2013. december 2., hétfő

22. rész


Sziasztok! 

Meg is hoztam a megígért kövi részt! :D
Annyit akarok a részről mondani, hogy elég pocsékul sikerült, szerintem, szóval előre is bocsánat érte, de most ennyire futotta! :/
Tegnap volt 2 hónapos a blogom, elég gyorsan szalad az idő, pedig olyan mintha most lett volna, hogy szerencsétlenkedve nekiláttam a blog elkészítésének! :D
Annyira jól esik, hogy néhány olvasóm képes hajnalig olvasni a történetem vagy fent maradni, csak hogy elolvass! :3 Imádlak benneteket, teljesen elolvadtam az előző rész hozzászólásaitól! :3
Jó olvasást!

Dreamy Girl



Louis

Ujjaimmal végig simítottam izmos felsőtestén, felfelé haladva tarkójánál megragadva magamhoz húztam. Megnyaltam alsó ajkát, majd játékosan beleharapva meghúztam. Halkan felnyögött. Egyik kezemmel dús, fürtös hajába túrtam, a másikkal hátát simogattam, néhol megkarcolva bőrét. Ettől megborzongott. Elszakadva ajkaimtól apró csókokat lehelt nyakhajlatomra, majd haladt lefelé elérve mellbimbómhoz, amelyet szájába véve izgatott. Halk sóhajok hagyták el számat a jóleső érzéstől. Megőrültem minden érintésére, többre vágytam, ezért kezemmel lefelé kezdtem el tolni fejét, célozva arra, hogy ne szórakozzon tovább.
- Kis türelmetlen... - motyogta hasamba, így meleg lehelete csiklandozott, mire kirázott a hideg. Harry-nek esze ágába sem volt sietni. Hasamtól lefelé haladva nedves csíkot húzott végig egészen a nadrágom széléig, viszont itt megállt. Felmordultam, hiányzott érintése. Mivel nem cselekedett így Én tettem meg. Gatyán keresztül rámarkoltam férfiasságára, erősen dörzsöltem. Hátra hajtotta fejét és hangosabbnál hangosabb nyögések szöktek ki szájából. Kikapcsoltam övét, kis segítséggel leráncigáltam a zavaró ruhadarabot. Harry is lenyúlt enyémhez, kicsit megemelve magam lerántotta rólam szűk nadrágom. Nem tétovázott száját alsómra vezette, majd óvatosan beleharapott merevedésembe.
- Istenem! Ne kínozz már! - ziháltam. Lerántotta utolsó zavaró ruhadarabom és körbe fogta büszkeségem. Hátra vetett fejjel, ajkamba harapva vergődtem alatta. Fel-le mozgatta kezeit, hol lassan, hol gyorsabban, ezzel kergetve az őrületbe. Hatalmas nyögés szakadt ki torkomból, mikor megéreztem puha, nedves ajkait hímtagomon. Mennyekben éreztem magam, testem tűzforróvá vált, megremegtem, de nem akartam még elmenni. Lábujjaimat összeszorítva próbáltam késleltetni.
- N...Nem bírom... tovább!! - préseltem ki fogaim közül. Harry mit sem törődve szavaimmal, folytatta tovább kínzásomat. Nem bírtam tovább, hangos nyögés közepette élveztem bele szájába. Felém hajolt, ajkaink összeforrtak, kisit fura volt, tudva merre járt az előbb, mégis élveztem. Zihálva váltunk el egymástól. Lenyúltam gatyájára, ezzel jelezve neki. Lehúzta magáról, Én pedig - még saját magamat is meglepve - ledöntöttem mellém és fölmásztam. Végig csókoltam testét, néhol beszívtam bőrét, piros foltokat hagyva magam után. Kezét hátamra simította, lefelé haladt, erőszakosan belemarkolva fenekembe. Válaszul felnyögtem. Kezeimet merevedő büszkeségére vezettem, rámarkoltam és fel- le mozgatva kényeztettem. Éreztem, ahogy megremeg teste, erősebben belemart hátsómba, körmeit is belemélyesztve.
