2013. október 18., péntek

9. rész


Halihó!

Megjött a megígért kövi rész! :) 
Köszönök nektek mindent!! :3 Nem is húznám tovább, jó olvasást kívánok és szép hétvégét! :D 
Dreamy Girl 


 Louis 

Megmozdultam, mert már zsibbadt a lábam, ekkor viszont egy iszonyatos fájdalom járta át a testem. Felordítottam a lábamhoz kapva. Nedveset éreztem kezeimen, biztos hogy vér. Basszus, eszembe jutott a két fogva tartóm. 
- Hallottad? - kérdezte Harry.
- Igen, onnan jött a hang!
Kimásztam a rejtekhelyemről, kezdtem volna futni, de a lábam nagyon fájt, alig bírtam ráállni. Bicegve siettem, akkor sem adom fel, ki kell innen jutnom.
- Ott van, kapjuk el! - üvöltötték egyszerre.
Kapkodtam a lábaim ahogy csak bírtam, mind hiába, mert szerencsétlenségemre valamiben felbuktam. 
- Bassza meg!- emelkedtem volna fel, de egy nagy súly nehezedett a hátamra. Nagyon nyögtem, ahogy a nagy testével a földnek szorított. Levegőt is alig kaptam és valami nyomta a mellkasom.
- Hozd a kötelet! - ordított Harry.
- Te ezt élvezed? Szeretnéd ha még jobban kínoználak? Nem fogtad fel ésszel, hogy minden egyes rossz húzásod után egyre durvább dolgokra számíthatsz! - mondta dühösen.
- Bazd meg, akkor se fogom feladni, mindig próbálkozni fogok amíg csak élek! - nyögtem ki a szavakat, mer alig volt levegőm.
- Ohh, milyen harcias vagy Szépfiú! 
- Hol vagy már az istenit, hozod már azt a szart, mert lefagy a tököm! - ordított Harry.
- Itt vagyok, nem idegeskedj már. Az elég nagy probléma lenne, ugye Csipkerózsika, pedig már alig várod, hogy a szádban legyen! - gúnyolódott.
- Fog már be, inkább segíts! 
Megfogták a kezem, majd jó erősen a hátam mögé kötöttét. Sziszegtem mert eléggé fájt. Nem voltak valami gyengédek. Leszállt rólam, majd ezzel együtt engem is felhúzott és rángatott maga után. Alig bírtam menni annyira fájt a lábam, de nem tudtam megállni mert Harry egyre gyorsabban vonszolt maga után. Meglepetésemre nem a pincébe hanem a házba mentünk. Ahogy beléptem a nappaliban voltam, egybe volt a konyhával és az étkezővel. Velem szemben pedig két ajtó nyílt. Jobbra tőlem pedig a fürdőszoba foglalt helyet. Régi bútorokkal volt berendezve, meleg otthonos és tiszta volt. Beljebb tolt Harry majd lelökött a kanapéra. 
- Rohadt nagy szerencséd van, hogy nem szökött meg! Jobban kéne vigyáznod a játékszeredre! - nézett rám vigyorogva.
- Nem fog előfordulni még egyszer, biztosíthatlak! Mindjárt jövök, addig tarts szemmel! 
Zayn egy gonosz mosollyal lehuppant mellém. Harry kiment a házból így kettesben maradtunk. 
- Alig várom már hogy befejezhessem amit elkezdtem a pincében, nyugi nemsokára eljön az is, mert a drágaságod nem lesz mindig itt! - suttogta a fülemhez hajolva.
Nagyon nyeltem, féltem Harrytől is, de Zayn még ijesztőbb volt, nem akartam egyedül maradni vele.
- Ki..ki kell mennem...a mosdóba! - dadogtam el a mondatot.
Megragadott a kezemnél és felrántott a kanapéról, majd elráncigált a mosdóba. Be állt az ajtóba, ránéztem és próbáltam tudatni vele hogy engedje el a kezeim.
- Na azt már nem, old meg így vagy hugyozz be! - nevetett fel. 
- Hogy a jó.... - nem tudtam befejezni a mondatom.
- Várj! Majd Én, Te addig zárj be minden ajtót és tedd el a kulcsokat! - utasította barátját.
Ahogy közeledett felém Harry, hátráltam, de nem sokáig mert nekiütköztem a falnak. Mosolygott rám majd felhúzta a szemöldökét.
- Imádlak ilyenkor, a félelem amit kiváltok belőled teljesen beindít!- harapott bele alsó ajkába és végignézett rajtam. Elém lépett, a nyakamhoz hajolt és megcsókolta, hozzám nyomta magát és ez jól esett, ahogy éreztem ágyékát a sajátomnak nyomódni. Felnyögtem, de ezektől az érzésektől megrémültem. Harry kezei a hátamat simogatták, miközben a nyakamat szívogatta. Halk nyögések hagyták el a számat. Vigyorgott arra a tudatra hogy ezt váltja ki belőlem. Kikötözte kezeim, ellépett előlem és nekidőlt az ajtófélfának. 
- Csak tessék!- mutatott a WC felé. Álltam és bámultam rá. 
- Segítsek? - perverz mosolyra húzta a száját. Megforgattam szemeim, nem hiszem el, ennek mindig ez jár a fejében?
