2014. január 10., péntek

30. rész



Hello Olvasóim!

Meghoztam a várva várt kövi részt! :P Úgy érzem, hogy a rajzból ki lehet találni, hogy melyik verziót véglegesítettem! :P Huhh, ennyire nehezen még sose írtam meg +18-as részt, rendesen megszenvedtem vele, remélem jól sikerült! :) (Soha nem szoktam visszaolvasni írásaimat, mert akkor mindig rájövök, hogy elég szörnyűek! Szóval bocsi a hibák miatt, mindig próbálok odafigyelni, több-kevesebb sikerrel! :))
Nagyon szépen köszönöm a sok dicsérő szavakat, annyira boldoggá tudtok tenni egy-egy kommentel, hogy azt el se tudom mondani! :') Legszívesebben mindegyikőtöknek megköszönném személyesen! :3
Köszönöm, hogy itt vagytok velem! :3 :')
Na jól van, elég a csöpögésből, mert még a végén eláztatom a billentyűzetet és akkor nem tudok írni... :)
Jó olvasást! :)

Dreamy Girl


Harry

- Állj! - fogta le kezem. Idegessé váltam, mert már nagyon hiányom volt és ha nem tudom levezetni vágyamat akkor feszülté válok. 
- Mi van? - böktem ki mérgesen, kezemet még mindig gatyáján tartva. Ha megint leállít, komolyan mondom megerőszakolom, mert ezt már nem bírom tovább. Egy egészséges ember legalább hetente négyszer csinálja, bár Én ha tehetném minden nap űzném. 
- Kössünk üzletet! - nézett szemembe komoly arccal. Elvigyorodtam, mert ez elég vicces volt, de Ő továbbra is komoly arcot vágott.
- Hallgatlak! 
- Szeretném, ha megbeszélnénk a dolgokat... mindent elmondanánk egymásnak. - szemem kikerekedett, erre nem számítottam. 
- Azt akarod, hogy álló farokkal beszélgessünk? Na neee! - horkantam fel idegességemben.
- Hülye! Fogd be és hallgass végig! - korholt le. 
- Na szóval... csak akkor folytatjuk ezt, ha utána mindent elmondasz nekem... tudom, hogy valami nincs rendben veled, tudom, hogy valaki felhívott, aztán nagyon ideges lettél... Nem vagyok hülye, észrevettem a dolgokat...
- Nyomozónak készülsz? - mondtam vigyorogva.
- Hagy már abba! Veled nem lehet értelmesen beszélni! Hagyjuk inkább, elégíts ki magad! - mondta dühösen, majd felállt és feltrappolt a lépcsőn. Ezt nem hiszem el, olyan mint egy havibajos csaj... csak poénkodtam vele, erre leszidott... nagyot sóhajtottam... Felkeltem a székről, aztán felsiettem a szobába. Louis hason feküdt az ágyon, arcát a párnába temetve. Lassan odasétáltam az ágyhoz, majd mellé telepedtem. Kezemet hátára helyeztem, mire megremegett. Gyöngéden cirógattam a felsőjén keresztül.
- Ne haragudj... Én csak... - dadogtam. 
- Kérlek most menj el... - szipogta a párnába. 
- Nem! Elegem van sértődésedből! Nem mondtam semmi rosszat, mégis úgy viselkedsz mintha... mintha... nem is tudom mit mondtam volna! Csak poénkodtam! - hadartam mérgesen. Hirtelen felült és felém fordult. Szemeibe könnyek gyűltek.
- Ez így nem fog menni Hazza... ez a kapcsolat halálra van ítélve... legjobb lesz, ha most véget vetünk és nem halogatjuk tovább...
- Ugye most viccelsz? Ezt meg se hallottam! Gyorsan töröld ki fejedből ezeket a gondolatokat! 
- De ez... - nem hagytam, hogy befejezze, ajkaimmal befogtam száját. - Haz...
- Pszzt! Csak fog be... kérlek... - csókoltam meg ismét. Visszacsókolt. Vadul faltuk egymást. Megragadtam felsőjénél fogva és hátraölve az ágyon magamra húztam, még mindig ajkára tapadva. Belemarkoltam fenekébe, így vonva még közelebb testemhez. Nagy meglepetésemre nyakamhoz hajolt, apró puszikkal hintve be bőrömet. Fejemet kicsit oldalra fordítottam, hogy jobban hozzáférjen. Beleremegtem, mikor érzékeny pontomhoz ért.
- Ott... - sóhajtottam. Hallottam édes kuncogását, aztán szívni kezdte. Felsője alá vezetve kezeimet, izmos hátát simogattam. Valahogy nagyon beindított, hogy Ő van felül. Zaynon kívül senkit nem engedtem, hogy felülkerekedjen rajtam, Egy párszor lefeküdtem vele, de ez csak a részeg estéken történt meg. Nekem semmit se jelentett, csak le kellett vezetnem a felesleges energiám. 
- Azt akarom, hogy Te legyél felül! - suttogtam kéjesen fülébe. Hirtelen leállt minden tevékenységével és szemebe nézett. Ijedt volt, láttam rajta.