- Gyorsabban...Lou!
Teljesítettem kérését, gyorsítottam a tempón, mire Harry mély, rekedtes nyögést hallatva élvezett el kezeim között.
- Fantasztikus vagy! - szuszogva felkönyökölt és ajkaimra tapadt. Nyelvét bedugva mélyített csókunkon.
- Te is! - lihegtem szájába. Harry elhajolt tőlem, ezután valamit nagyon keresett tekintetével. Összevont szemöldökkel figyeltem ténykedését.
- Ideadod a nadrágom! - mutatott hátam mögé. Hátrahajolva megragadtam és kezébe nyomta az említett ruhadarabot. Kivett valami zsebéből aztán elhajította. Nyakamhoz hajolt, forró, izzadt teste az enyémhez feszült. Beleharapott erősen, mire fájdalmasan felszisszentem. Szívni kezdte, amivel ismét felhevítette a már lehűlni készülő testem. Nyalta fülcimpám, aztán állam, utána pedig alsó ajkamba harapott.
- Úgy érzem, készen állsz a következő menetre! - mondta elém tartva az óvszert. Tehát ez volt a zsebében.  Elmosolyodtam, mire leesett, hogy tényleg készült arra, hogy ma lefektet. És sikerül is neki... Éppen le akartam szállni Harry-ről, mikor elkapta csuklómat. Kérdőm néztem szemeibe.
- Maradj! Most Te leszel felül! - kikerekedtek szemeim, állam leesett mondatát hallva.
- Nem... Nem, Én erre nem vagyok.... nem, nem! - idegesen hadartam.
Jót mosolygott kirohanásomon.
- Nyugi Lou, ha nem akkor nem, nem erőltetem! - simogatta kezeim nyugtatólag.
- De akkor is maradj felül! - kezeit derekamra helyezve csúsztatót egy kicsit hátrébb. Felhúzta magát ülőhelyzetbe, így ölében ültem. Átkaroltam nyakánál , majd letámadtam dús ajkait. Harry lágyan símogatta hátamat, amitől libabőrös lettem.
- Felkészültél? - szuszogta számba. Bólintottam, bár nagyon féltem, mégis vágytam arra, hogy ismét még közelebb érezhessem magamhoz. Szájához emelte három ujját és érzékien megnyalta, ki- be járatva, közben végig a szemeibe nézett. Ajkamat harapdálva figyeltem mozdulatait. Kihúzta ujjait, fejét a vállamra hajtotta csókokkal hintve érzékeny bőrömet. Hirtelen felszisszentem mikor megéreztem első ujját bennem. Lassan fel- le mozgatta, mire nagyokat sóhajtottam nyakába. Ezután második ujját is belém vezette. Hátába markoltam, ennek hatására belemorgott fülembe. Ekkor harmadik ujját is. Beljebb nyomta a többivel együtt. Kihúzta, majd újra visszatolta. Ezt megcsinálta még párszor, ami által nyögések szöktek kis ajkaim közül.
- Már..jó.. - lihegtem halkan.
Kihúzta ujjait, ezt követően pedig felhúzta az óvszert. Megragadott derekamnál, tudtam mit akar, ezért rásegítve megemeltem magam. Megragadta férfiasságát és bejáratomhoz irányította. Lassan lefelé haladva, először csak egy kicsi részét engedtem magamba. Fájdalmasan felnyögtem. Szemeimet összeszorítottam, majd teljesen ráültem hosszára. Nem mozdultam, csak akkor amikor már úgy éreztem megszoktam méretét. Hátába kapaszkodva lassan mozogni kezdtem fel-le. Harry hátamat átkarolva húzott még szorosabban magához. Gyorsítottam a tempón, aztán lelassultam és megálltam, ezzel húzva egy kicsit az időd, na meg persze Harry-t.
