2014. január 2., csütörtök

28. rész



Sziasztok!

Minden kedves olvasómnak Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok! :) 
Köszönöm szépen a sok kommentet, tetszikeket és a +3 feliratkozót! :) Wáóóó! El se tudjátok hinni mennyire örülök nektek! :) Imádlak benneteket és remélem a 2014-es évben is velem lesztek! :)
A részről annyit, hogy bocsánat ha netalán csalódást okoztam, de ahogy írtam teljesen más végkifejlete lett, mint amit terveztem! Remélem azért így is tetszik! :) 
Arra szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha netalán tán már unalmas, vagy vontatott a rész akkor szóljatok, mert nem mindig veszem észre! :) Köszönöm előre is!
Jó olvasást! 

Dreamy Girl


Louis

Fogalmam se volt, hogy hova megyünk, viszont azt tudtam, hogy Hazza kicsit többet ivott a kelleténél. Hosszú gondolkodás után nem bírtam tovább és rákérdeztem.
- Részeg vagy? 
- Neeem! Honnan veszed?  Csak egy kicsit ittam.. - vigyorgott, mint a tejbe tök. Nem részeg, hát persze, csak túl jó kedve van. 
- És így vezettél? - álltam meg felé fordulva.
- Nem vagyok berúgva, értsd már meg! Amúgy meg... hazaértem... és nézd.... - mutatott végig magán - élek és virulok... - elég vicces volt, ahogy előadta magát.
- Menjünk, mindjárt ott vagyunk! - ragadta meg kezem az ulti célunk felé húzva. Pár perc múlva oda is értünk. Egy elég eldugott helyen volt a szórakozó hely. Valami sikátor féleségben, alig láttunk a sötétben, ugyanis csak egy halvány piros lámpa világította meg a rozsdás ajtót. Nem igazán tetszett ez a hely. Hazza kinyitotta az ajtót, majd lefelé mentünk a lépcsőn, a zene egyre hangosabbá vált. Itt is piros lámpa fénye világította meg a helyiséget, ahol egy kigyúrt pasi állt egy ajtó mellett. Barátom lekezelt vele, majd odasúgott neki valamit, aztán rám vigyorgott. Hazza megfogta kezem, aztán beléptünk az ajtón. A helyiségben bömbölt a zene, rengeteg ember táncolt, ha az össze-vissza bolyongást annak lehet nevezni. A fények vibráltak, alig láttam, nehezen tudtam kivenni dolgokat. Soha életemben nem voltam még diszkóban, úgy hogy ez elég új volt számomra. Valahogy odakeveredtünk az pulthoz, ahol Hazza lekezelt a csapossal. Itt mindenki ismeri Őt? Nem tudtam sokat gondolkodni ezen, mert kezembe nyomott egy pohár italt. Azonnal toltam el magamtól, hogy Én nem iszom. Meg is ráztam fejem. Szerelmem fülemhez hajolt.
- Idd meg! - suttogta aztán elhajolt tőlem, mire ismét nemlegesen megráztam fejem. Megragadta poharam, majd számhoz emelte. Nem volt más választásom, lehörpintettem. Szörnyű íze volt, keserű és marta a torkom. Köhögni kezdtem, mire megint egy pohár került kezembe. Ledöntöttem, mivel tudtam, hogy hiába ellenkezek. Ezt még kétszer megismételte Szerelmem. Kis idő múlva éreztem az ital hatását, egyre jobban éreztem magam. Felszabadultam, nem érdekelt a körülöttem lévő temérdek ember. Csak mi ketten voltunk. Megragadtam Hazza kezét és a táncoló tömegbe húztam. Még magam is meglepődtem bátorságom miatt, ugyanis ilyet soha nem tennék józanul. A zene ritmusára táncoltunk, testünk folyton egymáshoz simult. Kezemet nyaka köré fontam, a véremben csörgedező alkohol hatásának köszönhetően vadul nekiestem ajkainak. Beleharaptam alsó ajkába, olyannyira, hogy elkezdett szivárogni vére, éreztem fémes ízét. Hazza nem törődött vele, vigyorgott és lenyalta vérét, majd megcsókolt. Nyelvét átdugta, ezzel mélyítve csókunkat. Vadul, szenvedélyesen faltuk egymást. Mikor elszakadtunk egymástól nyakához hajoltam, kisebb harapásnyomokat hagyva bőrén. 