- Biztos ezt akarod? - kérdezte félénken, mire erélyesen bólogatva válaszoltam.
- De... nem vagyok valami jó ebben... - mondta pírba borult arccal.
- Ezért kell gyakorolni! - mondtam huncut vigyora húzva számat. Ő is elmosolyodott. Felsője alá nyúltam, gyors mozdulattal lehúztam róla. Felhúzva magam, nyakát kezdtem kényeztetni, majd lassan lefelé haladtam. Mellbimbóját számba vettem, kicsit megszívtam, aztán nyelvemmel körkörös mozdulatokkal izgattam. Louis tettemre halkan nyöszörgött, közben hajamba túrt. Felsőmért nyúlt és gyors mozdulattal lehúzta rólam. Visszadőltem az ágyra, megadva magam. 
- Te jó ég! - kapta szája elé kezét - ezt mind a szórakozóhelyen szerezted? - kérdezte aggódva. Teljesen el is feledkeztem a kék-zöld foltjaimról. Hála a pasasnak a klubban, így nem kellett magyarázkodnom.
- Sajnálom. - húzta végig óvatosan ujjait testemen. 
- Nem a Te hibád! - húztam magamhoz nyakánál fogva, csókban forrtunk össze. Lassan haladt lefelé testemen. Fájdalmas zúzódásaimat lágy gyógyító puszikkal hintette be. Érintésére testem felforrósodott, szívem majd kiugrott helyéről. Nem mozogtam, nem irányítottam, csak hagytam, hogy azt csináljon velem, amit csak akar. Minden mozdulata bizonytalan volt. Ahogy elérte "V" vonalam, kicsit lejjebb húzta nadrágom és csókolgatta érzékeny részemet, amitől eléggé szűkössé vált gatyám. Övemhez nyúlt, kezei remegtek, amitől nem sikerült kikapcsolnia. Elvettem kezét, majd egy gyors mozdulattal kicsatoltam és lefelé kezdtem húzni Louis segítségével. Ezután sajátját is lerángatta. Felém mászott, ajkaimra tapadt és ezzel együtt mozogni kezdett felettem, ami által ágyékát enyémnek dörzsölte. Nagyokat sóhajtva nyugtáztam tettét. Fenekébe markoltam, erősen magamhoz húztam, mire mindketten felnyögtünk.
- Istenem Lou! Csinálj valamit... - nyöszörögtem. Rámarkolt a már igencsak duzzadó férfiasságomra a fekete, vékony anyagon keresztül. Lassan simogatta, néha erősebben megmarkolta. Karjába kapaszkodva élveztem tettét. Lehúzta utolsó ruhadarabom. Legnagyobb meglepetésemre szájába vette férfiasságom. Nagyot nyögtem a jóleső érzéstől, ahogy puha, nedves ajkai fel-le jártak büszkeségemen. Teljesen elvette az eszem, minden egyes mozdulata nyögéseket váltott ki belőlem. Kezeivel rámarkolt heréimre, gyengéden masszíroztam, miközben bevette teljes hosszomat. Éreztem, hogy nagyon közel vagyok és ha így folytatja azonnal elélvezek.
- Állj! - nyúltam arcához. Lassan felemeltem és csillogó szemeibe néztem. - Isteni vagy... de ha így folytatod, azonnal elmegyek... - mosolyogtam. 
- Óvszer és síkosító a táskámban! - mutattam az említett tárgy felé. Felkelt rólam és elindult a táska irányába. Közben le se tudtam venni szemeim feszes fenekéről. Beharapott alsó ajkakkal figyeltem mozdulatát. Visszamászott, szájában az óvszerrel, kezében pedig a síkosítóval. 
- Nagyon szexi vagy! - mondtam kéjesen, beletúrva hajába. Elmosolyodott, aztán megszabadult az utolsó ruhadarabjától is. Fogával kibontotta az óvszeres csomagot, magára akarta húzni, de leállítottam.
- Majd Én! - kacsintottam rá. Elvettem, felhúztam merevedő férfiasságára, mire halk sóhajt hallatott. Kezembe vettem a síkosítót, ujjamra véve belőle bekentem járatomat, majd Louis péniszére is kentem. Ujjaimat lassan toltam magamba, hogy kicsit kitáguljak. Eléggé fájt, mert már régóta nem voltak bennem. Számat összeszorítva fájdalmasan nyögtem, ahogy ujjaimat egyre beljebb toltam. Mikor éreztem, hogy elég tág vagyok kihúztam ujjaimat. 
- Kész vagyok! - mondtam. Louis lábaim közé helyezkedett, Én pedig dereka köré fontam lábaim. Járatomhoz igazította magát, majd óvatosan belém csúsztatta magát. Hangos, fájdalmas nyögést tört fel belőlem. Ajkamba harapva fojtottam el hangomat. Lassan mozogni kezdett bennem, minden egye lökésével nyögést váltott ki belőlem. A fájdalom lassan élvezetté váltott át. Louis ezt észrevéve kicsit gyorsított a tempón.
