2014. március 12., szerda

51.rész



Sziasztok!

Először is köszönöm a kommenteket, a felíratkozást és a tetszikeket! :3 
Itt is lenne a kövi rész, ami szintén nem nagy valami, de muszáj egy kicsit amolyan uncsivá tennem, mert ha minden rész izgalmas, az se jó! :D Ez ismét, amolyan aranyos rész lett! :3 Remélem, azért szeretni fogjátok, bár én nem vagyok az a nyálas típus, de ez is kell a történetbe! :3
Jó olvasást!

Dreamy Girl


Louis

- Parancsolj, Hercegem! - rakta le ölembe a tálcát, egy hatalmas mosollyal arcán.
- Köszi! - mondtam, majd nekiláttam az íncsiklandozó rántottának. Nem csak kinézetre volt jó, hanem az íze is csodálatos volt.
- Te nem eszel? - kérdeztem, miután lenyeltem az ételt, amit az előbb a számba vettem.
- Nem, majd utána. - felszúrtam a villára egy falatot, amit a szájához emeltem, mire rám mosolygott és bekapta. Így ettük meg együtt a finom reggelit, melyet az én csodálatos göndör barátom készített nekem.
- Köszönöm, nagyon ízlett! - dőltem neki az ágytámlájának jóllakottan. Bevettem a gyógyszerem is, amelyet az orvos írt fel bokámra. - Ezért kapsz egy puszit! - mosolyogtam szemeibe nézve.
- Csak egyet? - görbítette lefelé ajkát.
- Akkor kettőt!
- Háát... Rendben! - közeledett felém arcával, amire két hatalmas cuppanós puszit nyomtan, majd ráadásként szájára is egyet. - Plusz egy, mert megérdemled! - mosolygott elégedetten. - Mit csináljunk? Van valami olyan program, amit az ágyban lehet csinálni, és nem kell mozognom? - tettem fel a kérdést, amire egyből eszembe jutott a válasz. Hazzára sandítottam, aki perverzen vizslatott.
- Lenne egy ötletem! - vette el a tálcát rólam, letette az éjjeli szekrényre, majd ölembe ült. Ajkait enyémhez érintette. - Csak egy gond van... neked is mozognod kellene... - suttogta a számba, aztán megcsókolt. Hátát simogatva élveztem szenvedélyes csókját, melytől egész testemben remegni kezdtem. Egyre jobban beindultunk mindketten, vadul faltuk egymást, miközben hajába túrva játszadoztam göndör tincseivel.
- Pihenned kell! - vált el tőlem, kiszállt ölemből, aztán ledobta magát a mellém. Értetlenül néztem rá, hogy ez most mi volt... - Ne nézz így rám, az orvos mondta! Fel kel polcolni a lábad, nem mozgathatod és akkor minél hamarabb, meggyógyulsz! - mondta büszkén, hogy ennyire jól tudja. Nagyon aranyos volt, jót kuncogtam rajta. Elvette egy párnát, amit a bokám alá rakta, aztán visszamászott mellém.
- Ohh, Dr. Styles rendel! - csipkelődtem.
- Ne húzd az idegem, mert mindjárt beleszúrok egy hatalmas tűt a fenekedbe!
- Alig várom! Csináld! - húztam az agyát.
- Szerencséd van, hogy fáj a lábad, máskülönben már rég megkaptad volna a magadét! - mondta komolyan, mire felnevettem. - Figyú, elkérhetem a laptopod?
- Persze, ott van az íróasztalomon! - mutattam az említett tárgy felé. Felpattant, aztán ölébe véve a gépet ült vissza az ágyba. - Add ide, beírom a jelszót! - fordította felém a laptopot. Azonnal bepötyögtem.
- Van valami titkod, hogy kell a jelszó? Mondjuk pornót nézel a neten?? - incselkedett velem. Erre csak megforgattam szemeim. Pötyögni kezdett rajta, én pedig vállára hajtottam fejem, és néztem a képernyőt. Láttam, amint belép egy chat ablakba, ahol Zaynnal kezdett el beszélgetni. Engem pedig szép lassan elnyomott az álom.
