2013. november 9., szombat

15. rész


Hello Mindenkinek!

Megérkezett a kövi rész! :) 
Köszönöm a kommenteket, díjakat, tetszikeket, oldalmegjelenítést és a +1 feliratkozót! :D
Jó olvasást! :)

Dreamy Girl



Louis 

Harry még mindig rajtam feküdt, nem szóltunk egy szót sem. Csendben hallgattam lassuló légzését és szívdobogását. Halkan szuszogott a fülembe, miközben meleg leheletével csiklandozta bőrömet. Libabőrös lettem ettől az érzéstől. Agyam kezdett kitisztulni mindenféléket összehordva fejemben. Ekkor esett le hogy mit is műveltem. Lefeküdtem egy fiúval és...és.. a legnagyobb probléma hogy még élveztem is. Nem, nem és nem. 
- Sajnálom...Én ezt nem akartam... Zayn.. - Harry szomorú hangja ébresztett fel a gondolkodásból. Ránéztem arcára, láttam a megbánást szemeiben. Nem szóltam semmit, csak vártam. Lehajolt hasamhoz és egy jóleső csókot hintett bőrömre. Bizsergés járta át a testemet újra. Ekkor megértettem, hogy a mire gondolt. Óvatosan végig simította ujjait már begyógyuló félben lévő sebemen.
- Még mindig fáj? - kérdezte újabb csókot lehelve rá majd kérdőn nézett fel rám.
- Néha igen, de van amikor el is felejtem hogy ott van. 
- Az Én hibám, ha figyelek Zaynra ez nem történ volna meg. - mondta, közeledve arcom felé, majd dús ajkaival enyémre tapadt. Lágyan csókolt, ami jóleső érzéssel töltött el. Pár centire, de elvált ajkaimtól a levegőhiány miatt. 
- Harry... ööö - próbáltam kinyögni szavaimat - leszállnál rólam? - láttam meglepett arcát ezért folytattam. 
- Azért... szóval, hogy...lezuhanyoznék... meg a padló szétnyomja a hátam. - elég gáz volt, összevissza hebegtem.
Felkelt rólam, nem bírtam ki hogy ne nézzek végig mezítelen testén. Láttam Ő is végigmért, egy huncut mosollyal, amitől még jobban lángolt az arcom. Szerintem még a tégla vörösségét is túlszárnyaltam. Amilyen gyorsan csak tudtam felkeltem, ruháimat magam elé tartva indultam meg, ami nem volt egyszerű, mert iszonyatosan fájt a fenekem, de nem érdekelt, a lényeg az volt hogy minél hamarabb a fürdőben lehessek. Beálltam a tükör elé, a nyakam teli volt vörös foltokkal, egyik durvább volt mint a másik. Hozzáérve felszisszentem és bizseregni kezdtem ahogy eszembe jutottak Harry dús ajkai, nyögései. Megráztam fejem,  elűzve ezeket a gondolatokat. Beálltam a zuhany alá és langyos majd hideg vizet engedtem magamra. Éreztem testemet felfrissülni és lehűlni. Agyam viszont folyamatosan kattogott. Nem kellett volna ezt megtennem, mármint tovább engednem. Le kellett volna állítanom... Hibát követtem el... Előre dőlve egyik kezemet a csempének támasztottam, a fejemet pedig a hideg zuhany alá helyeztem. Élveztem ahogy a víz végigfolyik fejemen, kitisztítva ezzel gondoltaimat, ami nem sokáig tartott, mert  két erős kezet éreztem meg derekamnál. Magához húzott szorosan a hátamnak simult mezítelen felsőteste.
- Mit... mit csinálsz? - hebegtem.
Levezette fenekemre kezét és jó erősen megmarkolta. Halk sóhaj hagyta el a számat.
- Imádom a formás segged! - suttogta mély, rekedtes hangjával fülembe. Megborzongtam kijelentésére, újra átfutottak agyamon a pár perccel ezelőtti események. Erőt vettem magamon. Mégegyszer nem engedhetem ezt meg!
- Hagyd abba és menj ki! Szeretnék zuhanyozni, egyedül! - mondtam mérgesen.
- Megint bedurvulsz? hmm?? - harapott bele fülcimpámba és egy kicsit meghúzta.
Megfogtam kezeit és egy erőteljes mozdulattal lerántottam magamról. Majd szembe fordultam vele.
- Hiba volt amit csináltunk és undorító!! - ordítottam kikelve magamból.
- Ja és nem élveztem, szörnyű volt!! - kiabáltam. Tudtam jól, hogy minden szavam hazugság, de így hátha leszáll rólam.
Csend volt, Harry nem szólalt meg csak a szemeimbe nézett, láttam hogy forr a dühtől ami megijesztett. Lehet nem volt jó ötlet ilyeneket a fejéhez vágni, de már nem szívhatom vissza. Nyeltem egy nagyon és hátrébb léptem. Tudtam innen nincs menekvés.
- Nem élvezted? Undorító volt? Ezt most komoly?? - szorította ökölbe kezeit és fújtatott.
- Na most mi van?? Hol van az a fene nagy szád?
Nem mertem megszólalni, mert attól tartottam még nagyobb bajban leszek ha most kinyitom a számat. Becsukta szemeit, amikor ismét kinyitotta megváltozott arcvonás és nyugodtabbá vált.
- Szerintem a legjobb ötlet, ha újra megpróbáljuk, hátha most élvezni fogod! - vigyorgott rám kajánul.