- Ahh.. Istenem... Lou! - nyögtem az élvezettől. Lehajolt hozzám és megcsókolt. Kezeimmel hátát simogattam, néhol belemélyesztve körmeimet. Egyre erőteljesebben lökte felém csípőjét, tempója szaporábbá vált. Folytonos nyögések hagyták el ajkainkat. Imádtam arcát figyelni, ahogy egyre közelebb ért a gyönyörhöz. Én is közel voltam, ezért rámarkoltam férfiasságomra és Lou lökéseinek ritmusára mozgattam kezemet. Egymás szájába nyögtünk közeledve a csúcs felé. Testem felforrósodott, izmaim megfeszültek, fejemet hátrahajtva Louis nevét kiabálva ért el a gyönyör hulláma. Louis is követett, pár lökés után éreztem megremegni bennem férfiasságát, majd  egy hangos nyögés közepette elélvezett. Levezetésképpen lökött még egy-kettőt, majd kihúzta magát belőlem és mellém dőlt. Zihálva kapkodtuk a levegőt... Mikor már szívverésem is kezdett visszaállni a normál ritmusára ráfeküdtem mellkasára, mely még az előbbi élvezet hatására szaporán emelkedett és süllyedt.  
- Isteni voltál! - mondtam apró köröket írva mellkasára. - Biztos nem csináltad még sose? - kuncogtam.
- Biztos... de láttam pár dolgot a... filmekben...- mondta, mire felnéztem arcára.
- Filmekben?
- Jaj már! - forgatta meg szemeit. Tudtam, hogy valamit nem mond el, ezért kérdőn vártam válaszát - Pornó... - suttogta. 
- Ohhh! - emelkedtem fel mellkasáról, majd ajkaira hajoltam. - nem is vagy Te olyan ártatlan... - nyaltam meg száját, mire szétnyitotta. Nyelvünk vad, ritmusos táncot jártak egymással. Levegőért kapkodva váltunk el egymástól.
- Szóval... Pornó? - nevettem el magam, ezt már nem fogja lemosni magáról. Arca tégla vörössé vált, szégyenlősen leszegte fejét.
- Felejtsük el... kérlek..
- Az nehéz lesz, de ha jófiú leszel, akkor talán... de csak talán elfelejtetjük... - pusziltam nyakába. 
- Ha ha ha! Nagyon vicces! - nevetett gúnyosan - Megyek tussolni! - jeltette ki és kisétált a fürdőbe. Én még  egy kicsit  feküdtem az ágyon, aztán utána mentem. Egy szál bokszerben állt a tükör előtt. Odamentem, átkaroltam, államat vállára helyeztem, így néztem rá a tükörből.
- Nagyon szeretlek! Bármi történjék is tudd, hogy  Te vagy a mindenem, imádlak! - pusziltam nyakába, miközben gyengéden hasát simogattam.
- Én is szeretlek! - puszilta meg arcomat - De miért mondod úgy, mintha búcsúznál? Mi a baj? - fordult velem szembe, mire lehajtottam fejem. Állam alá nyúlva felemelte, hogy szemébe nézzek. Félelemet és aggódást véltem felfedezni tekintetében. Nem akartam hazudni neki, de nem volt más választásom. Utáltam ezt a helyzetet.
- Nincs semmi baj! - leheltem csókot ajkára, aztán beálltam a tussoló alá. Agyam dolgozni kezdett, ahogy a jóleső hideg víz végigcsurgott testemen. Soha nem lesz normális életem, a múltat nem tudom megváltoztatni vagy kitörölni, az örökre elkísér... Ki kell szállnom... de hogyan? Azt mondta Dave, hogy ez az utolsó ügyem, mégis úgy véltem hazudott nekem. Holnap... Istenem... azt se tudom, mit mondok Louisnak, hogyan lépek le? Elegem van ebből... Kiszálltam a zuhany alól, megtörölköztem, aztán átmentem a szobába és felöltöztem. Lementem Louishoz, aki a kanapén ült, Hómanccsal az ölében. Nézte a tvt. Mellételepedtem, fejemet vállára helyeztem.
- Haragszol rám? - kérdeztem szomorkásan.
- Nem, dehogy! - cirógatta meg arcom, mire elmosolyodtam. Megsimogattam a kis szőrpamacsot, mire azonnal dorombolni kezdett. 
-Mit csinálunk ma? Van valami ötleted? - kérdeztem Lout.
- Egy mozi jó lenne! Várj, idehozom laptopom és megnézzük milyen filmeket játszanak! - áthelyezte ölebe Hómancsot és lelkesedve felpattant mellőlem. Pár percen belül már vissza is jött.
- Na nézzük! - pörgette lefelé az oldalt. - Ez nem, ez se, ez végképp nem! - mondogatta inkább magának, mint nekem. 
- Engem meg  se kérdezel? - mondtam durcásat játszva.
- Nem! Most Én döntök! - bújta tovább a képernyőt. Csendben ülve figyeltem, Hómancsot cirógatva figyeltem Lou tevékenykedését. A kellemes kis pihenőnket a  csengő dallama szakította meg.
- Megyek Én! - álltam fel lerakva a kanapéra Hómancsot. Kimentem az ajtóhoz és kinyitottam. Meglepődtem. Egy harmincon felüli nő állt az ajtóban, mellette pedig egy kb. kilenc év körüli kislány...