- Istenem... Lou! - nyögte mély hangján fülembe. - Ne... hagyd... abba! - folytattam nyaka kényeztetését. Közben kezemet férfiasságára csúsztattam. Kicsit se gyengéden rámarkoltam. Fájdalmas, mégis élvezetes nyögés szakad fel torkából. Kezeit derekamra helyezte. 
-Várj! Ne ilyen hevesen...mert még elélvezek - zihálta fülembe. Elhajolt tőlem, valamit kivett zsebéből és nyelvére helyezte. Ajkamhoz hajolt, hezitáltam, ugyanis nem akartam bevenni. Az még elfogadható, hogy iszok, de drogozni nem akarok. Hiába volt bennem pia, azért még valamilyen szinten tudtam reálisan gondolkodni. Gondolkodásomból keze zökkentett ki, ahogy pólóm alá nyúlt, majd bevezette kezét nadrágomba és rámarkolt büszkeségemre. Felnyögtem. Ezt kihasználva átcsúsztatta nyelvét számba, átadva a tablettát. Nem akartam lenyelni. Kihúzta kezét nadrágomból, majd fenekembe markolt, így húzott szorosan magához és nyakamhoz hajolt. 
- Nyeld le! Bízz bennem! - nyalt bele fülembe, aztán fülcimpámat húzta. Lenyeltem a tablettát, tudtam, hogy ez már túl sok nekem, de nem tudtam Szerelmemnek ellenállni. 
- Jó fiú! Ezt már szeretem! - búgta szexi hangján. - Tudod mit szeretnék? - nem kérdeztem rá, csak vártam, hogy folytassa. - Haza menni... és jól megizzasztani téged... azt akarom, hogy hangosan nyögj az élvezettől. Azt, hogy az egész ház tőlünk zengjen... - ezeket hallva azonnal beindultam, pulzusom az egekbe szökött, szaporán vettem a levegőt, de Hazza csak folytatta kínzásom - Egész éjjel dugni akarlak, bepótolva az eddigi elmulasztott estéket... - dörzsölte ágyékát az enyémhez, amitől sóhajok sorozata hagyta el számat. Boldognak éreztem magam, mintha a fellegekben járnék. Akár itt helyben letepertem volna Harryt, annyira kívántam Őt. Testünk minden egyes pontja egymáshoz ért, tudatom elhomályosult.
- Ne haragudj Lou... de ki kell mennem a mosdóba! Várj meg a pultnál, azonnal jövök! Oké? - eltoltam magamtól egy amolyan "ezt most komolyan mondod" nézéssel, mire elnevette magát. Ott álltam felajzott állapotban. Bólintottam, aztán lassan a pult felé indultam kicsit tántorogva, de valaki vállamra helyezte kezét.
- Inkább gyere velem! - ragadta meg kezem. A mosdó előtt megálltam, mire kérdőn nézett rám. Itt már halkabb volt a zene, így nem kellett ordibálni. 
- Itt megvárlak! - dőltem neki a mellékhelyiséggel szembe lévő falnak. Hazza bement. Ahogy eltűnt, egy pasi állt meg előttem. 
- Szia Cica! - időm se volt reagálni, a kezeim testem két oldalára szorította. Ajkait enyémre tapasztotta, erőszakosan akart bejutni, de nem engedtem. Próbáltam kiszabadulni szorításából, de nagyon erős volt.
- Ne ellenkezz, mert akkor jobban fog fájni!
- Ha..hagyj békén... - dadogtam szemeim lehunyva, fejemet oldalra hajtva. 
- Kár volt egyedül maradnod! 
- Nincs egyedül! - hallottam meg Hazza hangját, mire megnyugodtam. Elengedett és hátrafordult Szerelmemhez.
- Mit akarsz? Itt hagytad egyedül, Ő már az enyém! 
- Húzz innen de gyorsan, vagy a szart is kiverem belőled! - dühösen köpte szavait Harry.
- Jajj de megijedtem! - mondta gúnyosan, mire Barátom orrba vágta. A pasinak azonnal vérezni kezdett az orra.
- Bazd meg! - mordult fel a srác, aztán meglendítette kezét, behúzva Hazzának is egyet. Neki estek egymásnak, ütötté, verték egymást, ahol csak érté, de úgy látszott Szerelmem erősebbnek bizonyult, és egy elég nagyot behúzott a másiknak, aki elterült a padlón. Szerencsére még élt. Harry elindult a pasi felé.