Csengetésre ébredtem fel, Hazza sehol sem volt. Ránéztem az órára, ami kettőt mutatott. Elég sokat aludhattam. Hallottam lépteit, ahogy jön fel a lépcsőn. Aztán kinyílt az ajtó, szemeim kikerekedtek, mikor megláttam egy szál alsóban, kezében egy pizzás dobozzal meg egy szál rózsával szájában. A szám elé téve próbáltam visszafogni kitörni készülő nevetésem. Bár el kell ismernem nagyon szexi volt, de akkor is... szóval.. mindegy... Letette az asztalra a friss, még meleg pizzát, aminek illata betöltötte az egész szobát pár másodperc alatt. Nagyon éhes lettem...
- Honnan az a rózsa? - kérdeztem kíváncsian. Behuppant mellém és átadta nekem egy csók kíséretében.
- A pizzás srác adta nekem, miszerint szexi vagyok! - mondta hetykén, mire egy "mi van?" fejet vágtam. - Csak hülyültem, én kértem meg, hogy ha tud, akkor hozzon egyet. Ez egy bocsánat rózsa, amiért ilyen sok szörnyűséget kell megélned mellettem... - hajtotta le fejét szomorkásan. Ez kedves volt tőle, de én nem így éreztem. Szeretem őt, és nem érdekel mit csinál, nekem így tökéletes hogy van.
- Hazza! Ez aranyos, de én így szeretlek, amilyen vagy! És semmi rossz nem történt velem, mármint legalább érzem, hogy élek! - mondtam boldogan vigyorogva rá.
- Én is szeretlek! Csak ez az egész dolog... - nem tudta befejezni, mert megcsókoltam. Nem akartam, hogy feleslegesen fecsegjen.
- Megesszük végre a pizzát, mert én éhen halok! - mondtam, miután elváltunk egymástól. Az ölébe rakva a dobozt kezdtük el falatozni a fincsi pizzát.
- Film? - nézett rám, mire bólintottam. - Mit nézzünk?
- Nekem mindegy, most te válassz!
- Akkor valami izgiset nézünk! - dörzsölte össze tenyerét izgatottan. Kutatni kezdett a laptopomon, aztán talált is valamit. Lehet nem volt jó ötlet, hogy rá hagyjam a választást, de most már késő. Tudom, hogy valami horrort akar nézni, amiért nem vagyok oda.
- Remélem nem durva... - mondtam, majd elindította a filmet. Szorosan hozzábújtam, fejem a vállára helyeztem, ő pedig átkarolt.
- Nem kell félned, Baby! Majd én vigyázok rád! - nevetett fel és puszit nyomott hajamba. Jókat falatozva néztük a hátborzongató filmet. Néha még enni is elfelejtettem, annyira durva volt. Még szorosabban öleltem Hazzát, aki élvezettel figyelte a véresebbnél véresebb jeleneteket. Szerelmem mellkasába bújva takartam el a szemem. Ez valami szörnyű film, soha többet ilyet. - Így nem látod a filmet!
- Pont ez a lényeg benne! Nem is akarom! - motyogtam mellkasába, mire éreztem, ahogy teste remeg a nevetéstől. Jó, bevallom, néha azért ki-ki lestem, hogy megnézzem mi történik. De, én voltam a legboldogabb, mikor véget ért.
- Iszonyat jó volt! - mondta vigyorogva.
- Aham... Asszem ez lesz a kedvenc filmem! - gúnyolódtam. - Kaphatok egy kis vizet, meg fájdalomcsillapítót? - nyúlt a kért tárgyakért, majd odaadta nekem. Nagyon sajgott a lábam, ezért muszáj volt bevennem egyet. Meg szeretnék aludni is az este.