9 megjegyzés:

  1. OMFG!!! *O* nagyon jó lett, gyorsan kövit :333

    VálaszTörlés
  2. Imádom! *-* Nagyon tetszett! Én is meglepődtem, hogy kik azok az ajtóban :o Jujj, várom a kövit *-* :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :3 Kövi részben megtudod, amivel igyekszem sietni! :)

      Törlés
  3. Azta kurva *-* végig vigyorogva olvastam ez eszméletlen...bár kinézem hogy ha Harry választott volna tuti meleg pornót néztek volna.xdddddddd Csipem az irásaidart:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy tetszenek az írásaim! :3
      Harryvel biztos azt nézték volna! XD

      Törlés
  4. huhuhuhuhu!..Kedves Dremy girl.figyelj szavaimra, mert tuti hogy ezt nem sűtűn ehet hallani tőlem! nah szóval...én nem nagyon rajongok, azért ha Harry a csaj az ágyban, de.....te ezt is megszeretteted velem!xd (de inkább maradok Louis csaj szerepénélxd) Ez a rész is kurva jó lett mint a többi !xd vajon kik voltak az ajtóban, hm?! hm....*detektív üzzemmód bekapcsolva*
    imádtam, és vissza térve a szex részre...imádom!!xd mint minden irásod (nem csak a +18 asokatxd) komolyan mondom, én tényleg beleszerettem a blogodbaxd nem sok blog áltja ki ezt belőlem, pedig alig van 1-2 amit nem ismerek...és mégis tiéd az eggyik aki ezt váltja ki belőlemxd! imádom, és táéged is!:D<3
    Várom a kövit, további sok sikert az iráshoz!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi hogy rosszul irtam a eved, meg akármit! bocsiiiiiiiiiiii! de ha bepörgök akkor c sak irok-irok, és nem figyelek a helyes irásra (amugy se xd) bocsiii

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm! :3 Nem is tudok szóhoz jutni, boldoggá tetted a napom! :3 :) Kicsit féltem, hogy nem fog tetszeni mivel tudom, hogy azt szereted, ha Louis a lány! :) De nagyon boldog vagyok, hogy ennyire bejött! :3 Igazából Én is jobban szeretem, ha Lou van alul, mégis úgy éreztem Lou-nak át kell esnie ezen! :) Nagy megtiszteltetés, hogy "beleszerettél a blogomba", elolvadok! :3
      A kövi részben kiderül, amit igyekszem gyorsan hozni! ;)
      Ui: semmi baj, hogy elírod, megesik az ilyen! :)

      Törlés