- Kössz, nem! - dobtam egy fintort felé. Gyorsan lehúztam a sliccem és kiürítettem magam, bár nem volt egyszerű úgy, hogy közben egy perverz alak figyeli a farkam. Kezet mostam és kérdőn néztem Harryre.
- Tussolj le! - odalépett a szekrényhez, kezembe nyomott egy törölközőt és kiment. Sietősen levetkőztem, de nyitódott az ajtó, magam elé kaptam a törölközőt. 
Ruha volt a kezében amit lerakott a szennyes tartóra. Megállt, végig mért vigyorgó fejjel. Szinte éreztem, hogy tégla vörös lett az arcom. Ismét kiment, végre egyedül maradtam. Megnéztem a lábam, nem volt olyan vészes, egy kis vágás volt és már nem is vérzett. Letussoltam gyorsan, felöltöztem, a pizsama egy fehér póló és egy laza szürke nadrág volt, természetesen lógott rajtam mindkettő. Kiléptem az ajtón. Megláttam Harryt a konyhában ügyködni, fura ez az egész, mintha egy idilli család lennénk, ez teljesen megzavart...
- Gyere, ülj le! - mutatott az asztalnál lévő székre. Odaballagtam és helyet foglaltam. Elém tett egy tányér spagettit és egy pohár vizet. Nagyon jó illata volt és jól is nézett ki. Még két teríték volt, egyik mellettem a másik pedig velünk szembe. 
- Ez meg mi?? - jöt be Zayn és felém mutatott - Csipkerózsika itt marad? Basszus, rabolj el engem is ha ilyen jól tartod a foglyokat! - egyre mérgesebb lett hangja.
- Fogd be és ülj le! Azért van bent, mert így könnyebben rajta tudom tartani a szemem! - mondta leülve mellém. Zayn is helyet foglalt, de nagyon dühös volt. A hangulat nagyon feszülté vált és vártam mikor robban ki a háború. Megéreztem egy kezet a combomon, finoman simogatott erre a mozdulatra kiesett a villa a kezemből, mozdulni se mertem, próbáltam semmibe venni. 
- Na mi az, tetszik??- kuncogott.
- Ez már sok, legalább ne előttem bazd meg! - ugrott fel a székből- Elmentem, érezzétek jól magatokat! -  kiviharzott, erősen becsapva az ajtót. Harry nagyot sóhajtott. 
- Istenem, mint egy hisztis picsa! - vette elő mobilját, nyomkodta és a füléhez emelte. 
- Ne viselkedj már így, gyere vissza mert... - a vonal túlsó végén ordibálás hallatszott.
- Zayn!! Húzd ide a segged vagy Én megyek utánad!! - fújtatott, rémisztő volt. 
- Kapd be és pukkadozz! - nyomta ki a telót és lecsapta az asztalra- Rohadt életbe! - dobálta bele a mosogatóba a koszos tányérokat. Nem tudtam mit csináljak csak ültem és figyeltem méregtől vöröslő fejét, duzzadt ereit a nyakán és gyorsan mozgó mellkasát, olyan volt mint egy bika aki piros kendőt látott. Ijesztő.
Elsietett mellettem és egy kötéllel tért vissza.
- Állj fel! - utasított. Megfogott, beráncigált egy szobába rálökött az ágyra és odakötözött, jó szorosan meghúzta, érzetem ahogy a kötél anyaga beleváj a bőrömbe.
- ÁÁÁ... ez fáj, nagyon szoros!! - ordítottam.
- Rohadtul nem izgat, nem azért vagy itt hogy élvezd! Kurvára nincs jó kedvem, úgyhogy ne próbálkozz semmivel, megértetted? - üvöltött rám.
- I..igen!- remegtem.
Kirohant becsapva az ajtót maga után. Egyedül maradtam a szoba csendjében. Nem értettem miért viselkedik néha normálisan aztán meg hirtelen minden megváltozik, mintha nem is Ő lenne. Gondolkodtam egy s más dolgon, de egyre jobban kezdett elnyomni az álom. Elaludtam.
Arra eszméltem fel, hogy valaki simogatja az arcom, kinyitottam a szemem és Harry arcával találtam szembe magam. Nagyon nyeltem és egyből felébredtem. 
- Elengedlek, de velem alszol! - kötözte ki a kezeim. Jesszusom mi lesz itt, inkább a pincében lennék... Harry felállt az ágyról majd lekapcsolta a villanyt. Befeküdtem a takaró alá és oldalra fordultam majdnem leestem, de nem érdekelt. Éreztem hogy besüpped az ágy mellettem. 
- Gyere közelebb, nem eszlek meg! - nem mozdultam, ekkor megfogott a derekamnál és magához húzott, jó szorosan. Teljes teste nekem feszült, kezét a derekamon áthelyezte és simogatni kezdte a hasam. Éreztem meleg leheletét nyakamon.
- Jó éjt Szépfiú! - suttogta, belepuszilva fülembe. Nem szólaltam meg csak becsuktam szemeim és elnyomott az álom.
Arra ébredtem, hogy valaki simogatja a hasam, és egyre lejjebb halad a férfiasságom felé...