- Van egy kis probléma... pisilnem kell... - mosolyogtam rá. Felkapott karjaiba. - A mankó is kell! - szóltam rá.
- Nem kell, majd én tartalak, úgy sokkal egyszerűbb! - szemeim kikerekedtek szavai hallatán. Mit csinál? Tart?
- Ne nézz így, mikor segg részeg voltál, akkor is ezt csináltam, meg már amúgy is láttam párszor! - mosolygott rám kacsintva. Lerakott a wc elé, és derekamat fogva tartott, miután leügyeskedtük az alsóm. Elég kellemetlenül éreztem magam, hiába próbáltam kiverni a fejemből, azt, hogy Hazza mögöttem van, egyszerűen nem ment.
- Ez így nem fog menni... nem tudok pisilni, miközben nézel...
- Hogy neked mennyi bajod van... - fújta ki a levegőt, mely nyakamat csiklandozta. - Ha valakinek nagyon kell pisilnie, akkor minden körülmények között tud üríteni! - kuncogott. Becsuktam szemem, nagy levegőt vettem, kizártam mindent körülöttem, majd pisiltem.
- Na, látod! - puszilt nyakamba, aztán felhúzta az alsógatyám. Megmostam kezem, majd a fogamat is, aztán visszavitt az ágyba.
- Elmegyek tussolni, addig is ne félj, itt vagyok! - csókolt meg.
- Nem félek, csak meg fog ölni az unalom, úgyhogy siess! - mondtam, mire egy mosollyal arcán kiment, én pedig nem tudtam mit csináljak addig. Semmi praktikus dolog nem jutott az eszembe. Már éppen azon gondolkodtam, hogy Hazza után megyek, mikor pityegett egyet mobilja. Egy sms-t kapott. Nagyon hajtott a kíváncsiság, hogy ki lehetett az, és hogy mi áll benne. Bele akartam nézni, de azt tuti észrevenné. Elég mérges lenne rám, mivel nekem se tetszene, ha kutakodna az enyémben.
- Már itt is vagyok! Ugye élsz még? - lépett be egy szál törölközőben, mire leesett az állam. Haja még vizes volt, és homlokára tapadt, hajából csöpögő vízcseppek lefelé indultak meg izmos testén egészen a törölközője vonaláig... Jézusom! Most kapok szívrohamon! Alsó ajkamat beharapva mértem végig ezt a görög istent, aki az enyém.
- Meg akarsz ölni?? - kérdeztem - Miért vagy ilyen szexi?? - csúsztam lejjebb az ágyban, fejemre húzva a takarót, csak, hogy ne lássam őt. Meg persze, azért is, mert arcom lángolni kezdett. Éreztem, ahogy besüpped az ágy a lábamnál, majd egyre feljebb és feljebb jött, mígnem megállt. Lassan lehúzta a takarót és önelégült arccal nézett szemeimbe. Kezeivel megtámasztotta testét a két oldalamon, lábait pedig a  derekam két oldalánál helyezte el.
- Nem tehetek róla, hogy ennyire dögös vagyok! - csókolt meg, miközben hajából csöpögött a víz arcomra. De, ez akkor nem igazán érdekelt. Kezeimmel elkalandoztam izmos hátán, majd mellkasára csúsztattam, lágyan cirógatva vizes bőrét. Egyszer csak valami leesett a lábamra. Kinyitottam szemeim. A törölköző, mely elfedte férfiasságot, már nem volt rajta.
- Leesett... a törölköző... - mondtam zavartan. Huncutul végigmért, majd elnevette magát, aztán leszállt rólam. Nem bírtam ki, hogy ne nézzek végig meztelen testén... Egyszer még kinyír ezzel a tökéletes látványával... Felhúzott egy alsót a szekrényből. Elvette a törölközőt és megdörzsölte párszor a haját.
- Jött egy smsed... - törtem meg a csendet. Felvette az éjjeli szekrényről, beült az ágyba, aztán kioldotta a képernyőt. Szemöldökét ráncolva olvasta az üzenetet. Láttam arcán, hogy elszomorodik. Nagy sóhajjal visszarakta a készüléket helyére.