- Istenem Lou! Ne kínozz már! - szuszogta fülebe. Elmosolyogtam. Elkezdtem egyre gyorsabban mozogni, kicsit előre hátra lökve csípőmet. Nyögéseink egymásba fonódtak, hátát karmoltam, ahogy egyre közelebb kerültem az élvezethez. Rámarkolt férfiasságomra, és a ritmus felvéve kényeztetett. Testem megfeszült, ahogy Harry-é is, a gyönyör hulláma söpört végig rajtam. Hangosat nyögve elélveztem. Harry is követett mély, rekedtes nyögéssel érte el a csúcsot. Eldőlt, engem is magával húzva. Mellkasára dőlve hallgattam szapora szívverését, amily ugyanolyan szapora volt, mint az enyém. Ujjaimmal mellkasát simogattam, kicsi köröket írva le.
- Ez... - mondta volna, de nem hagytam.
- Fantasztikus volt? - kérdeztem.
- Nem! - emeltem rá tekintetemet meglepődve.
- Ez kurva jó volt! - vigyorgott hajamba túrva.
- Csak ennyi? - incselkedtem.
- Fenomenális, fergeteges, őrületes, fantasztikus meg mi egymás, de sajnos több most nem jut eszembe! De ha ez se elég akkor fellapozok egy szinonima szótár és felolvasom neked! - nyomott egy csókot fejem búbjára. Válaszul lágy csókot hintettem ajkaira. Egy kicsit még így maradtunk. Később a csendet Harry kellemes hangja szakította félbe.
- Ideje lenne hazamenni! - bólogattam. Felkeltem, felhúztam ruháimat és összeszedtem a szétdobált felszereléseket.
- Mehetünk? - kérdezte.
- Igen!
Megindultunk vissza, Én simán eltévedtem volna, de Harry egyből kitalált. Tudtam, hogy ismeri a pálya minden kis zugát. Ezért még meg fok fizetni. Még nem tudom, hogy hogyan de nem hagyom annyiban. Lepakoltuk a cuccokat. Bezárta az ajtót, majd nagy mosollyal arcomon ültünk be az autóba. Megfordult és elindultunk hazafelé. Ismét felkapcsoltam a zenét, mire Harry dúdolni kezdett aztán átváltott éneklébe. Meglepődve fordultam felé, gyönyörű hangja volt. Mély hangja teljesen elkápráztatott, felé fordulva hallgattam nyugtató éneklését.
- Iszonyat jó hangod van! - jelentettem ki mikor befejezte.
- Köszi, de ez titok! - kacsintott rám, aztán ismét az utat figyelte. Halkan felnevettem.
- És megérte? - kérdezte.
- Mi?
- A mai nap... főleg a vége! - ismét elnevettem magam, lassan kezdem megszokni, hogy mindig csak ez jár a fejében.
- Imádtam, nagyon köszönöm! Teljesen feltöltődtem, annyira boldog vagyok, mint még soha! - tört ki őszinteségi rohamom.
- Ennek örülök, ez volt a célom! De az utolsóra nem válaszoltál... - kuncogott.
- Megérte! Nagyon is! - hajoltam át az Ő felére egy nagy puszit nyomva arcára. Az út további része csendben telt, eléggé elfáradtam. Néha megszunnyadtam, próbáltam nem elaludni, de ez nem ment sok sikerrel.
- Lou ébredj! Megjöttünk! - felsóhajtva léptem ki a kocsiból.
- Menj csak előre! Én még kipakolok pár dolgot!
- Oké! - vetettem oda álmos hangon. Elbattyogtam az ajtómig. Kivettem a kulcsom zsebemből,a gyér fényben alig láttam a kulcslyukat. Nagy nehezen kinyitottam, belépve felkapcsoltam a villanyt. Valami nem stimmelt, éreztem. Körülnéztem, amikor is a nappali kis asztalán megpillantottam egy papírt. Annyira meglepődtem, hogy az ajtót is nyitva hagytam. Azonnal odasiettem, gyomrom görcsbe rándult. Tudtam, ez nem jelent jót. Kezembe vettem és megfordítottam. Egy rajz volt és ha jól láttam Én voltam rajta. Ekkor esett le, hogy ezt Harry rajzolta rólam. De hogy került ide? Vagy ki hozta ide? Lepillantottam újra az asztalra, ahol volt még egy kis fecni. Felvettem, csak ennyi volt rá írva:

Vigyázz a kis barátodra!! 

Szívem torkomban kezdett verni, gyomrom ismét görcsbe rándult. Tudtam, hogy ez csak Lucas lehet. De hogy jött be? Van kulcsa? Te jó ég! Kezeim remegni kezdtek, mikor észbe kaptam.

- Harry! - suttogtam magam elé.
- HARRY! - ordítottam - HARRY! - kiabáltam ismét, de semmi válasz nem érkezett. - HARRY! - próbálkoztam még egyszer. Semmi... A legrosszabbra tudtam csak gondolni. Szemeim könnybe lábadtak, egész testem remegett. Megindultam az ajtó felé, remélve, hogy kint találom Őt...

12 megjegyzés:

  1. ÚRISTEEEN ez valami elmondhatatlanul jó .. :D Imádom és egyáltalán nem zavar ha meztelen képet teszel ki.. :D nagyon ügyes vagy csak így tovább.. remélem h nem lesz semmi baja Harry-nek.. bár szerintem simán le ütné Lucas-t :D siess a kövivel.. és legyen hosszúúúúúúúúúúú :D <3 *Haribo* xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii szépen, örülök, hogy tetszett! :D Még Én se tudom, hogy mi lesz Harry sorsa, remélem megálmodom! :D

      Törlés
  2. hüh..ez ..királyvolt!*-* főleg az eleje!:3 *perverz Pakkör üzemmód bekapcsólva xd* és a vége..azta rohadt!:o az a köcsög lucas! csak kerüljön a mancsaim közé..! huh nem élí meg a holnapot! nekem tetszet:) gyors kövit, és sok sikert az iráshoz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :3 Gondoltam, hogy tetszeni fog az eleje! XD
      Akkor már van segítsége Larrynek, Lucas kinyírásában! :D

      Törlés
  3. Te jó ég! Ugye nem történt semmi Harry-vel? Ugye nem? Jaj, nagyon remélem. Egy ilyen nap után...de valahogy vágyom is arra az izgalomra, ami Harry eltűnésével járna. Kíváncsi vagyok a folytatásra, nagyon nagyon siess! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még Én se tudom, mi lesz Harry sorsa! :D Két lehetséges út van, de nem tudom melyiket válasszam! Remélem megálmodom! :D

      Törlés
  4. Te kegyetlen "dög"! Ilyen izgalmas résznél abbahagyni? Nem tudom, hogyan fogom túlélni a következő részig, annyira izgatott vagyok. :D
    Nagyon jó rész lett, szuperül írsz. Várom a következő részt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszi szépen, olyan jó ezt olvasni! :3 Örülök, hogy izgatott vagy a folytatás miatt, és hogy sikerül izgalmassá tennem! :D
      Nem tudom mikor lesz kövi, de igyekszem vele, ahogy tudok! :D

      Törlés
  5. Hajnalig fent maradni: pipa (megint xd)
    Igaz előbb volt rész, de csak most vettem észre :D
    Az normális, ha teljesen elpirulva olvastam az elejét? *--* Istenem de aranyosak!!! :D
    Hülye, gonosz Lucas! Elrontotta ezt a csodás napot! *--* :D Kíváncsi vagyok NAGYON a fojtatásra!!! Siess lécci! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Örülök, hogy ilyet váltotta ki belőled a rész! :3
      Igen, szemét, hogy tönkre vág egy ilyen napot!
      Próbálok sietni,de még nem tudom hogyan is folytassam, így kicsit később lesz rész! :/

      Törlés
  6. Ur Isten! Ne legyen semmi baja! TT-TT gyorsan hozd a kövit mert nagyon izgulok! *-*
    am nagyon jo lett! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :3 Ez majd kiderül a kövi részben, nem árulhatok el semmit! :D Nem tudom mikor hozom, de igyekszem vele! :D

      Törlés