12 megjegyzés:

  1. Jó a sztori, de már egy kicsit sok ez sztem. Nem arra gondolok h ne kínozd Louist, hanem mert leragadtál egy dolognál, ideje ezen túl lépni és akkor az események is haladhatnának. Nem bántásból írom, csak azt akarom h mégjobb legyen a sztori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, Én is észrevettem, mikor felraktam és újra olvastam, de próbálok változtatni rajta! :) Örülök, hogy leírtad a véleményed! Nem bántottál meg, az építő kritikák mindig jól jönnek! :)

      Törlés
  2. Oh imádom. Kérlek, a hétvégén írd meg a következőt, és tedd is fel a napokban. Elvette az eszem, ha tudnád, hányszor olvasom el újra meg újra a részeket nap, mint nap... Még a saját történeteim írásához is alig van kedvem tőle, úgy érzem, nem elég izgalmasak ehhez képest. Csak így tovább.
    xoxo Zsoo

    VálaszTörlés
  3. Úristen, bocs, hogy megint írok, de most tűnt fel oldalt! Ez most komoly?! Eddig telefonról voltam, és a mobile-bloggerbe nem lehet látni, amik oldalt vannak modulokba. És mit látok? Hmm? Mit látok? Komolyan ott a blogom?! Komolyan érdemesnek tartod?! Úristen, köszönöm! Igazából, ha nem írsz nekem azon kommentet, soha nem kattintok a nevedre, és találom meg ezt a történetet. Vicces, mennyire összefügg minden. Tisztellek, csak így tovább!
    Ui.: És ismét elmondom, hogy kérlek, ajándékozd meg a Te várakozással teli olvasóidat hamar egy résszel. Bocsi, tudom, hogy olyan vagyok, mint egy kisgyerek Karácsony előtt, de nem tehetek róla. Imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii, el se hiszem hogy ennyire tetszik! :3 Köszönöm ezt a sok dicsérő szavat, de a Te írásodhoz képest az enyém sehol sincs! :D Nagyon is érdemesnek tartom a blogod és az írásod! Egyszerűen imádom! :3
      Meglátom hogy mit tehetek, igyekszem mihamarabb felrakni csak mert ilyen kedvesek vagytok hozzám! :3 Az olvasókért bármit! :3

      Törlés
  4. *-* I.M.Á.D.O.M! *-* Folytasd pls! Kurvasul tetszik a gyengéd Harry, Zayn-ek meg felnyomnák egy bazi nagy lilahagymát, a köcsög féltékeny parasztja! Csak az a kérdés hogy Louis-t vagy Harry-t szereti? :D Hozd a részt asszony! (és kovetelem a Larry szexet!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii XD Ez egy jó kérdés és a válasz pedig hogy még Én se tudom, mert 3 variációm is van! :D Ki tudja mi lesz a köviben! :D

      Törlés
  5. ....mist kérlek szépen képzeld ide a világ összes dicsérő, és zokniba piruló szavát....nemtudom le rini menire tetzsik!XD végrevvalami jó kis szaftos részecskexd nekem tetzsik de rohadtul de kurvára de nagon...nah érted!xd gyors kövit, mester!:) és én is a larr sex követelő párton vagyok!XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii XD Megpróbálok minden tőlem telhetőt a gyors kövi érdekében! :D

      Törlés
  6. Eddig ez a kedvenc részem*-* Nagyon tetszik Harrynek az a gyengéd fele,Zayn-re pedig most nagyon haragszom:D Remélem nem fog egyedül maradni szegény Lou-val :) Maradjon vele Harry egyfolytában és legyen ilyen aranyos,mint pl.amikor arra ébredt fel Louis,hogy az arcát simogatja...Hihetetlen,hogy tudsz ennyire jól írni?!Teljes átérzem,amiket ôk éreznek^^ Imádom<33 Lécci siess a kövivel! (Bocsi,hogy mindíg siettetlek,de el sem tudod képzelni mennyire várom ilyenkor a folytatást:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Örülök, hogy tetszik! :D
      Majd kiderül a kövi részben, Én is jobban szeretem írni azokat a részeket amikor Harry "normális" :D
      Annyira jó hallani, hogy át tudom adni az érzéseket, ezt nem gondoltam volna! :3 Igyekszem :D

      Törlés
  7. A fenébe hát mégis csak elkapták újra. 😭
    Ohh pont a legjobb résznél hagytad abba 🤤

    VálaszTörlés