- Ne, Harry...Nagyon fáj...- mellkasára téve kezeim, toltam el magamtól.
- Fájdalom nélkül is meg lehet oldani. - levette kezeimet mellkasáról, magához húzott és megcsókolt. Vadul nekiesett ajkaimnak, belenyögtem csókjába. Éreztem merevedő férfiasságát amint az enyémhez ér. Végem van, pulzusom az egekbe szökött és ziháltam. Elhajolt ajkamtól és áttért a fülemhez.
- És nem árt ha gyakorolsz, mert még van mit... - suttogta rekedtes hangjával, amitől kirázott a hideg. Sose gondoltam volna hogy egy férfi fog ilyet kiváltani belőlem. Akár mennyire is tiltakozni akartam, tudtam hogy nem fog menni, Harry teljesen elvette az eszemet. Csókolgatta nyakamat, míg Én meg se mozdultam, hagytam hogy azt csináljon velem amit csak akar. Neki nem volt ez elég, mert megragadta csuklómat és duzzadt férfiasságára vezette kezemet.
- Rajta, szórakoztass! - harapott bele fülcimpámba. Bátran rámarkoltam merevedésére, mire belenyögött a nyakamba. Fel- le mozgattam kezeim először lassan majd gyorsan aztán ismét lassabban. Harry egyre hangosabb nyögésekkel nyugtázta hogy jól csinálom. Vállamra hajtotta a fejét nagyokat sóhajtva. Már a hangjától el tudtam volna élvezni és ezt mind én váltottam ki belőle.
- Gyorsabban... - zihálta fülembe. Kicsit erősebben rámarkoltam és gyorsítottam a tempón. Megtaláltam harapásom helyét a nyakán, újra rákaptam és szívni kezdtem. Fájdalmasan felnyögött és pár perc múlva éreztem ahogy megremeg a teste majd hatalmasat nyögve elélvezett.
- Ez.. fantasztikus... volt! - lihegte levegőért kapkodva.
- Most te jössz! - megfordított, testét nekem nyomta, kezeivel pedig mellkasomat simogatta.
- Szóval, nem élvezted! - suttogta fülembe. Kezei lefelé vándoroltak, szívem majd kiesett a helyéről úgy vert. Megmarkolta férfiasságom, ami már szinte könyörgött az érintéséért. Felnyögtem, fejemet hátrahajtottam Harry vállára. Még nem csinált semmit, de én már a fellegek felett lebegtem. Nyakamat csókolgatta, újra egy foltot hagyva rajta. Fájdalmasan felszisszentem mikor erősebben beleharapott. Meg akartam fordulni, de nem engedte. Hozzá akartam érni, érezni akartam ajkait ajkaimon. Kezeimet elindítottam oldalán majd fenekébe markoltam erősen, így húzva magamhoz még közelebb. Felmordult érintésemre. Harry fel- le mozgatta kezeit férfiasságomon, egyre gyorsította a tempót. Hol erősebben hol gyengéden markolta, én pedig  remegtem ahogy a gyönyör végigsöpört ismét rajtam. Elöntött a forróság. A mennyben éreztem magam, már nem kellet sok, ekkor megmarkolta heréimet és nagyot nyögve elélveztem. Szaggatottan vettem a levegőt, oldalra fordítottam a fejemet és megcsókoltam.
- Ezt se élvezted? - hallottam hangján hogy vigyorog.
Nem szóltam semmit, ellépve tőle kiléptem a zuhanyzóból és megtörölköztem. Hallottam hogy elzárja a csapot. Indultam volna kifelé, de Harry megfogott.
- Kérdeztem valamit? - fordított maga felé.
- Hagyj békén, ha élveztem akkor se jelent semmit, ez beteges, te elraboltál engem, fogva tartottál, kínoztál erre meg itt enyelgünk a házamban? - a mondandóm végére felemeltem a hangom. - Mire számítottál?? Élünk boldogan mintha mi sem történt volna?? Mint valami szerelmes pár?? - kiabáltam.
Harry nagyokat pislogott reakciómra. Nyilván a kérdéseimre keresi a választ.
- Jobb lenne ha elmennél. - mondtam halkan.
- Várj! Szerinted Én ezen nem gondolkodtam? Ugyanúgy össze vagyok zavarodva mint te! - vett egy nagy levegőt majd folytatta. - Hogy lehetséges hogy érzek irántad valamit? Tönkre tetted az életemet, mégis vonzódom hozzád! Teljesen más vagy mint amikor megismertelek! Ez hogy lehet??
- Nem fogtad még fel, hogy azt se tudom ki vagy? Hányszor mondjam még el hogy nem ismerlek? Nem tudom kivel keversz össze vagy ki az aki annyira hasonlít...- akadtam el mondandómban, ekkor minden világossá vált. Hogy nem jutott ez az eszembe már az elején.
- Te jó ég! - kaptam a szám elé kezemet.
- Mi van? Tán csak nem klónoztak, nem vagyok hülye tudom hogy te voltál az!
- Majdnem eltaláltad, de ezt a való világban egypetéjű ikertestvérnek nevezik! - böktem ki végre.
Harry szemei kikerekedtek, álla súrolta a földet. Pár percig némán állt ebben a pozícióban.
- Mi... micsoda?? Ne szórakozz velem! - húzta össze szemöldökét és a fejét rázta.
- Pedig ez az igazság! Nem hazudok...