- Nee! Inkább menjünk! - kaptam el karját, mire felmordult és dühösen nézett rám, majd vissza.
- Szerencséd van! Most hagylak, de legszívesebben kinyírtalak volna! - fordult meg mondatát befejezve. 
- Menjünk haza! Elment a kedvem a bulitól! - morogta mérgesen. Kezemet fogva kimentünk a szórakozóhelyről. A kinti friss levegő jól esett, bár még mindig nehezen lépkedtem. Néha meg-meg dőltem. Elindultunk hazafelé. 
- A rohadék, mi a francot képzelt magáról! - állt meg és felém fordult. - Mit csinált veled? Bántott? - kérdezte feszülten.
- Se..semmit... nem történt semmi! Időben érkeztél! - vigyorogtam, mintha ez olyan vicces lenne. 
- Kinyírom! - fújtatott.
- Nem-nem! - vigyorogtam még mindig - Nyugi... - hajoltam hozzá és megcsókoltam. Egyik kezem férfiasságára vezettem, míg másikkal hajába túrtam. Próbáltam elvonni figyelmét, ami sikerült.
- Ahh... Lou! - nyögte. - Húzzunk haza! - belém karolt, majd elindultunk haza. Igaz az Én tántorgásommal lassan haladtunk.
- Haz..za! - mosolyogtam rá - Nem vinnél a hátadon? - néztem rá hatalmas kiscica szemekkel. Nagyot sóhajtott. 
- Ugorj! - mondta vigyorogva. - Így legalább hamarabb hazaérünk. Nagy nehezen, sok bénázást követően végre felugrottam hátára. Átkaroltam nyakát, mire megindult.
- Gyíí paci! - ordítottam, az utca zengett hangomtól - Gyerünk! Gyorsabban! - ütöttem fenekére.
- Héé! - dobott le magáról, mire felmordultam. - Megjöttünk! 
- Basszus... - kaptam fejemhez, mikor a házam felé néztem. - A villany...Hómancs... - kuncogtam, mikor eszembe jutott, hogy mindent úgy hagyva jöttünk el otthonról. Elkezdtem nevetni, mint egy idióta.
- Na gyere! - húzott magával az ajtóig, aztán ajkaimra tapadt. Kinyitotta az ajtót, úgy hogy közben nem távolodtunk el egymástól. Fogalmam sincs hogyan csinálta, de nem is érdekelt. Beléptünk, becsapta lábával az ajtót. Elindultunk a lépcső felé. Félúton lekaptuk egymásról a felsőt, vagyis inkább Hazza húzta le mindkettőnkről, mert eléggé sokáig szerencsétlenkedtem. 
- Lou! Azt akarom, hogy bennem légy! Érezni akarlak! Szeretném, ha most Én lennék alul! - csókolt meg ismét. Kezét fenekemre vezette, jól belemarkolt. Imádtam, mikor ezt csinálja. Hajába túrtam, másik kezemmel pedig mellkasától lefelé haladva simítottam végig izmos testén. 
- Ne szórakozz! Nem kell az előjáték, csak térjünk a lényegre!! Már kellőképpen felizgultam! - mondta, közben kikapcsolta övem - És amint látom Te is! - vigyorgott kajánul és megnyalta ajkaim, mire felnyögtem.
- Khm... - hallottam meg valami hangot, de nem törődtem vele. Biztos csak hallucinálok.
- Khm! - hallottam meg ismét, de ez már erélyesebb volt. Mindketten a hang irányába fordultunk. Azt hittem leesik az állam.
- Niall? - böktem ki.
- Mi a francot képzelsz magadról? Hívtalak legalább hatszor! Aztán idejöttem és nyitva volt az ajtó, a villany fel volt kapcsolva még a mobilod is itt maradt!! - kiabálta kikelve magából, aztán egy kis szünet után nyugodtabban folytatta - Azt hittem elraboltak vagy... megöltek... - csuklott el hangja. Ott álltunk mindhárman kínos csendben. A fejem fájt, és egyre rosszabbul éreztem magam, de megpróbálkoztam a beszéddel.
- Sajnálom... Mi csak... csak... szóra... - nem tudtam befejezni a mondatot, mert kidobtam a taccsot. 
- Basszus Lou! Jól vagy? - jött oda hozzám Hazza. Csak egy ühüm jött ki válaszul.
- Te leitattad? - mondta dühösen Niall. - Azt hittem megértetted amit mondtam neked! - kiabált ismét, amitől fejem még jobban fájt. Éreztem, hogy itt még nincs vége. Gyomrom émelygett és megint hánytam.