- Valami baj van? - cirógattam meg karját.
- Semmi... csak... - nézett szemembe, egy halvány mosolyt küldve felém. - Megkaptam az üzenetet, hogy hova kell mennem holnap, és mikor... - fogta meg kezem, amit lágyan cirógatott. Annyira sajnáltam, hogy miattam szomorú, hiszen ezt is én csesztem el, de valahogy helyre kell hoznom.
- Sajnálom...Kitaláltatok már valamit? - hajtottam fejem vállára, nagyot sóhajtva.
- Nem a te hibád! - puszilt hajamba - Igazából, Zayn mondta, hogy van egy terve, de nem mondhatja el nekem, mert ez titkos. Érted te ezt? - kérdezte. - Na mindegy... A lényeg, hogy eléggé félek, hogy mi van, ha nem jön össze neki? Azt se tudom mire számítsak, mert nem mondott el semmit. - sóhajtott egy nagyot.
- Bízz benne, szerintem sikerülni fog! - emeltem fel fejem, hogy csókot hintsek ajkaira - Hazza?
- Hmm?
- Tudom, hogy ez most szemétség lesz, de csinálnál nekem egy forró csokit? - néztem rá mosolyogva. Arcára mosoly terül, majd megcsókolt.
- Neked bármit, édes! - mondta, és kikászálódott az ágyból. Vártam, hogy meghalljam a csörömpölést a konyhába, aztán elkúsztam az ő oldalára. Elvettem a telefont, kioldottam aztán megnéztem az üzenetet. Tudom, nem szép dolog, de tudnom kell, hogy hol van a helyszín. "Holnap éjfélkor a szokásos helyen" Ennyi állt benne. Ezzel aztán sokat megtudtam... Semmi értelme nem volt, hogy megnéztem... Visszamásztam az én oldalamra. Gondolkodóba estem... Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ne öljék meg Hazzát? A legjobb lenne, ha elmennék és feladnám magam. Elmondanám nekik, hogy tartom a szám, akkor talán életben hagynának. Vagy mindkettőnket lepuffantanának. De hogy mennék el oda? Valahogy csak el tudnám vezetni az autót...
- Itt is vagyok Harcegem! - mosolygott kezembe adva bögrém, melyben ott gőzölgött a kedvenc italom.
- Te egy Isten vagy, tudod? - csókoltam meg. - Szerintem csak álmodom, de akkor nem akarok felébredni ebből a csodás álomvilágból!
- Ez a valóság! Te vagy a legszerencsésebb ember a világon, hogy egy ilyen szexisten pasid van, mint én! - kacsintott rám, huncut mosollyal arcán. Megforgattam szemeim, majd óvatosan belekortyoltam a forró csokiba. Isteni volt, és annyira jól esett, ahogy a melegség átjárta testem.
- Imádlak! - nyomtam puszit arcára. Ahogy elhajoltam jót nevettem.
- Mi olyan mulatságos?
- Csokis lett az arcod! - próbálta letörölni, de nem sikerült neki.
- Várj! Majd én! - nyúltam volna oda, de elkapta kezem. Lepetten néztem rá.
- A-a, nyald le!
- Ne öntsem le a felsőtested vele, aztán meg nyaljam le?? - kérdeztem viccnek szánva, viszont Hazza szemei azonnal felcsillantak szavaim hallatán.
- Tetszik az ötlet! - vigyorgott. Ezt valahogy gondoltam... Odahajoltam arcához és lassan lenyaltam a csokit róla. Aztán nyakát kezdtem csókolgatni, kezeimmel pedig felsőtestét simogattam. Ugyanis rájöttem, hogy egy módon talán ki tudom csalni belőle, hogy hova is kell mennie holnap. Tudom, ez gonosz dolog, de ez az egyetlen lehetőségem...