18 megjegyzés:

  1. Oh God! Komolyan? Miért nem mondja már ki Harry, mit tett vele Louis...vagyis az ikre? Édes Istenem, pedig már olyan kíváncsi vagyok. Fantasztikus volt a rész, és fáj bevallani, de megérte várni. De azért a következőt hamar hozd, kérlek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) A következő részben végre fénydérül mindenre, ha minden igaz! :) Igyekszem a kövi résszel, ahogy csak tudok! :)

      Törlés
  2. Louis-nak van egy ikertestvére? Ááá! De mit csinált Harry-vel az a szemétláda? Gyorsan hozd a kövit, mert belehalok a kíváncsiságba! :D Nagyon jó rész volt! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A kövi részben kiderülnek a dolgok, ha minden igaz! :)
      Igyekszem hamarabb hozni! :)

      Törlés
  3. Ohhh... ez durva *-* lefagytam... ez iszonyat jo.. *-* mit csinált az az állat Harryvel??
    am imádom.. <3 gyors kövit! *-* :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) A következőkben fénydérül a múltra! :) Sietek vele ahogy csak tudok! :)

      Törlés
  4. O.o Úristen! *.* Hihetetlenül, lehengerlően, fenomenálisan, lélegzetállítóan írsz! (Még sorolhatnám!) :D Nagyon várom már, hogy kiderüljön mi is történt a múltban! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök hogy ennyire tetszik! :) Remélem mihamarabb tudom hozni az új részt! :)

      Törlés
  5. Szia!!! Hoztunk egy kis ajándékot!!! http://larrystylinsonimissyou.blogspot.hu/ :)

    VálaszTörlés
  6. azta kurva!*0* Louis-nak van iker testvére?!o.O ez meg leppetxd (nah bezzeg Wattacukorral élöben el is hittetemxd) mit csinált harry-vel? huh ez egyre izgibb!!*-* gyors kövit, imádom a blogot, sé az irásodat is, meg téged is!!:D sok sikert mindenhez.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :D Örülök, hogy mindenkit megtudtam lepni ezzel! :D Igyekszem minél hamarabb hozni! :)

      Törlés
  7. hmmm ez izgalmasnak hangzik.... itt abbahagyni húúúú

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. próbálom izgalmassá tenni és örülök, hogy sikerül :)

      Törlés
  8. Te jó isten! *o* Hogy mik nem történnek itt?! Most már tényleg belebolondulok a kíváncsiságba,hogy mi volt a múltban :D Ez elképesztôen jó rész lett*-* Annyira várom a kövit,hogy az leírhatatlan :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) Remélem mihamarabb fel tudom tenni a kövi részt! :)

      Törlés
  9. Azta, erre nem számítottam. Most aztán meglepődtem. 😱
    Alig várom hogy olvashassam tovább. 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello😊
      Ne haragudj, hogy csak most, de nem is jelzett hogy írtál... csak véletlen láttam meg, ahogy feljöttem ide.
      Aranyos vagy, hogy írtál, köszi szépen, az ilyen dolgok, mindig segítenek abban, hogy ne adjam fel♥️😭
      Puszillak😘

      Törlés