19 megjegyzés:

  1. NE URISTEN MAR REMELTEM H DUGNAK NEXDDDDDD
    BASZDMEG EN MEKKORAT VISITOTTAM MIKOR NIALL KÖZBEJÖTT A KÉPBENXDDDDDDDDDDD OTT ÁLLÓ FAROKKAL ENYELEGTEK ELŐTTE HAT KIMULTAMXDDDDDDD
    (imadom mikor mind a ketten ilyen perverz dögök ehheheeh)
    ROHADT GYORSAN KÖVIT JESUS CHRIST.
    (és minnél előbb dugcsi,már idáig hallom Harry szenvedését) lel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezért írtam az elején, hogy csalódást fogok okozni, ugyanis perverz részt akartam, de sehogy sem jött össze, ezért inkább későbbre tartogatom, amikor megszáll az ihlet! :)
      Amúgy Niall se volt tervben mégis így alakult! :) Örülök,hogy ilyet váltott ki belőled! :)
      Imádom Én is a perverz dolgaikat, ezért is írom ilyenre! :)
      Próbálok sietni vele! :)

      Törlés
  2. Huuh annyira hihetetlenül király. Már nagyon vártam az új részt, és valamiért sejtettem, hogy nem fogod +18-assá varázsolni. De ez így volt tökéletes, mad legközelebb. Halál mókás rész volt, alig várom a következőt, de nem hiszem, hogy el fogom tudni olvasni, előre is elnézést kérek. Amint tudom, bepótolom, és várhatod kommentem. Biztos
    Fantasztikus lesz, mint az eddigiek. Sikerekben gazdag Újévet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy így gondolod! :) Ennyire érezted? :) Valahogy nem tudtam megírni, de tervezek bele még egy perverzséget, de majd akkor, ha megszáll az ihlet! :)
      Semmi baj, majd bepótolod! :) Amúgy pedig jó kiruccanást kívánok! :)

      Törlés
  3. Neked is Boldog, Sikerekben Gazdag Új Évet!
    Ez a rész pedig, valami elképesztő volt, hihetetlenül írsz, szinte magam előtt láttam a történéseket; hallottam a zenét a diszkóban, láttam azt a pasit, akit Harry megvert, magam elé képzeltem Niall-t..és khm...a perverz részeket is. Nagyon szeretem az írásodat olvasni, remélem még sokáig részünk lehet ebben.
    ~camille

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, annyira boldog vagyok, el se tudom mondani mennyire örülök, hogy ennyire bele tudod élni magad a részekbe! :3

      Törlés
  4. Hát én itt ájultam el!! Uristen!! Uramatyám! Atya gatya! Azt a kurva!! Bazd meg!! Még mindig nem tértem magamhoz!! Uristeeeen! Ez elképesztő és teljesen egyet értek a legelső komizóval :D "OTT ÁLLÓ FAROKKAL ENYELEGTEK ELŐTTE HAT KIMULTAMXDDDDDDD"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy ennyire tetszett! :) Látom, ez a Niall ott áll és majdnem végig hallgatja Őket rész nagyon bejött! :)

      Törlés
  5. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁxd huha huhaxd jaj ne már Niall! jaj elrontotta a kedvetxd, de szakattam a röhögéstőlxD egyet ártek az első komizóval!xd jaj hogy rá mászott valaki Lou-raxd...csinálhatták volna inkább ott hármasbanxd jaj , már most izgulok a kövi részértxd gyors kövit C:xd

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niall belerontott a dolgokba, sajnos! :) Örülök, hogy ennyire tetszett! :)
      Hármasban? Ez kész! :D
      Igyekszem sietni vele! :)

      Törlés
  6. Azok a mondatok, amiket Harry suttogott Louis fülébe! Fuu hát...meghaltam!!! És Niall! Pont most? Mikor Louis lett volna felül?! (kicsit se perverz xd) Habár....jobb így, mintha az ágyban hányta volna le Harry-t. hahahahaha :D :D És nem! Nem lett se unalmas, se pedig vontatott! Nagyon jó, és izgi lett!!! *-* :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, örülök, hogy így gondolod! :) Igen...hát Hazza kicsit beindult! :) Niall meg tud időzíteni! :)
      Igazából azt terveztem, hogy az ágyban lesz rosszul, de mégsem így lett! :)

      Törlés
  7. Meglepetééés!! :D http://persecutioninthedark.blogspot.hu/2014/01/elso-dijam-d.html Díj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) :3 Amint lesz időm berakom a többi közé! :)

      Törlés
  8. Meglepi a blogon! :D http://beethoven-lilyparker.blogspot.hu/2014/01/1-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :3 Ki is rakom a többi közé! :)

      Törlés
  9. ISTENEM IMÁDOM:DDD ÉN EZT NEMBÍROM:D és mostmár tényleg itt az idő hogy Lou legyen felül:D grrr:$

    VálaszTörlés
  10. Úristen! Szegény Lou... Nem szeretem, mikor Harryből kitör ez a régi önmaga. A rész elején úgy éreztem, mintha megint az első részeket olvasnám... :/ Olyan nem történhet egy kapcsolatban, hogy az egyik fél olyanra veszi rá a másikat, amit az nem szeretne. Harry ezt túl sokszor megszegte. Én, bármennyire is fájt volna, már szakítottam volna vele, hiszen ebből nem kerülhetek ki jól, ha folytatom.
    Annyira izgulok, mi fog még történni! *-* És olyan rossz hogy nem mindenki mással együtt olvasom...

    VálaszTörlés