15 megjegyzés:

  1. áááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de cukiiik*-* loulou a kis gonosz! Hát..mondjuk..megvan az előnye hogy harry ilyen szexmániásxd úúúú meg néztem volna hogy louis rá önti hazzy testére a forró forró csokitxd de cuki rózsa*-*...meg pizza!*0* jaj harry engem is emglephetnél egyelxd jaj az egész úgy ahogy van rohadt cukiii!:D
    csak enniyt tudok mondanixd. nagyon jó lett imádtam mint mindig:D nagyon ügyes vagy:3 jól össze hoztad. várom a kövit, sok siekrt az iráshoz!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD igen, ennek is van előnye! :D Nem szoktam ilyen "romantikus" lenni, de ez most valahogy kellett bele! ;) Majd szólok Harrynek, hogy lepjen meg egyel! XD
      Nagyon szépen köszönöm, kedves szavaidat! :3 Hálás vagyok értük, mert mindig boldoggá tesznek! :D :3

      Törlés
  2. OHHH DE KIS TÜNDI BÜDIK ..... Olyan kis cukik . ojjojojjojjoj Louis ,hogy milyen az ember ha kíváncsi :) remélem Louis nem fog megint semmi hülyeséget csinálni mert akkor én elvesz az eszemet ! Nagyon vigyázz mind a kettőre Dreamy ! Nagyon tetszett ez a rész ! *----------* *----------*
    Lilla xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kövit mikor hozod siess ! ?

      Törlés
    2. Kedves Lilla!
      Köszi szépen! :D Vigyázok rájuk, ne aggódj! :3 Nem árulhatok el semmit...
      Nem tudom, igyekszem vele! :D

      Törlés
  3. Na mostmár van ilyen blogger-profilom vagy mixd mostmár innen fogok írni hah(mondjuk már van február 21.-e óta csak lusta vagyok belépni xd) a részhez pedig: Édes jó Isten mézes-mázos habos-babos cukiság egyemmeg őket:D Cukiiiiiiiiii én is csak ennyit tudok mondani :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oks :D Szerintem is az lett, kellett bele egy kis mézes-mázas cukiság, még ha ez távol áll tőlem! :D :3

      Törlés
  4. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! olvadooommmmm*-* egyszerűen imádtam!!!!!!!!!!!!!<3:3 Annyira de annyira de annyira édiiiiiiii*-* OH MY GOOD!!!! *0* úgy imádom Lout és Harryt.. kis szexmániásak ;) én is az lennék ha a helyükbe lehetnék xd:D és ebben a részben nagyon szívesen lettem volna Lou főleg a pizza meg a rózsa miatt :3xd Pakkör veled tartok a pizzázásban!!!!:D
    ohh... imádom! imádom imádom! annyira fantasztikus! :3 hogy a ló pikulába írsz te ilyen fantörpikusan hiperszuper módon ?! taníts meg rááá!!! lécci! lécci! lécci! *-* és hozd GYORSAN a kövit, ha nem akarod hogy itt haljak meg a laptop előtt!!!! xd<3:3*-*
    IMÁDLAK TÉGED IS.. MEG A BLOGODAT IS! <3:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, el se hiszed mennyit jelentenek nekem e szavak! :3 (de nem hiszem, hogy ennyire jó lennék...) Azért nagyon boldog vagyok, hogy így gondolod! :3
      Kis aranyosak! :D Akkor neked is egy pizza rendel, majd megbeszélem Harryvel! :D XD

      Törlés
  5. Ó, te jó ég, de édes! Nagyon-nagyon tetszik, hihetetlenül aranyos lett. A forrócsokis rész meg, ha megtörténne..hú. :D ( á, nem vagyok perverz, á, dehogy) Szóval visszatérve, tökéletes rész lett, nagyon várom a kövit!! Hogy fogom kibírni a következő napokat?!
    U.i. Fenomenális vagy, imádlak.:)):*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldoggá tesz, hogy így vélekedsz rólam és a blogomról! Hálás vagyok minden egyes szavadért! :3
      Remélem azért kibírod, igyekszem!! :D
      Ui: Én is perverz vagyok, szóval semmi gond :D XD

      Törlés
  6. Jaj ez nagyon édes lett,de komolyan itt abba hagyni ezt ember kínzásnak nevezik!Siess a kövivel kérlek mert meg örülök!Imádom ahogy írsz nagyon szeretem ezt a blogot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog vagyok, hogy ennyire tetszik! :3 Igyekszem hozni a kövi részt, minél hamarabb! :D

      Törlés
  7. Uristen!! *-* SIESS!! Imádom :3

    VálaszTörlés