolja el Lou-t! Próbálok sietni vele! :)

      Törlés
  12. Nagyon szuper resz lett! Imadom a blogodat!Es hogy lehet itt abbahagyni??Siess a kovivel!
    xxElena

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Elena!
      Köszi szépen, boldog vagyok, hogy tetszik! :D :3 Bocsi, de muszáj volt :/ :)
      Igyekszem vele! ;)

      Törlés
  13. Szia!
    Meglepi nálam ;) http://behalozva-lm-1d-fanfiction.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, amint tudom, kirakom a többi közé! ;) :3

      Törlés
  14. Sziaaaa!!!
    Drága,egyetlen,imádni való írónőm....HOGY TEHETTED EZ MEG VELÜNK?? ITT ABBA HAGYNI?? TAVALY DECEMBERRE JELEZTÉK A VILÁG VÉGÉT NEM PEDIG MOSTANRA!!Édes istenem :)))))))) De komolyra véve a szót * HALÁL komoly arc* nagyon tetszett a nézet és a megfogalmazás is tökéletes volt.Nagyon szépen korrigáltad a részeket,és hogy mi milyen sorrendbe jöjjön.A szexuális megnyilvánulásokból ÉN szerintem tudnál többet is belerakni ;) (mint pl: amikor vásárolni mentek. Címszó: Hazza és az uborka xD) lényeg a lényed KURVA jó lett és még szépen fogalmaztam.De ha megtudom......hogy.......Luis.........nem lesz...........TERHES!?!...............úgy lefogom fejelni az első embert aki az utamba kerül mint a mágnes orrú boszorkány a vasajtót.Most gondolj bele....Luis elkezd hányni....folyamatosan éhezik (amit orvosol).......és végül kiderül hogy gyereket vár, amit császár metszéssel ki tudnak operálni és születne nekik kicsi meleg gyerek,milyen boldogak lennének már!? És...NÉGER is lehetne :DDD ( a gyerek xDD) na jó a néger gyereket ne vegyed komolyan xD *HALÁL komoly arc* bár ÉN halál komoly vagyok.Na igen szóval szerintem nagy csattanó lenne ha a viccükből valóság lenne, csak fontold meg JÓ alaposan és mondj igent, mert különben lenyomozlak és a házatok elött fogok sztrájkolni, táblákkal!!! És ezt ÉN halál komolyan mondom.Na szóval ez a rész nagyon jó lett és alig várom a kövit :) csak így tovább!és ne feledd a gyereket;) remélem minnél hamarabb hozod a kövi részt

    üzeni: kriszti xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszti!
      Köszönöm kedves szavaidat, boldoggá tették az estémet! :3 :') Örülök, hogy így vélekedsz az írásomról, blogomról! :')
      Bocsi, sajnos itt kellett abbahagyni! :/ Kell egy kis izgalom! ;)
      Akkor most kezdhetek félni, mert,nagyon sajnálom, de Lou nem lesz terhes, ez amolyan poènféle. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt betegyem a történetbe!
      Több szexuális megnyilvánulás?? XD Én meg azt hittem, hogy túl sok van benne! ;) Már nem mertem többet berakni! :)
      Sietek vele, holnap ha minden igaz, akkor fent lesz!

      Törlés